remik.bz PE propaguje nietolerancje wobec katolikow 15.06.06, 20:03 Podobno "tolerancja" to podstawowa wartość unijna. Po dzisiejszej rezolucji PE rozumiem ,ze "tolerancja tak , ale nie wobec katolikow". Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars co chcesz? kto wymagal dzisiaj pozwolen od katolik 15.06.06, 20:06 ow na ogolnopolskie manifestacje????? Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Ogólnopolskie ? chodzi o msze z udziałem Ojca 15.06.06, 20:10 Świętego ? To wizyty głowy obcego państwa i przywódcy duchowego a nie manifestacje. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars mowie o dzisiejszych paradach z udzialem roznych 15.06.06, 20:15 Panow w dlucgich czarnych i czerwonych spodnicach. ciekawi mnie tez dlaczego tak sie czepiaja gejow ze nie stanowia jako nierozmnazalni pozytku dla narodu a do owych wspomnianych zyjacych w bezenstwie Panow to sie jakos nikt nie czepia Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Otóż duchowni są w sposób szczególny powołani 15.06.06, 20:21 przez Boga, i na jego chwałe żyją w celibacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars poplakalem sie ze smiechu jak to przeczytalem 15.06.06, 21:11 autentycznie. Mowisz o tych co skubia nieletnich, albo wlasne gospodynie, lub tez lapczywie patrza na nowe samochody???? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: poplakalem sie ze smiechu jak to przeczytalem 15.06.06, 21:19 alterpars napisał: > autentycznie. Mowisz o tych co skubia nieletnich, albo wlasne gospodynie, lub > tez lapczywie patrza na nowe samochody???? Ja zrozumiałem ,że on mówi o duchownych , a Ty ogólnie o ludziach chyba, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: co chcesz? kto wymagal dzisiaj pozwolen od ka 15.06.06, 21:16 alterpars napisał: > ow na ogolnopolskie manifestacje????? Nic mi nie wiadaomo o zadnych manifestacjach. Podaj jakies źródlo tej swojej wiedzy, no jakies bliższe dane np kto organizował i manifestował , przeciwko czemu czy komu były te manifestacje ( o ile były). Być może ,ze jestem nie "na bieżąco" bo niedawno wróciłem z procesji zwiazanej ze swietem Bozego Ciała i jeszcze nie zdażyłem sie zorientowac ,że coś złego dzieje sie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: co chcesz? kto wymagal dzisiaj pozwolen od ka 15.06.06, 22:45 Chodzili ludzie np wokol mojego domu i spiewali bardzo falszujac rozne piosenki zaklocajac cisze i ruch samochodowy a przed nimi szedl przebrany w zloto inny Pan przed ktorym dzieci sypaly kwiatki. Widzialem nawet w TV ze te manifestacje odbyly sie rowniez w Krakowie i Warszawie. Nie wiem przeciwko czemu ale na pewno cos manifestowali chociaz zarowno spiewajacy jak i mowiacy uzywali piszczacego sprzetu naglasniajacego. Ja tylko pytam czy mieli pozowolenie na te manifestacje. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: co chcesz? kto wymagal dzisiaj pozwolen od ka 15.06.06, 23:05 alterpars napisał: > Chodzili ludzie np wokol mojego domu i spiewali bardzo falszujac rozne piosenki > zaklocajac cisze i ruch samochodowy a przed nimi szedl przebrany w zloto inny > Pan przed ktorym dzieci sypaly kwiatki. Widzialem nawet w TV ze te manifestacje > odbyly sie rowniez w Krakowie i Warszawie. Nie wiem przeciwko czemu ale na pewn > o > cos manifestowali ... Ja również czasem nie wiem o co chodzi ?!.. Często bowiem widzę w telewizji taką oto scenę..; - stoi grupa facetów przed skałą i dziwnie się zachowuje(!?)- wszyscy mianowicie wykonują bardzo,,nieprzyzwoite'' ruchy w stronę tej właśnie ściany !!.. Aż się dziwię, że REM pozwala na emisję takich scen przed 20-tą ?!.. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Wyciągasz chyba fałszywe wnioski 16.06.06, 08:27 alterpars napisał: > Chodzili ludzie np wokol mojego domu i spiewali bardzo falszujac rozne piosenki > zaklocajac cisze i ruch samochodowy a przed nimi szedl przebrany w zloto inny > Pan przed ktorym dzieci sypaly kwiatki. Widzialem nawet w TV ze te manifestacje > odbyly sie rowniez w Krakowie i Warszawie. Nie wiem przeciwko czemu ale na pewn > o > cos manifestowali I Twoim zdaniem to wyczerpało znamiona manifestacji ? Może były chociaż jakieś "transparenty czy bojowe okrzyki" przeciwko komuś czy czemuś ? A może "za kimś czy czymś" ? Bo przecież manifestanci z definicji "walczą " . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PE propaguje nietolerancje wobec katolikow 15.06.06, 20:11 Dziecko : nie lapiesz sensu slowa "tolerancja" . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: wypaczonego przez lewaków napewno nie. 15.06.06, 20:16 zacytujesz definicje prawicowa`, czy moze tez masz problemy ze zrozumieniem podstaw polskiego jezyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tolerancja = znoszenie 15.06.06, 20:21 Pracujesz przy przeprowadzkach i znosisz meble . Rozumiem . Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dzięki Indianski !! 15.06.06, 21:03 indianski napisał: > Dziecko : nie lapiesz sensu slowa "tolerancja" . To bardzo miłe ,ze mówisz tak "zdrobniale" do mnie. Ostatni raz tak nazwała mnie żona na 25- leciu naszego slubu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_bylicki PE-Tolerancja == Tolerancja Dla Heterofobów !!!!!! 15.06.06, 20:16 czyli zielone światło do walki z normalnością !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk W Polsce mamy wolnośc słowa. Ja nie zgadzam 15.06.06, 20:09 się z nim w tym co napisał, bo to głupie. Jednak wolność słowa jest naczelną wartością w Polsce i nie wolno jej ograniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Z powodu ksenofobi zabijano w Polsce . 15.06.06, 20:10 W Polsce miały miejsca morderstwa na tle nienawiści także rasowej,wprawdzie nie w ostatnich 2-3 latach ale w latach 1990-2000 mieliśmy takie przypadki, zabito nawet nudyste bo "siał zgorszenie moralne",zatłuczono bejzbolami niemieckiego kierowce bo Niemiec . A pobicia,okaleczenia,podpalenia,wyzwiska to też boli ofiary. Czy pobity na śmierć bezdomny z Legionowa nie był człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Z powodu ksenofobi zabijano w Polsce . 15.06.06, 20:12 To wszystko to byl margines , ktory nie miesci sie w ramach polsko-katolickiego pojecia "blizni" . Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Nie. To były wypadki godne potępienia, jeżeli są 15.06.06, 20:15 prawdziwe, bo jak to z "Nigdy więcej" to może to być kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Z powodu ksenofobii zabijano w Polsce wielu... 19.06.06, 21:25 Tak, tak. Wspomnijmy dziesiątki zabitych w Polsce księży, "przypadkiem" katolickich, plądrowane cmentarze też "katolickie". A już te tysiące prześladowanych byłych funkcjonariuszy SB - wszystko to ksenofobia i to jaka! Słońce krąży wokół Ziemi, a kółko jest kwadratowe! Oj magister, magister... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ingryd ... w Polsce jest wolność słowa 15.06.06, 20:28 To krzyknij sobie kaczynski to k____ . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: byłaby to obraza Głowy Państwa 15.06.06, 20:34 To co z ta wolnascia ? Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: byłaby to obraza Głowy Państwa 15.06.06, 20:56 indianski napisał: > To co z ta wolnascia ? michalkiewicza tez bedziesz bronil? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: byłaby to obraza Głowy Państwa 15.06.06, 21:01 Nie znam . To jakis soltys ? Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: byłaby to obraza Głowy Państwa 15.06.06, 21:08 indianski napisał: > Nie znam . To jakis soltys ? napisz jeszcze, ze mi z ust smierdzi. to tez argument. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Pinior - rzekomy bohater "S" ? 15.06.06, 21:16 Poparł rzekome zarzuty UE, głosując za rezolucją potępiającą Polskę. Poznaj PINIORA ! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:23 Tylko delegalizacja i stanowczy zakaz dzia?alnosci RM moze przywrocic dobre imie Polski i Polakow w swiecie.RM propaguje rasizm i nienawisc na ca?y swiat , i ca?y swiat uwaza nas za rasistow.Jasne?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:24 Dobre imie odzyskacie dopiero po smierci praprawnukow ojca Dyrektora . Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:34 indianski napisa?: > Dobre imie odzyskacie dopiero po smierci praprawnukow ojca Dyrektora . ======================================================================== O(czytaj oszust)Dyrektor to nic innego tylko podrzucona nam swinka.Nie mogli nas rozbic po linii narodowej to czynia po linii religijnej.Zaden normalny Polak-katolik nie jest rasista.Rasistami sa cz?onkowie i sympatycy sekty p/n "radio Maryja",ktorzy z nasza: tradycja,kultura i wiara niewiele maja wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:37 Czyli polowa polakow to psychole ? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:46 indianski napisa?: > Czyli polowa polakow to psychole ? ===================================== Znaczna czesc Polakow jest dzisiaj zaszczuta i og?upiona. Coz jako narod nie jestesmy ani gorsi ani lepsi od innych,nasz problem polega na tym ze wciaz jestesmy biedni, a biedaka zawsze ?atwo jest og?upic. pocieszenia ludziom biednym i zagubionym,wrecz przeciwnie utwierdzaja ich w beznadziejnosci i szczuja przeciw innym nacjom i religiom. ----Musze juz konczyc-mam gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:58 Gorsi nie jestescie , tylko glupsi . A moze i to nie . Skoro w afganistanie mogl postac taliban , w iraku dziala ak kaida , w peru swietlisty szlak , itd : to dlaczego w polsce nie mialoby byc fanatykow ? Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:58 indianski napisał: > Czyli polowa polakow to psychole ? tak, mniej wiecej od A do I i od T do Ź Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z-tvn Michnik - ojcem EU - rasizmu :)!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.06.06, 20:38 eu-bolszewizm to rasistowska ideologia eliminująca Wierzącym Chrześcijan oraz Heteroseksualnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 20:40 Wiadomo że Ojciec Dyrektor nie harcował by tak bez poparcia kościelnego szefostwa Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 21:02 To raczej szefostwo potrzebuje jego poparcia . Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty PINIOR poparł rezolucję !!! 15.06.06, 21:07 "Poznaj Piniora" Poznaliśmy Wałęsę, poznaliśmy Frasyniuka, poznajmy teraz Piniora ! Głosował za przyjęciem rezolucji potepiającej Polskę za urojone przewinienia. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PINIOR poparł rezolucję !!! 15.06.06, 21:21 Brawo Pinior . Przynajmniej jeden normylny w kraju skrajnych nacjonalistow . Odpowiedz Link Zgłoś
tertiom Re: Rydzyk -ojcem polskiego rasizmu 15.06.06, 22:20 Taaak... Ja też uważam, że powinno się pozamykać niektóre nieprawomyślne rozgłośnie, bo nie zgadzam się z głoszonymi tam poglądami, uważam że słuchacze są ogłupieni i bardzo głęboko nimi gardzę... I Ty jesteś tolerancyjnym obrońcom wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki Znać, że socjalistyczne bydło... 15.06.06, 20:40 ...zwolniło ostatni hamulec! Sami, biedacy nie wiedzą, jakie bicze się wiążą na ich tłuste, biurokratyczne tyłki! Odpowiedz Link Zgłoś
greri3 Re: Znać, że socjalistyczne bydło... 15.06.06, 20:41 Masz racje czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Z historii........ 15.06.06, 20:44 Kto zna sprawe morderstwa Z.Karosa z 1982 wie do czego prowadzi zaślepienie,antykomunizm Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 20:47 tak trzesiemy i będziemy pilnować Polske! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 tadeuszku to ty strasznie wazniasty jestes :D 15.06.06, 20:50 i wielkie masz wplywy widze :D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: tadeuszku to ty strasznie wazniasty jestes :D 15.06.06, 20:55 Zgadleś, spore! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Sklerotyczna Mumia Europejska... 15.06.06, 21:02 Napaść, której nie było, wypowiedź ,której nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Sklerotyczna Mumia Europejska... 15.06.06, 21:03 nacjonalizm ktorego nie ma . Polacy kochaja arabow . Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:01 tadeusz_ja napisał: > tak trzesiemy i będziemy pilnować Polske! z taka polszczyzna to moze nawet ministrem jakims zostaniesz. ps. stawiam $ przeciwko fistaszkom, ze nawet nowy minister edukacji takich bledow nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Dzisiaj poznałem euro.osła Piniora ! 15.06.06, 21:04 Okazuje się, że głosował za przyjęciem rezolucji potępiającej Polskę za rzekome przewiny. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Dzisiaj poznałem euro.osła Piniora ! 15.06.06, 21:10 Bardzo dobrze zrobil, już wyslalem Jemu maila z gratulacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Dzisiaj poznałem euro.osła Piniora ! 15.06.06, 21:45 No jest w Polsce V kolumna. Nie brakowało chętnych do służby Moskwie, nie brakuje też chętnych do służby Brukseli. Bardzo często są to ci sami ludzie. Na przykład Geremek, były sekretarz PZPR, teraz służy w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Pinior człowiek z piękną kartą 15.06.06, 21:12 Pinior,były trockista-komunista ,wielokrotnie więziony w PRL,zawsze był przeciwnikiem fanatyzmu czy to stalinowskiego- "komunistycznego" czy nacjonalistycznego-religijnego Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Pinior człowiek z piękną kartą TW ? 15.06.06, 21:47 Poznaliśmy się na Wałęsie, poznaliśmy się na Frasyniuku, poznamy się i na człowieku z "piękną kartą" Piniorze. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:04 Wiec to chyba jedyny minister krory potrafi pisac . Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:10 Twoja zdolnosc pojmowania otaczajacej Cie rzeczywistosci prawie mnie zabila. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:19 Lepiej pij przegotowana wode . Jestes zbyt wrazliwy . Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:37 indianski napisał: > Lepiej pij przegotowana wode . Jestes zbyt wrazliwy . och, ja jestem ino prosty chlop ze wsi. pewne rzeczy pojmuje jak leszek z 'daleko od szosy' Odpowiedz Link Zgłoś
wanowak1 eurolewaki -pedzie i pedofile belgijskie z UE 15.06.06, 23:30 johndoe napisał: > indianski napisał: > > > Lepiej pij przegotowana wode . Jestes zbyt wrazliwy . > och, ja jestem ino prosty chlop ze wsi. pewne rzeczy pojmuje jak leszek z 'dale > ko od szosy' ============================================== Pedały i żydy w "Parlamencie niech się odpier... Im bardziej się wpiepszają do naszych spraw tym większe zagrożenie umacniania się narodowców. Ja też się do Nich przyłącze -choćby po to by zahamować Homo... i semitów tylko dlatego by w odpowiedzi na ich rozpasanie nie doszło do wykreowania Nowych Hitlerków. > Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:06 Nie obawiaj sie,wolalbym sprzątać na zachodzie niż "być" ministrem tego dziwowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:14 tadeusz_ja napisał: > Nie obawiaj sie,wolalbym sprzątać na zachodzie niż "być" ministrem tego dziwowi > ska! dla niektorych tutaj ministerstwo edukacji nie jest dziwowiskiem. ale oni szkoly pokonczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:25 w trzeciej klasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: bezczelne eurolewaki trzęsą UE 15.06.06, 21:35 indianski napisał: > w trzeciej klasie :) zawsze to wiecej niz skonczyl tadeuszja Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski A kto potępi Niemcy za ich media? 15.06.06, 20:55 Niedawno w prasie polskiej opublikowano drwiny i żarty z Polaków i z polskiej reprezentacji piłkarskiej - ewidentnie homofobiczne i rasistowskie. Czy parlament UE też potępi Niemcy za takie działania? Gdzie jest nasza ambasada? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A kto potępi Niemcy za ich media? 15.06.06, 21:00 jak z nich nie zartowac .Czy powiedzenie ze polacy lepiej graja w kregle niz w pilke to rasistowska drwina ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: A kto potępi Niemcy za ich media? 15.06.06, 21:09 Podaj chociaż jeden przypadek homofobii w Niemczech?Mam wrażenie że nie rozumiesz znaczenia tego slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jsb22 Sanhedryn gorą .... 15.06.06, 21:11 Nieznana osoba ubliżyła Panu Rabinowi Schuldrichowi ale winni są wszyscy Polacy, Parada dostała pozwolenie ale było zbyt mało owacji. Kilku komunistów pozbawiono stanowisk - chociaż wg Sanhedrynu winni być nietykalni. Jeszcze kilku domyśla się, że ich to spotka. Polska przestała na tacy za darmo oddawać wszystko co ma, chociaż oddała 2 mln ludzi. Ludzi oni nie liczą a na ich wykształcenie i odchowanie Polacy przeznaczyli ok 1 000 miliardów zł !!! Polacy są niewdzięczni bo mimo starań Michnika, Urbana i Kwaśniewskiego nadal wyznają katolicką wiarę. Sanhedryn nie ocenia morderstwa na plaży w strefie Gazy. Masakra dzieci i kobiet nie jest ani ksenofobią ani rasizmem. My to nie do końca rozumiemy ale Sanhedryn rozumie. Jak ja Bogu dziękuję, że Sanhedryn umieścił nas w gronie Niemców, Francuzów i Belgów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Sanhedryn gorą ....na razie, do czasu ! 15.06.06, 21:23 W wiadomościach TV widziałem, że jakiś euroPejski deputowany Palant, bezczelnie nas obraził. Powiedział, że są partie w Polsce, które nie reprezentują przyzwoitych obywateli. Więc zdaniem tego pedalskiego chama, 15% wyborców które poparły Samoobronę to nie są przyzwoici ludzie. Tego już za wiele !! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Sanhedryn gorą .... 15.06.06, 21:24 Sanhedryn to jakas organizacja unijna ? Co ma UE do Izraela i strefy gazy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PE wyda now rezlucje w sprawie Sanhedrynu i Wiślan 15.06.06, 21:25 Podobno Parlament Europejski pracuje nad nowa rezolucja potępiajacą obowiazujaca w Polsce wersje śmierci Jezusa z Nazatetu. Otóż eurolewacy twierdzą ,ze Jezusa ukrzyzowali Wiślanie wbraw Sanhedrynowi , który Go bronił Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Sanhedryn gorą .... 15.06.06, 21:33 jsb22 napisał: > Nieznana osoba ubliżyła Panu Rabinowi Schuldrichowi ale > winni są wszyscy Polacy, Parada dostała pozwolenie ale było > zbyt mało owacji. > Kilku komunistów pozbawiono stanowisk - chociaż wg Sanhedrynu > winni być nietykalni. Jeszcze kilku domyśla się, że ich to spotka. > Polska przestała na tacy za darmo oddawać wszystko co ma, > chociaż oddała 2 mln ludzi. Ludzi oni nie liczą a na ich > wykształcenie i odchowanie Polacy przeznaczyli ok 1 000 miliardów zł! > Polacy są niewdzięczni bo mimo starań Michnika, Urbana i Kwaśniewskiego > nadal wyznają katolicką wiarę. > Sanhedryn nie ocenia morderstwa na plaży w strefie Gazy. Masakra > dzieci i kobiet nie jest ani ksenofobią ani rasizmem. My to nie do końca > rozumiemy ale Sanhedryn rozumie. > Epizod z rabinem wykonała osoba nieznana z nazwiska. Z rysopisu jednak można wnioskować, że była to prowokacja Judejczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Degeneraci z PE pouczają Polskich Patriotów? 15.06.06, 21:24 Degeneraci z PE pouczają Polskich Patriotów? Tosięw głowie nie mieści,szczury z PE, banda najgorszego sortu socjalistów, lewaków, pederastów-pedofili, aborterów-morderców, anarchistów śmie pouczać Polskich Patriotów z LPR i tych, którzy na nich głosowali? Odpowiedź może być tylko jedna: zabierzcie swoje brudne łapska od Polski i polskich spraw, my tu waszych degenerackich połajanek nie potrzebujemy. Dawno mówiłem: Polska powinna uczestniczyć w UE wyłącznie jako w strefie wolnego handlu. Nie ma sensu firmować tego typu moralnego łajna jakim jest Parlement Europejski i cała ta wataha czerwonych świń. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Degeneraci z PE pouczają Polskich Patriotów? 15.06.06, 21:30 Gobels tez byl patriota . tez nie przepadal za arabami (za polakami zreszta tez nie bardzo). masz fajnych idoli . Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 junkier masz 100% racji, ponadto jak powidzial 15.06.06, 21:38 bp Pieronek: "europarlamentarzyści uważają, że są sędziami świata, a świat pójdzie i tak swoją drogą". Pytany o Radio Maryja, które wymieniono w rezolucji, zapytał: "kto ich ustanowił sędziami nad tym?". "Niech sobie krzyczą, jeśli chcą" - dodał bp Pieronek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Degeneraci z PE pouczają Polskich Patriotów? 15.06.06, 21:41 JUnkier po co tak ostro chyba że jestes przebierańcem agentem euroentuzjastów. Przecież wystarczy spokojnie wyliczyć wszystkie rasistowskie ekscesy (w tym morderstwa)jakie mają miejsce w niemal każdym kraju UE na zachód od Odry,dodać do tego obrzydliwie rasistowskie oficjalne bo urzędowe postępki Niemców wobec Polaków w każdym przypadku gdy ci drudzy chcą zachowac trochę godności.Porównać to z przypadkiem jakiegoś bęcwała ktory obraził i potrącił Rabina któremu to Rabinowi serdecznie współczuję (szkoda że kamery nie zarejestrowały tego napastnika bo przysięgam chętnie dałbym mu w zęby).I wtedy mamy obraz. Weźmy się za wewnętrznych wrogów którzy popierają i inspirują tę niesprawiedliwą nagonkę.Ale myślę o demokratycznym sposobie.Po prostu nigdy na nich nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Myśleć przy następnych wyborach 15.06.06, 21:50 eon3 napisał: > JUnkier po co tak ostro chyba że jestes przebierańcem agentem euroentuzjastów. > Przecież wystarczy spokojnie wyliczyć wszystkie rasistowskie ekscesy (w tym > morderstwa)jakie mają miejsce w niemal każdym kraju UE na zachód od Odry,dodać > do tego obrzydliwie rasistowskie oficjalne bo urzędowe postępki Niemców wobec > Polaków w każdym przypadku gdy ci drudzy chcą zachowac trochę godności.Porównać > > to z przypadkiem jakiegoś bęcwała ktory obraził i potrącił Rabina któremu to > Rabinowi serdecznie współczuję (szkoda że kamery nie zarejestrowały tego > napastnika bo przysięgam chętnie dałbym mu w zęby).I wtedy mamy obraz. > Weźmy się za wewnętrznych wrogów którzy popierają i inspirują tę > niesprawiedliwą nagonkę.Ale myślę o demokratycznym sposobie.Po prostu nigdy na > nich nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Degeneraci z PE pouczają Polskich Patriotów? 15.06.06, 21:50 eon3 napisał: > Weźmy się za wewnętrznych wrogów którzy popierają i inspirują tę > niesprawiedliwą nagonkę. Od dawna o tym mowie!!!! Przeswietlic organizacje pederastow i inne ekspozytury obcych wplywow, przede wszystkim NGO (organizacje pozarzadowe) w stylu Fundacji Batorego, Fundacji Helsinskiej i innych organizacyjek oplacanych przez zagranice w celu dyskredytowania polskich patriotow. I zdelegalizowac Amnesty International w Polsce, ta pseudoorganizacyjka wystepuje jawnie przeciw polskiemu prawu popierajac aborcje - czyli mordowanie niewinnych,bezbronnych istot ludzkich! >>Ale myślę o demokratycznym sposobie.Po prostu nigdy na nich nie głosować. OK,ale moim zdaniem powinno sie tych zdrajcow wykosic na gruncie prawa karnego i calkowitej dyskredytacji moralnej i publicznej,a nawet banicji. Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Napiętnowanie za co? 15.06.06, 21:26 Parlament Europejski przyjął rezolucję piętnującą m.in. Polaków za homofobię, antysemityzm i inne. Dostało się również ministrowi Giertychowi i LPR. Nie rozumiem jednakże za co to napiętnowanie, za co krytyka? W Polsce nie ma nietolerancji w stylu zachodnioeuropejskim, gdzie bicie Żydów, czy osób, które mieszkają w "żydowskich" dzielnicach Paryża, jest chlebem powszednim. W Polsce nie było zabójstwa młodego Żyda, tak jak to było we Francji. Ostatnio większy akt antysemicki miał miejsce w ostatnim dniu wizyty Papieża w Polsce w postaci uderzenia Naczelnego Rabina Polski, łączonego z okrzykiem "Polska dla Polaków". Jednakże Polacy zgodnie potępili taką agresję, podejmując jednoznaczne kroki w kierunku złapania sprawcy (publikacja zdjęć sprawcy, wysłanie listu gończego). Reakcja polskich władz była praktycznie natychmiastowa - Prezydent Kaczyński osobiście spotkał się z Rabinem. W związku z tym powstaje pytanie: czy przy okazji pobić Żydów we Francji, władze francuskie podejmują podobnie jednoznaczne i sprawne działania? Czy Prezydent Francji spotyka się z pobitym Żydem, czy zaprosił i przyjął do siebie rodzinę brutalnie zamordowanego Żyda francuskiego? W Polsce mamy "kulawy", bezkrwawy antysemityzm. Na szczęście. Natomiast powstaje pytanie: czy wykorzystywanie walki z antysemityzmem do walki z "homofobią" nie jest spłycaniem samego problemu antysemityzmu? Już teraz pojawiają się kpiny, że w Polsce nie można pisnąć złego słowa o Żydach - właśnie na skutek tego paranoicznego mieszania problemów - antysemityzmu i homofobii, która jest wyrazem raczej odruchu moralnej odrazy, niż nienawiści, pogardy, czy spiskowych teorii. Parlament Europejski nie obraził Polakow, obraził sam siebie. W ramach partykularnych interesów partyjnych europejskiej lewicy, tworzy MIT Polski nietolerancyjnej. Mit, któremu kłam zadaje już to spokój, jaki panował na Paradzie Równości, już to, zwykłe porównanie z antysemityzmem, który panuje w Zachodniej Europie - antysemityzmem nie jak w Polsce bezkrwawym, ale bijącym i mordującym. Natomiast dla mnie godne potępienia jest wymienienie z nazwy partii polskiej, ministra Giertycha z nazwiska, mimo że Parlamentem Europejskim, jak i całą Unią Europejską rządzi podstawowa zasada wyrażona w art. 2 Karty Narodów Zjednoczonych - zasada nieinterwencji. Bowiem ingerencją nieuzasadnioną obroną żadnych wartości jest potępienie LPR, jako członka koalicji rządowej. Parlament przekroczył zakres swoich kompetencji, w sposób nieusprawiedliwiony przypisał posłowi Wierzejskiemu słowa, których on się wypiera. Krytykując polską scenę polityczną i zarzucając, że w Polsce są akty agresji i inne wobec lewicy, zapomniał o problemie odradzającego się neonazizmu w Niemczech, zapomniał, że Krew i Honor jest organizacją działającą w kilku państwach, dla której zwalczenia potrzeba nam solidarności, a nie przypisania nam wszystkich win. Europa w ten sposób zdaje się usprawiedliwiać swoją bezczynność w 1939/1940 roku, niemiecka lewica zdaje się tuszować niechlubną przeszlosć lewicy socjalistycznej w krajach postkomunistycznych, zdaje się zagłuszać wołanie ofiar komunizmu, 10 milionów ukraińskich chłopów, sprawców których to ofiar nigdy nie potępiła. W imię swoich własnych partykularnych, partyjnych interesów. Nie ma dobrej odpowiedzi na rezolucję Parlamentu Europejskiego. Jest tylko prośba, żeby geje nie wykorzystywali walki z antysemityzmem do swoich grupowych interesów, by przestrzegano podstawowych zasad pokojowego i przyjaznego współistnienia państw (tzw. Pańcza Sila), by nie tworzyli grupowej matrylologii, tylko dlatego, że swój sens bytu opierają na robieniu z siebie męczenników. W Polsce nigdy tych męczenników nie będzie, bowiem polska policja potrafi ochronić własnych obywateli, sprawnie podjąć działania w kierunku ścigania sprawcy napadu na Rabina, a Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej potrafił z odwagą pokazać, że władze Polski nie tolerują antysemityzmu i brutalizacji. Tej odwagi i sprawności działania nie ma we Francji, nie ma w Niemczech i innych krajach zachodnioeuropejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 21:28 >>jak i całą Unią Europejską rządzi podstawowa zasada wyrażona w art. 2 Karty Narodów Zjednoczonych - zasada nieinterwencji<< To co my k___a robimy w Iraku ? Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 21:32 Wybrany w demokratycznych wyborach parlament iracki nas nie wygania. Terroryści w Iraku zabijają włąsnych pobratymców (zamachy są wymierzone głównie w samych irakijczyków). Nie mieszaj dwóch różnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 21:36 To moze zdefiniuj slowo "nieinterwencja" . Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 21:54 "nieinterwencja" jest pojęciem stosowanym synonimicznie do nieingerencji i oznacza obowiązek powstrzymywania się od działań przez organ organizacji międzynarodowej lub inne państwo, które by wkraczały w kompetencję wewnętrzną państwa. W zakres pojęciowy sformulowania "nieinterwencja" wchodzi także obowiązek powstrzymywania się od krytyki politycznych wyborów obywateli innego państwa, jeśli nie ma zastrzeżeń co do prawdziwości przeprowadzonych wyborów oraz jeśli rządy ukształtowane przez takie wybory nie naruszają podstawowych zasad Narodów Zjednoczonych, jakim jest przede wszystkim utrzymanie i utrwalenie międzynarodowego pokoju. W pewnych przypadkach naruszanie praw człowieka lub zagrożenie takimi naruszeniami może być uznane za zagrożenie dla pokoju, jednakże nie jest tak, jeśli rząd podejmuje wszelkie działania, do których jest obowiązany na podstawie umów międzynarodowych i zwyczajów międzynarodowych - wykonuje ciążące na nim zobowiązania sprawnie i jednoznacznie sprzeciwia się aktom braku poszanowania praw człowieka (zobacz: Prezydent i Rabin, list gończy za sprawcą napadu na Raibna i inne). Poza tym nie mówimy tutaj o jednostkowych aktach braku poszanowania praw człowieka, ale o trochę większej skali... Reazolucja PE tyczyła się polskiej partii - politycznemu wyborowi pewnej grupy Polaków. Było to nieuzasadnione sytuacją wewnętrzną oraz - przyznajmy to - tym, że LPR się dość dobrze zachowała odwoływując marsz MW. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: Napiętnowanie za urojone przewiny ! 15.06.06, 21:41 To jest po prostu sterowanej nagonki na Polskę ciąg dalszy. Sterownie nagonki idzie także z Polski. Nawet znany wszystkim "bohater" o nazwisku Pinior głosował przeciwko Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Napiętnowanie za urojone przewiny !Uklady 15.06.06, 22:31 Uklady Uklady uklady!!!!!!Schizofrenia Pisuarowa! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Ta zasada zadziałała w 1939 15.06.06, 21:43 indianski napisał: > >>jak i całą Unią > Europejską rządzi podstawowa zasada wyrażona w art. 2 Karty Narodów > Zjednoczonych - zasada nieinterwencji<< Masz racje. Ta zasada doskonale zadziałała jeszcze przed powstaniem ONZ. Mianowicie w 1939 roku , kiedy to Polska nie potrafiła iść na europejski kompromis z wiecznie miłujacymi pokój i innych ludzi ( w tym gejow) Niemcami. Europa skorzystała z zasady "nieinterwencji". O skutkach tego humanitarnego kroku nie chce mi sie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Naucz się historii 15.06.06, 21:57 poczytaj o pakcie Brianda-Kelloga, poczytaj o tym, czy jest ozbowiazanie sojusznicze do przyjścia z pomocą w razie agresji, i naucz się jeszcze kilku zwykłych faktów historycznych, to zobaczysz, że zachowanie Zachodniej Europy w 1939 nie było nawet uzasadniane zasadą nieinterwencji, i nic wspólnego z tą zasadą nie miało. Poucz się, a doucz. PZDR> Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz W 1939 to było niedotrzymanie umowy 15.06.06, 22:11 Masz racje. W 1939 to było "zwykłe" niedotrzymanie miedzynarodowej umowy przez Francje i Anglie. Dla mnie rzecz obrzydliwa. Ale to pewnie europejski standard a ja jestem polski katolicki ciemnogród. Zasada nieinterwencji zadziałała w 1934. Wtedy to Piłsudski zaproponował Francji wojne prewencyjna przeciwko Niemcom , gdy Hitler był jeszcze malutki. Grupa polskich oficerów pojechała w tej sprawie do Paryza , ale żabojady powiedziały non. Co było dalej to pewnie wiesz , jako super-historyk. I jako super-historyk pewnie potwierdzisz moje słowa ,ze Niemcy to naród , który zawsze ,od zarania dziejów milował pokój i "innych" ludzi np Żydów, Cyganów , Rosjan , Polaków, gejów ( bez wzgledu na narodowość). Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo hmmm... 15.06.06, 22:19 1.Przeczytaj mój pierwszy post, również jestem antyniemiecki:) 2. Dla mnie też to było perfidne niedotrzymanie umowy międzynarodowej:) 3.Natomiast ja mówię o KNZ z 1945 r.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 22:15 Nie masz racji, parlament europejski ma prawo pouczyć kraj czlonkowski .!!Ma także prawo interweniować w przypadku kiedy są lamane prawa czlowieka!A w Polsce są one lamane.Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Gdzie są łamane? 15.06.06, 22:21 Ofiarnictwo do głowy uderza? urojone męczeństwo? Pouczyć kraj członkowski - tak, ale wytykanie LPR to nie jest pouczanie kraju członkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Gdzie są łamane? 15.06.06, 22:26 LPR jest partią faszystowską, wystarczy przypatrzyć się Giertychowi i Jego wyczynom! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Tak, bo faszystą jest się za twarz... 15.06.06, 22:38 Nie, faszystą jest sie za czyny popelnione i wypowiedzi.Wierzejski, Giertych! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: No patrz, jakoś żaden sąd tak nie stwierdził. 15.06.06, 22:57 Czego nie stwierdzil? winy Wierzejskiego? "bić pedalów palami" Czy też homofobicznych wypowiedzi Giertycha. Niestety Sądy po częsci staly się dyspozycyjne! Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Pożywiom uwidim, skazał sljepoj 19.06.06, 22:10 Też tak sądzę jeśli określenie-zbitkę typu "faszystowsko-nacjonalistyczno-katolicki" uzna za dopuszczalne. Ja je wtedy tylko nieco zmodyfikuję i będę bezpiecznie używał! Odpowiedz Link Zgłoś
greri3 Re: Gdzie są łamane? 15.06.06, 22:52 To faszystow poznaje sie po twarzy? Ciekawe Tadziu jakas sliczna masz buzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tu i teraz oraz tam i niegdyś 19.06.06, 21:14 A ja czuję zapach faszyzmu, terroryzm i zgorszenie na "paradach" pederastów. Przykładów uzasadniających to przekonanie, współczesnych i dawno minionych aż nadto. O ideologii narodowego socjalizmu oddziałów szturmowych SA oraz ich wodzu Ernście Röhmie coś szanowny analfabeta wie, czy jak zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
tertiom Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 22:28 A znasz takie przypadki? Bardzo bym chciała się dowiedzieć. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
greri3 Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 22:45 Zeby tylko nie interweniowali zbrojnie jak w 1968 w Czechoslowacji. Tadziu pogadaj z nimi, ja sie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
greri3 Re: Napiętnowanie za co? 15.06.06, 23:06 Jak to nie ma takiej potrzeby? Przeciez ty histerycznie kazdego dnia blagasz o pomoc, interwencje z UE oraz prosisz o ukaranie naszego kraju Ty chory DEBILU! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Za analfabetyzm i ignorancję tłuku jeden! 19.06.06, 22:27 Jak się nie poprawisz z ortografią i dalej tkwił w "średniowieczu", to nadam na Ciebie do Parlamentu Europejskiego analfabeto jeden. Oskarżą Cię o ignorowanie poprawności pisania "formy zaprzeczonej czasownika »być« w czasie teraźniejszym". Zdajesz sobie sprawę z konsekwencji? Może się skończyć tym, że np. pederaści z całej Europy mogą odmówić wzięcia udziału w kolejnej "paradzie równości" w Polsce - tym kraju "nad wisłą" czy też "nad wisłom". Narażasz się też pani poseł Joannie Senyszyn, jako osoba z wyższym wykształceniem nie toleruje w swoim otoczeniu nieuków i ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PE chce pomóc LPR w wyborach samorzadowych 15.06.06, 21:37 No cóż, PE brutalnie atakujac polska tradycje i wprost kłamiąc, robi tylko dobra robotę dla LPR-u w kontekście wyborów samorządowych. Ta rezolucja napewno zostanie wykorzystana w propagandzie wyborczej. I dobrze. Czy PE jest na tyle durny , iz liczy ,ze po takiej rezolucji Polacy "się zawstydzą , przestraszą " i odwrócą się od swioch korzeni? Zaczna glosować jednomyślnie na jedynie słuszna dla PE partie ( tą która popiera gejów) czyli SLD ? Sam glosowałem i bedę glosował na PiS , ale jesli wygraja koledzy z LPR-u , to sie nie zmartwie. Odpowiedz Link Zgłoś
prophets_of_doom Re: PE chce pomóc LPR w wyborach samorzadowych 15.06.06, 21:58 remik.bz napisał: > Sam glosowałem i bedę glosował na PiS , ale jesli wygraja koledzy z LPR-u , to > sie nie zmartwie. Ja również. Świetna promocja LPR-u przez lewacką hołotę w PE Przy okazji wczoraj w Holandii podano że w sierpniu odbędzie pierwszy zjazd nowo powstałej partii pedofilów PNVD.. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Nowy bolszewizm 15.06.06, 21:43 <Ruchomy horyzont. Jeżeli przeczyta się dokumenty programowe holenderskiej partii NVD, to widać, ze używając takich właśnie argumentów, jej aktywiści wcielają w życie opisaną wyżej strategię [zmiękczania]. Zresztą historia oswajania społeczeństw najpierw z homoseksualizmem, dziś z pedofilią, pokazuje, jak działa zasada „ruchomego horyzontu”. Odejście od kategorii prawa naturalnego i arbitralność prawa stanowionego powodują zanik norm absolutnych. Jednocześnie stosowanie szantażu moralnego i etyki sytuacyjnej wzmaga presję na sankcjonowanie tego, co jeszcze niedawno powszechnie uznawane było za nienormalne. Czyni się więc w prawie wyjątki, które tak jednak się rozrastają, że w końcu stają się regułami. Działa to jak domino. Tym sposobem horyzont prawny i moralny stale się zawęża. Przestaje być jasne, gdzie są granice tego, co dopuszczalne i możliwe do zalegalizowania.> świeży Ozon, www.ozon.pl/tygodnikozon_2_21_1682_2006_24_1.html tam też o wzajemnych sympatiach pedo i pede. Jest to zgodne z lewicową ideą społeczeństwa obywatelskiego. Na początku III RP Michnik i Michalski wypichcili tekst, w którym zachwalali „samonaprawiający się” mechanizm takiego społeczeństwa – nie ma konfliktów, wszyscy są szczęśliwi, bo każdorazowo nowo zaistniała grupa mniejszości uzyskuje swoje prawa. Teraz kolej na pedofili, zoofili itd. Możliwości „ludzkie” są duże... Zadziwia mnie idiotyzm obrońców takiej Europy, ich ograniczoność intelektualna, lub – całkowita hermetyczność na argumenty. Ale tak jest, gdy nie chodzi o prawdę, tylko o własną d... czyli interes jednych „patologów” oraz cele ideologiczne drugich /zniszczenie tradycyjnej tkanki społecznej, zniszczenie religii i Kościoła/. Zresztą pewnie są to ci sami. Czyli chodzi o wojnę. Rezolucja PE jest wyrazem tej wojny. Wydanej normalnemu swiatu. To czysty bolszewizm, i – w postaci tego typu rezolucji i prawa – czysty totalitaryzm. I niech ktoś udowodni, że jest inaczej. Czekaj tatka latka. Bo nie udowodnią, pozostaja im tylko argumenty typu: „cały świat się śmieje”, „Europa się nas wstydzi”, „dobre imię Polski” /to dobre imię zależy dziś od zgody na pokazywanie narządów? Co to się porobiło.../ i tym podobne brednie. PS. I proponuję przyjrzeć się zdjęciu na podanym linku. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Mamy zdrajców w granicach Rzeczpospolitej ! 15.06.06, 21:49 Pinior głosował przeciwko Polsce! A jak głosował Geremek ? Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Rozważania, za co, 15.06.06, 21:59 nie mają sensu. Tu nie chodzi o prawdziwość zarzutów, tu chodzi o dokopanie. O wojnę. Zagraniczna akcja wspierania pederastów /bo rozwalą nas od środka/, czerwonych z sld /przy okazji ubeków/, i - niestety - PO i Tuska /wiedzą, że nie ma dzisiaj innej alternatywy dla koalicji, skądś pokladają w nim nadzieję na poparcie swoich postulatów pedo i pede ;)))/. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Nowy bolszewizm 15.06.06, 21:58 Masz rację w 100% należy ośmieszać tych "obronców dobrego imienia Polski w UE" Przysięgam Wam że nie zalezy mi na dobrym imieniu Polski u : 1-holenderskiego pedofila 2-francuskiego antysemity 3-niemieckiego urzędnika zabraniającego małemu dziecku posługiwania się językiem matki lub ojca pod warunkiem że to jest polski. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.m s k a n d a l 15.06.06, 21:51 Jakby nie było większych problemów w Europie! Akurat musi się PE zajmować ingerowaniem w wewnętrzne sprawy poszczególnych krajów. Polityka obyczajowa jest i powinna być domeną prawodawstwa krajowego. Wara Unii od ingerowania w nasze sprawy. I na dodatek komentowanie działalności społecznego radia w jednym z krajów członkowskich. A gdzie wolność słowa?! Przecież nie polega ona na tolerowaniu poglądów, które wszystkim/wybranym odpowiadają, tylko na odwrót. Po prostu skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: s k a n d a l??? Jaki? że faszytowskie 15.06.06, 21:55 RM zostalo wymienione jako sprawca homofobii w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: s k a n d a l??? Jaki? że faszytowskie 15.06.06, 22:06 tadeuszek, nie natężaj sie tak, bo rozboli cię brzuszek. Co ty wiesz o faszyźmie? Co ty wiesz o RM? Skąd? I co ty wiesz o drogach, jakimi PE dowiaduje sie o "faszyźmie" w Polsce, i od kogo? A może to bardziej bolszewizm PE, nowy totalitaryzm lewacko-gejowski? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: s k a n d a l??? Jaki? że faszytowskie 15.06.06, 22:22 "Co ty wiesz o RM? Skąd? I co ty wiesz o drogach, jakimi PE dowiaduje > > sie o "faszyźmie" w Polsce, i od kogo? "'O!!!!!!! spisek przeciw katolickiej do bólu Polsce? To wiedz, że ja też wyslalem list do Parlamentu Europejskiego, w którym to napisalem co dzieje się nad wislą, a ten stan nad wislą nazwalem zwyklym faszyzmem! Jasne?? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Skandal z Wisłą 19.06.06, 21:55 Faszyzm, antypolonizm i nienawiść, jest wszechobecna w Polsce, kraju nad Wisłą. To widać w Twoich postach i postach Tobie podobnych kumpli aż do bólu. Zauważ jednak analfabeto, że mieszkasz nad Wisłą a nie nad "wisłą". I ten Twój stan wiedzy i świadomości nazywam ANALFABETYZMEM i KRETYNIZMEM ZWYCZAJNYM! JASNE? Resztę "byków" przemilczę, aby Cię nie frustrować zanadto. Kopnąłbym Cię za to wszystko miłośnie w ten gruby tyłek z rozmachem, jednak zauważyłem w ostatniej chwili, że do tego tyłka podłączony jest bardzo, bardzo maleńki móżdżek, akurat nadający na Polskę do PE i zrobiło mi się go ogromnie żal... Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.m Re: s k a n d a l??? Jaki? że faszytowskie 15.06.06, 22:12 > że faszytowskie RM zostalo wymienione > jako sprawca homofobii w Polsce? TAK 1. gdyby RM było faszystowskie to już dawno zostało by zamknięte. O ile mi wiadomo, nikogo z RM nie skazano za szerzenie faszyzmu ani nawet za szerzenie antysemityzmu. Za to nagonka w innych mediach jest dobrze widoczna. Jeśli ktoś uważa uważa, że RM szerzy treści wbrew prawu to niech idzie do sądu lub prokuratury. Ale wtedy trzeba mieć dowody i nie wystarczy oszczekiwanie. 2. Wolność słowa ma sens tylko w przypadku głosów, z którymi się nie zadzamy. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią o wolności i demokracji, a zaraz potem, że RM trzeba zamknąć bo wypowiada poglądy z którymi się nie zgadzają. 3. HOMOFOBII? W Polsce nie ma homofobii. Nie ma też wystarczająco dużo HOMOPROMOCJI i to właśnie boli lewicę z PE. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja to radio jest do bólu faszystowskie,dowody? 15.06.06, 22:25 Są już one zebrane,a czekamy jedynie na odpowiedni moment aby je pokazać Swiatu! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: to radio jest do bólu faszystowskie,dowody? 15.06.06, 22:40 > Są już one zebrane,a czekamy jedynie na odpowiedni moment aby je pokazać Swiatu > ! Kolejny z ,,teczką'' w domu ?!.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: to radio jest do bólu faszystowskie,dowody? 15.06.06, 22:43 Tlumacz sobie to jak chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Najlepszym ,,lekarstwem'' 15.06.06, 22:45 na krytykę Unii.. jest wyjście z Unii !!.. I to jak najszybsze ! --- Tylko właściwe założenia prowadzą do właściwych wniosków !.. t. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Lekcja z 1939 nie poszla w las ? 15.06.06, 21:53 Tym razem Europa ma wole aby trzyma oszolomow na krotkiej smyczy. Gdziekolwiek sie pojawiaja, tak w Austrii jak i w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Nie obrażaj 15.06.06, 22:01 Możesz mieć sobie pogląd na 1939 r. i na działania PE, ale nie obrażaj nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
1wolnyczlowiek precz z eurokomuną 15.06.06, 22:44 PEderastyczny pseudoparlament,wierna kopia rad ZSRR uchwalil najbardziej glupie i antypolskie wypociny w historii,,demokratycznego" parlamentaryzmu. PE NIE PRZESZKADZAJą takie drobiazgi jak nazizm w d.NRD,Belgi,Francji,Holandii.Zapominają też o nietolerancji islamskiej zwlszcza we Francji(50% napadów na Zydow we Francji to wina Arabów).Pozwalają na pedofilię,radykalny islamizm(nie wszyscy muzlumanie sa źli),gwałty,obrażanie chrześćjaństwa.TO GEJE SA NIETOLERANCYJNI WOBEC WIERZACYCH,HETEROSEKSUALISTóW I TYCH CO MYśLą INACZEJ,NIż ONI.NIEDLUGO PEWNIE WPROWADZA POPRAWKę ZAKAZUJąCą POGLąDóW PRAWICOWYCH.ONI MOGą KRYTYKOWAC ALE ICH NIE.CZYSTA WOLNOSC SLOWA W SOWIECKIM WYDANIU SZANOWNI TOWARZYSZE Z ZSRE!!!!!!!!WASZ KRES JEST BLISKI!BOICIE SIE TYCH CO MOWIA PRAWDę.CENTROPRAWICA(PO,CDU(Niemcy),partia Berlusconiego itp.)GLOSOWALA PRZECIW TEMU CZEMUś.RELIGIA W NIEKTORYCH KRAJACH EUROPY SIE ODRADZA,BO LUDZIE NIE MOGA JUż WAS SLUCHAC I POTEM NIE DZIWOTA żE ODRZUCAJA KONSTYTUCJE ZSRR,PRZEPRASZAM,UE. EUROKOMUNISTYCZNI WROGOWIE CYWIJIZACJI CHRZESCJANSKIEJ!"SZANOWNA"GAZETO JUDASZOWA!ZA 30 LAT PREZ WASZA POLITYKę EUROPIE ZAGROZI UPADEK DEMOGRAFICZNY I TOTALNA KATASTROFA.I WEDY ZOBACZYMY KTO TU JEST MADRY. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: precz z eurokomuną/ zapomnialeś wylączyć 15.06.06, 22:51 Caps Lock? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Lekcja z 1939 nie poszla w las ? 15.06.06, 23:05 w 39 to taki jeden z wąsem (zresztą prekursor dzisiejszej "zjednoczonej" Europy) trzymał smycz, chcąc zaprowadzić na kontynencie jedno państwo, jeden rząd, jedną konstytucję... wypisz wymaluj, jak teraz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Szkoda, że tylko jeden polski eurodeputawany...... 15.06.06, 21:59 ocenił realną sytuację w naszym kraju. Cała reszta po prostu chce zakłamaź rzeczywistosc w Polscelub, co gorsze, taka rzeczywistośc wydaje im sie normalna. I nie można się powoływać na przeszłośc, że Polska była tolerancyjna kiedyś, przed wiekami raczej. Była, ale już nie jest. Głównie dzięki LPR i MW, ale przecież nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Czy należy rozdzierać szaty .. 15.06.06, 22:04 ..dlatego, że.. ; Polskę skrytykowały ..unijne pedały ?!.. --- Prawdziwa cnota krytyk się nie boi !.. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PE nie akceptuje "wolnosci slowa", chce cenzury 15.06.06, 22:01 Głosująć za przystapieniem do UE opierałem sie m.in. na mylnym załozeniu, że "wolność słowa" to ważna wartość unijna. Okazało sie ,ze niestety nie. PE żąda wprowadzenia cenzury ( czy wręcz zlikwidowania) w stosunku do jednej z rozgłośni radiowych w kraju członkowskim UE. Co na to Komitet Helsiński ? Wolność słowa oznacza wyłącznie wolność mówienia "jedynie słusznych " opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a ty tadeuszku jestes medium spirytualne :D 15.06.06, 22:16 kontaktujesz sie czesto z duchem lenina :D i el comendante :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: ponieważ Radio Maryja jest medium 15.06.06, 22:20 tadeuszek, poszerz sobie horyzonty! Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Jakim faszystowskim??? 15.06.06, 22:38 Radio Maryja NIE jest medium FASZYSTOWSKIM. Zastanów się, co mówisz. I przestań obrażać, od faszystów wyzywać. I tutaj łamiesz prawa człowieka części forumowiczów - bo kazdy ma prawo do godności, bo plujesz i od faszystów wyzywasz bez zastanowienia. Każdy kto wróg Twój to faszysta?, Każdy kto ma inne zdanie? A Radio Maryja to faszyści, bo tak się mówi? A Giertych, bo tak wygląda? Tak tak tak, pięknie, pięknie. Pisze pismo do PE, żeby się wstawił za mną i wydał rezolucję piętnującą łamanie podstawowego prawa człwoeika, jakim jest ludzka godność. Szargana przez slogany o "faszystach" Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Jakim faszystowskim???Tak jest ! 15.06.06, 22:44 są na to dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Re: Jakim faszystowskim???Tak jest ! 15.06.06, 22:46 tak, a gdyby Ziemia płaska była, to byśmy satelitów nie mieli... A tak poza tym, to sorrka, nie przywykłem wierzyć na słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Jakim faszystowskim??? 15.06.06, 22:46 Proszę bardzo, udowodnij że to radio nie jest faszystowskie? Czekam na dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Nie przerzucaj piłeczki... 15.06.06, 22:54 Ten, który obraża udowadnia, że ma rację... Więc przestań przerzucać piłeczkę... W takim razie ja mogę powiedzieć: udowodnij, że nie jesteś kangurem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Nie przerzucaj piłeczki... 15.06.06, 22:59 Gdybym zacząl udowadniać to nie starczyloby doby na prezentowanie dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Mało wiarygodny jest czlowiek, który tylko mówi 15.06.06, 23:14 o dowodach... bez pokazywania dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Nakazim 15.06.06, 22:11 Nakazim stoisz w jednym szeregu z "qc" który sugeruje że 1939 był zasłużoną dla Polaków lekcją. Może Wy wszyscy tak myślicie euroentuzjaści? Odpowiedz Link Zgłoś
wanowak1 pedałom STOP - i żydom też 15.06.06, 23:28 eon3 napisał: > Nakazim stoisz w jednym szeregu z "qc" który sugeruje że 1939 był zasłużoną dla > > Polaków lekcją. Może Wy wszyscy tak myślicie euroentuzjaści? =================================== Pedały i żydy w "Parlamencie niech się odpier... Im bardziej się wpiepszają do naszych spraw tym większe zagrożenie umacniania się narodowców. Ja też się do Nich przyłącze -choćby po to by zahamować Homo... i semitów tylko dlatego by w odpowiedzi na ich rozpasanie nie doszło do wykreowania Nowych Hitlerków. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: PE nie akceptuje "wolnosci slowa", chce cenzu 15.06.06, 22:48 widzisz ja tez uwazam ze przynaleznosc Polski do UE to byl zly pomysl. Chociaz pewnie z zupelnie innych pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
wanowak1 Bruksela -jak Moskwa- nie akceptuje "wolnosci slow 15.06.06, 23:31 alterpars napisał: > widzisz ja tez uwazam ze przynaleznosc Polski do UE to byl zly pomysl. Chociaz > pewnie z zupelnie innych pobudek. ================== Pedały i żydy w "Parlamencie niech się odpier... Im bardziej się wpiepszają do naszych spraw tym większe zagrożenie umacniania się narodowców. Ja też się do Nich przyłącze -choćby po to by zahamować Homo... i semitów tylko dlatego by w odpowiedzi na ich rozpasanie nie doszło do wykreowania Nowych Hitlerków. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: PE nie akceptuje "wolnosci slowa", chce cenzu 15.06.06, 23:03 Głosowaliście za wstąpieniem Polski do UE, to macie.... Ja przynajmniej mam czyste sumienie, wiedziałęm już parę lat temu, że cała ta UE i jej PE to forma socjalistycznej dyktatury, której zadaniem jest wasalizacja państw członkowskich. Ale to dobrze, że coraz liczniej ludzie dostrzegają cały jej rzeczywisty "powab", zaczynają otwierać oczy na te "prawdziwe" "europejskie" osiągnięcia i cele. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Na razie żegnam :) 15.06.06, 22:03 Czytając te komentarze z przykrością stwierdzam że UE MA RACJE TACY JESTEŚMY zapewne w jakimś procencie Wcale nie trzeba rozbiorów ,zaborów nie ma potrzeby nas rozkradać Zabije i zniszczy nas bezinteresowna zawiść i nienawiść POLAKA DO POLAKA a miało być tak pięknie Pluralizm. Demokratyczna zasada ustrojowa wyrażająca się w poszanowaniu dla zróżnicowań społecznych i kulturowych, gwarantująca różnym grupom społecznym i politycznym prawo wyrażania swych interesów (politycznych, społecznych i ekonomicznych) oraz udział w sprawowaniu władzy Odpowiedz Link Zgłoś
kakonski Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 22:42 Hmmm, Wyglada na totalna dyskryminacje naszego narodu. Gdzie bylas EU kidy Nimcy z Rosjanami knuli rurocigan po dnie Baltyku? Nie dbalas o Dobre ime EU, nie troszczylas sie o to co w(z) Polsce(ka) bedzie, milczalas zakleta. Najpierw zobacz sowje bledy, przepros i napraw to co zawalilas moze cie bedziemy brac powaznie inaczej na wiadro nam ta cala EU. Jak trzeba to milczy zaklecie a jak robic zawieruche i oczerniac nasz narod to jest na pierwszym miejscu. Kak. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Jeżeli tzw. mniejszości mają takich przyjaciół... 15.06.06, 22:52 ...to wrogowie są im już niepotrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Oświadczenie LPR 15.06.06, 23:06 15 czerwca 2006 roku poseł LPR do Parlamentu Europejskiego Sylwester Chruszcz złożył projekt oświadczenia pisemnego Parlamentu Europejskiego w sprawie odradzającego się w Niemczech nazizmu. W oświadczeniu poseł Chruszcz zwraca uwagę, że w Niemczech coraz większym poparciem cieszą się partię polityczne o neonazistowskim charakterze a także dochodzi do coraz większej ilości demonstracji neonazistów i napadów na tle nacjonalistycznym i rasistowskim. W projekcie oświadczenia Parlament Europejski zauważa, że w saksońskim Landtagu poseł z ramienia partii NPD mówił 11 maja 2006 o potrzebie wprowadzenia „pociągów specjalnych", nawiązując tym samym do transportów żydowskich ofiar nazizmu do niemieckich obozów koncentracyjnych. Deklaracja posła Ligi Polskich Rodzin potępia wszelkie przejawy nazizmu w Unii Europejskiej i przypomina o zbrodniczej roli, jaką odegrał niemiecki system narodowo-socjalistyczny w najnowszej historii Europy. Parlament Europejski wzywa również władze Republiki Federalnej Niemiec do skutecznego zwalczania odradzającego się w Niemczech nazizm. "To skandal, że część posłów do Parlamentu Europejskiego chce nagłaśniać rzekomy akty homofobii w Polsce tymczasem lekceważy tak poważne zjawisko jak odradzanie się sympatii nazistowskich w Niemczech. Tym bardziej jestem tym oburzony, że sam stałem się ofiarą skrajnej prawicy, kiedy w marcu ubiegłego roku zdemolowano moje biuro poselskie w Budziszynie. Sylwester Chruszcz Poseł do Parlamentu Europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism Syjoniści wypad z parlamentu europejskiego 15.06.06, 23:36 teraz widac jak to jest sterowane i prowokowane. jakiegoś rabina ktoś opryskał perfumami i jest afera na dwie pólkule i pół europy.Odesłąc syjonistów pod arabskie kamienie niech im rozum do głowy powróci tbo tak dalek to daleko nie zajadą . dobrzez zorbił premier marcinkiewicz czy zaprosił tego syjoniste schulca do polski. tyle tylko on nie przyjedzie bo nic nie znajdzie sposód tych bzdór które uchwalił. juz myslałem że syjoniści okupuja tylko ziemie palestyńskie. okazuje sie że syjoniści okupują stołki w parlamencie europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tesmo Proszę skończyć z tymi prowokacjami... 16.06.06, 00:58 Pan tak na serio pisze publicznie, czy tylko Pan prowokuje, żeby ludzie uznali, że PE miał rację wydając taką rezolucję? Żeby pokazać, że w Polsce jest antysemityzm? Proszę Pana, jeśli ktoś Panu płaci za takie posty, Rosjanie, czy Niemcy czy coś, to okej - mamy duże bezrobocie. Tylko proszę wiedzieć, że takie rzeczy szkodzą wizerunkowi Polski i Polaka w Europie. Nas to oczywiście nie obchodzi - co Europa o nas myśli. Ale proszę pamiętać o polskich firmach, które tam chcą inwestować, o Polakach tam mieszkających. Pański post kompromituje Pana i jest szkodliwy dla Polski i Polaków. Proszę lepiej się zająć taką np. sprawą: w Irlandii zabito Polaka z przyczyn - właśnie - ksenofobicznych i nietolerancyjnych. Proszę być lepszym od tych ludzi, którzy to uczynili i nie wdawać się w waśnie między narodami. Naprawdę, przy Pańskim stylu lepiej będzie dla Polski, jesli Pan zamilknie, albo zobaczy, że można coś zrobić dla Polaków i zacznie mówić o antypolonizmie. Zrozumiał to jeden europoseł LPR, który dał projekt rezolucji potępiającej odradzanie się partii nazistowskich w Niemczech. Ludzie walczący z antysemityzmem i ksenofobią są dla nas partnerami w walce z antypolonizmem i z tymi tragicznymi wydarzeniami, jakie nieraz potrafią się wiązać z narodową nienawiścią. Pan niech za to - przynajmniej publicznie - nie daje powodu, by mówiono, że Polska jest krajem antysemickim. Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism polska MUCHA narodbiła na rabina warszawy!!!! 16.06.06, 14:02 tesmo:poczytaj sobie talmud !! , poczytaj założenia syjonizmu na oficjalnych strona nowotworu o nazwie israel w okupowanej arabskiej palestynie. jak już sie zapoznasz to zabieraj głos. co do polski to nie nawet 1/10000000 tego co wyczyniaja syjoniści z arabami. to jest dalszy niezbity dowód na to że w polsce panuje antysemityzma, ksenofobia, rasizm itd . to zdarzenie miało miejsce wczoraj podczas spaceru rabina do synagogi i wywołało powszechne oburzenia towarzyszących rabinowi osób bez wątpienia po ubraniach świadczących że są wyznania mojżeszowego. okazało sie co zeznała MUCHA że chciała tylko rabina bzyknąć bo jej się spodobał ale rabin odmówił no to na niego narobiał. MUCH nie obraża się rabbi! Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism syjonizm to rasizm , ksenofobia i ludobójstwo 15.06.06, 23:38 dlaczego parlam,ent europejski nie oskarży syjonistów z okupowanej palestyny o ludobójstwo na arabach? czyżby zbrodniarze zydowscy nie byli widoczni? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 23:38 zupper napisała: > Czasem prawda boli - dobrze, że choć jeden miał sumienie zgodnie z realiami > zagłosować. W każdej rodzinie może trafić się ..,,homoniepewna'' owca !!.. --- Tylko właściwe założenia prowadzą do właściwych wniosków !.. t. Odpowiedz Link Zgłoś