Dodaj do ulubionych

zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow

IP: *.gen.twtelecom.net 06.03.03, 17:44
spadac gnojki , spadac , to jest forum polskie,
forum Polakow pochodzenia polskiego

parchy takie jak wy maja swoje forum w Jerusalem Post

PASZOL WONT

PS. i zabierzcie ze soba waszego rodaka ,zyda-pederaste
z Petah Tikvah,Janusza Styber vel penis-head-wojo
Obserwuj wątek
    • Gość: oj Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.netvision.net.il 06.03.03, 17:46
      Kto jest polakiem??
      • Gość: KAZAB Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: 209.234.157.* 06.03.03, 19:06
        Gość portalu: oj napisał(a):

> Kto jest polakiem??

Polakiem jestem z matki Polki i ojca Polaka.
        Jestem Polak pochodzenia polskiego , a nie jakas
        krzyzowka typu 'zyd pohodzenia polskiego'
        • Gość: Dawid Polska dlo Ziemniaków IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 19:27
          Gość portalu: KAZAB napisał(a):

> Gość portalu: oj napisał(a):
          >
          > > Kto jest polakiem??
          >
          >
          > Polakiem jestem z matki Polki i ojca Polaka.
          > Jestem Polak pochodzenia polskiego , a nie jakas
          > krzyzowka typu 'zyd pohodzenia polskiego'

Polska dla Ziemniaków
          Ziemia dla Polaków
          :-)))))))))))))))))))
        • wtracalski Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow 06.03.03, 22:24
          Gość portalu: KAZAB napisał(a):

> Gość portalu: oj napisał(a):
          >
          > > Kto jest polakiem??
          >
          >
          > Polakiem jestem z matki Polki i ojca Polaka.
          > Jestem Polak pochodzenia polskiego , a nie jakas
          > krzyzowka typu 'zyd pohodzenia polskiego'

Brawo, jestem z ciebie dumny.
          Pozdrowienia z Izraela
    • Gość: Do TOMEK44 Do Polskiego Patrioty IP: 213.8.97.* 06.03.03, 17:51
      Widac, ze ci sie nudzi bezmozgowcu. Co robisz, ze tak zmieniasz serwery?
      Jestes sprzataczka w jakims biurze?
      Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
      • Gość: dana33 w imieniu tomka44, wlasnym i innych zydow na tym . IP: *.adsl.actcom.co.il 06.03.03, 19:26
        nuuuuuuu, nastapilismy tu paru osobom na odcisk????
        bardzo na to ucieszylo
        pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy nastepowac dalej.....
        • wtracalski Re: w imieniu tomka44, wlasnym i innych zydow na 06.03.03, 22:29
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nuuuuuuu, nastapilismy tu paru osobom na odcisk????
          > bardzo na to ucieszylo
          > pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy nastepowac dalej.....

Chetnie bede sluzyl. Nawet przybiore na wadze.
          Pozdrowienia.
    • hucpa Arabki maja "wybuchowy" teperament i potem klamia 06.03.03, 22:32

>_>___TAK__klamie__arabska___prasa__*<^<^<^<
      Autor: wojo!!!!
      Klamstwa ida na caly swiat z palestynskich zrodel ,
      nikt normalny z reporterow tam nie chce zawitac i palestyny moga
      swobodnie klamac !!!

Sa pewne kody :

****Bandyta z kalachem i granatami trafiony w trakcie lub przed

mordowaniem niewinnych ludzi to -
    • pro_wok Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow 06.03.03, 22:37
      Gość portalu: SHAHID napisał(a):

> spadac gnojki , spadac , to jest forum polskie,
      > forum Polakow pochodzenia polskiego
      >
      >
      > parchy takie jak wy maja swoje forum w Jerusalem Post
      >
      > PASZOL WONT
      >
      >
      > PS. i zabierzcie ze soba waszego rodaka ,zyda-pederaste
      > z Petah Tikvah,Janusza Styber vel penis-head-wojo

Na forum pisuja ludzie z roznych stron swiata, ktorzy w rozny sposob odbieraja
      te same sprawy. Z jednymi sie zgadzamy z innymi nie.
      Niezaleznie od naszego nastawienia do dyskutowanych spraw taka wymiana pogladow
      napewno wzbogaca i pozwala lepiej zrozumiec myslacych inaczej. To chyba
      najlepsze na tym forum. Trzeba tylko jednego.Sprobowac trzeba przyjmowac
      argumenty i przedstawic ewentualnie swoje.
      To co piszesz to nie argumenty i nie proba podjecia dyskusji.
      To normalny nikomu nie potrzebny belkot.
      Czy jestes pewny, ze to wlasciwe miejsce dla ciebie ?
      Czasem, gdy nie ma sie nic rozsadnego do powiedzenia, roztropnie jest poprostu
      pomilczec. Nie sadzisz ?
      • Gość: zbalansowany Re: do Dany Prov Wtrac Tomka IP: *.mel.dialup.connect.net.au 06.03.03, 23:44

Nie daje sie wciagac w dywagacje z Shahidami i podobnymi, zycie mnie nauczylo
        ze ludzi o nazwijmy to delikatnie tak wyrobionych pogladach nikt i nic nie
        przekona.
        Ale widze ze wam ma pomoc nie potrzebna, chcialem tylko wyjasnic brak mojego
        glosu w podobnych dyskusjach.
        • wesoly3 Re: do Dany Prov Wtrac Tomka 07.03.03, 00:58
          ganka to nie prowok
          to debilka
          • Gość: dana33 Re: do Dany Prov Wtrac Tomka IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 09:25
            wesoly3 napisał:

> ganka to nie prowok
            > to debilka

nu, masz racje, pro_wok to wysoki, szczuply przystojny pan, a ja malutka,
            pulchniutka, z wiadrem niekoszernych kopytek zydowka....
        • Gość: dana33 Re: do Dany Prov Wtrac Tomka IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 09:23
          Gość portalu: zbalansowany napisał(a):

>
          >
          > Nie daje sie wciagac w dywagacje z Shahidami i podobnymi, zycie mnie nauczylo
          > ze ludzi o nazwijmy to delikatnie tak wyrobionych pogladach nikt i nic nie
          > przekona.
          > Ale widze ze wam ma pomoc nie potrzebna, chcialem tylko wyjasnic brak mojego
          > glosu w podobnych dyskusjach.

nu :)
          • Gość: zbalansowany Re: do Dany Prov Wtrac Tomka IP: *.bur.dialup.connect.net.au 07.03.03, 10:10
            Danale co to oznacza:

> nu :)
            • Gość: dana33 do balansiczla IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 10:24

> Danale co to oznacza:
              >
              > > nu :)

nu, fishing for compliments? to oznacza ze usmiecham sie do ciebie od ucha do
              ucha [po to zreszta wg mego tate bog dal nam uszy, do usmiechu od ucha do ucha
              i zeby czapka nie spadala nam na oczy :)]
        • Gość: Tomek44 Do zbalsamowanego IP: 213.8.97.* 07.03.03, 12:21

>
          >
          > Nie daje sie wciagac w dywagacje z Shahidami i podobnymi, zycie mnie
          nauczylo
          > ze ludzi o nazwijmy to delikatnie tak wyrobionych pogladach nikt i nic nie
          > przekona.
          > Ale widze ze wam ma pomoc nie potrzebna, chcialem tylko wyjasnic brak mojego
          > glosu w podobnych dyskusjach.
          Kiedys poradziles mi, aby nie dyskutowac z chamami, ale co zrobic jak te chamy
          kradna niki? Jedni to zauwaza, a inni mysla, ze to ja.
          To robi Polski Patriota. Mozesz sprawdzic w wyszukiwarce.
          Nie reaguje,az do czasu gdy widze, ze odpowiadaja myslac, ze to ja pisze te
          bzdury.
      • rycho7 do Prowoka: Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow 07.03.03, 09:46
        pro_wok napisał:

> Czasem, gdy nie ma sie nic rozsadnego do powiedzenia, roztropnie jest
        poprostu
        > pomilczec. Nie sadzisz ?

Proroku (Mesiaszu ?) powiedz dlaczego w gronie tu wymienionych nie ma Mosze. To
        tez chyba obywatel Izraela. Moim zdaniem to jedyny Izraelczyk usilujacy z
        godnoscia przedstawiac i bronic spraw tego kraju.

Dlaczego Jasnie Oswiecony bronisz ludzi poslugujacych sie metodami niegodnymi.
        Ostatnio zwrocilem sie do Dany33, uwazanej przeze mnie za rozsadna o odciecie
        sie od tekstow psychopaty Fredzia. Niestety nie byla w stanie skrytykowac Zyda.

Czygo oczekujesz ode mnie goja (gowna wedlug wyzej wymienionych)? Czy mam
        zmienic swoje pojecie kindersztuby specjalnie dla przedstawicieli narodu
        wybranego (samozwanczo przez siebie samego)? Czemu ich bronisz? Nie dostrzegasz
        hanby jaka przynosza swoim ziomkom?
        • Gość: dana33 Re: do Prowoka: Tomek44 i Dana33-To duet prowokat IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 10:11
          rycho7 napisał:

> pro_wok napisał:
          >
          > > Czasem, gdy nie ma sie nic rozsadnego do powiedzenia, roztropnie jest
          > poprostu
          > > pomilczec. Nie sadzisz ?
          >
          > Proroku (Mesiaszu ?) powiedz dlaczego w gronie tu wymienionych nie ma Mosze.
          To
          >
          > tez chyba obywatel Izraela. Moim zdaniem to jedyny Izraelczyk usilujacy z
          > godnoscia przedstawiac i bronic spraw tego kraju.
          >
          > Dlaczego Jasnie Oswiecony bronisz ludzi poslugujacych sie metodami
          niegodnymi.
          > Ostatnio zwrocilem sie do Dany33, uwazanej przeze mnie za rozsadna o odciecie
          > sie od tekstow psychopaty Fredzia. Niestety nie byla w stanie skrytykowac
          Zyda.
          >
          > Czygo oczekujesz ode mnie goja (gowna wedlug wyzej wymienionych)? Czy mam
          > zmienic swoje pojecie kindersztuby specjalnie dla przedstawicieli narodu
          > wybranego (samozwanczo przez siebie samego)? Czemu ich bronisz? Nie
          dostrzegasz
          >
          > hanby jaka przynosza swoim ziomkom?

nu, zanim pro_wok ci odpowie, to ja sie wtrace, z moja slynna zydowska hucpa:
          napisalam kiedys fredziowi, ze uwazam ze nie powinien bluzgac, ale ostatecznie
          on jest wolnym czlowiekiem w wolnym kraju. a poniewaz mysle, ze wiem dlaczego
          on tak a nie inaczej pisze,co zreszta napisalam, to jesliby nie uzywal taki
          okropnych slow, to nie tylko ja bym sie smiala, ale jeszcze kilka innych osob,
          sam musisz przyznac, ze jego powiedzonko "wielki israel od wisly do jordanu"
          jest smieszne, chyba rozumiesz, tak jak i fredzio, ze to on sobie tak pisze,
          przeciez nikt normalny nie mysli o podboju swiata.. a co do kindersztuby, nu,
          jak taka dobra, to moze przestaniesz uzywac nie zawsze cenzuralnych slow,
          przynajmniej nie w dyskusjach z ludzmi, ktorych tak naprawde nie znasz?
          i ciekawa jestem, co rozumiesz pod zdaniem: "przynosza hanbe swoim ziomkom"
          a reszte, to juz pro_wok musi ci odpowiedziec, bo nie wiem co on "sobie mysli",
          a moze on po prostu nastawiony jest pryncypialnie z tolerancja do wszystkich
          ludzi nie tylko do zydow? moze tak samo by bronil murzynow, indian, chinczykow
          i aborygenow? i cyganow i zebrakow i prostytutki? wpadlo ci to do glowy?
    • bam_buko do Dana33- duet prowokatorow 07.03.03, 01:52

>

dana ty SPEDZASZ ok 20!!!!! godz na polskim forum szerzac zydowska
      propagande i holubiac waszego premiera -zbrodniarza Sharona.Tobie brak
      odrobiny realizmu i uczciwosci w ocenie stosunkow Palestynsko-Izraelskich w
      dodatku z kolesiami tomkiem ,jojo,fredzio i innymi(wyzej dolaczyli swoje posty)
      w swoich wypocinach ublizacie i ponizacie Polakom i Polske.Twoja obecnosc na
      Forum trwa srednio od 5 rano do 1-2 w nocy(czsu polskiego) bez wytchnienia.Ja
      juz nie pytam sie z czego zyjesz!! , kto ci szykuje jedzenie -ciekawi mnie
      tylko jak tak dlugo ktos moze usiedziec na DUPIE przed komputerem SIEDEM DNI W
      TYGODNIU
      O tomku nie chce mi sie pisac to gnojek

BOJA SIE bo tam w tym peace loving peoples kraju jest CENZURA moga
      namierzyc i nogi z dupy powyrywac w najlepszym wypadku troche pradem
      polachotac zeby sobie przypomniec caly swoj,rodziny i znajomych zyciorys
      >
      >
      PASZOL WONT
      >
      >
      • Gość: dana33 Re: do Dana33- duet prowokatorow IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 09:36
        bam_buko napisał:

> dana ty SPEDZASZ ok 20!!!!! godz na polskim forum szerzac zydowska
        > propagande i holubiac waszego premiera -zbrodniarza Sharona.Tobie brak
        > odrobiny realizmu i uczciwosci w ocenie stosunkow Palestynsko-Izraelskich w
        > dodatku z kolesiami tomkiem ,jojo,fredzio i innymi(wyzej dolaczyli swoje
        posty)
        > w swoich wypocinach ublizacie i ponizacie Polakom i Polske.Twoja obecnosc na
        > Forum trwa srednio od 5 rano do 1-2 w nocy(czsu polskiego) bez wytchnienia.Ja
        > juz nie pytam sie z czego zyjesz!! , kto ci szykuje jedzenie

nu, przeciez nie dam ci smazyc sie w ciekawosci... przedewszystkim ja jeszcze
        nie ublizylam ani polakom ani polsce ani nikomu, ile czasu spedzam na forum to
        moja sprawa i niczyja inna, z czego ja zyje? nu, ja jestem rotszyld, to mam z
        czego zyc, a kto mi szykuje jedzenie? maz. tez rotszyld.

-ciekawi mnie
        > tylko jak tak dlugo ktos moze usiedziec na DUPIE przed komputerem SIEDEM DNI
        W
        > TYGODNIU

nu, na mojej zydowskiej to moge siedem dni i jeszcze troche...

> O tomku nie chce mi sie pisac to gnojek

nu, a szkoda, bo tomek i nie gnojek i fajny chlopak, mozna z nim konie krasc..
        >
        >
        > BOJA SIE bo tam w tym peace loving peoples kraju jest CENZURA moga
        > namierzyc i nogi z dupy powyrywac w najlepszym wypadku troche pradem
        > polachotac zeby sobie przypomniec caly swoj,rodziny i znajomych zyciorys

nu, ty oczywiscie wiesz lepiej o cenzurze w israelu, wiec nie musze nic
        prostowac.... a co do zyciorysu mojej rodziny, nu, do takiego 800-letniego to
        chyba ci daleko....
        • rycho7 Re: do Dana33- duet prowokatorow 07.03.03, 10:00

> przedewszystkim ja jeszcze
          > nie ublizylam ani polakom ani polsce ani nikomu

Przed paroma dniami odpowiedzialas mi na prosbe aby Zydzi odcieli sie od
          bredzenia Fredzia. Nie bylas w stanie tego zrobic. To znaczy aktywnie przyjelas
          jego obelgi za swoje.

Wydaje mi sie, ze jezeli nie rozumiesz dostatecznie dobrze jezyka polskiego to
          powinnas przynajmniej pisac mniej i uwazniej sprawdzac tresci.

Jezeli nie rozumiesz pojecia "odciac sie" to spraw w slowniku. Aktualnie twoje
          twierdzenie, ze nikomu nie ublizylas jest klamstwem, czyli falszem, czyli czyms
          niezgodnym z faktami, prawda. Uf, tyle trudnych slow.

Mimo wszystko pozdrawiam.

• Gość: oko Re: do Dana33 IP: *.skane.se 07.03.03, 10:06
          Rozmowa z tymi co Cie otaczaja na tym poscie niemozliwa. Jeden jeszcze sie nie
          odcial od tego drzewa na ktorym siedzi, i simia pozostanie, a drugiego gry i
          zabawy wieczorne (jak nik wskazuje)dawno doprowadzily do calkowitego debilizmu.
          Byc moze nawet do owlosionych dloni! A swoja droga czego oni chca od Fredzia?
          • kapral.pdch Re: do Dana33 07.03.03, 10:18
            Gość portalu: oko napisał(a):

A swoja droga czego oni chca od Fredzia?

Nie wiesz? Tu masz przykład, jeden z dziesiątków podobnych:

Re: zamach w Haifie
            Autor: Gość: Fredzio54 IP: *.de.ibm.com
            Data: 05-03-2003 15:18

Ja jestem z Spalenie wszytkich Arabskich Wojchy w wadi Ara
            zaczynymy z Um El Pacjem
            Spalic i Arabstwo wypedzic

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=4836286&a=4837492
            • Gość: oko Re: podoficera IP: *.skane.se 07.03.03, 10:33
              No znalazlem, no przeczytalem i dalej nie wiem o co biega. To co, uwaza pan, ze
              jednej stronie wolno amoralnosci na Zydow wylewac, i takim jezykiem i gorszym a
              i wyszukana polszczyzna tez, a druga jak z takiego wiaderka zaczerpnie to be?
              Dzis tylko pare watkow przegladajac znalazlem dla nas i zaproszenie do
              krematoriow i do gazu i pod sciane. To sie panu nie wydaje godne co najmniej
              reprymandy? Dlaczego nie reaguje pan oburzeniem na bambuka, rycha, i wielu,
              wielu innych, mmmm?
              • kapral.pdch Re: podoficera 07.03.03, 10:44

> No znalazlem, no przeczytalem i dalej nie wiem o co biega. To co, uwaza pan, ze
                >
                > jednej stronie wolno amoralnosci na Zydow wylewac, i takim jezykiem i gorszym a
                >
                > i wyszukana polszczyzna tez, a druga jak z takiego wiaderka zaczerpnie to be?
                > Dzis tylko pare watkow przegladajac znalazlem dla nas i zaproszenie do
                > krematoriow i do gazu i pod sciane. To sie panu nie wydaje godne co najmniej
                > reprymandy? Dlaczego nie reaguje pan oburzeniem na bambuka, rycha, i wielu,
                > wielu innych, mmmm?

Od czasu do czasu to robimy - ja, albo ktoś z mojej rodziny, kto akurat dorwie się do komputera. Ników nie będę zdradzał.

A Pan, Panie oko?

Czy to, że ktoś tego nie robi, może być usprawiedliwieniem dla Pańskiego braku wrażliwości?
                • Gość: oko Re: podoficera IP: *.skane.se 07.03.03, 10:50
                  Moja wrazliwosc jest zupelnie, zupelnie, nawet jesli sam sie mam chwalic. Pan
                  natomiast odkrylem pisuje fraszki palce lizac, to moze niech pan tego sie
                  lepiej trzyma. (choc tu i owdzie to panu sie wrazliwosc potknela nawet przy
                  fraszkach). Dziwi mnie zawsze jak to w Polsce to jedno oko takie psia kosc
                  wrazliwe a to drugie slepe.
                  • kapral.pdch Re: podoficera 07.03.03, 11:11

> Moja wrazliwosc jest zupelnie, zupelnie, nawet jesli sam sie mam chwalic. Pan
                    > natomiast odkrylem pisuje fraszki palce lizac, to moze niech pan tego sie
                    > lepiej trzyma. (choc tu i owdzie to panu sie wrazliwosc potknela nawet przy
                    > fraszkach). Dziwi mnie zawsze jak to w Polsce to jedno oko takie psia kosc
                    > wrazliwe a to drugie slepe.

No to re: osobista wrażliwość już sobie wszystko wyjaśnilismy. Pozostaje nadal kwestia: czy Fredzio
                    to tylko taki tam sobie folklor? (jest jeszcze paru
                    podobnych nadających ze Stanów na Forum Aktualnosci).
                    Odnoszę, Panie oko (proszę zwrócić uwagę, ze nadal pisząc słowo Pan uzywam dużej litery), że to są ludzie, którzy CELOWO i systematycznie prowokują reakcje typu gaz, krematorium, świnie itd.

Fredzio54, szanowny Panie oko, systematycznie nawołuje do eksterminacji, anihilacji, spalenia, wymordowania, wysłania do Allaha, cokolwiek Pan zechce. Robi to przy tym uzywając tak zabawnie przekręconej polszczyzny, że wywołuje smiech u większości czytelników.

Ale to co głosi, nie jest bynajmniej smieszne. Jest przerażające. Zaczynam podejrzewać, ze jeśli ze strony izraelskich/żydowskich uczestników tego Forum nie ma na jego posty ostrej reakcji (tylko raz łagodnie napomniała go Dana33), to może dlatego, że to co on pisze, mieści sie w spektrum opinii dopuszczalnych w ILu i (szerzej) w środowiskach żydowskich.
                • rycho7 do podchorazego (gdy ktos zna sie na szarzach) 07.03.03, 11:05
                  kapral.pdch napisał:

> Gość portalu: oko napisał(a):
                  > > Dlaczego nie reaguje pan oburzeniem na bambuka, rycha, i wielu
                  > > , wielu innych, mmmm?
                  >
                  > Od czasu do czasu to robimy - ja, albo ktoś z mojej rodziny, kto akurat
                  dorwie
                  > się do komputera. Ników nie będę zdradzał.

Ja chetnie wyslucham mojej krytyki jako powyzej wywolany. Od kogos normalnego.
                  Bo Oko vel Kropa sam nie wie o czym pisze. Nie zna tradycji polskich Zydow i ma
                  pretensje sam nie wie o co. Ja go w kazdym razie nie rozumiem mimo usilnych i
                  uprzejmych z mojej strony wysilkow. On sie nie odwzajemnia uprzejmoscia. Moze
                  nie wie co to jest?
              • rycho7 do oszczercy sjonistycznego faszysty 07.03.03, 10:54

> No znalazlem, no przeczytalem i dalej nie wiem o co biega. To co, uwaza pan,
                ze
                >
                > jednej stronie wolno amoralnosci na Zydow wylewac, i takim jezykiem i gorszym
                a
                >
                > i wyszukana polszczyzna tez, a druga jak z takiego wiaderka zaczerpnie to be?
                > Dzis tylko pare watkow przegladajac znalazlem dla nas i zaproszenie do
                > krematoriow i do gazu i pod sciane. To sie panu nie wydaje godne co najmniej
                > reprymandy? Dlaczego nie reaguje pan oburzeniem na bambuka, rycha, i wielu,
                > wielu innych, mmmm?

Konkrety oszczerco jak sobie mna gebe wycierasz. Cytat, analiza, krytyka. Gdzie
                pokazuje swa nienawisc do NARODU zydowskiego? Jezeli poszczegolni Zydzi sa zli,
                to pisze o poszczegolnych Zydach, takze o takiej kanalii jak Ty. Krytykowanie
                jednego Zyda to nie krytyka calego narodu. Wbrew zydowskiej logice jaka
                usilujecie narzucic swiatu.

Szalom (jezeli to rozumiesz)
                • Gość: oko Re: simia bojowa IP: *.skane.se 07.03.03, 11:01
                  OOOO, jak krzyczysz to ja nic nie slysze. Widze, ze odciac sie od pnia dalej
                  nie wiesz jak. No ewolucja trwa, to ja wiem. Cytaciki, simio? A przeczytaj
                  sobie choc ten twoj liscik, dobrze? Wystarczy? Ja wiem, ze ty sie tak
                  denerwujesz bo ty nic pojac nie mozesz, no ale na to to ja juz wplywu nie mam,
                  simia jeszcze bedac to ty wiele nie zrozumiesz. A dobrze, ze akurat sie
                  odezwales bo prosto na talerz i do pana podoficera.
                • Gość: dana33 do rycha IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 11:05
                  rycho7 napisał:

> Gość portalu: oko napisał(a):
                  >
                  > > No znalazlem, no przeczytalem i dalej nie wiem o co biega. To co, uwaza pa
                  > n,
                  > ze
                  > >
                  > > jednej stronie wolno amoralnosci na Zydow wylewac, i takim jezykiem i gors
                  > zym
                  > a
                  > >
                  > > i wyszukana polszczyzna tez, a druga jak z takiego wiaderka zaczerpnie to
                  > be?
                  > > Dzis tylko pare watkow przegladajac znalazlem dla nas i zaproszenie do
                  > > krematoriow i do gazu i pod sciane. To sie panu nie wydaje godne co najmni
                  > ej
                  > > reprymandy? Dlaczego nie reaguje pan oburzeniem na bambuka, rycha, i wielu
                  > ,
                  > > wielu innych, mmmm?
                  >
                  > Konkrety oszczerco jak sobie mna gebe wycierasz. Cytat, analiza, krytyka.
                  Gdzie
                  >
                  > pokazuje swa nienawisc do NARODU zydowskiego? Jezeli poszczegolni Zydzi sa
                  zli,
                  >
                  > to pisze o poszczegolnych Zydach, takze o takiej kanalii jak Ty. Krytykowanie
                  > jednego Zyda to nie krytyka calego narodu. Wbrew zydowskiej logice jaka
                  > usilujecie narzucic swiatu.
                  >
                  > Szalom (jezeli to rozumiesz)

nu, oko pewnie zrozumie.... ty tylko mi wyjasnij, skad wiesz ze ono taka
                  kanalia? z tych 3 zdan co do ciebie lub o tobie napisalo? nu, bo ja tylko
                  chcialam wiedziec, na jakich podstawach ty oceniasz ludzi.... bo jesli na 3
                  zdaniach, to ja juz wszystko rozumiem....
                  • rycho7 do dany rycho 07.03.03, 11:12

> nu, oko pewnie zrozumie.... ty tylko mi wyjasnij, skad wiesz ze ono taka
                    > kanalia? z tych 3 zdan co do ciebie lub o tobie napisalo? nu, bo ja tylko
                    > chcialam wiedziec, na jakich podstawach ty oceniasz ludzi.... bo jesli na 3
                    > zdaniach, to ja juz wszystko rozumiem....

Oko to nowy nick Kropy. Stad on wie wiecej na moj temat i dlatego powoluje sie
                    na mnie w poscie do podchorazego. Jezeli nie mial wczesniej ze mnia konfliktow
                    jako Kropa, to powiedz mi laskawie czemu sie mnie czepia? Czy ja w takim razie
                    nie znam Kropy od kilku miesiecy i czepiam sie na podstawie 3 zdan? Popatrz na
                    sprawe z obu stron. Czy jako Zydowka jestes w stanie?
                    • rycho7 Re: do dany rycho 07.03.03, 11:15
                      Popatrz Dano na powyzszy post Oka. Wczesniej mnie oczernia a na pytanie o
                      konkrety nie potrafi odpowiedziec. To zydowski poziom inteligencji czy tylko
                      jego wlasny? Kropa tez tak kluczyl z braku wiedzy.
                      • Gość: dana33 do rycho IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 11:54
                        rycho7 napisał:

> Popatrz Dano na powyzszy post Oka. Wczesniej mnie oczernia a na pytanie o
                        > konkrety nie potrafi odpowiedziec. To dzy zydowski poziom inteligencji czy
                        tylko
                        > jego wlasny? Kropa tez tak kluczyl z braku wie.

nu, ja nie umiem byc tak pewna, kto jest kto, jak zmieniaja niki, nie wiem jak
                        inni to robia, jestes pewny, ze oko to kropa? bo bylo tez ucho wczoraj...
                        ale konkretnie to ci moge powiedziec, gdzie ja widze punkt sporny: "Czy jako
                        Zydowka jestes w stanie?" i "zydowski poziom inteligencji"... takie zdania
                        slyszy sie tylko i wylacznie w stosunku do zydow i zawsze sa one negatywne,
                        powiedzialbys (lub kiedykolwiek slyszales) zdanie: "albanski poziom
                        inteligencji" lub "czy jako kubanczyk jestes w stanie?" nie mowiac juz o innych
                        zdaniach uzywanych ogolnie przez swiat w stosunku tylko i wylacznie do zydow.
                        pomysl troszke, jesli mozna, objektywnie. nie, ze mnie osobiscie takie zdania
                        urazaja, mnie prosto zal tych, co je tak idiotycznie uzywaja. co bys powiedzial
                        na zdanie "jesli mozg polaka nasycony wodka jest w stanie zrozumiec?" wg ciebie
                        to w porzadku?

• kapral.pdch Re: do rycho 07.03.03, 12:00

> rycho7 napisał:
                          >
                          > > Popatrz Dano na powyzszy post Oka. Wczesniej mnie oczernia a na pytanie o
                          > > konkrety nie potrafi odpowiedziec. To dzy zydowski poziom inteligencji czy
                          >
                          > tylko
                          > > jego wlasny? Kropa tez tak kluczyl z braku wie.
                          >
                          > nu, ja nie umiem byc tak pewna, kto jest kto, jak zmieniaja niki, nie wiem jak
                          > inni to robia, jestes pewny, ze oko to kropa? bo bylo tez ucho wczoraj...
                          > ale konkretnie to ci moge powiedziec, gdzie ja widze punkt sporny: "Czy jako
                          > Zydowka jestes w stanie?" i "zydowski poziom inteligencji"... takie zdania
                          > slyszy sie tylko i wylacznie w stosunku do zydow i zawsze sa one negatywne,
                          > powiedzialbys (lub kiedykolwiek slyszales) zdanie: "albanski poziom
                          > inteligencji" lub "czy jako kubanczyk jestes w stanie?" nie mowiac juz o innych
                          >
                          > zdaniach uzywanych ogolnie przez swiat w stosunku tylko i wylacznie do zydow.
                          > pomysl troszke, jesli mozna, objektywnie. nie, ze mnie osobiscie takie zdania
                          > urazaja, mnie prosto zal tych, co je tak idiotycznie uzywaja. co bys powiedzial
                          >
                          > na zdanie "jesli mozg polaka nasycony wodka jest w stanie zrozumiec?" wg ciebie
                          >
                          > to w porzadku?
                          >
                          >

Przepraszam, że się wcinam.

Ależ Dano, tak właśnie systematycznie pisują ci rózni
                          woje, Fredzie itd. itp.

Obserwuję to już od ponad pół roku. I jestem pewien, że to trwa od samego początku istnienia Forum GW.

--

=kapral=
                        • rycho7 do Dany 07.03.03, 12:18

> Zydowka jestes w stanie?" i "zydowski poziom inteligencji"... takie zdania
                          > slyszy sie tylko i wylacznie w stosunku do zydow i zawsze sa one negatywne,

Masz racje, ze jest to negatywne i niewlasciwe. Ale zauwaz, ze w stosunku do
                          pewnych Zydow na forum nie uzywa sie takich sformulowan. Mosze jest traktowany
                          z pelna kurtuazja. Uwzglednij, ze na slowna agresje odpowiada sie slowna
                          agresja.

> powiedzialbys (lub kiedykolwiek slyszales) zdanie: "albanski poziom
                          > inteligencji"

Nie wiem, czy czasem czegos takiego kieds nie powiedzialem. A juz o albanskiej
                          sitwie lub klanowym stosunku do swiata to juz na pewno mowilem. Czysami jest to
                          po prostu opis rzeczywistosci.

> lub "czy jako kubanczyk jestes w stanie?" wypic tyle co ja?

> nie, ze mnie osobiscie takie zdania
                          > urazaja

Ale gdy ja ich uzywam w stosunku do Ciebie w konkretnym kontekscie walki na
                          forum to one Cie maja dotknac. Popatrz na kontekst. Pisalem Ci, ze uwazalem Cie
                          za rozsadna. To bardzo podnosi poprzeczke moich wymagan w stosunku do Ciebie.
                          Totez potem nie szczedze Ci razow gdy "wypadasz z roli". Jest to niemile ale
                          nie tak prostackie jak obelgi. Przepraszam Cie, ze Cie to zabolalo. Nie
                          chcialem aby Cie zabolalo za mocno.

> na zdanie "jesli mozg polaka nasycony wodka jest w stanie zrozumiec?"

Musze czasami wypic i czasami za duzo (wina czerwonego). Zdolnosc rozumienia po
                          alkoholu jest czesto cenna cecha. Totez z jednej strony wytykasz alkoholizm
                          Polakow, a z drugiej strony interesuje cie wazna cecha osobnicza. Nie wiem czy
                          akurat tu trafilas w czuly punkt Polakow. Jest to niewatpliwie przytyk ale
                          przez Polakow odbierany poblazliwie. Sadze, ze wysysanie antysemityzmu z
                          mlekiem matki jest odbierane gorzej bo jest nieuprawnione, niezgodne na ogol z
                          prawda. Jest "szyciem butow".

A propos, podobno Zydzi maja gen "mocnej glowy" znacznie lepiej toleruja
                          alkohol. Czy dlatego pejsachowka ma powyzej 76% ?

Pozdrawiam
                        • rycho7 uzupelnienie do bycia w stanie 07.03.03, 14:18

> Zydowka jestes w stanie?"

To zdanie ma tez konkretny kontekst naszych ostatnich dyskusji. Wydaje mi sie,
                          ze w sprawie odciecia sie od bredni Fredzia wykazalas, ze jako Zydowka nie
                          potrafisz potepic Zyda wobec goja. Tu chodzi o bardzo konkretna sprawe. O to
                          Zydzi sa jawnie oskarzani. Czy to oskarzenie jest prawda? Czy dajesz dowody na
                          jego prawdziwosc?
    • Gość: Fredzio54 Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.de.ibm.com 07.03.03, 10:18
      Polaczku Kundelu zamknij sie bo poszle cibie do Taigi tam gdzie poznasz twoicj
      Akaowcow.
      My Mamy na Forum Polski morde drzec od Czasu Kontraktu Kalszki z 13 Wieku
      • rycho7 fredzio54 bedzie bez odpowiedzi n/t 07.03.03, 10:59
        • Gość: dana33 Re: fredzio54 bedzie bez odpowiedzi n/t IP: 130.94.106.* 09.03.03, 21:00
    • Gość: sz DO: Dana33 IP: *.astro.su.se 07.03.03, 10:45
      A teraz pytanie (do Dana33), ktore mnie od dluzszego
      czasu gnebi:

Co to znaczy "nu" ??

-------
      Ponizej dwa artykuly wspominajace o tym ze Zydzi
      przechwycili
      stery w Waszyngtonie. Wiecie, mam kilku
      przyjaciol Zydow i nie mozna mnie za bardzo nazwac
      antysemita, zreszta czasami Zydzi mieli zbiezne interesy
      z Polakami (pan red. A. Michnik, do pewnego momentu)
      ale to co sie dzieje na swiecie przerasta kabaret.

www.guardian.co.uk/elsewhere/journalist/story/0,7792,907312,00.html

news.bbc.co.uk/2/hi/americas/2801349.stm
      • Gość: Fredzio54 Re: DO: Dana33 IP: *.de.ibm.com 07.03.03, 11:00
        Gość portalu: sz napisał(a):

> A teraz pytanie (do Dana33), ktore mnie od dluzszego
        > czasu gnebi:
        >
        > Co to znaczy "nu" ??
        >
        >
        > -------
        > Ponizej dwa artykuly wspominajace o tym ze Zydzi
        > przechwycili
        > stery w Waszyngtonie. Wiecie, mam kilku
        > przyjaciol Zydow i nie mozna mnie za bardzo nazwac
        > antysemita, zreszta czasami Zydzi mieli zbiezne interesy
        > z Polakami (pan red. A. Michnik, do pewnego momentu)
        > ale to co sie dzieje na swiecie przerasta kabaret.
        >
        >
        > <a
        href="www.guardian.co.uk/elsewhere/journalist/story/0,7792,907312,00.
        >
        html"target="_blank">www.guardian.co.uk/elsewhere/journalist/story/0,7792,90731
        > 2,00.html</a>
        >
        >
        >
        > <a
        href="http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/2801349.stm"target="_blank">news.b
        > bc.co.uk/2/hi/americas/2801349.stm</a>
        Nu Bo hebrajsku znaczy No Po Polsku znowy wasz Plyw na nas
      • Gość: dana33 do sz IP: *.adsl.netvision.net.il 07.03.03, 11:01
        Gość portalu: sz napisał(a):

> A teraz pytanie (do Dana33), ktore mnie od dluzszego
        > czasu gnebi:
        >
        > Co to znaczy "nu" ??
        >
        nu, to po zydowsku no, nu (no), dlaczego cie to gnebi? mozesz to tez tak uzywac
        w odpowiedzi na te artykuly: nuuuuuu? (co oznacza no, co chesz przez to
        powiedziec? ze my tacy okropni?)
        • rycho7 Re: do sz 07.03.03, 11:22

> nu, to po zydowsku no, nu (no), dlaczego cie to gnebi? mozesz to tez tak
          uzywac
          > w odpowiedzi na te artykuly: nuuuuuu? (co oznacza no, co chesz przez to
          > powiedziec? ze my tacy okropni?)

Skad Dano te kompleksy jakie pokazujesz w tej odpowiedzi?

Do Sz.

"Nu", w jidisz jest wtraceniem takim jak po polsku "no" (no, rozumiesz). Nie
          oznacza nic w obu jezykach. Sluzy do wyrazania pewnej ekspresji lub wachania,
          powatpiewania. Slabi ci Zydzi jezykowo i intelektualnie. Moi przyjaciele Zydzi
          z Polski reprezentuja klase o wiele rzedow wieksza. Obcujac
          z "reprezenantami" "Zydow" na forum mozna wyrobic sobie o nich tylko najgorsze
          zdanie.
          • Gość: Fredzio54 Re: do sz IP: *.de.ibm.com 07.03.03, 12:24
            rycho7 napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > nu, to po zydowsku no, nu (no), dlaczego cie to gnebi? mozesz to tez tak
            > uzywac
            > > w odpowiedzi na te artykuly: nuuuuuu? (co oznacza no, co chesz przez to
            > > powiedziec? ze my tacy okropni?)
            >
            > Skad Dano te kompleksy jakie pokazujesz w tej odpowiedzi?
            >
            > Do Sz.
            >
            > "Nu", w jidisz jest wtraceniem takim jak po polsku "no" (no, rozumiesz). Nie
            > oznacza nic w obu jezykach. Sluzy do wyrazania pewnej ekspresji lub wachania,
            > powatpiewania. Slabi ci Zydzi jezykowo i intelektualnie. Moi przyjaciele
            Zydzi
            > z Polski reprezentuja klase o wiele rzedow wieksza. Obcujac
            > z "reprezenantami" "Zydow" na forum mozna wyrobic sobie o nich tylko
            najgorsze
            > zdanie.
            Ja mam Dwoch Kolego Polakow odcziwi Pracuja i zdolni jeden W San Jose Drugi w
            Stuttgarcie a Reszata Polakow sa Zlodzje Bandziory Leniuchy "Pic i Zone Bic"
            Mow i sie unas bo Hebrajsku " Pokaz mi twoich Koegow i powiem ci kto jestes! "

• Gość: dana33 Re: do sz IP: *.adsl.actcom.co.il 07.03.03, 12:54
            rycho7 napisał:

>
            > > nu, to po zydowsku no, nu (no), dlaczego cie to gnebi? mozesz to tez tak
            > uzywac
            > > w odpowiedzi na te artykuly: nuuuuuu? (co oznacza no, co chesz przez to
            > > powiedziec? ze my tacy okropni?)
            >
            > Skad Dano te kompleksy jakie pokazujesz w tej odpowiedzi?
            >
            > Do Sz.
            >
            > "Nu", w jidisz jest wtraceniem takim jak po polsku "no" (no, rozumiesz). Nie
            > oznacza nic w obu jezykach. Sluzy do wyrazania pewnej ekspresji lub wachania,
            > powatpiewania. Slabi ci Zydzi jezykowo i intelektualnie. Moi przyjaciele
            Zydzi
            > z Polski reprezentuja klase o wiele rzedow wieksza. Obcujac
            > z "reprezenantami" "Zydow" na forum mozna wyrobic sobie o nich tylko
            najgorsze
            > zdanie.

nu, prosze rycho, tu dales sam sobie przyklad na to, co ci napisalam pare
            postow wczesniej... nie tylko ze dalam dokladnie to samo objasnienie co do
            slowa nu, ale jeszcze piszesz "Slabi ci Zydzi jezykowo i intelektualnie"....
            taaaak, slabi ci polacy w uprzejmosci.... a ty jako "reprezentant" "polakow"
            wybijasz sie.... co do intelektualnosci, to jeszcze nie podyskutowalam z toba
            dostatecznie na inne tematy jak zydowskie, a na tych specjalnie sie nie
            wybijasz, a co do jezykow, to moze masz racje, ja znam tylko 6, moje dzieci juz
            w wieku 3 lat mowily trzema, ale jestem przekonana, ze ty znasz wiecej, nu, nie
            moge sie jako reprezentantka zydow wybijac we wszystkim na pierwsze miejsce,
            wiec znajomosc jezykow zostawiam tobie, reszta oczywiscie dla mnie....
            • rycho7 do Dany 07.03.03, 14:07

> nu, prosze rycho, tu dales sam sobie przyklad na to, co ci napisalam pare
              > postow wczesniej... nie tylko ze dalam dokladnie to samo objasnienie co do
              > slowa nu

Wbrew temu co piszesz nie dalas takiego samego wyjasnienia. Komus kto sie
              grzecznie pyta odpowiedzialas zlosliwie. Zapewne juz tego nie zauwazasz.

> taaaak, slabi ci polacy w uprzejmosci....

Ja jestem znany zarowno z uprzejmosci jak i wybitnie bolesnej zlosliwosci.
              Jezeli chodzi o wszystkich Polakow to chyba ich nie obchodzi Twoja opinia o ich
              uprzejmosci bo rzeczywiscie sa ponadprzecientnie nieuprzeimi. NAcjonalistyczna
              zlosliwosc kula w plot.

> a ty jako "reprezentant" "polakow"

Ktos mi dal upowaznienie? To natychmiast odrzucam to "dobrodziejstwo".

> wybijasz sie.... co do intelektualnosci

Bawia mnie takie zaoczne oceny. Zauwaz, ze moja byla w konkretnym kontekscie
              wyjasnienia leksyki.

>, to jeszcze nie podyskutowalam z toba
              > dostatecznie na inne tematy jak zydowskie

Ty po prostu w innych tematach sie nie udzielasz, wiec nie bylas w stanie
              podyskutowac.

>, a na tych specjalnie sie nie
              > wybijasz,

Jak na niezyda mam duza wiedze na temat Zydow. Natomiast nie uwazam, ze
              powiniennem sie rownac z Toba Zydowka. Nie moje malpy, nie moj cyrk. Jak Ci sie
              nie podobaja osoby interesujace sie judaistyka to doprawdy Cie nie rozumiem.
              Ale widocznie Ciebie osobiscie nie musze rozumiec.

> a co do jezykow, to moze masz racje, ja znam tylko 6, moje dzieci juz
              > w wieku 3 lat mowily trzema, ale jestem przekonana, ze ty znasz wiecej

Trafila kosa na kamien. Jestesmy rowni. Jednak ja musze na codzien byc uprzejmy
              i uczyc sie co raz poprawniej mowic w wielu jezykach. I wiem, ze to nie jest
              takie proste. Ponadto nauczylem sie jak najlepiej poprawiac bledy i byc
              poprawianym.

> moge sie jako reprezentantka zydow wybijac we wszystkim na pierwsze miejsce,
              > wiec znajomosc jezykow zostawiam tobie, reszta oczywiscie dla mnie....

Skromna to Ty nie jestes. Ja wiem, ze im wiecej wiem tym bardziej sobie zdaje
              sprawe ze swej niewiedzy.

Goj zamieniony w gowno przez Fredzia i jego poplecznikow, w tym Dane.
              • Gość: zbalansowany Re: do rycha7 IP: *.mel.dialup.connect.net.au 07.03.03, 14:31
                rycho7 napisał:

>
                > > nu, prosze rycho, tu dales sam sobie przyklad na to, co ci napisalam pare
                > > postow wczesniej... nie tylko ze dalam dokladnie to samo objasnienie co do
                >
                > > slowa nu
                >
                > Wbrew temu co piszesz nie dalas takiego samego wyjasnienia. Komus kto sie
                > grzecznie pyta odpowiedzialas zlosliwie. Zapewne juz tego nie zauwazasz.
                >
                > > taaaak, slabi ci polacy w uprzejmosci....
                >
                > Ja jestem znany zarowno z uprzejmosci jak i wybitnie bolesnej zlosliwosci.
                > Jezeli chodzi o wszystkich Polakow to chyba ich nie obchodzi Twoja opinia o
                ich
                >
                > uprzejmosci bo rzeczywiscie sa ponadprzecientnie nieuprzeimi.
                NAcjonalistyczna
                > zlosliwosc kula w plot.
                >
                > > a ty jako "reprezentant" "polakow"
                >
                > Ktos mi dal upowaznienie? To natychmiast odrzucam to "dobrodziejstwo".
                >
                > > wybijasz sie.... co do intelektualnosci
                >
                > Bawia mnie takie zaoczne oceny. Zauwaz, ze moja byla w konkretnym kontekscie
                > wyjasnienia leksyki.
                >
                > >, to jeszcze nie podyskutowalam z toba
                > > dostatecznie na inne tematy jak zydowskie
                >
                > Ty po prostu w innych tematach sie nie udzielasz, wiec nie bylas w stanie
                > podyskutowac.
                >
                > >, a na tych specjalnie sie nie
                > > wybijasz,
                >
                > Jak na niezyda mam duza wiedze na temat Zydow. Natomiast nie uwazam, ze
                > powiniennem sie rownac z Toba Zydowka. Nie moje malpy, nie moj cyrk. Jak Ci
                sie
                >
                > nie podobaja osoby interesujace sie judaistyka to doprawdy Cie nie rozumiem.
                > Ale widocznie Ciebie osobiscie nie musze rozumiec.
                >
                > > a co do jezykow, to moze masz racje, ja znam tylko 6, moje dzieci juz
                > > w wieku 3 lat mowily trzema, ale jestem przekonana, ze ty znasz wiecej
                >
                > Trafila kosa na kamien. Jestesmy rowni. Jednak ja musze na codzien byc
                uprzejmy
                >
                > i uczyc sie co raz poprawniej mowic w wielu jezykach. I wiem, ze to nie jest
                > takie proste. Ponadto nauczylem sie jak najlepiej poprawiac bledy i byc
                > poprawianym.
                >
                > > moge sie jako reprezentantka zydow wybijac we wszystkim na pierwsze miejsc
                > e,
                > > wiec znajomosc jezykow zostawiam tobie, reszta oczywiscie dla mnie....
                >
                > Skromna to Ty nie jestes. Ja wiem, ze im wiecej wiem tym bardziej sobie zdaje
                > sprawe ze swej niewiedzy.
                >
                > Goj zamieniony w gowno przez Fredzia i jego poplecznikow, w tym Dane.

To nie jest tak Rychu

Dana to przyzwoiTa kobita, a ze pazurki pokazuje - takie jej babskie prawo.
                Na codzien do rany przyloz.

Fredzio to jakis pacjent psychiatryczny, ktoremu w ramach kuracji pozwolono
                uzywac internetu. To tak jak w tym przyslowiu ze kazda wies ma swgo idiote, to
                wlasnie jest ten ich forumowy.

Ze bluzga to bluzga, ale po naszej stronie barykady oszolomow tez nie brakuje,
                wiec my tego tez znosic musimy, za co moze nam Pan Bog pare grzechow odpusci.

Wiecej sie nie wtracam

Pozdrowienia

• rycho7 Re: do rycha7 07.03.03, 15:02

> Dana to przyzwoiTa kobita, a ze pazurki pokazuje - takie jej babskie prawo.

Mam nadzieje, dlatego z nia dyskutuje. Inne ewenementy omijam.

> Na codzien do rany przyloz.

Jeszcze kotki nie oswoilem. Stale drapie.

> Fredzio to jakis pacjent psychiatryczny, ktoremu w ramach kuracji pozwolono
                  > uzywac internetu. To tak jak w tym przyslowiu ze kazda wies ma swgo idiote,
                  to
                  > wlasnie jest ten ich forumowy.

Ale zydowski kibuc nie potrafi powiedziec, ze go wioskowy glupek. To niewiele
                  kosztuje.

> Wiecej sie nie wtracam

To bylo bardzo mile.

R

PS. Tak przy okazji tematow lingwistycznych. Twoj nick jest mocno angielski. Ze
                  tak powiem australizm. Po polsku to chyba "zrownowazony". Balas kojarzy mi sie
                  z forma odchodow. Bez obrazy.
    • wtracalski Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow 07.03.03, 13:26
      Po przeczytaniu tych powyzszych tekstow, proponuje ustanowic dwa nowe swieta:

1. swieto zydowskie "Polsah" - na cudowne wyjscie Zydow z Polski
      2. swieto polskie "Wielkidzien" - na byle co

Chetnie przyjme propozycje na daty dla tych swiat.

Czy wsrod moich ziomkow na forum znalazlby sie moze ochotnik na
      napisanie "Hapolskada"

Pozdrowienia z Tel-Awiwu (troche kropilo)

Wtracalski
      • Gość: Fredzio54 Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.de.ibm.com 07.03.03, 13:51
        wtracalski napisał:

> Po przeczytaniu tych powyzszych tekstow, proponuje ustanowic dwa nowe swieta:
        >
        > 1. swieto zydowskie "Polsah" - na cudowne wyjscie Zydow z Polski
        > 2. swieto polskie "Wielkidzien" - na byle co
        >
        > Chetnie przyjme propozycje na daty dla tych swiat.
        >
        > Czy wsrod moich ziomkow na forum znalazlby sie moze ochotnik na
        > napisanie "Hapolskada"
        >
        > Pozdrowienia z Tel-Awiwu (troche kropilo)
        >
        > Wtracalski
        swieto zydowskie "Polsah" - na cudowne wyjscie Zydow z Polski
        ha.. ha.. czeba switowac aby Szare Fasady Zlego Klimatu Krzywe Chodniki Smrod i
        Brod nie na oczy paczyc.
        Amen Izrael
      • Gość: Jerzy Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 07.03.03, 14:24
        wtracalski napisał:

> Po przeczytaniu tych powyzszych tekstow, proponuje ustanowic dwa nowe swieta:
        >
        > 1. swieto zydowskie "Polsah" - na cudowne wyjscie Zydow z Polski
        > 2. swieto polskie "Wielkidzien" - na byle co
        >
        > Chetnie przyjme propozycje na daty dla tych swiat.
        >
        > Czy wsrod moich ziomkow na forum znalazlby sie moze ochotnik na
        > napisanie "Hapolskada"Pozdrowienia z Tel-Awiwu (troche kropilo)
        >
        > Wtracalski

Ma Pan oczywiscie racje : to swietne propozycje. Podejrzewam jednak, ze oba te
        swieta zrobia furore... w kregach "Rycha" i do niego zblizonych.
        Tak sadze ale moze sie myle.
        Nieprawdaz?
    • Gość: Pan X Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 14:21

>
      >
      >
      > PASZOL WONT
      >
      >

wreszcie ktoś odważny powiedział tym żydkom żeby stąd wypieprzali i to w
      podskokach rozumiesz Dana33 i Tomaszu44?
      • Gość: Jerzy Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 07.03.03, 14:27
        Gość portalu: Pan X napisał(a):

> Gość portalu: SHAHID napisał(a):
        >
        > > spadac gnojki , spadac , to jest forum polskie,
        > > forum Polakow pochodzenia polskiego
        > >
        > >
        > > parchy takie jak wy maja swoje forum w Jerusalem Post
        > >
        > > PASZOL WONT
        > >
        > >
        > > PS. i zabierzcie ze soba waszego rodaka ,zyda-pederaste
        > > z Petah Tikvah,Janusza Styber vel penis-head-wojo
        >
        > wreszcie ktoś odważny powiedział tym żydkom żeby stąd wypieprzali i to w
        > podskokach rozumiesz Dana33 i Tomaszu44?

Bede sie modlil za Pana przed cudownym obrazem Naszej Krolowej, Najswietszej
        Marii Panny(chociaz byla Zydowka), zeby Panu poustawiala wszystkie klepki w
        glowie jak nalezy.
        • Gość: Tomek44 Do Jerzego IP: 213.8.97.* 07.03.03, 14:57
          Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Gość portalu: Pan X napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: SHAHID napisał(a):
          > >
          > > > spadac gnojki , spadac , to jest forum polskie,
          > > > forum Polakow pochodzenia polskiego
          > > >
          > > >
          > > > parchy takie jak wy maja swoje forum w Jerusalem Post

> > >
          > > > PASZOL WONT
          > > >
          > > >
          > > > PS. i zabierzcie ze soba waszego rodaka ,zyda-pederaste
          > > > z Petah Tikvah,Janusza Styber vel penis-head-wojo
          > >
          > > wreszcie ktoś odważny powiedział tym żydkom żeby stąd wypieprzali i to w
          > > podskokach rozumiesz Dana33 i Tomaszu44?
          >
          > Bede sie modlil za Pana przed cudownym obrazem Naszej Krolowej, Najswietszej
          > Marii Panny(chociaz byla Zydowka), zeby Panu poustawiala wszystkie klepki w
          > glowie jak nalezy.

Nie warto, on juz jest tak przemodlony, ze te klepki mu dawno odpadly. Dlatego
          nie rozumie, do kogo sie modli. Moze on mysli, ze jest ajatollah?
          W Czestochowie tez kiedys wybuduja meczet.
      • kapral.pdch Do X-a 07.03.03, 14:34

> wreszcie ktoś odważny powiedział tym żydkom żeby stąd wypieprzali

A co to za odwaga? Chyba jedynie w tym, że sie dureń jeden z drugim odważa pokazać własną głupotę w miejscu publicznym.

Podobnie odważni wysmarowują swoje poglądy po dworcowych kiblach. Jesteś jednym z nich, Mr. X?

--

=
      • wtracalski Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow 07.03.03, 14:40

Panie X, nic Panu nie pomoze. Zawsze w Polsce zostana jekies tam PrzeZydki,
        zeby Pana troche pognebic. A jak i one w koncu powymieraja, to przeciez Pan
        ich i tak wskrzesi.
        Pozdrowienia z Tel-Awiw (och , jaka ladna pogoda)
        • Gość: dana33 do wtracalskiego IP: *.adsl.actcom.co.il 07.03.03, 15:29
          wtracalski napisał:

> > wreszcie ktoś odważny powiedział tym żydkom żeby stąd wypieprzali i to w
          > > podskokach rozumiesz Dana33 i Tomaszu44?
          >
          > Panie X, nic Panu nie pomoze. Zawsze w Polsce zostana jekies tam PrzeZydki,
          > zeby Pana troche pognebic. A jak i one w koncu powymieraja, to przeciez Pan
          > ich i tak wskrzesi.
          > Pozdrowienia z Tel-Awiw (och , jaka ladna pogoda)

nu, nie zapominaj, ze my tu w eretz bedziemy jeszcze dlugo, przynajmniej tak
          planuje, wiec on niestety bedzie jeszcze dlugo gnebiony, chyba ze skorzysta z
          mojej propozycji i poszuka sie po drugiej stronie drzwi... :)
      • Gość: dana33 Re: zydy Tomek44 i Dana33-To duet prowokatorow IP: *.adsl.actcom.co.il 07.03.03, 15:25

> Gość portalu: SHAHID napisał(a):
        >
        > > spadac gnojki , spadac , to jest forum polskie,
        > > forum Polakow pochodzenia polskiego
        > >
        > >
        > > parchy takie jak wy maja swoje forum w Jerusalem Post
        > >
        > > PASZOL WONT
        > >
        > >
        > > PS. i zabierzcie ze soba waszego rodaka ,zyda-pederaste
        > > z Petah Tikvah,Janusza Styber vel penis-head-wojo
        >

nu, jestem pulchniutka, wiec podskoko nie wchodza w rachube, oprocz tego nie
        mam ochoty, a po trzecie, to drzwi stoja otworem dla kazdego, wiec sprawdz, czy
        cie nie ma po drugiej stronie...
        • Gość: dana33 do shahida, wesolego,rycho i bambuczka IP: *.adsl.actcom.co.il 07.03.03, 15:35
          nu, po dzisiejszym pracowitym dniu, z wielkim zadowoleniem powtarzam wam to co
          napisalam w pierwszym moim poscie na tym watku:

"nuuuuuuu, nastapilismy tu paru osobom na odcisk????
          bardzo na to ucieszylo
          pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy nastepowac dalej....."

• rycho7 kindersztuba nakazuje przepraszac 07.03.03, 16:16

> nu, po dzisiejszym pracowitym dniu, z wielkim zadowoleniem powtarzam wam to
            co
            > napisalam w pierwszym moim poscie na tym watku:
            >
            > "nuuuuuuu, nastapilismy tu paru osobom na odcisk????
            > bardzo na to ucieszylo
            > pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy nastepowac dalej....."

Jezeli ktos wie co to kindersztuba. Samo nastepowanie na odciski, nawet
            nieistniejace jest zabawa prostakow, kotrych nie zaprasza sie na salony. Zalezy
            gdzie chcesz aby Cie zaliczano? Przykrosc mi zrobisz gdy mnie zmusisz do
            zaliczania Cie do Fredkow.

Jeszcze slonce nie zachodzi.
            Nie czas na szabes.
            • Gość: dana33 Re: kindersztuba nakazuje przepraszac IP: *.adsl.actcom.co.il 07.03.03, 19:55
              rycho7 napisał:

>
              > > nu, po dzisiejszym pracowitym dniu, z wielkim zadowoleniem powtarzam wam t
              > o
              > co
              > > napisalam w pierwszym moim poscie na tym watku:
              > >
              > > "nuuuuuuu, nastapilismy tu paru osobom na odcisk????
              > > bardzo na to ucieszylo
              > > pozdrawiamy serdecznie i obiecujemy nastepowac dalej....."
              >
              > Jezeli ktos wie co to kindersztuba. Samo nastepowanie na odciski, nawet
              > nieistniejace jest zabawa prostakow, kotrych nie zaprasza sie na salony.
              Zalezy
              >
              > gdzie chcesz aby Cie zaliczano? Przykrosc mi zrobisz gdy mnie zmusisz do
              > zaliczania Cie do Fredkow.
              >
              > Jeszcze slonce nie zachodzi.
              > Nie czas na szabes.

nu, jako ze nastepuje symbolicznie, to nie ma za co przepraszac, tak mowi
              najlepsza kinderstube rotszyldowska.....
              • rycho7 potrzeba wiec masci na szczury n/t 09.03.03, 14:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka