aaki 17.05.06, 16:39 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3251915,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 16:55 wszystkich tylko nie do siebie. giertych przynajmniej nie ma krwi na rekach jak ich przedstwiciele w rzadzie i nie strzela do dzieci. a tak miedzy namo mowiac to co ich to obchodzi kto jest na czele rzadu w Polsce. maja swoj raj niech tam sobie rzadza i niech nie wtracaja sie w rzady innych panstw,bo to nie ich interes. te wypowiedzi znowu pokazuja ich cala bezczelnosc ichec rzadzenia calym swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 16:58 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3250736,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:05 no oni nic tylko martwia sie o kazdy kraj,bo jak wiadomo najwazniejsza rola kazdego rzadu na swiecie jest walka z antysemityzmem,nie ma i nie powinno byc innych celow bo i po co. wystarczy,ze dana moze tam pojechac powachac czy jeszcze jakis antysemityzm wyczuwa i wtedy dopiero mozna odetchnac pelna piersia,az do nastepnego razu. czasem mi sie wydaje,ze ten swiat zwariowal,takich szopek to czlowiek nawet za komuny nie widzial.jak sie czyta te propagandowe wypoty to sie az wierzyc nie chce,ze to sredniowiecze mentalne jeszcze gdzies na swiecie ,podobno calkiem cywilizowanym istnieje. pelna paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki conditio sine qua non 17.05.06, 17:10 " Anti-Semites don?t need Jews to be what they are." Być może....natomiast z pewnością żydzi potrzebują do swego istnienia obecnośći antysemitów Jews need anti-semites to be what they are. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:16 onegdaj taki nie byles. A swoja droga syjonisci nie syjonisci, antysemici nie antysemici - kazdy ma prawo komentowac wybor polityka w innym kraju, szczegolnie, jesli jego poglady ociaraja sie o nasz narod lub "rase" ;-) W Polsce tez bylby szum, gdyby na Grenlandii albo w Costa Rice wybrano ministra, ktory nie przepada za Polakami. Nie myle sie chyba, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:20 goldbaum napisał: > > W Polsce tez bylby szum, gdyby na Grenlandii albo w Costa Rice wybrano ministra > , > ktory nie przepada za Polakami. Nie myle sie chyba, nie? no zaraz zaraz. jedna rzacz to skomentowac to czy tamto,a druga rzecza jest ciagla ingerencja w sprawy innych narodow. o ile mi wiadomo Polska nie komentuje na temat roznych idiotow,ktorzy maja takie a nie inne poglady a tych jest pelno. doszukiwanie sie w kazdym antysemity pachnie choroba psychiczna,a nawet jesli ktos nim jest to mu chyba wolno miec takie a nie inne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:24 E tam zaraz "ingerencja"... Giertych ich nie lubi a oni tylko komentuja i... bojkotuja go. Niech sobie bojkotuja... who cares? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:28 goldbaum napisał: > E tam zaraz "ingerencja"... > Giertych ich nie lubi a oni tylko komentuja i... bojkotuja go. > > Niech sobie bojkotuja... > who cares? a niech sobie nie lubi,wiecej niz polowa eretza nas nie lubi czemu daje jawny i dosc oczywisty przyklad wszedzie na swiecie i my tez zyjemy. w koncu nie kazdy musi sie kochac to chyba normalne,nawet jesli zydzi uwazaja inaczej. mnie osobiscie juz te ich lamenty bokiem wychodza,chyba sa wazniejsze problemy na swiecie niz chodzenie z papierkiem lakmusowym i sprawdzanie odczynu antysemityzmu w kazdym panstwie,ktore oni namierza. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:36 i-love-2-bike napisała: > a niech sobie nie lubi,wiecej niz polowa eretza nas nie lubi Druga polowa tez ale tego otwarcie nie przyznaje. who cares? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 17.05.06, 17:38 goldbaum napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > > a niech sobie nie lubi,wiecej niz polowa eretza nas nie lubi > > Druga polowa tez ale tego otwarcie nie przyznaje. > who cares? no to wlasnie mowie,niech sie martwia o swoj raj,zanim zaczna dawac innym dobre przyklady,bo jakby nie patrzec nie chcialbys widziec Giertycha jako Szarona,chyba wtedy sam bys mu co nieco wypomnial:) Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 19.05.06, 06:10 i-love-2-bike, przeczytalem kilka tych nienawistnych (wzgledem Polakow i Polski) wpisow... Rece mi opadly razem z nogami. To jest po prostu zalosne. A jeden Zyd z drugim, bezczelnie mi powiedza, ze wyssalem antysemityzm z mlekiem matki. K..mac.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 19.05.06, 17:07 gdotb napisał: > i-love-2-bike, > > przeczytalem kilka tych nienawistnych (wzgledem Polakow i Polski) wpisow... > Rece mi opadly razem z nogami. To jest po prostu zalosne. > > A jeden Zyd z drugim, bezczelnie mi powiedza, ze wyssalem antysemityzm z mlekie > m > matki. K..mac.... > > no i nie tylko to ci powiedze he,he.une nie tylko mundre ale i gadatliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: straszny sie z ciebie antysemita zrobil aaki 19.05.06, 20:35 > A jeden Zyd z drugim, bezczelnie mi powiedza, ze wyssalem antysemityzm z mlekie > m > matki. K..mac... Witamy w klubie :o) Mnie tez juz nawrocili... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 17.05.06, 17:49 AAKI, JESTES POWAZNY? TY WIERZYSZ W TA "PERELKE" Z UST PEWNWGO ZYDA-ANTYZYDA? A PROPOS, TY UWAZASZ, ZE GERTRYCH, LEPPER, WASSERMANN I IM PODOBNI TO CHLUBA POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: conditio sine qua non 17.05.06, 17:52 oscar62 napisał: > AAKI, JESTES POWAZNY? TY WIERZYSZ W TA "PERELKE" Z UST PEWNWGO ZYDA-ANTYZYDA? A > > PROPOS, TY UWAZASZ, ZE GERTRYCH, LEPPER, WASSERMANN I IM PODOBNI TO CHLUBA > POLSKI? a ty wierzysz ,ze sharon to chluba eretza,nie rozmieszaj mnie oskarku. ps.troche czasu wam zajelo,aby wreszcie zaczac odpowiadac na te wpisy antysemitow,co to z wami brak chetnych,czy delegacja ich zabrala w inne strony. martwie sie o was. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 17.05.06, 18:32 i-love-2-bike napisała: > oscar62 napisał: > > > AAKI, JESTES POWAZNY? TY WIERZYSZ W TA "PERELKE" Z UST PEWNWGO ZYDA-ANTYZ > YDA? A > > > > PROPOS, TY UWAZASZ, ZE GERTRYCH, LEPPER, WASSERMANN I IM PODOBNI TO CHLUB > A > > POLSKI? > > a ty wierzysz ,ze sharon to chluba eretza,nie rozmieszaj mnie oskarku. > ps.troche czasu wam zajelo,aby wreszcie zaczac odpowiadac na te wpisy > antysemitow,co to z wami brak chetnych,czy delegacja ich zabrala w inne strony. > martwie sie o was. NIE MARTW SIE O NAS, NIEZMECZONA RACHELCIU. MAMY JESZCZE CO ROBIC W ZYCIU OPROCZ TEGO ANTYSEMICKIEGO FORUM. TO ZE MYSMY WAM BRAKOWALI, SZCZERZE WIERZE. JAK TO SIE MOWI? JEDEN KAWALEK DREWNA NIE WYSTARCZY NA OGNISKO... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: conditio sine qua non 17.05.06, 18:39 oscar62 napisał: > > > NIE MARTW SIE O NAS, NIEZMECZONA RACHELCIU. MAMY JESZCZE CO ROBIC W ZYCIU > OPROCZ TEGO ANTYSEMICKIEGO FORUM. TO ZE MYSMY WAM BRAKOWALI, SZCZERZE WIERZE. > JAK TO SIE MOWI? JEDEN KAWALEK DREWNA NIE WYSTARCZY NA OGNISKO... raczej mysle oskarku,ze skoro macie co robic to nie martwcie sie tak o Polske,lepiej zajec sie wlasnym eretzem,bo macie chyba sie czym zajmowac.to forum ma prawo byc jakie jest,skoro jakiekolwiek wasze jest tak,czy tak typowo antypolskie.dziekujemy za opieke,ale my juz doroslimy na tyle,aby nie sluchac waszych oratorskich wprawek na nasz temat 24/7,juz to przerobilismy i to nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 17.05.06, 21:42 i-love-2-bike napisała: > oscar62 napisał: > > > > > > > NIE MARTW SIE O NAS, NIEZMECZONA RACHELCIU. MAMY JESZCZE CO ROBIC W ZYCIU > > > OPROCZ TEGO ANTYSEMICKIEGO FORUM. TO ZE MYSMY WAM BRAKOWALI, SZCZERZE WIE > RZE. > > JAK TO SIE MOWI? JEDEN KAWALEK DREWNA NIE WYSTARCZY NA OGNISKO... > > raczej mysle oskarku,ze skoro macie co robic to nie martwcie sie tak o > Polske,lepiej zajec sie wlasnym eretzem,bo macie chyba sie czym zajmowac.to > forum ma prawo byc jakie jest,skoro jakiekolwiek wasze jest tak,czy tak typowo > antypolskie.dziekujemy za opieke,ale my juz doroslimy na tyle,aby nie sluchac > waszych oratorskich wprawek na nasz temat 24/7,juz to przerobilismy i to nie ra > z. TO ZE CZLOWIEK MOWI O TYM IZ NIE MACIE SIE Z CZEGO CHLUBIC GDY WASZ RZAD SKLADA SIE Z GERTRYCHOW, LEPPEROW I WASSERMANNOW, MA BYC, WEDLUG TWEJ INTERPRETACJI RACHELCIU, ANTYPOLSKIM WYPOWIEDZENIEM, TO DOPRAWDY ORYGINALNA OPINIA... A PROPOS, CO ROBI WASSERMANN (ZYD) WSROD NEOENDEKOW? SWOJ ZYDEK ZAWSZE SIE PRZYDAJE DLA POKAZU, CO?. "MY ANTYSEMICI?" POWIEDZA, "PRZECIEZ MAMY SWEGO WASSERMANNA..." Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: conditio sine qua non 17.05.06, 21:48 oscar62 napisał: > > TO ZE CZLOWIEK MOWI O TYM IZ NIE MACIE SIE Z CZEGO CHLUBIC GDY WASZ RZAD SKLADA > > SIE Z GERTRYCHOW, LEPPEROW I WASSERMANNOW, MA BYC, WEDLUG TWEJ INTERPRETACJI > RACHELCIU, ANTYPOLSKIM WYPOWIEDZENIEM, TO DOPRAWDY ORYGINALNA OPINIA... A > PROPOS, CO ROBI WASSERMANN (ZYD) WSROD NEOENDEKOW? SWOJ ZYDEK ZAWSZE SIE > PRZYDAJE DLA POKAZU, CO?. "MY ANTYSEMICI?" POWIEDZA, "PRZECIEZ MAMY SWEGO > WASSERMANNA..." ja wiem,ze jestem oryginalna oskarku,tak samo oryginalna jak twoje "nie macie sie czym chlubic",ktore raczej pasuje do was,a nie do nas. my mamy sie czym chlubic,problem w tym,ze nie wy nam musicie mowic co polak powinien,a co nie. ja sie nie wtracam na waszych forach do tego co robicie,co jecie ,na czym spicie bo byscie mi zmyli glowe i slusznie,natomiast od lat wy robicie to na polskim forum dajac nam do zrozumienia,ze jestesmy gorsi od was,malo tego pozwalacie sobie na znacznie wiecej.poprostu chodzi mi o to,zebyscie zaczeli te dobre rady od siebie,a skonczyli dawac je kazdemu z nas,bo to smieszne,dziecinne i traci checia dominacji,bo w koncu polska was malo obchodzi,co dajecie kazdemu z nas do zrozumienia co wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 18.05.06, 13:29 MOZNA ZYC W NIEZGODZIE, ALE U WAS TO PASJA NIEOKELZANA. A Z PASJA NIE MA NAWET KOEGZYSTENCJI. RACHELCIU, NIE MYSLALAS NIGDY SIE TROCHE ODERWAC OD ZYDOW? CHYBA, ZE TO WSZYSTKO CO MASZ W SWOIM ZYCIU... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: conditio sine qua non 18.05.06, 21:58 oscar62 napisał: > MOZNA ZYC W NIEZGODZIE, ALE U WAS TO PASJA NIEOKELZANA. A Z PASJA NIE MA NAWET > KOEGZYSTENCJI. RACHELCIU, NIE MYSLALAS NIGDY SIE TROCHE ODERWAC OD ZYDOW? > CHYBA, ZE TO WSZYSTKO CO MASZ W SWOIM ZYCIU... rozumem,ze mowisz do siebie,bo ciebie,ani nikogo z twoich inteligentnych kolegow i kolezanek nic innego nie interesuje oprocz paplanie o sobie,swoich problemach i pouczanie innych co powinni a czego nie. nie martw sie o moje pasje,jak widac po wpisach rozne rzeczy mnie zajmuja,czego nie mozna powiedziec o tobie.wciaz wzdychasz na nasz temat i placzesz na temat waszych ziomkow. moze czas oskarku inna ksiazeczke otworzyc i zaczac sie interesowac czyms innym,bo te stale powtarzania sie w kolko o tym samym troche mi stechlizna pachna. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 19.05.06, 00:45 i-love-2-bike napisała: > oscar62 napisał: > > > MOZNA ZYC W NIEZGODZIE, ALE U WAS TO PASJA NIEOKELZANA. A Z PASJA NIE MA > NAWET > > KOEGZYSTENCJI. RACHELCIU, NIE MYSLALAS NIGDY SIE TROCHE ODERWAC OD ZYDOW? > > > CHYBA, ZE TO WSZYSTKO CO MASZ W SWOIM ZYCIU... > > rozumem,ze mowisz do siebie,bo ciebie,ani nikogo z twoich inteligentnych kolego > w > i kolezanek nic innego nie interesuje oprocz paplanie o sobie,swoich problemach > i pouczanie innych co powinni a czego nie. nie martw sie o moje pasje,jak widac > po wpisach rozne rzeczy mnie zajmuja,czego nie mozna powiedziec o tobie.wciaz > wzdychasz na nasz temat i placzesz na temat waszych ziomkow. moze czas oskarku > inna ksiazeczke otworzyc i zaczac sie interesowac czyms innym,bo te stale > powtarzania sie w kolko o tym samym troche mi stechlizna pachna. ZGODA, BEDZIEMY MOWIC O NARTACH I O KUCHNI. ZOBACZYMY JAK DLUGO WYTRZYMASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 co do pochodzenia 19.05.06, 15:47 ZAPEWNE POMYLILES WASSERMANA Z DORNEM. ALE TO JUZ NIE MOJA ANI ZADNEGO GOJA WINA, ZE UPODOBALISCIE SOBIE POD CUDZE NAZWISKA SIE PODSZYWAC I TAK WIELU Z WAS AKURAT NIEMIECKIE NAZWISKA NOSI. jESLI SZUKASZ FASZYSTOW, SPOJRZ NA SWOJE WLASNE PODWORKO.tAM ZNAJDZIESZ LIENERMANNA,NIE TYLKO ,ZE WSZEDL DO RZADU I PARLAMENTU, ALE UDALO MU SIE TO ZROBIC POD TYPOWO FASZYSTOWSKIMI HASLAMI, WIDAC NA TAKIE BYLO W ISRAELU ZAPOTRZEBOWANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: co do pochodzenia 19.05.06, 23:20 KRYSTIANKU,TEN KTOREGO NAZYWASZ FASZYSTA JEST U NAS W OPOZYCJI W PARLAMENCIE, A WASZE LEPPERY, GERTRYCHY, GOSIEWCY ITD.SA W W RZADZIE I NAWET JEDEN Z NICH JEST MINISTREM OSWIATY. CIEKAWE JAK ON WAS BEDZIE OSWIECAL... "WIDAC NA TAKIE BYLO W IZRAELU ZAPOTRZEBOWANIE" MOWISZ. WYJMIJ Z TEGO ZDANIA "W IZRAELU" I WKLEJ "W POLSCE" I BEDZIESZ MIAL W SAM RAZ PRAWDZIWY OBRAZ PANUJACY W WASZYM RZADZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: conditio sine qua non 17.05.06, 18:52 > MAMY JESZCZE CO ROBIC W ZYCIU > OPROCZ TEGO ANTYSEMICKIEGO FORUM. TO ZE MYSMY WAM BRAKOWALI, No to zajmijcie sie tym, co macie jeszcze do zrobienia. Mur jeszcze nie gotowy, ziemia nie zaorana. Co sie tak martwicie o nas, antysemitow? Nawracac nas chcecie, czy co? My nie poganie... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 17.05.06, 22:01 gspnstr napisał: > > MAMY JESZCZE CO ROBIC W ZYCIU > > OPROCZ TEGO ANTYSEMICKIEGO FORUM. TO ZE MYSMY WAM BRAKOWALI, > > No to zajmijcie sie tym, co macie jeszcze do zrobienia. Mur jeszcze nie gotowy, > ziemia nie zaorana. Co sie tak martwicie o nas, antysemitow? Nawracac nas > chcecie, czy co? My nie poganie... TY, JAK MI WYGLADA, MALO ZNASZ ZYDOW CZY W OGOLE. ZYDZI NIGDY NIE NAWRACAJA. JESLI JAKIS GOJ CHCE, Z SWOJEJ WLASNEJ INICJATYWY, PRZEJSC NA JUDAIZM - A SA TACY - TO BIERZE NA SIEBIE CIEZKIE ZADANIE. ZMUDNE STUDIOWANIE TORY I SERIE EGZAMINOW. TAK, NIE LATWO BYC ZYDEM, ALE GDY NIM JEST MA KOMPENSATE ZA WSZYSTKIE PARAPATY. ZNAM OSOBISCIE PARU EXGOJOW... > Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: conditio sine qua non 18.05.06, 22:35 No, jakby ci tu powiedziec, mnie Zydzi nawrocili. Gdy dorastalem w Polsce, malo o was wiedzialem. Tam gdzie mieszkalem, Zydow praktycznie nie bylo, na studiach jak czlowiek zobaczyl chasydow to raczej odnosil sie do nich z ciekawoscia i sympatia. Nawet wam troche kibicowalem, zwlaszcza po Entebbe. I co potem? Przyjechalem do USA, i tu na kazdym kroku Zydzi mi wmawiali, ze Polacy sa antysemitami. Na poczatku oponowalem i im tlumaczylem ze to nieprawda, ze nawet jesli sa jakies oszolomy, to jest to tylko margines. Ale po jakims czasie tego bebnienia pomyslalem sobie, jak wy to mawiacie, 'soll sein'. Chcecie, to macie. Wmawiacie mi, ze jestem antysemita, to nim bede. To taka self-fulfilling prophecy - wy chyba bez tego antysemityzmu zyc nie moglibyscie. Wiec, jak widzisz, Zydzi mnie nawrocili. No, niezupelnie, bo nie jestem anty tylko i wylacznie jesli ktos jest Zydem, ale waszej hipokryzji tolerowac nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 19.05.06, 00:41 gspnstr napisał: > No, jakby ci tu powiedziec, mnie Zydzi nawrocili. Gdy dorastalem w Polsce, malo > o was wiedzialem. Tam gdzie mieszkalem, Zydow praktycznie nie bylo, na studiach > jak czlowiek zobaczyl chasydow to raczej odnosil sie do nich z ciekawoscia i > sympatia. Nawet wam troche kibicowalem, zwlaszcza po Entebbe. I co potem? > > Przyjechalem do USA, i tu na kazdym kroku Zydzi mi wmawiali, ze Polacy sa > antysemitami. Na poczatku oponowalem i im tlumaczylem ze to nieprawda, ze nawet > jesli sa jakies oszolomy, to jest to tylko margines. Ale po jakims czasie tego > bebnienia pomyslalem sobie, jak wy to mawiacie, 'soll sein'. Chcecie, to macie. > Wmawiacie mi, ze jestem antysemita, to nim bede. To taka self-fulfilling > prophecy - wy chyba bez tego antysemityzmu zyc nie moglibyscie. > > Wiec, jak widzisz, Zydzi mnie nawrocili. No, niezupelnie, bo nie jestem anty > tylko i wylacznie jesli ktos jest Zydem, ale waszej hipokryzji tolerowac nie ma > m > zamiaru. > > JAKIE PROSTE... CZLOWIEK SIE NIE NAWRACA JESLI NIE CHCE BYC NAWROCONYM. CHCESZ - MASZ. JEDEN WIECEJ; JEDEN MNIEJ... U NAS SIE MOWI "PRZEZYLISMY FARAONA, PRZEZYJEMY TEZ..." Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: conditio sine qua non 19.05.06, 00:50 Ja na to patrze z drugiej strony. Wyrzadzilem wam przysluge. Mnie to ani ziebi ani grzeje, a wam nie burzy swiatopogladu. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 19.05.06, 09:46 WIDZIALES POST PULSA? JESLI NIE TO GO MASZ NIZEJ: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41979844&a=42076067 MADRY CHLOP, JAKBY MOWIL TEZ W MOIM IMIENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: conditio sine qua non 19.05.06, 18:21 He he he, to dziala w obie strony, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 19.05.06, 23:47 gspnstr napisał: > He he he, to dziala w obie strony, wiesz? > W TYM WYPADKU JEST COS W TWOJEJ LAKONICZNEJ WYPOWIEDZI... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: conditio sine qua non 19.05.06, 18:42 oscar62 napisał: > WIDZIALES POST PULSA? JESLI NIE TO GO MASZ NIZEJ: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41979844&a=42076067 > MADRY CHLOP, JAKBY MOWIL TEZ W MOIM IMIENIU. niestety oskarku,niektorych "madrych" nie czytam,w tym pulsa i arapa,pozostawiam ich wam,mnie szkoda czasu na tych,ktorym klepki razem z zabkami dawno powypadaly. jak mowie,jeden lubi jedno,a drugi drugie,ale cos widze,ze nasze drogi sie nie skrzyzuja,nie mamy punktow stycznych,ale watpie,ze to slowo jest znane twoim idiolom. nie ten poziom,nie te piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: conditio sine qua non 19.05.06, 23:44 i-love-2-bike napisała: > oscar62 napisał: > > > WIDZIALES POST PULSA? JESLI NIE TO GO MASZ NIZEJ: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41979844&a=42076067 > > MADRY CHLOP, JAKBY MOWIL TEZ W MOIM IMIENIU. > > niestety oskarku,niektorych "madrych" nie czytam,w tym pulsa i arapa,pozostawia > m > ich wam,mnie szkoda czasu na tych,ktorym klepki razem z zabkami dawno > powypadaly. jak mowie,jeden lubi jedno,a drugi drugie,ale cos widze,ze nasze > drogi sie nie skrzyzuja,nie mamy punktow stycznych,ale watpie,ze to slowo jest > znane twoim idiolom. nie ten poziom,nie te piosenki. RACHELCIU, NIE SZCZYC SIE TAK BARDZO Z WASZYM POZIOMEM. CALY POZIOM FS NIE JEST GODNY OWACJI. I MY I WY NIE UZYWAMY "WYSOKIEGO JEZYKA". ALE W TYM WYPADKU NIE TRZEBA SOBIE LAMAC GLOWY KTO BYL PIERWSZY: KURA CZY JAJKO. WIADOMO... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: conditio sine qua non 17.05.06, 19:26 pełnią teraz nowe role. będą mieli sie okazje wykazac.ja ich z góry nie przekreslam Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: conditio sine qua non 18.05.06, 22:19 It's not your fuckin' business , czy sa chluba czy nie - Ludzie ich wybrali i beda z tym zyc , a tobie wara ,... przysiad ============================================================================== TY UWAZASZ, ZE GERTRYCH, LEPPER, WASSERMANN I IM PODOBNI TO CHLUBA POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:13 Oni sa niereformowalni. Tylu bzdur naraz nie widzialem jeszcze nigdy (no, moze za wyjatkiem budzetu Busha) Zaczynam coraz czesciej uwazac, ze jak skoncza ten swoj mur, to trzeba po jego zewnetrznej stronie zrobic pole minowe i calosc nakryc dachem. Niech sobie tam zyja w swej krainie szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:20 gspnstr napisał: > Oni sa niereformowalni. Tylu bzdur naraz nie widzialem jeszcze nigdy (no, moze > za wyjatkiem budzetu Busha) > Zaczynam coraz czesciej uwazac, ze jak skoncza ten swoj mur, to trzeba po jego > zewnetrznej stronie zrobic pole minowe i calosc nakryc dachem. Niech sobie tam > zyja w swej krainie szczescia. o dobrze mowisz,tylko niech z niego nie wyjezdzaja,bo od razu bedzie problem:) > Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:22 > o dobrze mowisz,tylko niech z niego nie wyjezdzaja,bo od razu bedzie problem:) Dlatego dach jest konieczny :o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:23 gspnstr napisał: > > o dobrze mowisz,tylko niech z niego nie wyjezdzaja,bo od razu bedzie prob > lem:) > > Dlatego dach jest konieczny :o) > lepszy bylby bunkier 100m pod ziemia otoczony murem do samego nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:27 No nie wiem czy ten mur taki wysoki... zaraz by sie znalazl jakis oszolom ktury by chcial zrobic z tego akwarium... Ale taka sztolnie jak w Seksmisji... hmmmm :o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr A nie mowilem? Dlugo nie potrwalo... 17.05.06, 17:39 Raptem 5 minut... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=41979844&a=41983138 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ciekawe czy w Izraelu sa widokowki z murem 17.05.06, 17:28 ...do kupienia? Mysle, ze dla turystow odwiedzajacych ten egzotyczny kraj bylaby to spora atrakcja... Poslac widokowke z murem do swych najblizszych. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ciekawe czy w Izraelu sa widokowki z murem 17.05.06, 17:31 goldbaum napisał: > ...do kupienia? > > Mysle, ze dla turystow odwiedzajacych ten egzotyczny kraj bylaby to spora > atrakcja... Poslac widokowke z murem do swych najblizszych. problem jakby chcieli cegielkie na pamietke przywiesc. z tego co wiem to turysci jezdza ten mur ogladac calymi tabunami,nie mowiac juz jaka to radosc ten ich EL AL zobaczyc z przescieradlami odgradzajacymi pasazerow od siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: izraelczycy martwią się o polskę....... 17.05.06, 17:34 gspnstr napisał: > ...jak skoncza ten swoj mur, to trzeba po jego > zewnetrznej stronie zrobic pole minowe i calosc nakryc dachem... Mam lepsze rozwiazanie: jak juz skoncza i USZCZELNIA ten swoj mur, to wowczas trzeba bedzie wpompowac do srodka wode... :-)) Ciekawe, czy tym razem Mojzesz im pomoze?... ;-)) PS www.funpic.hu/files/pics/00005/00005865.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:31 i-love-2-bike napisała: giertych przynajmniej nie ma krwi na rekach Za to ma bielmo na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:37 wujcio44 napisał: > i-love-2-bike napisała: > giertych przynajmniej nie ma krwi na rekach > > Za to ma bielmo na oczach. no ci co maja krew na rekach maja i cos wiecej niz bielmo na oczach wujku. nie kazdy to potrafi,aby strzelac z zimna krwia do innych,a potem udawac,ze sam jestes bohaterem. juz wole tych,ktorzy nie musza sie takimi zyciorysami przechwalac. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:39 ale nie ma, za to, obrzyna w slipach... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:41 kokosz_is_back napisał: > ale nie ma, za to, obrzyna w slipach... :-))) > wiadomo co ty masz na mysli po dlugiej nieobecnosci.he,he widac duzo paliles na boku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:48 Rachelciu, Alez skad, stwierdzilem to co stwierdzilem tylko dla scislosci... Czytalas moze kiedys "Znaczy Kapitan" Borhardta, konkretnie rozdzial o malym Kaziu?... Domyslam, sie, ze nie... :-(( Szkoda, wowczas zrozumialabys moja aluzje! Pozdr., K Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:51 kokosz_is_back napisał: > Rachelciu, > Alez skad, stwierdzilem to co stwierdzilem tylko dla scislosci... > Czytalas moze kiedys "Znaczy Kapitan" Borhardta, konkretnie rozdzial o malym > Kaziu?... Domyslam, sie, ze nie... :-(( Szkoda, wowczas zrozumialabys moja aluz > je! > Pozdr., > K > kapitana nie czytalam,ale aluzje ponjalam,moze poprostu nie jestem bezdomna,spiaca pod mostem,czyli typowa polka na emigracji:)))))) ps.dalej pytam czy lecisz do budki po papierosy,czy bedziesz je palil lokalnie:) we need some help here:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 21:24 Rachelciu, Sorry, moze odpisalem Ci zbyt "harshly"... :-(( Co do samej ksiazki Borhardta, coz, nie kazdego musi interesowac beletrystyka marynistyczna. W "produkta tytoniowe" jestem zaopatrzony po uszy. ;-)) Wiecej teraz czytam, niz pisze, chwilowo... :-)) Ot, czekam sobie na natchnienie, tzn. az mnie jakis SSyjonaziol sprowokuje... ;-)) Pozdr., K Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:54 Czy mozna im pomuc jakos w przyspieszeniu budowy teho muru pokoju?.Luki ma wszedzie-zajonce wylaza z tego eretza bo nie wiedza gdzie jego granica. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: izrael ma zastrzeżenia do......... 17.05.06, 17:56 o_brother napisał: > Czy mozna im pomuc jakos w przyspieszeniu budowy teho muru pokoju?.Luki ma > wszedzie-zajonce wylaza z tego eretza bo nie wiedza gdzie jego granica. e tam moze jakies dzwoneczki maja zainstalowane,na odpowiednia mase ciala i grupe krwi,tak,ze nie pomyla sie,nie boj bidy. w koncu maja tam paru noblistow z dziedziny literatury pieknej:) Odpowiedz Link Zgłoś
puls pokraczna ty sobie dzwoneczek przyczep z tylu 19.05.06, 00:52 Zeby ludzie mogli na czas odwrocic oczy , po co maja spluwac z niesmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 he,he 19.05.06, 15:40 The Polish Families League (PFL) is a marginal Catholic-nationalist party 10% glosow, tyle samo, lub nieduzo mniej niz ich Kadima Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: he,he 19.05.06, 17:15 najbardziej to im koscia w gardle stoi ten termin "narodowy" bo okresla swiadomosc politycznej i etnicznej determinacji. Zionce zas jest ok.bo okresla narodek wybrany a reszta to co najwyzej ludzie w ich mniemaniu ale z najnowszej histori widzimy ze reszta swiata to wedlug zioncow terrorysci. Ktos ich znowu zagonil w kozi rog i jak to kiedys pierdyknie to sie znowu nie pozbieraja przez nastepne stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: he,he 19.05.06, 18:04 Ten Giertych, ktorego chca obalic :))) zapowieda walke z przestepczoscia i przemosa w szkolach, narkotykami , propaganda pro - gayowska, i wychowanie patriotyczne. Wszystko zgodne z propozycjami Prezydenta, z ktorym wczesniej swe priorytety uzgadnial, jak sam sie do tego przyznal. I czyz mamy sie teraz dziwic, ze takim wynaturzonym stworom jak chociazby Dana, ten program sie nie podoba? Rowniez homoseksualistom, ktorzy w szkolach propagowali ulotki ( pokazane w telewizji) pokazujace na czym pedalska seksualna przyjemnosc polega.? O draznieniu okolic odbytnicy, zabawy z kalem, przemocy z uwaga, zeby seksualnego partnera nie pozbawic zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: he,he 19.05.06, 18:28 Chodzi im o rozbicie wiezi rodzinnych,zgnojenie etyki i moralnosci wynarodowienie wartosci patriotycznych czyli zdehumanizowanie totalne. Takim narodem ktory nie wie kim jest i gdzie podaza jest latwo rzadzic. Mam nadzieje ze Polski Rzad bedzie w koncu rzadel polskiej racji stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: he,he 19.05.06, 23:31 o_brother napisał: > najbardziej to im koscia w gardle stoi ten termin "narodowy" bo okresla > swiadomosc politycznej i etnicznej determinacji. > Zionce zas jest ok.bo okresla narodek wybrany a reszta to co najwyzej ludzie w > ich mniemaniu ale z najnowszej histori widzimy ze reszta swiata to wedlug > zioncow terrorysci. > Ktos ich znowu zagonil w kozi rog i jak to kiedys pierdyknie to sie znowu nie > pozbieraja przez nastepne stulecia. TY I TWOI PODOBNI DOPRAWDY TYLKO MOZECIE PIERDYKNAC. Z TEGO WYCHODZI WSTRETNY FEMOR. CO SIE ROBI W TAKIEJ SYTUACJI? ZAMYKA SIE NOS I SIE IDZIE DALEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
br311 buahahahahahahahahahahaahaha 19.05.06, 20:33 co zrobi biedny Romek jak go zbojkotuja... Powiesi sie na najblizszej galezi. Trzymaj sie Romku, wprowadz lekcje holocaustu na ktorych bedziemy zbiorowo plakac nad losem stu miliardow Zydow zamordowanych przez Polakow to moze Ci wybacza... Odpowiedz Link Zgłoś