Dodaj do ulubionych

AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

22.10.01, 21:06
AMERYKA JEST POJEBANA I TYLE. :))
Obserwuj wątek
    • Gość: J Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.fl.us.prserv.net 23.10.01, 00:48
      To w takim razie nie duzo brakuje ci do ameryki
    • Gość: hermes Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.telia.com 23.10.01, 17:48
      Badz tak laskawy i wyjasnij w kilku zdaniach, dlaczego Ameryka wedlug Twego
      mniemania jest pojebana.
    • Gość: Puchatek Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.stacje.agora.pl 23.10.01, 17:50
      Mamo, ja też chcę byc taki pojebany jak ta Ameryka...
    • Gość: Mosiek Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 23:13
      Glupi jestes i tyle!
    • Gość: doku To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.mofnet.gov.pl 24.10.01, 14:12
      • Gość: zet Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.ny5030.east.verizon.net 24.10.01, 15:26
        i jaka radocha, co?
        • Gość: doku Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.mofnet.gov.pl 24.10.01, 16:02
          Gość portalu: zet napisał(a):

> i jaka radocha, co?

Dla Arabów? To pewnie jedyna ich przyjemność w ich pustym zyciu. Czasem sobie
          marzą po cichu: "ach! przyjebać Izraelowi!". Ale się boją, bo zemsta Izraela
          byłaby sroga. A grzeczni Amerykanie pokręcą się gdzieś po górach i dadzą spokój.
          • Gość: Egon Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.proxy.aol.com 25.10.01, 02:57
            Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: zet napisał(a):
            >
            > > i jaka radocha, co?
            >
            > Dla Arabów? To pewnie jedyna ich przyjemność w ich pustym zyciu. Czasem sobie
            > marzą po cichu: "ach! przyjebać Izraelowi!". Ale się boją, bo zemsta Izraela
            > byłaby sroga. A grzeczni Amerykanie pokręcą się gdzieś po górach i dadzą spokój
            > .

Masz racje,Amerykanie duzo jeszcze od Israela uczyc sie musza! Israela glowa+
            U.S.A. sila razem wzieta,a Arabskie swinie,same sobie gardla podrzynac zaczna!
            Znane sa z samobojczych podskokow do Allaha,w kapciach ,wytartych do konca....
        • Gość: Zet Re: To inny Zet IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.10.01, 03:08
          Uzywalem pseudonimu Zet.Te wypowiedzi to nie moje.Ja nie uzywam wulgaryzmow.
    • _angel_ Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 25.10.01, 02:47
      o ktorej Ameryce tu mowa?
      • Gość: karol Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.proxy.aol.com 25.10.01, 04:18
        czytam te wasze opinie i stwierdzam.
        Wszyscy jestescie dokladnie pojebani.
    • Gość: Walesa ALEZ WY KURWA JESTESCIE MADRZY.... IP: *.5.252.64.snet.net 27.10.01, 04:27
    • Gość: DF Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.gtconnect.net 16.11.01, 22:24
      money123 napisał(a):

> AMERYKA JEST POJEBANA I TYLE. :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka