i-love-2-bike 08.07.06, 23:16 rzeczywiscie forum zdycha skoro eternal crap czyli 10 wcielenie platnego propagandysty adl czyli wojo/lechuj/henrykszumny/hans durny.....jedynie sam ze soba gada co wpis i co 3 minuty zklada nowy crap dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki ot taki grafik-ma dyżur w szabat 08.07.06, 23:25 i tyle. facet stara się z całej siły www.chi-san-chi.com/4playfun/tour/scenery/chi_wei_san/sheep_shit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Rozczaruje Cie....nie jestem Zydem. 08.07.06, 23:39 a mamusi przy porodzie nie podali? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Etnicznie jestem Polakiem wyznania Mojżeszoweg 08.07.06, 23:47 eternal_knowledge napisał: > Religijnie nikim nie jestem...i toby się zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
aaki spokojnie- jeszcze parę godzin i po pracy 08.07.06, 23:53 bedziesz mógł isc spac Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Etnicznie jestem Polakiem. 08.07.06, 23:53 nikim nie jestem, gdyz jam jest ateista. Zgadza sie!ATEISTA????????Tez ciekawe bo ateisty jeszcze w zyciu nie spotkalem. Jedni wierza w Boga,drudzy w Lenina inni znowu Jahwe no i z pewnoscia ci ktorzy nazywaja sie ateistami to wierza w pieniadz i chodza do banku na modlitwe-daj mi pieniadza powszedniego-i tam otwieraja swoj zeszycik z wyciagami bankowymi i modla sie przed automatem aby konta mu nie zablokowali. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no tak 09.07.06, 02:02 hłe,hłe nasz crap wlozy moherowe gacie coby mu nie zmarzły. Odpowiedz Link Zgłoś
mocherowe_gatki Re: no tak babciu , nadal glupoty klepiesz 09.07.06, 02:19 Forum babciu to cos waznego , nie wolno go zasmiecac i osmieszac glupotami ktore plodzisz nasza polska mowe. Jestes ze starego ukladu i nie masz czego szukac w naszej odrodzonej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś