Dodaj do ulubionych

Wielki marsz w Brukseli w proteście przeciwko p...

• arturpio Re: Wielki marsz w Brukseli w proteście przeciwko 27.04.06, 02:18
      "josedagamba 23.04.06, 18:44
      Dam sobie obciąć rękę, że to byli Turcy albo Marokanie."

mam nadzieje ze jestes juz jednoreki...
      • abdulwisimullaha Re: Wielki marsz w Brukseli w proteście przeciwko 27.04.06, 07:22
        Najlepszy uczeń w klasie", podejrzany o współudział w zabójstwie
        "Najlepszy uczeń w klasie" - tak dyrektor brukselskiej szkoły średniej imienia
        Leonarda da Vinci Alain Faure mówi o zatrzymanym w poniedziałek 16-letnim
        Mariuszu O., który jest podejrzany o współudział w najgłośniejszym zabójstwie
        ostatnich lat w Belgii.
        Choć aresztowania Polaka miało miejsce w poniedziałek zaraz po zakończeniu
        zajęć o 16.30, jeszcze w środę dyrektor nie krył zdziwienia, że spotkało to
        akurat tego ucznia.

"Nie sprawiał żadnych problemów! Osiągał bardzo dobre rezultaty w nauce, nie
        miał kłopotów z zachowaniem, nie opuszczał zajęć. Kiedy dowiedzieliśmy się, że
        chodzi o niego, trudno nam było się z tym pogodzić" - powiedział Faure polskim
        dziennikarzom, tuż po specjalnym spotkaniu nauczycieli z uczniami poświęconym
        tragedii.Zdziwienie było tym większe, że nikt ze szkoły nie rozpoznał Mariusza
        na zdjęciach prezentowanych podczas śledztwa przez policję. "To bardzo smutne,
        że dotknęło to tego młodego człowieka, ale to, że chodzi o Polaka, nie jest
        najważniejsze" - dodaje dyrektor.
        wiadomosci.onet.pl/1313042,,,,,1248362,5499,itemspec.html
    • hindenburg2 Polacy na emigracji:-) 27.04.06, 08:34
      Naprawde nie wiem co sie zemna dzieje !
      Mysle ze moze za duzo prochow biore , gdyz woda juz mi nie wystarcza.
      Jeszcze raz:

Polskie scierwa przerobily moj Post:
      SORY ! Ostatnio mi nie wyszlo ,gdyz bylem (troche) zalany i nacpany !
      Jeszcze raz !
      Polaku, spotkasz Slonzoka w Niemczech napluj mu w pysk, tak jak robia to w
      Bawarii z Polakami , gdzie pracuje na budowie jako pomocnik ekipy sanitarnych .
      Jest na sto 6 chlopakow ,mieszkamy w kontenerze na budowie.
      W godzinach nocnych lubimy sie zabawic.
      Np. kto z chlopakow zapie.. wiecej maszynek typu Hilti, Makita itp.
      Zabawa superancka ! Ostatnio to ja wygralem , 4 Hilti i 2 Bosze- mysle ze w
      kraju dostane za nie jakies 3500 zl. bedzie znowu za co dac w zyle i zajarac .
      I wam powiem ze te Niemcy to durny narod, gdyz taki drogi sprzet zostawiaja w
      balbudach gdzie tak latwo sie wlamac.
      Ostatnio to Slawka zlapali w markecie “ a ja mu mowilem ze go przeszkole,
      pokaze gdzie sa kamery , ale on madry no i juz go deportowali do kraju- a taki
      to byl dobry chlopak , a i dziennie sie modlil pacierze.
      Tak ! Tak ! Opluwaja nasz te szkopy zawszone ,ale za to co my zapie..my to
      nasze.
      Slazacy to tez durny narod ,no bo jak inaczej niby to Polacy, ale z nami to oni
      nic do czynienia nie chca miec .
      Ostatnio spotkalem Gerchada ktory byl zemna w wojsku w Zaganiu . Ale dupek z
      niego “ myslalem ze moze mnie gdzies wkreci do jakiej lepszej roboty ,
      postawilem mu flache i zagryche ,ale on wielki Pan mowi ze wodki nie chce .
      Mozecie to sobie wyobrazic ! Nie chcial zemna wypic !!!
      On to ma dobrze, pracuje legalnie ,bo jak mowil to jego przodkowie ze strony
      ojca wywodza sie z Nadrenii od strony matki z Prus wschodnich . Pie..na
      szwabska swinia !
      Tak se pomyslalem ze tez takiego Szwaba wzieli do Polskiego Woja ?
      Przeciez On teraz moze zdradzic jakies wazne tajemnice wojskowe , szczescie ze
      jestesmy juz w NATO.
      Aha, tak sie rozpisalem ze zapomnialem o tym pluciu .
      Sku..synskie Szwaby je..e , opluwaja nas na kazdym kroku ale tak jak mowilem
      kasa plynie a jak zjedziemy to sie odgryziemy, ale nigdy nie zapomnimy
      szwabskiej niewoli i robot przymusowych .
      Moja babka opowiadala jak pracowala we rajchu u balera- dupy mu dawala i za to
      miala jeszcze dobrze, a niedawno dostala nawet 12 tys zl. odszkodowania za
      prace przymusowa , nasza rodzina to 3 tygodnie balowala za ta kase. A wnukowi
      Romkowi to nawet babka rower kupila , taki co to i w gorach mozna jezdzic.
      Babka mowi ze dawala dupy bauerowi bo to byl wdowiec i zal j jej bylo zeby taki
      ogier sie marnowal.
      A tu niespodzianka “ po 50 latach jeszcze kasa za przyjemnosc. Swaby to
      poje..y narod ,nie da sie ich zrozumiec.
      Jak juz zjade do kraju to moi wszechpolscy kompani tylko czekaja “ postawie
      pare flaszek , prochow rzuce i i zadyma gotowa ,a co zaden Niemiec nie bedzie
      plul nam w twarz , ani dzieci nam germanil .
      Polska dla Polakow ! Precz z komuna ! Szwaby za odre ! Zydzi do Izraela !
      Murzyni do Afryki !
      O ku.. ! Sory...... rzygac mi sie chce “ sory .
      O juz lepiej, znacznie lepiej.
      Tak niemieckie scierwa to palanty ! Dosc ze toleruja nasza prace na czarno to
      jeszcze i pozrec dadza.
      No tak codziennie idziemy do heimu tom wydawaja darmowe zarcie i nikt sie o
      nic nie pyta.
      Dobre i darmowe.... w zyciu tak sie nie najadlem , maja mamuska to tez
      gotowala jak byla trzezwa“ nie powiem , ale jak przyszedl Kazik - konkubent
      mamuski ,to i dla mnie nic sie nie zostalo .
      U na s w Kieleckim to tak juz zawsze bylo biednie ale przytulnie .
      No ale co tam , teraz jeszcze w zyle i balanga .
      ( Idziemy dzisiaj na nowa budowe- pewnie sie oblowimy )

A ten laptop to tez zdobyczny “z budowy , jakis swabski inzynierek zostawil go
      na parapecie poszedl sie odlac , przychodzi a tu tragedia ,kumple gadali ze
      wszystkie szwaby lataly jak poje..e, policje wzywali ,bo tam jakies wazne
      dane byly.
      Mowie Zenek zrob cos z tym wiec sformatowal dysk i po sprawie , a pozniej
      gadali ze ten inzynierek to dawal nagrody 2000 EU za te dane.
      Holera by mnie wziela ! Wku..lem sie na Zenka i mu przyjebalem -zeba wybilem
      taki bylem wku..ony

O Zbychu przyszedl“ idziemy do heimu pozrec.

marek
      www.freesilesia.de/p2/O_gorolach/Wypowiedz/wypowiedz.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka