Dodaj do ulubionych

Pokój za wszelką cenę

07.05.06, 09:14
Kilkuset izraelskich policjantów starło się rano z żydowskimi osadnikami,
którzy zajęli dom należący do Palestyńczyków w Hebronie na Zachodnim Brzegu
Jordanu. Co najmniej osiem osób - pięciu policjantów i trzech osadników -
zostało rannych."

tiny.pl/g5ws

Czy jakiekolwiek inne państwo wystąpiłoby przeciwko własnym obywatelom, aby
utrzymać pokój z krajem, którym rządzą ludzie bez żenady twierdzący, że
Izrael musi zostać zniszczony?

Żadne inne państwo w historii ludzkości nie podejmowało tak licznych prób
rozwiązania konfliktu drogą pokojową, co Izrael. Tylko część z nich było
zasługą USA.

W 1967r. Izrael zajął terytoria z których był non-stop atakowany - zrobił to
w obawie o własne istnienie. Rządzący nie przewidzieli jednak, że okupacja
przyniesie więcej szkód niż pożytku. Obecnie na terytoriach okupowanych trwa
boom demograficzny (to tak odnośnie rzekomego holocaustu na narodzie
palestyńskim [sic]) i intensywna indoktrynacja antyizraelska, która skutkuje
nowymi generacjami terryrostów-samobójców i operatorów rakiet, które każdego
miesiąca niszczą nasze domy..

Europejczycy mają nam za złe, że występujemy przeciwko tym, którzy zagrażają
naszemu bezpieczeństwu. Wypominają nam burzenie domów w których zamieszkują
pomocnicy terrorystów i jednostkowe przypadki śmiertelne. Pytam się więc
dlaczego milczą o tysiącach ofiar po stronie Izraela? Dlaczego nie wspominają
o tym, że Izrael to państwo wieloenticzne, że żyją u nas tysiące Arabów,
którzy zdołali zrozumieć, że droga do dobrobytu i pokoju wiedzie przez SRANIE
NA RELIGIĘ, SRANIE NA ALLACHA i olanie innych idiotyzmów któe robią ludziom
wodę z mózgu... Kolejne dysproporcja: czy ktoś z wam jest mi w stanie
odpowiedzieć ile Żydów mieszka np. w Autonomii?

Jakim trzeba być złym człowiekiem, aby utożsamiać Izrael z państem
nazistowskim (bo i takie głosy pojawiają się w eurosojuzie), i jednocześnie
mieć świadomośc, że sama pomoc społeczna dla Arabów zamieszkujących Izrael
przekracza 5 krotnie dochody Palestyńczyków w Autonomii, że to właśnie
ludność arabska ma coraz większy udział procentowy w naszej populacji...

Nie mówię, że Izrael jest święty, ale na pewno wykazał O WIELE WIĘCEJ dobrej
woli, niż Palestyna i inne kraje islamskie. I kto twierdzi inaczej jest albo
głupi albo uprzedzony do Żydów...
Obserwuj wątek
    • aaki Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 09:20
      chyba nie strzelali do settlersów-mam nadzieję
      • maymonides Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 09:26
        aaki napisała:

> chyba nie strzelali do settlersów-mam nadzieję

Myślisz, że sarkazm uczyni cię bardziej błyskotliwym? Tam rozgrywają się
        ludzkie tragedie po obydwu stronach. Wina też nie leży tylko po jednej
        stronie... Mi też jest okropnie wstyd za pojedyncze, lecz nagłośnione przez
        europejską prasę przypadki okrucieństw jakich dopuszczali się żołnierze IDF
        wobec Arabów, ale zdaję sobie również sprawę, że nie robili tego dla
        przyjemności. Byłem tam, spotkykałem się z młodymi Żydami, którzy służbę
        okupili chorobą psychiczną i wiem, w jak ogromnym stresie oni żyją. Mówi się,
        że Izrael ma czołgi i samoloty, a biedni Palestyńczycy są bezbronni.. A prawda
        wygląda tak:

Palestyńczycy może i nie mają czołgów i samolotów...

ale za to za to mają śmiercionośne rakiety, którymi każdego miesiąca niszczą
        nasze domy i mordują cywilów:

www.weaponsurvey.com/missilesrockets.htm

najnowocześniejsze moździerze niszczące pancerze naszych czołgów:

www.weaponsurvey.com/mortars.htm

nowoczesne karabiny maszynowe:

www.weaponsurvey.com/salw.htm

.. i tysiące fanatyków gotowych do wysadzania sie w powietrze w dzielnicach
        zamieszkiwanych przez ludność cywilną.

W ich "bezbronność" wierzą tylko naiwni Europejczycy, którzy dają się nabrać
        na antyizraelską propagandę sponsorowaną przez szejków arabskich...
        • aaki Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 09:44
          jeśli nie robili tego dla przyjemności to może sa masochistami-skoro robili jak sam twierdzisz.ostatni czołg izraelski został zniszczony dobrych parę lat temu-wiec nie plec bzdur o jakis wyrafinowanych broniach antyczołgowych jakie posiadają.że żołnierze żyją w stresie -to ci wierze-tak to już jest
          swoją drogą idf walczy z settlersami jakos mało efektywnie.znacznie bardziej skuteczny jest w strzelaniu do palestyńczyków.przykłady sam znasz więc sobie je daruję
          • maymonides Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 09:49
            aaki napisała:

> ostatni czołg izraelski został zniszczony dobrych parę lat tem

Dokładnie pamiętam - to było dwa tygodnie temu. Pocisk z 'bazooki' uszkodził
            jaką część mechanizmu napędowego i spowodował pożar instalacji w czołgu co
            zmusiło żołnierzy izraelskich do ucieczki...
            • aaki Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:05
              jakos prasa nie podawała.....
              ja natomiast pamietam zdarzenie z gazy sprzed paru lat.
              • maymonides Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:14
                aaki napisała:

> jakos prasa nie podawała.....

Gdyby prasa donosiła o każdym wystrzale z bazooki to nie byłoby chyba miejsca
                na nic innego...

Pisałeś też coś o pojedynczych przypadkach zabójstw palestyńskich cywili, które
                w większości wypadków były zwykłymi pomyłkami. Może warto byłoby więc
                przypomnieć niektóre zbrodni popełnione na Żydach?:

"12 maja 1948 roku jordański Legion Arabski zaatakował kibuc Gusz Ezion (od
                pięciu miesięcy oblężony), odblokowując drogę Jerozolima-Hebron. Arabowie
                zabili wszystkich mieszkańców kibucu, zbezczeszczono ich ciała, a ocalałych
                żydowskich żołnierzy gwałcono, po czym okrutnie mordowano. Zginęło ponad 100
                Żydów (w tym także dzieci i kobiety)."

"21 kwietnia 1936 roku w Palestynie wybuchły z wielką siłą rozruchy
                antyżydowskie. Na czele arabskiej rewolty stanął wielki mufti Jerozolimy Haj
                Muhammed Amin al-Husseini. Najwyższa Rada Arabska domagała się powstrzymania
                żydowskiej imigracji i ogłosiła powszechny strajk. Napadano na osady oraz
                kibuce żydowskie. Mieszkańcy żydowskiej dzielnicy w Jerozolimie zostali
                ewakuowani przez brytyjskie wojsko. Zginęło ogółem 300 Żydów"

"W sierpniu 1929 roku w Hebronie doszło do masakry Żydów. W odwecie grupy
                Żydów zaatakowały meczety w Jaffie i Jerozolimie. Zginęło 133 Żydów, a 399
                zostało rannych."

"W 1925 roku Arabowie ponownie zaatakowali osiedla żydowskie w Palestynie.
                Tym razem rzezi zapobiegły oddziały militarnej żydowskiej Hagany. Pomimo
                tego, w wielu miejscach doszło do pogromów. Między innymi w Hebronie zginęło
                150 żydowskich wychowanków szkoły rabinackiej. W całej Palestynie kilkuset
                Żydów zostało rannych. Rozruchy zostały powstrzymane przez brytyjskie wojska
                przybyłe z Egiptu."
                • aaki Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:22
                  nie wspomija o sprawach sprzed 80 lat-można przytoczyć podobne zacowanie i drugiej strony.ja tu o der yassin nie piszę ; i nie tylko o der yassin
                  • maymonides Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:29
                    aaki napisała:

> nie wspomija o sprawach sprzed 80 lat

Pisałem ogólnie o mordach i porównałem je z nieszczęśliwymi pomyłkami
                    izraelskich żołnierzy. Ale jeśli chcesz, aby przypomniał o mordach na
                    Izraelczykach, które dokonywane są współcześnie, to już służę linkami...

www.ict.org.il/articles/articledet.cfm?articleid=440
                    Porównaj ilość zabitych kobiet żydowskich i palestyńskich po obydwu stronach,
                    aby przekonać się, jakimi bestiami są palestyńscy terroryści..

46,7% wszystkich zabitych po stronie palestyńskiej to żołnierze, a jedynie
                    16,6% to cywile. Po stronie izraelskiej prawie 70% ofiar to cywile, a a
                    żołnierze stanowią tylko 20% ofiar.

A tutaj masz zdjęcie zamordowanych Żydów, pierwsze z brzegu.. Więcej nie będę
                    przytaczał z szacunku dla mojego narodu, który objawia się tym, że zakazane
                    jest fortografowanie ciał po śmierci. Islamiści potrafią fotografować proces
                    obcinania głów, i posługują się ciałami swoich zabitych krewnych jak
                    propagandowymi maskotkami.. To kolejna różnica mentalności, którą podchwytują
                    europejskie dzienniki, wykorzystując ją przeciwko nam.

static.flickr.com/20/70478888_4e6dbb98cd_o.jpg
                    • aaki Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:52
                      "46,7% wszystkich zabitych po stronie palestyńskiej to żołnierze, a jedynie
                      16,6% to cywile." a reszta wobec tego to kto?
                      porównaj sobie dane ofiar po obu stronach w ostatnich kilku latach.pewnie wychodzi jak 1:4.zdjęciami nie epatuj bo zaraz mogę ci podesłac kilkadziesiąt innych równie szokujących o ile nie bardziej.
                      • maymonides Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 10:59
                        aaki napisała:

> a reszta wobec tego to kto?

Ci, którzy nie należą formalnie do palestyńskich sił zbrojnych, ale biorą
                        udział w akcjach militarnych przeciwko Izraelowi - po stronie palestyńskiej
                        ogromna część wszystkich "żołnierzy" jest nieskoszarowana.
    • krystian71 chocbys nawet na glowie stanal 07.05.06, 12:25
      i wszystkie fakty poprzekrecal, Israel i tak pozostanie najbardziej nieudanym
      tworem XX wieku, panstwem rozbojniczym, terrorystycznym,teokratyczna
      soldateska, najwiekszym zagrozeniem dla swiatowego pokoju,ktory w swej
      wewnetrznej polityce doskonale zaadaptowal i jeszcze udoskonalil wiele
      faszystowskich i komunistycznych wzorow rozprawy z opozycja,przez odebranie
      czesci praw obywatelskich, bezprawne wywlaszczenia, stosowanie zasad
      odpowiedzialnosc zbiorowej,
      • maymonides Re: chocbys nawet na glowie stanal 07.05.06, 12:27
        krystian71 napisała:

> i wszystkie fakty poprzekrecal, Israel i tak pozostanie najbardziej nieudanym
        > tworem XX wieku, panstwem rozbojniczym, terrorystycznym,teokratyczna
        > soldateska, najwiekszym zagrozeniem dla swiatowego pokoju

Na szczęście obelgi nie tworzą rzeczywistości.
        • krystian71 Re: chocbys nawet na glowie stanal 07.05.06, 12:30
          to nie sa obelgi, zwykle , ze smutkiem stwierdzenie faktow, ze tak powiem
          powszechnie (swiatowo ) znanych i zadna broszura propagandowa pt"z poradnika
          mlodego aktywisty" tego nie zmieni
          • maymonides Re: chocbys nawet na glowie stanal 07.05.06, 12:32
            krystian71 napisała:

> to nie sa obelgi, zwykle , ze smutkiem stwierdzenie faktow

Czy ta liczba 71 przy twoim nicku, to twój wiek? Jeśli tak, to całkiem mozliwe,
            że jesteś jednym z tych milicjantów, którzy w 1968r. bili pałami studentów
            pochodzenia żydowskiego, którzy bronili polskiej tradycji...

Miałem nie schodzić do poziomu personalnych utarczek, ale to ty zacząłeś rzucać
            nieuzasadnionymi obelgami.
            • krystian71 moze i miales nie schodzic, ale ci sie nie udalo 07.05.06, 12:37
              jak zwykle zreszta, co mnie nie dziwi, bo ostatnio malo co sie wam udaje.
              Ale i tak sie nie gniewam, bo i tak mialem wlasnie wyjsc, wiec malo strace na
              tak mile rozwijajacej sie dyskusji,
              Miedzy pierwszym twoim wpisem na tym watku a wpisem ostatnim,nie ma zadnej
              roznicy.
              Obydwa sa rownie merytorycznie i faktograficznie udowodnione.
              Pa, w moim kosciolku juz bija w dzwony
              • maymonides Re: moze i miales nie schodzic, ale ci sie nie ud 07.05.06, 12:39
                krystian71 napisała:

> Pa, w moim kosciolku juz bija w dzwony

Pomódl się za zabitych po obu stronach konfliktu, chyba, że twoje katolickie
                miłosierdzie uznaje lepszych i gorszych...

Z użytkownikiem 'aaki' prowadziłem merytoryczną dyskusję opartą na przytaczaniu
                faktów. Z tobą niestety nie...
                • dupiasty_krystian Re: moze i miales nie schodzic, ale ci sie nie ud 07.05.06, 13:11
                  jesli nie chcesz tracic czasu i niemiec odruchu wymiotnego
                  to unikaj 'rozmow' z tymi dwoma ludzmi.

maymonides napisał:

> krystian71 napisała:
                  >
                  > > Pa, w moim kosciolku juz bija w dzwony
                  >
                  > Pomódl się za zabitych po obu stronach konfliktu, chyba, że twoje katolickie
                  > miłosierdzie uznaje lepszych i gorszych...
                  >
                  > Z użytkownikiem 'aaki' prowadziłem merytoryczną dyskusję opartą na
                  przytaczaniu
                  >
                  > faktów. Z tobą niestety nie...
                  >
                  • itp432 Re: moze i miales nie schodzic, ale ci sie nie ud 07.05.06, 13:14
                    A jak już nie będziesz z nimi gadał, to racja zostanie przy tobie.

Takie proste, że aż genialne.

:))))))))))))))))
                    • itp432 Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 13:21
                      W ogóle z nikim nie gadaj i nie pokazuj tych swoich wypocin, wtedy już będziesz miał raz na zawsze 100% rację.

Dupiasty dobrze radzi, ale trzeba iść dalej. Do odważnych świat należy.
                      • maymonides Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 13:22
                        itp432 napisał:

> W ogóle z nikim nie gadaj

Ja naprawdę nie boję się z nikim rozmawiać pod warunkiem, że adwersarz nie
                        używa bezpodstawnych obelg i opiera się w tym co mówi/pisze na faktach..
                        • itp432 Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 14:26
                          maymonides napisał:

> itp432 napisał:
                          >
                          > > W ogóle z nikim nie gadaj
                          >
                          > Ja naprawdę nie boję się z nikim rozmawiać pod warunkiem, że adwersarz nie
                          > używa bezpodstawnych obelg i opiera się w tym co mówi/pisze na faktach..

A - jak tak, to zacznij od siebie. Uwzględnij fakty. Bo bajek tu było już dość :)))
                          • maymonides Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 14:28
                            itp432 napisał:

> A - jak tak, to zacznij od siebie. Uwzględnij fakty.

Teraz próbujesz mi ubliżyć, deprecjacjonując argumenty, które przytoczyłem.
                            Jeśli dysponujesz bardziej wiarygodnymi, to podziel się z nami.
                            • itp432 Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 14:31
                              Z nami - to znaczy z kim?
                              • maymonides Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 14:46
                                itp432 napisał:

> Z nami - to znaczy z kim?

Z użytkownikami tego forum. Myslałem, że to oczywiste, ale chyba nie doceniłem
                                twojej paranoi.
                                • itp432 Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 15:13
                                  maymonides napisał:

> itp432 napisał:
                                  >
                                  > > Z nami - to znaczy z kim?
                                  >
                                  > Z użytkownikami tego forum. Myslałem, że to oczywiste, ale chyba nie doceniłem
                                  > twojej paranoi.
                                  >

Myślałem, że ja też jestem uczestnikiem tego forum. Dziwne.

No nic. Może i jestem paranoikiem, ale sam z sobą jeszcze nie gadam.
                              • krystian71 Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 16:02
                                uwazaj, znowu mu ublizyles :)))
                                Dokladnie w ten sam sposob co ja i aaki, deprecjonujac jego wymyslone
                                argumenty :)))
                                Zapewne zaraz zapyta czy numer 432, to liczba Zydow , ktora wlasnorecznie i
                                wlasnonoznie zapedziles do stodoly w Jedwabnem :)))
                                Ale twoja wina, to ty pierwszy zaczales obrazac:))))
                                • maymonides Re: Albo jeszcze lepiej -- 07.05.06, 16:22
                                  krystian71 napisała:

> Zapewne zaraz zapyta czy numer 432, to liczba Zydow , ktora wlasnorecznie i
                                  > wlasnonoznie zapedziles do stodoly w Jedwabnem :)))

Nie ważne, ile Żydów wtedy zginęło. Pomijając wątpliwości związane z ekshumacją
                                  jest pewne ponad wszelką wątpliwość, że śmierć poniosło wtedy ponad 250 Żydów -
                                  to zostało dowiedzione w trakcie prac ekshumacyjnych i jest nie do obalenia.
                                  Czy według ciebie 250 bestialsko zamordowanych Żydów to za mało, by mówić o
                                  zbrodni? Od ilu ofiar według ciebie zaczyna się zbrodnia?
                                  • krystian71 glupi jestes i prymitywny 07.05.06, 17:04
                                    jesli sadzisz,ze w ten sposob swoj temat watku zwekslujesz.
                                    Nie doczytalem twej tu odpowiedzi do konca, bo nie jest tego warta, wiec
                                    jeszcze raz przypominam, ze gdy nazwalem Israel antydemokratyczna, teokratyczna
                                    soldateska i podzegaczem wojennym , zapytales mnie ,czy 71 to jet moj wiek, bo
                                    to wg ciebie jest dowod, ze moglbym byc tym milicjantem, itd, itp jak zwykle
                                    dalej malo inteligentne zydowskie pierdoly
                • krystian71 czyzby? 07.05.06, 15:57
                  takie samme "fakty" jak te w pierwszym poscie, wiec poniewaz juz wrocilem,
                  wyjasnie w dwoch zdaniach.
                  Pod uniwersytetem w 68 i pod politechnika milicja nie palowala tylko samych
                  studentow zydowskich,
                  Sa i sa czesto powtarzane w TV filmy z kamer milicyjnych z tego okresu, pod
                  uczelniami klabi sie i jest rosganiany wielotysjieczny tlum.Studenci zydowscy
                  stanowili w nim pare procent, zgodnie z prawami demografii.
                  Studenci zydowscy nie wysapili , jak piszesz . w obronie polskiej kultury.
                  Zdjecie z afisza Dziadow oprotestowali studenci i uczniowie polscy, dla
                  studentow zydowskich to byl tylko pretekst , by wlaczyc sie we frakcyjne
                  wewnatrz komusze walki miedzy Pulawami a Natolinem , w obronie interesow
                  odsuwanych od wladzy ich ojcow, czesto stalinowskich oprawcow.
                  I to sa prawdy i interpretacje powszechnie znane i nie do podwarzenia,
                  jesli twoja poprzednia dyskusja z aakim, opierala sie na rownie "wiarygodnych "
                  argumentow, to jeszcze raz napisze, nie mamczego zalowac.
                  A propos moich modlow, mam nadzieje,ze zwyczajowe modlitwy w czasie kazdej
                  Eucharystii o powszechny pokoj,"i nie zwazaj na grzechy nasze i obdarz nasze
                  czasy pokojem" cie zadowola.
                  Specyficznie co do Zydow, KK przewiduje jedna modlitwe, o nawrocenie i uznanie
                  Mesjasza, ktory juz przyszedl a ktoremu nie uwierzyli,i odpokutowali ciezkim
                  losem , chyba przed Wielkanoca.
                  • maymonides Re: czyzby? 07.05.06, 16:19
                    krystian71 napisała:

> Studenci zydowscy nie wysapili , jak piszesz . w obronie polskiej kultury.
                    > Zdjecie z afisza Dziadow oprotestowali studenci i uczniowie polscy, dla
                    > studentow zydowskich to byl tylko pretekst , by wlaczyc sie we frakcyjne
                    > wewnatrz komusze walki miedzy Pulawami a Natolinem

Studenci żydowskiego pochodzenia urodzili się i wychowali w Polsce. Byli
                    przywiązani do polskości jak mało kto, a już na pewno bardziej niż synalkowie
                    polskich esbeków i milicjantów. Te bajki o udziale studentów w rozgrywkach
                    wewnątrz PZPR to dzieło ludzi, którzy są niechętni środowisku Gazety Wybroczej,
                    tak się jednak składa, że ówczesny Michnik walczył bardziej o wolność słowa i
                    poglądów, niż o "Dziady" Mickiewicza. Jeśli według ciebie wolność jest
                    sprzeczna z polską tradycją, to znaczy zapewne, że należysz do pokolenia PRL,
                    które swoje błędy i nieprzystosowanie do realiów wolnorynkowych próbuje
                    tłumaczyć wszechpotężnym spiskiem masońsko-żydowskim, który nie wiadomo czemu
                    zadzieżgnął się właśnie na Polsce.
                    • itp432 Re: czyzby? 07.05.06, 16:29
                      maymonides napisał:

> zadzieżgnął się

No nie wiem - coś mi się tu nie zgadza
                      • maymonides Re: czyzby? 07.05.06, 16:34
                        itp432 napisał:

> No nie wiem - coś mi się tu nie zgadza

Przepraszam za błąd ortograficzny. Zazwyczaj piszę szybko i nie czytam
                        artykułów po napisaniu..
                        • itp432 Re: czyzby? 07.05.06, 16:37
                          Ale Wersal :))))))))))))))))))
                          • dupiasty_krystian Re: czyzby? 07.05.06, 16:59
                            na tym forum to wydarzenie,prawda:((((

itp432 napisał:

> Ale Wersal :))))))))))))))))))
                    • krystian71 Re: czyzby? 07.05.06, 17:16
                      >Studenci żydowskiego pochodzenia urodzili się i wychowali w Polsce. Byli
                      przywiązani do polskości jak mało kto, a już na pewno bardziej niż synalkowie
                      >polskich esbeków i milicjantów.

na czym opierasz swoje tezy, robil ktos takie badania naukowe.?
                      Zapewniam cie, choc to prawda niepopularna, bo przestraszonemu Michnikowi nagle
                      sie objawilo, ze wszyscy jestesmy umoczeni w komunizm, ze jest to tzw.ksiedzo-
                      tisznerowska "gowno-prawda"
                      Oprocz studentow zydowskich, ktorzy przypadkiem byli synami manikurzystow z UB
                      i oprocz progenitury polskich esbekow i milicjantow, ogromna wiekszosc
                      spoleczenstwa absolutnie dystancowala sie od tej wewnatrz partyjnej
                      przepychanki, a tez wyslala swoje dzieci na studia.Ci, jak to mlodzi, mieli na
                      mysli swoje idealy.
                      O celach grupy Michnik-Kuron -Zambrowski swiadczy list Kuronia do Biura
                      Politycznego Partii.
                      A to wszystko jest w archiwach, kazdy o trockistowskich korzeniach, dbalosci o
                      czystosc komunizmu tej grupy doskonale wie.
                      Jak powiedzial sp.Kisiel-"stalaby sie straszna tragedia, gdyby ta ortodoksyjna
                      frakcja znowu dorwala sie do wladzy"
                      • maymonides Re: czyzby? 07.05.06, 17:22
                        krystian71 napisała:

> wiekszosc spoleczenstwa absolutnie dystancowala sie od tej wewnatrz partyjnej
                        > przepychanki

Ależ my o tym wiemy. Wtedy klasa robotnicza olała studentów i niepokornych
                        naukowców. Były nawet ogranizowane masowe pochody w których krzyczano
                        hasła: "Syjoniści do Syjonu". Nawet zdjęcia się zachowały...

www.jsbielicki.com/piast/syjonisci.jpg
                        Ot taki polski "patriotyzm" przed nastanie ery Radia Maryja..
                        • godik7 Re: czyzby? 07.05.06, 17:44

Ciekawe to wszystko , maymonides to taki K71 tyle ze z Jerozlimy a nie z Gdyni.
                          Jeden sra na Alaha (Allacha ?) drugi na Izrael.Wypowiedzi m. sa prymitywne
                          wypowiedzi K71 sa prymiyuwne i glupie.Wszystkim wiadomo gdzie znaleziono
                          brakujace plemiono Izraela.
                          • maymonides Re: czyzby? 07.05.06, 17:46
                            godik7 napisała:

> Wypowiedzi m. sa prymitywne

I znowu obelgi zamiast normalnej dyskusji..
                            • godik7 Re: czyzby? 07.05.06, 17:52
                              maymonides napisał:

> godik7 napisała:
                              >
                              > > Wypowiedzi m. sa prymitywne
                              >
                              > I znowu obelgi zamiast normalnej dyskusji..

Gdzie widzisz tutaj obelge?.Uwazam twoje wypowiedzi za prymitywne gdyz
                              powtarzasz sto razy walkowane tematy jako dogmaty.Tak robilo sie
                              w czasach komunizmu.To samo robi K71 tylko w sposob chamski.
                              • maymonides Re: czyzby? 07.05.06, 17:59
                                godik7 napisała:

> Gdzie widzisz tutaj obelge?.Uwazam twoje wypowiedzi za prymitywne gdyz
                                > powtarzasz sto razy walkowane tematy jako dogmaty.Tak robilo sie
                                > w czasach komunizmu.To samo robi K71 tylko w sposob chamski.

Czyli rozumiem, że polska klasa robotnicza, "awangarda narodu polskiego" -
                                klasa, która dzisiaj zasila szeregi tzw. moherowych beretów - stanęła w 1968
                                roku murem za inteligencją i studentami?
                          • krystian71 strasznie niegramatycznie ci to wyszlo 07.05.06, 17:46

• lechu1 Krystek to ty tu sie udzielasz ? A tu ci uklad Po 07.05.06, 20:00
                              Polske sprzed nosa ukradnie..., krystek a moze ty do swojej "Balestyny "
                              chcesz uciekac ?

Lepper to stara SB powiazana z rosyjskim wywiadem..sam Kaczor o tym mowil
                              , ba trabil:

Jarosław Kaczyński do niedawna nie szczędził Andrzejowi Lepperowi gorzkich słów.
                              Jeszcze przed wyborami parlamentarnymi 2005 r. deklarował, że współpraca z
                              Samoobroną jest niemożliwa, bo jej członkowie mają problemy z prawem. W lutym
                              2004 r. zapewniał słuchaczy radiowej Trójki: - My w kolejnej kompromitacji i w
                              otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy.
                              Kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie (SLD - red.), albo te,
                              które były w poprzedniej kadencji, z Samoobroną przy władzy, to naprawdę
                              nieszczęście dla naszego kraju. Zarzucał też Samoobronie, że "jest jest tworem
                              byłych oficerów SB". - Mój brat dostał raport, z którego wynikało, że grupa
                              byłych oficerów SB założyła związek zawodowy Samoobrona. To formacja używana do
                              osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju,
                              i jednocześnie korzystającą z tego nieporządku - mówił.
    • itp432 Re: Pokój za wszelką cenę 07.05.06, 19:53
      maymonides napisał:

> SRANIE
      NA RELIGIĘ, SRANIE NA ALLACHA

Elegancki program cywilizacyjny. Zwięzły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka