Gość: Ojciec Hari Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:54 Trzymaj sie z daleka od mojego synka,lepiej idz i pocaluj w dupe pana Zyda,polski nieudaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHIATRA Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.24.131.181.Dial1.Tampa1.Level3.net 12.01.03, 18:55 NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:57 Gość portalu: PSYCHIATRA napisał(a): > > > NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM > ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW. Ty Hans tez lubisz calowac panow Zydow w dupy,nieprawda polski nieudaczniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ö Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:23 Gość portalu: PSYCHIATRA napisał(a): > > > NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM > ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy harrison CZESC JOJO........to ja BOLEK!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 21:27 Niedlugo te polskie nieudaczniki beda stac w kolejce zeby calowac zyda w ASS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy harrison Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 21:30 ten chuj co pisze z warszawy to ja go znam z forum "warszawa".Ten nieudacznik nie lubi rowniez polakow mieszkajacych w AMERYCE.To kawal chuja ..........i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 23:57 Gość portalu: prawdziwy harrison napisał(a): > ten chuj co pisze z warszawy to ja go znam z forum "warszawa".Ten nieudacznik > nie lubi rowniez polakow mieszkajacych w AMERYCE.To kawal chuja ..........i tyl > e To nie kawal chuja,to kawalek scierwa z chuja pozostaly,taki napletek zgnity po prostu przez kojoty na smietnik dla szczurow wyniesiony... Odpowiedz Link Zgłoś