Dodaj do ulubionych

Bush powiedział, że wojna może potrwać dłużej,...

IP: *.ds.univ.gda.pl 22.03.03, 16:33
Bush to pała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iza JA TYLKO TO UMIESZ???? IP: *.dialsprint.net 22.03.03, 17:08
      • Gość: Nowojorczyk Re: czekam na Gabrysia Casey IP: *.proxy.aol.com 22.03.03, 17:48
        Czekam co ma do powiedzenie w tej sprawie najwiekszy debil
        internetowy GW Gabrys casey, ktory po uciecze w przebraniu
        Gabryjeli Casey podaje sie za kobiete. Scotland Yard wyznaczyl
        za pomoc w jego ujeciu nagrode w wysokosci 3 funtow brytyjskich.
        Czy ktos zna adres debila Gabrysia??????????????????
        • Gość: pawel NYC IP: 151.152.101.* 22.03.03, 20:50
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4981227&a=4997049
    • Gość: jarek Re: Bush powiedział, że wojna może potrwać dłuże IP: *.fastres.net 22.03.03, 18:06
      Chyba tak, bo albo zaczna prawdziwa wojne ktora chyba tylko chca "pacyfisci" aby potem mowic ze oni to przewidzieli, albo beda musieli czekac az cos sie w Iraku ruszy mam nadzieje ze to nie bedzie trwalo tak dlugo jak w Polsce , zanim komuna zrozumiala ze przegrala, a ze potem sie odegrala to juz inna sprawa, Mam nadzieje ze Anglo-Amerykani nie powtorza tego samego bladu (pomylka) i nie pozwola ludziom ktorzy sie na skorze normalnych Irak-ienow przez 26 lat sie bogacili wrocic do zloba.
    • Gość: Bnadem Re: Condoleeza go uświadomiła... IP: *.krakow.pl 22.03.03, 18:14
      Widocznie Condi mu powiedziała. Zdobycie Iraku od początku było przesądzone -
      większość Irakijczyków nie będzie "umierać za Saddama". Problem zacznie się
      potem, bowiem ten kraj trzeba będzie utrzymać. Żaden z narodów Bliskiego
      Wschodu nie przepada za obcą dominacją. Z racji kolonialnych reminescencji i
      polityki USA w kwestii izraelsko-palestyńskiej odczucia te są jeszcze
      silniejsze. Demokracji nie zbudują, bowiem musieliby wydać wojnę islamowi,
      ktory jest dopiero w przededniu swojej Reformacji. Będzie może nie drugi
      Wietnam, ale coś w rodzaju drugiej Somalii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka