Dodaj do ulubionych

kto im wroci zrujnowane zycie

30.08.06, 16:29
watpie,ze ktokolwiek,bo jakby nie bylo bandyci ,ktorzy im zrujnowali zycie,sa
zajeci planowaniem nowych zadym,ot tak aby sie nie nudzic za bardzo i zawsze w
teatrze grac role poszkodowanych biedakow. te role opanowali do perfekcji.

"What am I going to do? How am I going to feed my family? I spent all our
savings on a hotel in the mountains," he said, as he carried 2-year-old Ali on
his shoulders.

His wife, Raiya, stared at her old living room as her eyes filled with tears.
"We are trying to be strong for the children," she said. "But inside we are dead."

www.cnn.com/2006/WORLD/meast/08/29/damon.lebanon.btsc/index.html
Obserwuj wątek
    • dosc_tego jak to kto???????????????? 30.08.06, 16:40
      A bogaci szejkowie nie dadza pieniedzy???? A swiatowa umma nie da pieniedz????

przeciez wystarczy powrzeszczec ALLAHU AKBAR!!!! i pieniadze powinny plynac od
      braci islamskich...
      • i-love-2-bike Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 16:44
        ciebie nikt tu nie zapraszal,wiec wroc kapusiu na moderacje swoja ubecka robote
        konczyc.twoje zlote mysli opowiadaj arapowi,wiesz,ze mnie one nie
        interesuja,wiec wez swoj duzy i zakrzywiony nos i sie wynos,bo pieprzysz glupoty
        nie na temat.
        • stary_z_lichenia Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 16:54
          i-love-2-bike napisała:

> ciebie nikt tu nie zapraszal,wiec wroc kapusiu na moderacje swoja ubecka
          robote
          > konczyc.twoje zlote mysli opowiadaj arapowi,wiesz,ze mnie one nie
          > interesuja,wiec wez swoj duzy i zakrzywiony nos i sie wynos,bo pieprzysz
          glupot
          > y
          > nie na temat.

Widze ze uprawiasz sport babciu .
          Musi byc z ciebie tega laska .
          • i-love-2-bike Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 16:59
            stary_z_lichenia napisał:

>
            >
            > Widze ze uprawiasz sport babciu .
            > Musi byc z ciebie tega laska .

nie twoj problem co ja robie a czego nie dziadku,cos na temat dodasz,czy bedzie
            tu o natchnionych wypotach lichego dziada n/t filosemitow,ktorych w swych lichym
            zyciu mial szczescie spotkac po ciemku,jak swego kundla ujadajacego szukal?
            moze temacik za ciezki bo ci jeszcze rekopisu platnego ujadacza nie podeslali?
            • stary_z_lichenia Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 17:12
              i-love-2-bike napisała:

> stary_z_lichenia napisał:
              >
              > >
              > >> nie twoj problem co ja robie a czego nie dziadku,cos na temat dodasz,czy
              bedzie
              > tu o natchnionych wypotach lichego dziada n/t filosemitow,ktorych w swych
              lichy
              > m
              > zyciu mial szczescie spotkac po ciemku,jak swego kundla ujadajacego szukal?
              > moze temacik za ciezki bo ci jeszcze rekopisu platnego ujadacza nie podeslali?

Ha , dla ciebie wszystko jest zaciezkie .
              Wypisujesz na tematy , ktorych sama nie rozumiesz .
              To je lodwaga ? Albo hmmmmmmmmmmmmmm glupota .
              Zycze tobie dalszej owocnej pracy na tym forum . Naturalnie ze kryje sie
              za tym zyczeniem , moje zyczenie , a mianowicie to ze im dluzej
              wypisujesz na tym forum , tym wiecej przybierasz na wadze .
              No i zaniedlugo do ubikacji o wlasnych silach nie dojdziesz ,bedziesz
              potrzebowala dzwig . Dzwig kosztuje , a wiec co za tym idzie nie bedziesz
              miala piniadzorow na internet .

Pozdrowenko .
              • i-love-2-bike Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 17:17

>
                > Ha , dla ciebie wszystko jest zaciezkie .
                > Wypisujesz na tematy , ktorych sama nie rozumiesz .
                >
                jesli masz problem z nadetym ego,to pojdz raczej do lekarza,specjalisty od
                psychiatrii,mnie domorosli psychologowie z lichym stazem nie interesuja.wiesz o
                tym dobrze wiec po co probujesz czegos co ci sie patafianie nie uda. na pyskowki
                udaj sie do innych nickow,ja nie mam zamiaru babrac sie w waszym smierdzacym
                blocie,albo masz cos do dodania ad rem, a jesli masz ochote poszczekac na moj
                temat to wez kundla na spacer i sobie wzajemnie ujadajcie,moze nawet zgracie
                tonacje wspolnie.
                • stary_z_lichenia Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 17:31
                  i-love-2-bike napisała:

> .
                  > >
                  > jesli masz problem z nadetym ego,to pojdz raczej do lekarza,specjalisty od
                  > psychiatrii,mnie domorosli psychologowie z lichym stazem nie interesuja.wiesz
                  o
                  > tym dobrze wiec po co probujesz czegos co ci sie patafianie nie uda. na
                  pyskowk
                  > i
                  > udaj sie do innych nickow,ja nie mam zamiaru babrac sie w waszym smierdzacym
                  > blocie,albo masz cos do dodania ad rem, a jesli masz ochote poszczekac na moj
                  > temat to

... wez kundla na spacer...,nie moga bo krystek jest zadaleko .

P.S. Rusz wreszcie twoim grubym zadem i wez sie za budowe plotu z Meksykiem ,
                  bo jak nie to ci wsycko zabiora .

• i-love-2-bike Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 17:36

>
                    > P.S. Rusz wreszcie twoim grubym zadem i wez sie za budowe plotu z Meksykiem ,
                    > bo jak nie to ci wsycko zabiora .
                    >
                    >
                    wloz bryle i zaadresuj ten wpis do dany i swojej starej,jak widac ma powody,aby
                    ciebie unikac i wyjadac ze spizarki z powodu ciaglych stresow. no odpuszczam
                    sobie ciebie psycholu bo widze ,ze oprocz personalnych szczekniec nie stac cie
                    sklerotyku na wpis na temat,a na czcze japanie na temat twoich mentalnych
                    problemow i radosnych wizji spragninego starca,nie mam najmniejszej ochoty,bo
                    jeszcze nie jestem w tym stanie,aby mi to sprawialo radosc. bye trolu.
                    • stary_z_lichenia Re: jak to kto???????????????? 30.08.06, 17:44
                      i-love-2-bike napisała:

> stary_z_lichenia napisał:
                      >

> wloz bryle i zaadresuj ten wpis do dany i swojej starej,jak widac ma
                      powody,aby
                      > ciebie unikac i wyjadac ze spizarki z powodu ciaglych stresow.

Mam bryle na nosie , ten adres jest prawidlowy !

no odpuszczam
                      > sobie ciebie psycholu bo widze ,ze oprocz personalnych szczekniec nie stac cie
                      > sklerotyku na wpis na temat,a na czcze japanie na temat twoich mentalnych
                      > problemow i radosnych wizji spragninego starca,nie mam najmniejszej ochoty,bo
                      > jeszcze nie jestem w tym stanie,aby mi to sprawialo radosc. bye trolu.

Babciu , nie badz taka zgryzliwa bo jak ci te trzecie zeby sie polamia
                      to bedziesz miala problemy .
                      No a teraz zadzwon po dzwig , bo czas sie troche poruszac .
        • dosc_tego Ja donosze?????????????????????????? ? 30.08.06, 16:59
          Moglbym sie od Ciebie uczyc jezeli chodzi o donoszenie....
          • i-love-2-bike Re: Ja donosze?????????????????????????? ? 30.08.06, 17:01
            nie moj biznes co ty donosisz i w jakich milych formach,wyjezdzaj z mego watku
            trolu.ostatni wpis do ciebie.
            • dana33 Re: Ja donosze?????????????????????????? ? 30.08.06, 17:13
              ty idiotko wiadomo skad czytasz wogole co i jak ty piszesz? i podkreslam nie
              wiem ktory juz raz, bo jak widac, nie dochodzi: ty nie masz najmniejszego prawa
              ani nikogo zapraszac do brania udzialu w twoich kretynskich watkach ani
              zabraniac udzialu. ty tu jestes na takich samych prawach jak wszyscy inni,
              farsztejst?
              a tu w odpowiedzi na twoje kolejne pytanie z serii kto zaplaci i komu.
              a kto zaplaci israelczykom ktorzy wydali swoje ostatnie pieniadze na hotele w
              tel avivie, jerozolimie, eilacie, beer shevie? kto zaplaci im za zniszczone
              domy, za strate pracy, kto zaplaci dzieciom za siedzenie w bunkrach, zamiast
              uzywac zycia na wakacjach?
              jak do ciebie jeszcze nie doszlo, to ci wyjasniam z dobrego mojego serca: wojne
              sprowokowali hizballaki, przy cichej aprobacie libanu. konsekwencje musza oni
              ponosic.
              zniz troche ton, bo juz ze strony arabskiej rozlega sie glosna krytyka nasralli
              i hizballi i libanu tez. wiec zebys w zapale obrony terroru nie obudzila sie z
              reka w nocniku. choc wlasciwie, on the second thought, ta reka ci z tego
              smierdzacego nocnika nie wylazi juz od dluzszego czasu.
    • i-love-2-bike dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 17:09
      fakty.interia.pl/swiat/news/Izrael_zawsze_ma_zielone_%B6wiat%B3o,784012,3283
      • dosc_tego A Ty nie mozesz tego zmienic...... 30.08.06, 17:12
        Piana z ust leci Ci bardziej niz wscieklemu psu ( suce ), ale i tak nie masz
        NAJMNIEJSZEGO wplywu na polityke USA i Izraela!!!!!
      • dana33 Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 17:19
        nu, naprawde idiotko wiadomo skad...... nie wiesz, dlaczego israel ma zawsze
        zielone swiatlo? przeciez piszesz o tym bez przerwy..... bo jestesmy narodem
        wybrany, dlatego. i zawsze mmy zielone swiatlo, za inkwizycji, w czasach
        pogromow, w zagladzie i teraz od 60 lat nic tylko zielone swiatlo mamy.....
        jezuuuuuuuuu, ile glupoty i nienawiscie miesci sie w takim homo ledwo sapiens?
        • dosc_tego coz, wydaje mi sie, ze rowerzystka..... 30.08.06, 17:21
          jest niezadowolona seksualnie i wylewa swoje frustracje na forum.....
        • i-love-2-bike Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 17:25
          dana33 napisała:

> nu, naprawde idiotko wiadomo skad...... nie wiesz, dlaczego israel ma zawsze
          > zielone swiatlo? przeciez piszesz o tym bez przerwy..... bo jestesmy narodem
          > wybrany, dlatego. i zawsze mmy zielone swiatlo, za inkwizycji, w czasach
          > pogromow, w zagladzie i teraz od 60 lat nic tylko zielone swiatlo mamy.....
          > jezuuuuuuuuu, ile glupoty i nienawiscie miesci sie w takim homo ledwo sapiens?

umiesz czytac danus,czy tylko japac,cos mi sie widzi,ze nie rozroznisz dobrze
          czcionek polskich i nie umiesz ich poskladac w calosc. usiadz na
          chwile,ochlon,poczytaj i jesli masz cos do dodania na temat to go for it girl,a
          jesli znowu wycieczki na tematy osobiste to wejdz lekka nozka w wasze wonne
          blota i sie taplaj,tyle,ze nie na moim wpisie. ps.oznajmiam zarowno tobie jak i
          tym innym nieco opoznionym w rozwoju moim trolom,ze wasza opinia na moj temat
          mnie osobiscie naprawde malo interesuje,bo wasze autorytety moralne najwyzej
          nadawaly by sie do klasyki horroru pt.wspolczesny frankenstein i jego klony,a
          wiec nie meczcie sie biedacy,bo nie ma po co.
          • dana33 Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 19:37
            a czego to nie zrozumialam? oswiec to poskladam w calosc.....
            przeciez ci odpowiedzialam, dlaczego....
            japac? to tez ten hochpolnisch, co?
            ty wogole umiesz sie cywilizowanie wyslawiac?
            • i-love-2-bike Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 19:43
              dana33 napisała:

> a czego to nie zrozumialam? oswiec to poskladam w calosc.....
              > przeciez ci odpowiedzialam, dlaczego....
              > japac? to tez ten hochpolnisch, co?
              > ty wogole umiesz sie cywilizowanie wyslawiac?

no widzisz jednak masz cos w rodzaju ADHD,widzisz moj nick i plujesz niezaleznie
              od tego na jaki temat byl wpis. wroc do poczatku tej niteczki,poczytaj artykul i
              jesli masz cos cennego do dodania (nie mam watpliwosci,ze masz) to sie
              ustosunkuj,z tym,ze ten artykul nie ja pislam,wiec te plucia lamy w dal na moj
              temat,zostaw np.na jakis inny watek,gdzie bedziesz akurat miala szczescie
              wtrafic w cel i na temat. nu to ruszaj baletnico.
              • dana33 Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 20:14
                wiesz, idiotko wiadomo skad, pluciem to zajmujesz sie ty. w kazdym twoim wpisie
                i do kazdego abslutnie forumowicza. nawet tym ktorzy po twojej stronie barykady
                tez sie dostaje od ciebie. jeszcze zaden forumowicz nie wywolal na wszelkich
                mozliwych forach takich protestow jak ty wywolujesz. ale oczywiscie "nie
                widzisz" tego.... tak ci wlasnie wygodnie.... git, to juz naprawde twoj
                masochizm i jesli chodzi o mnie, to uprawiaj to dalej. jak widze twoj nik to
                nie pluje, bo mi szkoda wysilku. ja sie podsmiechuje i jak moge dokopac, to to
                robie z najwieksza przyjemnoscia... :))))

a do twojego wpisu to sie ustosunkowalam oczywiscie, tylko ze ty jak zawsze nie
                zauwazylas, bo i w kram nie pasuje. ale jak wiesz, ja chetnie powtorze. tutaj:

a kto zaplaci israelczykom ktorzy wydali swoje ostatnie pieniadze na hotele w
                tel avivie, jerozolimie, eilacie, beer shevie? kto zaplaci im za zniszczone
                domy, za strate pracy, kto zaplaci dzieciom za siedzenie w bunkrach, zamiast
                uzywac zycia na wakacjach?
                jak do ciebie jeszcze nie doszlo, to ci wyjasniam z dobrego mojego serca: wojne
                sprowokowali hizballaki, przy cichej aprobacie libanu. konsekwencje musza oni
                ponosic.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47751494&a=47754300
                • i-love-2-bike Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 20:34
                  dana33 napisała:

>
                  > a kto zaplaci israelczykom ktorzy wydali swoje ostatnie pieniadze na hotele w
                  > tel avivie, jerozolimie, eilacie, beer shevie? kto zaplaci im za zniszczone
                  > domy, za strate pracy, kto zaplaci dzieciom za siedzenie w bunkrach, zamiast
                  > uzywac zycia na wakacjach?
                  > jak do ciebie jeszcze nie doszlo, to ci wyjasniam z dobrego mojego serca: wojne
                  >
                  > sprowokowali hizballaki, przy cichej aprobacie libanu. konsekwencje musza oni
                  > ponosic.

he,he dokopac ksiezniczko to mozesz jedynie swemu mezowi,bo go masz pod
                  reka,jesli o mnie chodzi to znikasz z kliknieciem malej myszki:)) a co do twgo
                  pytania retorycznego,mysle,ze podobne mieli niemcy,tyle,ze ich wodz dobrze
                  zrobil,ze sie zabil i nie musial odpowiadac na niewygodne pytania. sadze
                  jednak,ze na taka ilosc zapomogi jaka dostajecie od lat z USA powinniscie sobie
                  niejedno zbudowac,ale jak ktos woli wydawac wszystko na bombki i zbrojenia a
                  reszte krasc jak to robia wasi od lat,to jego sprawa,moja sympatia lezy po
                  stronie tych prawdziwie poszkodowanych a nie sztucznych lez ich najezdzcow. ty
                  rozgrzeszalas nawet zlodziejstwo twojej armii,ktora okradala najechanych
                  libanczykow z jedzenia,rozgrzeszalas ich morderstwa na cywilach i chcesz abym ja
                  plakala,ze ktos wam oddal?

"You know, a young woman died over there," he said. Then he paused and looked at
                  me: "She was maybe about your age, looked like you, she was just having coffee
                  with her friends."
                  • dana33 Re: dlaczego Israel zawsze ma zielone swiatlo 30.08.06, 20:36
                    :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka