money123 22.10.01, 21:06 AMERYKA JEST POJEBANA I TYLE. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.fl.us.prserv.net 23.10.01, 00:48 To w takim razie nie duzo brakuje ci do ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermes Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.telia.com 23.10.01, 17:48 Badz tak laskawy i wyjasnij w kilku zdaniach, dlaczego Ameryka wedlug Twego mniemania jest pojebana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.stacje.agora.pl 23.10.01, 17:50 Mamo, ja też chcę byc taki pojebany jak ta Ameryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 23:13 Glupi jestes i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.mofnet.gov.pl 24.10.01, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.ny5030.east.verizon.net 24.10.01, 15:26 i jaka radocha, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.mofnet.gov.pl 24.10.01, 16:02 Gość portalu: zet napisał(a): > i jaka radocha, co? Dla Arabów? To pewnie jedyna ich przyjemność w ich pustym zyciu. Czasem sobie marzą po cichu: "ach! przyjebać Izraelowi!". Ale się boją, bo zemsta Izraela byłaby sroga. A grzeczni Amerykanie pokręcą się gdzieś po górach i dadzą spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: To błędna forma. Poprawnie: Ameryce przyjebali IP: *.proxy.aol.com 25.10.01, 02:57 Gość portalu: doku napisał(a): > Gość portalu: zet napisał(a): > > > i jaka radocha, co? > > Dla Arabów? To pewnie jedyna ich przyjemność w ich pustym zyciu. Czasem sobie > marzą po cichu: "ach! przyjebać Izraelowi!". Ale się boją, bo zemsta Izraela > byłaby sroga. A grzeczni Amerykanie pokręcą się gdzieś po górach i dadzą spokój > . Masz racje,Amerykanie duzo jeszcze od Israela uczyc sie musza! Israela glowa+ U.S.A. sila razem wzieta,a Arabskie swinie,same sobie gardla podrzynac zaczna! Znane sa z samobojczych podskokow do Allaha,w kapciach ,wytartych do konca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: To inny Zet IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.10.01, 03:08 Uzywalem pseudonimu Zet.Te wypowiedzi to nie moje.Ja nie uzywam wulgaryzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 25.10.01, 02:47 o ktorej Ameryce tu mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.proxy.aol.com 25.10.01, 04:18 czytam te wasze opinie i stwierdzam. Wszyscy jestescie dokladnie pojebani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walesa ALEZ WY KURWA JESTESCIE MADRZY.... IP: *.5.252.64.snet.net 27.10.01, 04:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DF Re: AMERYKA JEST POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.gtconnect.net 16.11.01, 22:24 money123 napisał(a): > AMERYKA JEST POJEBANA I TYLE. :)) Odpowiedz Link Zgłoś