Dodaj do ulubionych

Harrison jest koprofagiem

IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:50
Obserwuj wątek
    • Gość: Ojciec Hari Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:54
      Trzymaj sie z daleka od mojego synka,lepiej idz i pocaluj w dupe pana
      Zyda,polski nieudaczniku.
    • Gość: PSYCHIATRA Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.24.131.181.Dial1.Tampa1.Level3.net 12.01.03, 18:55

NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM
      ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW.
      • Gość: harisson Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:57
        Gość portalu: PSYCHIATRA napisał(a):

>
        >
        > NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM
        > ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW.
        Ty Hans tez lubisz calowac panow Zydow w dupy,nieprawda polski nieudaczniku ?
      • Gość: Ö Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:23
        Gość portalu: PSYCHIATRA napisał(a):

>
        >
        > NIE WIEM KIM JEST HARRISON, ALE WIEM
        > ZE KOPROFAGIA JEST BARDZO POPULARNA WSROD ZYDOW.
        • Gość: prawdziwy harrison CZESC JOJO........to ja BOLEK!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 21:27
          Niedlugo te polskie nieudaczniki beda stac w kolejce zeby calowac zyda w ASS !!!
    • Gość: prawdziwy harrison Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 21:30
      ten chuj co pisze z warszawy to ja go znam z forum "warszawa".Ten nieudacznik
      nie lubi rowniez polakow mieszkajacych w AMERYCE.To kawal chuja ..........i tyle
      • Gość: jojo Re: Harrison jest koprofagiem IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 23:57
        Gość portalu: prawdziwy harrison napisał(a):

> ten chuj co pisze z warszawy to ja go znam z forum "warszawa".Ten nieudacznik
        > nie lubi rowniez polakow mieszkajacych w AMERYCE.To kawal chuja ..........i
        tyl
        > e
        To nie kawal chuja,to kawalek scierwa z chuja pozostaly,taki napletek zgnity po
        prostu przez kojoty na smietnik dla szczurow wyniesiony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka