Dodaj do ulubionych

Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonce?

25.08.06, 21:07
I zeby cie bola tylko na widok SSharona,ISSraela i zionow?
Bo np moje uczucia estetyczne o wiele bardziej raza te "francuskie dziwki"
i "Francja prostytutka ,co rozklada biodra"
I tak juz od paru dni, od kiedy nasi dobrze wychowani koledzy z pewnego kraju
przekonali sie ,ze Francuzi nie za bardzo maja ochote wlasna piersia oslaniac
ich przed Hessbollahami i zrobic za nich to,co im samym sie nieudalo,czyli
rozbroic Hessbollach i zajac kawalek ich kraju,choc woleli by rzecz jasna
caly.;
Chyba,ze sama uwazasz tez,ze z tego powodu Francja zeszla na zla droge i jej
sie nalezy.
Bo ja tak nie uwazam, Francja to suwerenny kraj, promieniejacy kultura,od
stuleci udzielajacy schronienia wszelkiej ludzkiej przesladowanej biedzie.
Moze mi sie nie zawsze jej polityka podoba,,socjalistyczny ustroj ,panstwowy
egoizm czy zarozumialosc.Ale skoro w ten sposob rozumieja swoja racje
stanu ,to ich sprawa i zaden obcy rzad,zaden ambasador Peleg,zaden arap nie
ma prawa na polskim forum takich slow uzywac.
Bo to niezgodne z regulaminem,etykieta i prawem.

I kazdy normalny widzi,ze jest roznica o pare klas miedzy postepowaniem
Francji , a na przyklad za przeproszeniem Israela,ze we Francji nawet jak sie
kogos bardzo nie lubi,nie odpala sie w jego kierunku rakiety ,albo nie burzy
mu domu
Nawet gdyby ,ktoregos dnia w drodze referendum postanowili wszyscy przejsc na
islam albo voodoo , to taki arap i tak,powinien skorzystac z okazji by
siedziec cicho
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 21:10
      raczej ma tylko uczulenie na klikanie wrazliwej dany,poza tym nic nowego tu nie
      slychac:))
      • dana33 [...] 25.08.06, 21:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • j-k Dana, wszystko dobrze :) 25.08.06, 21:32
          Ale Ty mysl nad ta sciezka rowerowa nad calym izraelskim brzegiem
          Morza Srodziemnego.

Jako zapalony (bi)-cyklista nie bede jechal do Was za darmo
          dla samego zwiedzania Jerozolimy :)))
          • dana33 Re: Dana, wszystko dobrze :) 25.08.06, 22:14
            ja caly czas mysle, j-k, jestem na etapie wybierania powierzchni... :))))
        • krystian71 a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 21:49
          moze sie pomylilas i we wlasny post kliknelas 7 razy ?
          Jak sie tak pomylisz jeszcze 7 razy to sama sobie zalatwisz bana, wiec uwazaj.
          A ja ci tu chcialem powiedziec,ze to wcale nie prawda,i w to co wczoraj
          klikalas,to zostalo , bo ty mialas napad paranoi .
          I to ostry,bo zeby napisac ,ze slowa "pewni ludzie z pewnego kraju" to plucie i
          ponizanie Israela ,i ze klikasz z tego powodu w kosz,to juz przypadek medyczny
          ze zlymi rokowaniami.Zreszta aaki to ci lepiej wytlumaczy, czy lepsze jest
          moczenie nog,czy zimny prysznic
          • aaki Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 21:52
            niestety pojęcie "przypadków beznadziejnych" dalej istnieje w medycynie.
            no ale jesli dana klika we wlasne posty to chyba jest "self- hater"
            ;-)
            • krystian71 Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:18
              tez mnie to dziwi, bo nic tam takiego nie widziale, oczywiscie jak na dane
              • i-love-2-bike Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:21
                krystian71 napisała:

> tez mnie to dziwi, bo nic tam takiego nie widziale, oczywiscie jak na dane

no wlasnie o tym nadaje:))) jak widac tna tu losowo,jak ja krzewy przed
                domem,czasem wiecej,czasem mniej w zaleznosci od tego jak nozyce chwyca:))
                trzym kciuki za nas do jazzu dzisiaj maja nas przyjac,ale cos widze czarno:)))))))
                • krystian71 Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:36
                  do tych afrykanskich?
                  Fajne chlopaki, i mocno dmuchaja ,musisz isc z obstawa!!!
                  • i-love-2-bike Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:38
                    krystian71 napisała:

> do tych afrykanskich?
                    > Fajne chlopaki, i mocno dmuchaja ,musisz isc z obstawa!!!

afrykanczycy super,a tam jest i kobitka grajaca na saksie,wlasnie sobie slucham
                    ich CD:)) nie my na tradycyjny jazz tyle,ze troche malo czasu bylo na
                    cwiczenia,a jak sam wiesz o te troche zawsze chodzi:).nu spadam trzymcie sie
                    zdrowo i trzym kciuki:)
                    • krystian71 Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:47
                      nie zapomnij dac znac ,czy cie przyjeli,bo kciuki moge trzymac tylko do osmej
                      rano ,potem sie musze ogolic,a z takimi kciukami moglbym sie pozacinac.:)))
              • dana33 Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:22
                co znaczy jak na dane, krystek? ja siem tam biczowalam, b i c z o w a l a m!!!!
                jak swieta teresa prawie..... nie ganc do krwi, ta mi potrzebna do barszczu,
                ale prawie....
                • krystian71 Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 22:45
                  chcialem przez to powiedziec,ze byl to i tak najkulturalniejszy twoj post,ktory
                  napisalas w tym polroczu.
                  A tej krwii to niedawaj surowej,bo wyjdzie ci czernina a nie barszcz.
                  Trzeba ja pierw zakisic, do garnuszka,skorke razowego chleba i zabek czosnku.
                  W cieplym miejscu trzy dni.Wtedy do barszczu juz nie musisz dodawac cytryny,czy
                  tam octu.Tylko garsc majeranku i uszka.
                  O Jezusiczku, po co ja o tych uszkach, jak ty takie barszcze gotujesz,to po te
                  uszka to napewno do Gazy jezdzisz!!!
          • j-k miala mi zbudowac sciezke rowerowa 25.08.06, 21:53
            nad Izraelskim Morzem Srodziemnym
            od Ashdot do Hajfy (dalej nie jade, bo sie boje islamuskow :)

I zabraklo jej czerwonej cegly...
            wiec Kropa ja wyciela.

zalujesz jej?
            • aaki Re: miala mi zbudowac sciezke rowerowa 25.08.06, 21:55
              w ashdot moze cie kassam trafic zacznij wyzej
              • j-k taki strachliwy, to ja nie jestem :) 25.08.06, 21:58
                J.K.

dzialacz "S" w 1981 :)))
                • aaki ? 25.08.06, 22:02
                  no a niepowetowana ewentualna strata dla swiatowej nauki to nic?
                  • j-k to juz Tfuj problem , a nie muj:) 25.08.06, 22:22
                    a ogolnie jak?
                    miedzy islamskimi bandytami z hisbollah wszystko dobrze? :)
                    • aaki Re: to juz Tfuj problem , a nie muj:) 25.08.06, 22:33
                      niespecjalnie.nasrallah stracił ich poparcie od czasu porażki z izraelem.
                      jakies dochodzenie chcą zrobić jak mogło dojsc do takiej kompromitacji
              • krystian71 a pod Hajfa katiusza, skoncz nizej nt 25.08.06, 22:20

• i-love-2-bike Re: a za co tu ciebie wycieli biedoto? 25.08.06, 21:53
            sama nie wiem. jak ten przyglup pluje dalej niz widzi to kropce nie
            przeszkadza,a jak powie cos w miare normalnie to leci. he,he kropka chyba wzrok
            traci,pomylily jej sie chyba nicki z jotka:)))))))) a arap jak arap kozojebcy
            muzulmanie widac sa Ok z wrazlioscia rasowa wedlug GW,bo dalej sie onanizuja na
            boku:))
            • j-k A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedoto? 25.08.06, 21:57
              no wlasnie - za caloksztalt :)

Nie pisz na forum pro-zydoskiej i pro-amerykanskiej GW

(sama o tym piszesz)

nie wypada sie ponizac i klekac na kolanach na wrogim ci forum.

al-ahram czeka :)))
              • krystian71 Re: A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedot 25.08.06, 22:22
                forum jest nasze, skladkowe, bo i GW jest nasza za pieniadze solidarnoosci,na
                ktorych sie radakcja uwlaszczyla ,bez pytania mnie o zdanie
                • j-k hloopcze, wiesz cos o akumulacji kapitalu? :) 25.08.06, 22:28
                  Otoz po 20-tu latach ta akumulacja sie dokonuje :)

GW, moze kiedys byla "Wasza" (i moja tez)

Dzisiaj nie jest ani moja, ani Twoja.

dziekuj BOGU, ze nie jest w rekach OBCEGO kapitalu.
                  • krystian71 Re: hloopcze, wiesz cos o akumulacji kapitalu? :) 25.08.06, 22:52
                    ja ci chce przypomniec,ze akumulacja nie ma nic do rzeczy
                    Nawet o zasiedzeniu mowic mozna tylko w dobrej wierze,
                    Zlodziej np nawet po 100 latach skradzionego nie zasiedzi.
                    A skoro tu wspominasz o OBCYM kapitale,to mi sie przypomnialo,ze Zydzi o swoje
                    kamienice po 60 latach sie upominaja.
                    I ja tez bede, jeszcze 60 lat Gazecie wypominal,ze sobie na moich skladkach PPP
                    zrobila
                    • j-k nie rznij glupa :))) 25.08.06, 22:59
                      GW nie jest zydoska

nie jest niemiecka

(jak wiekszosc mediow)

pozostala POLSKA :)
                      • krystian71 Re: nie rznij glupa :))) 25.08.06, 23:10
                        Ladna mi polska...a ty nie wiesz,ze w radiu Sztok, ktore tez do Agory
                        nalezy,chwalili sie ,ze zakupili duza ilosc miniaturowych bialo-czerwonych flag
                        i powtykali we wszystkie psie kupy w Warszawie !!!
                • dana33 Re: A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedot 25.08.06, 22:45
                  te, krystek..... ty juz tu piszesz po raz nie wiem ktory, o tych skladkach cos
                  zaplacil i mozesz teraz co chcesz i tez uzywasz oczywiscie tego prawa.... ale
                  moze w koncu napisz ile wynosila skladka..... wyciagne cos od rozlupance
                  dodatkowo i tez zaplace.... i jak to siem mowi, bede mogla napluc na syna
                  dozorcy z gory.... :))))
                  • krystian71 Re: A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedot 25.08.06, 23:05
                    a nie zauwazylas,ze jotka tez pisze to samo.?To ja mu tez odpisuje to samo.
                    Taka mamy umowe.
                    A na te skladki ,to sie nie porywaj , bo nie dasz rady.To bylo cos okolo 10
                    tysiecy zlotych miesieczne, a potem 30 tysiecy,juz nie pamietam,bo to szlo
                    piorunem.Za to za Gomulki Sporty byly po 3,50 i za Gierka tez.A rosolowe z
                    koscia po 30
                    • j-k Dziecie, nie jestem Zydem... :))) 25.08.06, 23:16
                      ani nie jestem z DANA w zmowie...

(nawet nie wiem, kim ona jest..)
                      z tym problemem, jak kazdy ANTYSEMITA, musisz poradzic sobie juz sam :)

dormine bene.
                      • krystian71 Re: Dziecie, nie jestem Zydem... :))) 25.08.06, 23:22
                        ubi tu Cajus ibi ego Caja
                        pero no at once
                    • dana33 Re: A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedot 25.08.06, 23:16
                      pewnie bym nie dala rady. ja ledwo moge za bochenek chleba zaplacic, a to tez
                      biore na raty.... zycie to nie piknik, krystek, rozlupaniec ostatnio skapi
                      strasznie....
                      • krystian71 Re: A za co tu ciebie nie wycieli islamska biedot 25.08.06, 23:27
                        Na Balutach bys miala lepiej, tam daja "na zeszyt" , a potem splacasz ile
                        mozesz.
                        To sie nazywa -raty bez pierwszej wplaty.
                        Ale odsetki by ci policzyli, bo Nowy Testament zabrania lichwy tylko wobec
                        katoli.Od Zydow nakazuje w 11-tym przykazaniu

11-te lup zyda odsetkami,az mu wyjdzie bokami
                        • j-k dawno juz pisalem, ze przechodze na protestantyzm 25.08.06, 23:34
                          by wywinac sie z problemami Zydow i katoli.

Lutra zawsze cenilem.

a ogolnie masz jeszcze jakies problemy w domu?

• krystian71 Re: dawno juz pisalem, ze przechodze na protestan 25.08.06, 23:39
                            nie specjalnie, jak wszyscy, przez to forum zapomnialem przelewu na VAT zrobic,
                            a dzisiaj 25-ty i cos mi w gazniku strzela.
    • j-k swoja droga nawet francuski_francuz 25.08.06, 21:29
      tej francuskiej dziwki nie broni, a wskazuje tylko na koniecznosc
      jej dalszej prostytucji, uwazajac zapewne, ze Moulin Rouge
      - to lepsze niz noc Sw. Bartlomieja?

Poniewaz idee political correctness sa mi obce - uwazam, ze odwrotnie :)))
      • krystian71 Re: swoja droga nawet francuski_francuz 25.08.06, 21:38
        bronil,bronil,nawet z przekonaniem , ale jak widac bezskutecznie .
        Samo klikanie nie pomaga, Dana wie,ile razy trzeba i wie,ze to musi bysc z
        roznych komputerow , ale Danie jest latwiej ,do tego celu zawiazala juz dawno
        Forum Clicanorum, primo voto Kukulcze Jajo, secundo voto: Forum Judaicum.
        A u nich dyscyplina ,jak wsrod poslow PIS-u,prosze podniesc reke i nacisnac
        przycisk
        I wszystkie myszki robia klik
        i post Krystiana znika w mig
        • j-k co sie stalo? 25.08.06, 21:43
          krystian71 napisała:
          > A u nich dyscyplina ,jak wsrod poslow PIS-u,

Ja popieralem PiS tylko taktycznie (bo lubia kopac Niemiaszkow)
          a Ty strategicznie...

a tu taka niewdziecznosc :)
          Uwazaj:
          Kanal Przez Mierzeje Wislana do Elblaga moze byc przekopany tylko
          pod rzadami PiSu ...

I wlasnie (JEDYNIE) dlatego PiS popieram :)))
          • krystian71 Re: co sie stalo? 25.08.06, 22:01
            jak to co sie stalo, dyscyplina musi byc,bo reszta robi obstrukcje i zrywa
            kworum.Siedza i udaja ,ze ich nie ma.A kworum to 230 i potem trzeba Leppera ze
            studia TV wyciagac ,albo Kurski leci samolotem z szyja w gipsie ,za to w
            kapciach szpitalnych i weflonem w zyle.

No ten kanal to raczej dokopie Ruskim,nie Niemiaszkom juz dawno powinien byc,
            tylko nie wiadomo jak sie morze zachowa, czy zalewu nie zamuli.
            Przed wojna , jak nasi we Wladyslawowie port rybacki zbudowali,to morze zaczelo
            z jednej strony Hel podgryzac ,a usypywac gdzie indziej.Calyczas tam
            poglebiarki pracuja
            A ty od kiedy Niemiaszkow znielubiles?
            • j-k no niech :) 25.08.06, 22:06
              Niemiaszkow ja zawsze lubie, pod warunkiem, ze nie sa jak prowincjonalny
              austriacki idiota - niejaki Hitler, lecz jak madry Prusak Staufenberg,
              beda popierac USA :)

A powaznie:
              Nowy tor wodny musi byc przekopany zarowno do Sczecina, jak i do Elblaga...
              to perspektywa 20-tu lat, leczu niepodleglosc ma swoja cene.

• krystian71 Re: no niech :) 25.08.06, 23:21
                nie wiem jak tam pod Szczecinem, ale Mierzeje to hufiec harcerzy saperkami w
                tydzien przekopie i nawet 4 pasy ruchu beda,jak na autostradzie

Nie beda popierac USA ani Israela , juz jest afera o jakies pare
                kriegsmarine,co mialy byc darem narodu niemieckiego dla ugruntowania przyjazni.
                Sam wiesz,ze drobne prezenty zawsze dobrze robia na wylewnosc uczuc.
                Francuzi o tym zapomnieli ,swoje okrety ukryli a i tak im Zydzi je noca z
                garazu podprowadzili.Od tego czasu we Francji jest takie przyslowie:"jedz do
                Israela , twoj okret juz tam jest."
    • kropka Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 21:39
      jak się pisze dłuuuuugi post z zażaleniem, to dobrze jest sprawdzić czy nic sie
      nie zmieniło w tzw. międzyczasie
      pozdrawiam serdecznie
      • krystian71 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 21:43
        no to by byl pierwszy naukowo udowodniony przyklad telepatii!!!
        Lece sprawdzic
        Kropcia ,jestem z ciebie dumny .
        Bo jestem lepszy wreszcie od Dany.
        Ona musi az 7 razy kliknac, a ja nie !!!
      • i-love-2-bike Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 21:46
        kropka napisała:

> jak się pisze dłuuuuugi post z zażaleniem, to dobrze jest sprawdzić czy nic sie
        >
        > nie zmieniło w tzw. międzyczasie
        > pozdrawiam serdecznie

a co sie mialo zmienic,chyba nic,rownie serdecznie:))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47482534&a=47483059
      • dana33 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 21:51
        kropkaaaaaa!!!!! czekaj, ja nie bendem krzyczec, ja tez sie podlize jak krystek
        i ta wiadomo skad, bo wiesz, ja tez umiem, wiec zaczynam od poczatku:
        kropeczko mila, jedyna kropusiu, szczescie moje..... dlaczego, oh, dlaczego
        wycielas moj post???? nie obrazilam przeciez ani ciebie, ani krystka, ani tej
        wiadomo skad (a moze nie wiadomo bo dziwna jakas), nie obrazilam papieza,
        homoseksualistow, cyganow, francji (w tym poscie), nie obrazilam kaszubow, cepa
        i pf, nie obrazilam polski, zydow tez nie i israelczykow tez nie. nie kopnelam
        katolikow i protestantow tez nie. buddystow wrecz kocham.
        napisalam, moze nie skromnie, ze to nie ty ta bez zrozumienia, tolerancji i
        zdolnosci, tylko wlasnie ja. ja. ja. cala wina moja, ze krystek czy kto tam
        zniknal. ja nawet nie napisze teraz, ze jestes slepa, ze nie widzisz, jak
        polecialam ci z merkawa na odsiecz, ratujac twoja skore przed terrorysta
        krystkiem. nie, nie oczekiwalam ani podziekowan, ani sernika, ani wiazanki
        konwalii, nawet nie pomyslalam ze z wdziecznosci zaprosisz mnie na podroz
        around the world (pierwsza klasa oczywiscie). a ty mnie tu podeszlas od tylu, z
        nozem rzezaka i prosto w serce!!!!! nu, nozykiem, rzezak nie ma noza, wiec nie
        bede tu wpadac w jakies extremy.... nozykiem ty mnie prosto w serce....
        ja krwawie i jecze i padam na kolana: dlaczego, ach dlaczego? co ci tak w moim
        poscie przeszkodzilo, kropeczko mila, kochana i jedyna??????
        • dosc_tego dana dana ostrzezenie!!!!!! 25.08.06, 21:59
          Nie pisz takich slow:

>>>kropeczko mila, kochana i jedyna??????<<<<<<<<

Bo Cie goldbaum, nopes i coprawda oskarza o biseksualizm.....ze niby to wina
          sluzby w IDF...:-)))))))))))))))))))
          • dana33 Re: dana dana ostrzezenie!!!!!! 25.08.06, 22:13
            hihihihi.... dojdzie do mojej kolekcji..... ty nawet nie wiesz, dosc tego, nie
            masz po prostu dosyc wyobraznia i fantazji, co ja juz wszystko jestem wg
            nich... :))))
            biseksualizm to bedzie nowe... tylko chyba nie napisza tego niestety, bo jak
            kropke szlag trafi, to ich zabanuje za to na wsjegda.... jakbym nie wazyla 500
            kg i nie byla z....a, to moze jeszcze jakos by przeszlo, ale tak, to nie ma
            mowy..... kropka nie lubi byc oskarzana o zly gust... :)))))
            • dosc_tego Najgorzej z tymi wszystkimi rowerzystkami...... 25.08.06, 22:24
              Wlasnie oglosila, ze jej dzieci dostaly sie do jakis tam uniwerkow......pewnie
              jej sie wydaje, ze to Harvard, ale tak naprawde chodzi raczej o jakis community
              college.....:-))))))))))))))
              • dana33 Re: Najgorzej z tymi wszystkimi rowerzystkami.... 25.08.06, 22:42
                nu, dosc tego..... ostatecznie mamy w nazwie i community i college... :))))
                one, te dzieci jej, to juz beda nas po tej wyzszej uczelni, doksztalcac nie
                tylko o rubinie w smithonian ale i o brylancie.... progress.... :))))
                • j-k Dana Ty mnie lepiej poinformuj, kiedy 25.08.06, 22:46
                  w Libanie zaczna robic sciezki rowerowe.

To ja w demokracje w Libanie tez uwierze :)))
                  • dana33 Re: Dana Ty mnie lepiej poinformuj, kiedy 25.08.06, 23:01
                    to jeszcze tam potrwa, j-k, potrzebuja drogi teraz na te nowe dostawy broni.
                    a i potem to bedzie problem..... ty sobie mozesz wyobrazic arabke z czadorem i
                    kieca do ziemi na rowerze???? sie jej w lancuch zaplacze i beda padac jak
                    muchy.... trza byc praktycznym... :))))
                    (to wszystko po to, zebys tylko zostal u nas... :)
                    • krystian71 Re: Dana Ty mnie lepiej poinformuj, kiedy 25.08.06, 23:36
                      ja mu tez to radze.Takiej szyitce to trzeba dac dom i odprawe z gory w razie
                      rozwodu , i wspolzyc trzeba regularnie,bo inaczej z morda do immama poleci,i
                      nawet ja do pracy poslac nie moze ,zeby za niego ten doktorat wreszcie
                      ukonczyla.
                      Nie,to nie dla jotki
        • krystian71 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:30
          wcale sie kropce nie podlizywalem,gdzie ty tu widzisz jakies podlizywanie.
          A ten wyciety post,to ci sie nalezy,za moj sliczny wczorajszy watek do
          ciebie ,co nawet na Osla nie trafil i wszystkie wierszyki o Rotszyldzie
          przepadly.
          • dana33 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:56
            jeszcze raz droga kropko (21) krystian71
            "Gosc w dom ,Bog w dom,." rozczulajaca Kropko (22) krystian71
            mila kropeczko (13) i-love-2-bike
    • lechu1 co za idiota )))) nic mu nie pomoze podlizywanie 25.08.06, 21:58
      i kablowanie innych .
      ----------------
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=47440183&a=47441615
      Lepper wezmie cala pule ,

My tu gadu gadu a tu Lepper wrasta na pogromce kaczystow i chlopak bez
      matury bedzie reprezentowal Polske na arenia swiatowej .
      No i jak wam wy z dyplomami , trzeba miec jaja bycze a nie
      kaczo-kocie .
      • krystian71 Re: co za idiota )))) nic mu nie pomoze podlizy 25.08.06, 22:33
        jesli tak lubisz Leppera
        idz do niego na szofera
        a mnie daj spokoj tera
    • kropka Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:26
      a może byście obejrzeli Rogera Watersa & Józefowicza w 1TV? Na Polonii też
      pewnie idzie. Wprawdzie to trochę jak mały Kazio z Ameryki wyobraża sobie
      rewolucję w Polsce, ale muzyka świetna :)
      Ukulturalnijcie sie trochę, a nie pitolicie i pitolicie na tym forum.
      W końcu za coś abonamenty TV płacicie, nie?
      :)
      • i-love-2-bike Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:29
        kropka napisała:

> a może byście obejrzeli Rogera Watersa & Józefowicza w 1TV? Na Polonii też
        > pewnie idzie. Wprawdzie to trochę jak mały Kazio z Ameryki wyobraża sobie
        > rewolucję w Polsce, ale muzyka świetna :)
        > Ukulturalnijcie sie trochę, a nie pitolicie i pitolicie na tym forum.
        > W końcu za coś abonamenty TV płacicie, nie?
        > :)

ja sie ukulturalnie za chwile,wypraszam sobie wlasnie dzisiaj czytalam swietna
        ksiazke James Watsona na temat DNA,i nie musze ci chyba pisac jaki ty masz
        skrzywiony kod genetyczny w swoich nozycach. oddaj wpis dany,poscinaj te lechy z
        arapami i przestan nas juz meczyc.a ja zadnych abonamĘtow nie place,dawno juz TV
        wylaczylam.
        • dana33 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:39
          jak ty chcesz mnie usmierci, pustemo, to ty to rob prosze ciem, wiesz, prosto
          miedzy oczy, jak to mowi talmud, jak wiesz, oko za oczko i ucho za uszko.
          ale ty mnie tu nie bron, bo inaczej to ja padne i pozbawie ciem satysfakcji
          zamordowania mnie..... a ja cie mowie, ze beNdziesz miec tamta przyjemnosc jak
          zanurzysz wysportowane paluszki w moja tlusta szyjke... :))))
          • i-love-2-bike Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:42
            dana33 napisała:

> jak ty chcesz mnie usmierci, pustemo, to ty to rob prosze ciem, wiesz, prosto
            > miedzy oczy, jak to mowi talmud, jak wiesz, oko za oczko i ucho za uszko.
            > ale ty mnie tu nie bron, bo inaczej to ja padne i pozbawie ciem satysfakcji
            > zamordowania mnie..... a ja cie mowie, ze beNdziesz miec tamta przyjemnosc jak
            > zanurzysz wysportowane paluszki w moja tlusta szyjke... :))))

a po co mi tFuj trup,jeszcze sie za szybko zepsujesz i bedziesz mi tu cuchnac
            jak skunks na drodze. jesli mnie jeszcze na tyle nie znasz ja zawsze bronie
            tych,ktorych nieslusznie sie ciacha,bo tak czy tak uwazam to cale ciachanie i
            banowanie za dziecinade,a terA znikam czas sie sportowac.
            • j-k ale to co znika ? Twoje USA, czy Izrael? 25.08.06, 22:44
              zdecydowalas sie?
            • dana33 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:59
              eee tam, ja juz ci cuchne od dawna..... powinnas sie byla przyzwyczaic.....
              takas delikatna?????
      • j-k jasne :) 25.08.06, 22:30
        ale od dyzurow TV - to mam zone :)

w koncu od czegos ma sie kobiety ? :)))
      • dana33 Re: Kropko? Czy ty masz uczulenie tylko na zajonc 25.08.06, 22:32
        ja nie. ja place za israel tv. to moge byc nie kulturalna.
        a dlaczego dajesz mi dalej cierpiec w nieswiadomosci, dlaczego wykreslilas moj
        post? :))))
        • dana33 a teraz na serio, kropka..... 25.08.06, 23:13
          o co ci poszlo z tym moim watkiem?????
          to sie trzyma od 2 dni na forum i nie zwracasz na to uwagi.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47319182&a=47446809

wiec przynajmniej wyjasnij, bo jak babcie kocham, nie rozumiem wedlug jakich
          kryterii oceniacie, co ma byc wywalone a co nie.
          • bam_buko Re: a teraz na serio, kropka..... 25.08.06, 23:56
            dana33 napisała:

> wiec przynajmniej wyjasnij, bo jak babcie kocham, nie rozumiem wedlug jakich
            > kryterii oceniacie, co ma byc wywalone a co nie.

kryteria wydaja sie byc proste(kropki)
            forum nie powinno byc miejscem dla ordynarnej propagandy, okupanta ktorym
            niewatpliwie jest Izrael w wykonaniu etatowych szczekaczek jak arap
            lechu(+10 innych nickow)fredzio(polani)....... czy twoim.
            ostatnie twoje zachwyty nad nowa metoda perswazji-lamanie rak zatrzymanym ,jest
            nie tylko dowodem twojego oblakania ale rowniez dowodem doglebnej demoralizacji
            calej spolecznosci mieszkajacej(w duzej czesci w bunkrach) w tym malym
            azjatyckim kraiku.
            z tego powodu watki leca wycinane przez kropke jak rowniez twoje notoryczne
            7 krotne klikanie(z umiarkowanym sukcesem)

Osobiscie jestem przeciwny jakiejkolwiek cenzurze,co podkreslam przy kazdej
            okazji od czasu jej wprowadzenia
            Kto pamieta co tutaj sie wypisywalo 5-6 lat temu?? i komu to zaszkodzilo?
            czy pomoglo hehe....rowniez watpie........to bylo jednak prawdziwe ,wolne forum
      • krystian71 abonamęty??? 25.08.06, 23:47
        sama wiesz,ze 10% placi, nie ma co ich na forum szukac.
        Chyba,ze oprocz cenzurowania ,na pol etatu jeszcze tele pajeczarzy scigasz a w
        weekendy dorabiasz jako kanar
        • bam_buko Re: abona(męty)??? 26.08.06, 00:09
          TV Polonia dawno zeszla na psy ,wlasciwie w momencie kiedy zaczela nadawac.
          Ustawila program pod gorali w Chicago i Bialostockie,Lomzynskie w NY.

Zapomniala,ze wiekszosc Polonii w USA to nie ludzie ktorzy wyjechali w czasie
          miedzywojennym wiec tance ludowe,robienie koronek....70% na ludowo ,nikogo nie
          rajcuje.Nawet denny serial "Plebania" nie moze zmienic oblicza TVPolonia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka