Dodaj do ulubionych

pisi dali rydzykowi

14.01.25, 11:20
Pięć miliardów złotych, i chciałbym zobaczyć na co poszedł ten szmal, cóż takiego rydzyk stworzył dla Polaków, nie liczę "miecza", oczywiście za nasze, który rydzykowi wręczył sasin, oby zgnił w celi, geotermia jest najdroższa w kraju, po szkole rydzykowej wychodzą "intligenci" w rodzaju kanthaka, pobudował gmachy, ino po kiego, tego nie wiadomo, w szpitalach nie ma znaczków z rydzykiem na żadnym urządzeniu, czy to wspomagającym, czy też leczącym, jednym słowem przej..ał tą piątkę.
Mam nadzieję że znajdzie się uczciwy prokurator, który to wyjaśni, a także wyjaśni rolę ziobry w rozdawnictwie.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 11:21
      Link, pomocniczy, wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31608662,miazdzacy-dla-pis-audyt-skarbowki-miliony-dla-o-rydzyka-i.html#sondaz
    • qwardian Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 11:41
      Oddali mi pociąg ze złotem z Wałbrzycha und dwa miecze, które ukradziono mojemu komturowi z Tucholi..
      • czan-dra Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 11:55
        Też tak sądzę.
    • no-popis Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 12:07
      czan-dra napisał:

> Pięć miliardów złotych, i chciałbym zobaczyć na co poszedł ten szmal, có
      > ż takiego rydzyk stworzył dla Polaków, nie liczę "miecza", oczywiście za nasze,
      > który rydzykowi wręczył sasin, oby zgnił w celi, geotermia jest najdroższa w k
      > raju, po szkole rydzykowej wychodzą "intligenci" w rodzaju kanthaka, pobudował
      > gmachy, ino po kiego, tego nie wiadomo, w szpitalach nie ma znaczków z rydzykie
      > m na żadnym urządzeniu, czy to wspomagającym, czy też leczącym, jednym słowem p
      > rzej..ał tą piątkę.
      > Mam nadzieję że znajdzie się uczciwy prokurator, który to wyjaśni, a także wyja
      > śni rolę ziobry w rozdawnictwie.
      >
      Jestem w szoku! Może ta liczba jest jakąś omyłką bo tytuł jest "miliony dla Rydzyka" a tekst mówi o miliardach?
    • oszol-lom-z-rm Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 19:18
      Lepiej że dali o dyrektorowi niż mieliby dać tęczowym sodomitom
      • no-popis Re: pisi dali rydzykowi 14.01.25, 21:33
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Lepiej że dali o dyrektorowi niż mieliby dać tęczowym sodomitom

A może ani tym, ani tym.
        • oszol-lom-z-rm Re: pisi dali rydzykowi 15.01.25, 14:48
          Komuś trzeba jednak dać
    • xerkses Re: pisi dali rydzykowi 15.01.25, 18:30
      czan-dra napisał:

> Pięć miliardów złotych, i chciałbym zobaczyć na co poszedł ten szmal, có
      > ż takiego rydzyk stworzył dla Polaków, nie liczę "miecza", oczywiście za nasze,
      > który rydzykowi wręczył sasin, oby zgnił w celi, geotermia jest najdroższa w k
      > raju, po szkole rydzykowej wychodzą "intligenci" w rodzaju kanthaka, pobudował
      > gmachy, ino po kiego, tego nie wiadomo, w szpitalach nie ma znaczków z rydzykie
      > m na żadnym urządzeniu, czy to wspomagającym, czy też leczącym, jednym słowem p
      > rzej..ał tą piątkę.
      > Mam nadzieję że znajdzie się uczciwy prokurator, który to wyjaśni, a także wyja
      > śni rolę ziobry w rozdawnictwie.
      >
      > nie znajdzie sie taki...a jesli nawet ,to tak jak w stopce :) ziobro napisz ze nie wyraza zgody na pociągniecie do odpowiedzialnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka