i-love-2-bike 05.07.06, 15:43 he,he ktos bierze przyklad z izraela,skoro zadnych umow sie nie podpisalo to moze sie robic co dusza zapragnie. nu madre te koreance nie:) www.cnn.com/2006/WORLD/asiapcf/07/05/korea.missile/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you-know-who zwykle nieporozumienie 05.07.06, 15:55 to byly fajerwerki z okazji 4 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zwykle nieporozumienie 05.07.06, 15:57 you-know-who napisał: > to byly fajerwerki z okazji 4 lipca nu ty nie bajdurz/uz tyle. u was w canada slabe lornety,ja mam lepsze "made in israel",mucha nie siada widze wszystko,nawet ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: a rakietki ino,ino 05.07.06, 16:14 Heheh , mielismy zestrzelic jak sprobuja - Znowu pogrozki bez pokrycia ,... Tracimy autorytet ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a rakietki ino,ino 05.07.06, 16:20 explicit napisał: > Heheh , mielismy zestrzelic jak sprobuja - Znowu pogrozki bez pokrycia ,... > > Tracimy autorytet ,... > > uklony > no no nie tak szybko,za nimi stoja chinczycy a z tymi jedynie "powazne ostrzezenia" bedziemy wymieniac. no nie ma co mowic za pare lat rownowaga sil pojdzie w innym kierunku i juz to wielkie i niezwyciezone USA bedzie musialo sie inaczej zachowywac i sluchac innego lobby niz tych wiecznie rozczochranych smutasow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a rakietki ino,ino 05.07.06, 16:41 a mi tam nie do smiechu, moje dziecko dostalo propozycje pracy w Japan, tsunamii, wulkany ,earthquejki to jeszcze bym przezyl ale skosnookie zezowate rakietki to cus za duzo Odpowiedz Link Zgłoś