z_daleka 06.08.06, 07:05 zawieszenia broni , proponowane przez amerykanow i francuzow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:08 to jest dopiero porozumienie w sprawie projektu rezolucji Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:16 No i jaki jest ten projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:22 ?????????????? hosted.ap.org/dynamic/stories/L/LEBANON_ISRAEL?SITE=VANOV&TEMPLATE=DEFAULT&SECTION=HOME Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:32 czemu sie tak dziwisz??? Aaki Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:44 Brak szczegolow...No ale cos chyba zrozumiales? Az tak tepy przeciez nie jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 07:49 Nie symuluj pomrocznosci jasnej... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 08:04 wobec powyższego proponuję dalszą dyskusje prowadzić z danusią, lechem i jego mutacjami,ewentualnie arapem.oni nic nie symulują. over. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 08:11 Jaka dyskusje? Jak do tej pory jednego slowa na temat nie powiedziales....tylko symulujesz pomrocznosc i tradycyjne uniki robisz... Ostatecznie ja cie do dyskusji nie wywolywalem...sam sie zglosiles nic nie majac do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 10:45 A co , masz juz dosc metanu ? uklony ============================================================================== zawieszenia broni , proponowane przez amerykanow i francuzow? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 11:13 powiedzmy, ze mam dosc metanu...jesli jest to istotne dla odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 16:02 To przybastuj z czosnkiem , reszta kretow rowniez ,... uklony ============================================================================== powiedzmy, ze mam dosc metanu...jesli jest to istotne dla odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: liban odrzucil propozycje przerwania ognia 06.08.06, 11:47 moze z tego powodu? www.nashacanada.com/2006_brigitte_gabriel.html jesli znasz ruski(ja przebrnalem).nie moge znalesc oryginalu w wersji ang.:( Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: liban odrzucil propozycje przerwania ognia 06.08.06, 11:54 tu w angielskim oryginale... www.frontpagemagazine.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=23406 Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku thank you! 06.08.06, 12:06 jednak ruski text zrozumialem dobrze.to moze jednak _to_ jest powodem odrzucenia przez liban przerwania ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: thank you! 06.08.06, 13:40 Tekst jest dobry, choc mozna mu zarzucic pewna jednostronnosc. Juz w pierwszych slowach pisze o milionach chrzescijan libanskich zmuszonych opuscic swoje domy a to raczej nie ma miejsca. ..ale dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: thank you! 06.08.06, 14:08 nie jestem pewna, czy to naprawde liban odrzucil ta propozycje, czy hizballah/syria/iran via liban... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: thank you! 06.08.06, 14:13 tak samo jak izrael via usa lub usa via izrael Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: thank you! 06.08.06, 14:15 z ta roznica , ze Izrael, lub jak wolisz "wspolka Izrael", propozycji nie odrzucila... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie???? 06.08.06, 14:25 08.06 09:45 Izrael będzie kontynuował ataki na Hezbollah - To tylko projekt - powiedział minister sprawiedliwości Chaim Ramon, w rozmowie z izraelską rozgłośnią wojskową na temat uzgodnionego wczoraj przez ONZ projektu rezolucji, wzywającej do całkowitego wstrzymania działań zbrojnych przez obie strony konfliktu. - Tak więc musimy kontynuować walkę - dodał. Tłumaczył, że istnieją cele do osiągnięcia za pomocą armii, potem dopiero 'politycznie zaistnieje możliwość osiągnięcia lepszych wyników'. Oświadczył, że Izrael będzie kontynuował ataki na Hezbollah, a izraelska armia pozostanie na południu Libanu aż do czasu przybycia sił międzynarodowych (EB, PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: nie???? 06.08.06, 14:40 zawieszenie broni, aaki przypomina troche tango...trzeba don dwoch. Jesli jeden( jedna) mowi, dziekuje nie tancze, to nie ma tanga... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: thank you! 06.08.06, 14:15 rozumiem aki, ze do kosciola jak krystek nie chodzisz, to masz mase czasu zeby latac z watka na watek na stara krowa.... pienisz sie strasznie.... to ten twoj datek na pomoc zolnierzom israelskim tak cie wkurzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: thank you! 06.08.06, 14:21 a co mnie miało wkurzyć? przecież to nie moje pieniądze tylko twoje. tyle,że ciut mało :-( zapisz cały majątek to cie pochwalę publicznie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: thank you! 06.08.06, 14:34 nie, nie moje. ja daje duzo wiecej i regularnie. to suma ktora ja ci jestem winna, a ktorej nie chcesz. wiec poszla na zolnierzy. duza nie jest, to prawda, ale grosik do grosika. przesle ci podziekowanie tej organizacji. tu masz, zebys wiedzial, dla kogo dales 70 szekli... :))) israelsoldiers.org/about.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: thank you! 06.08.06, 14:17 No, ja tam jestem raczej pewny, ze to nie tyle Liban odrzucil warunki, co jego muzulmanska populacja, ktora sama sobie tym samym kreci bicz na wlasna d.upe, bowiem wieksza jej czesc wcale nie byla do tej pory skora budowac republike Islamska Bis. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: czy ktos wie jakie sa warunki 06.08.06, 12:47 www.heraldextra.com/content/view/188819/ Odpowiedz Link Zgłoś