Dodaj do ulubionych

tylko LPR i Samoobrona przeciw

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 16:39
Wszystkie poważniejsze (cywilizowane) partie polityczne (UP, SLD, PiS, PO)
popierają udział wojsk polskich w interwencji, takie zdanie ma większośc
polskich publicystów, intelektualistów, za udziałem jest m.in Michnik i Miłosz
Obserwuj wątek
    • bonobo44 Wroze 80% poparcie dla LPR i Samoobrony... 26.03.03, 16:46
      ... w najblizszych wyborach

Gość portalu: traianus napisał(a):

> Wszystkie poważniejsze (cywilizowane) partie polityczne (UP, SLD, PiS, PO)
      > popierają udział wojsk polskich w interwencji, takie zdanie ma większośc
      > polskich publicystów, intelektualistów, za udziałem jest m.in Michnik i Miłosz

80% tego 'przypadkowego' spoleczenstwa najzupelniej przypadkowo zgadza sie z
      leperami;
      panie michnik, miller, kwasniewski & double kwaczynski
      proponujem zmienic narod
    • Gość: traianus nawet MAŁACHOWSKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 17:21
      NAwet sam Małachowski jest zwolennikiem interwencji. Przyznaję, z tej strony
      nie spodziewałem się poparcia dla USA
      • Gość: archimed Re: nawet MAŁACHOWSKI !!! IP: 195.94.198.* 27.03.03, 07:43

> NAwet sam Małachowski jest zwolennikiem interwencji. Przyznaję, z tej strony
        > nie spodziewałem się poparcia dla USA

Małachowski - zafajdany obrzępolony kutas żydowski. On zawsze popiera $$-
        syonistow i szczeka na Polaków
    • indris Tylko: LPR i Samoobrona i 78% Polaków 26.03.03, 17:33
      To jest tylko dowód na to, że Sejm nie reprezentuje społeczeństwa. Mam
      nadzieję, że skutki okażą się przy najbliższych wyborach.
      • Gość: traianus nadzieje Indrisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 17:49
        po wyborach, które jak ma nadzieję Indris wygra LPR i Samoobrona powstanie rząd:

Premier - Andrzej Lepper
        M. sp.zagr. - Roman Giertych
        m. sp. wewn. - Zygmunt Wrzodak
        m. obrony narodowej - Jan Łopuszański (precz z NATO!)
        m. finansów - Renata Beger (liceum ekonomiczne)
        m. zdrowia - Wanda Łyżwińska (studiuję no tę ... co ja studiuje? no.. dietę!)
        m. sprawiedliwości - Danuta Hojarska (wiadomo)
        m. rolnictwa - Bogdan Pęk
        m. pracy - Krzysztof Filipek

indrisie mam nadzieje ze twe nadzieje sie nie ziszczą
      • Gość: ww Re: Tylko: LPR i Samoobrona i 78% Polaków IP: 62.233.204.* 26.03.03, 18:02
        indris napisał:
        > To jest tylko dowód na to, że Sejm nie reprezentuje społeczeństwa.

Jasne, w imieniu społeczeństwa występujesz Ty i Twoja żona Lusia. Oto prawdziwy
        głos narodu.
    • goldbaum To czego my jeszcze szukamy w tej Europie? 26.03.03, 17:53

> Wszystkie poważniejsze (cywilizowane) partie polityczne (UP, SLD, PiS, PO)
      > popierają udział wojsk polskich w interwencji, takie zdanie ma większośc
      > polskich publicystów, intelektualistów, za udziałem jest m.in Michnik i Miłosz

To czego my jeszcze szukamy w tej Europie?
      • Gość: ww Jak to czego? Europa to my. IP: 62.233.204.* 26.03.03, 18:09
        goldbaum napisał:
        > To czego my jeszcze szukamy w tej Europie?

Z Twojej wypowiedzi można by wnioskować, że Europa jest przeciw interwencji w
        Iraku. Tymczasem tak naprawdę sprzeciwiają się Francja, Niemcy i Belgia (acha,
        jeszcze Grecja, ale czy Grecja to jeszcze Europa?). Zwłaszcza Francuzom wydaje
        się, że ich głos to głos Europy. Gdy tylko wejdziemy do Unii, wyprowadzimy ich
        z błędu. Bo po rozszerzeniu Unii w większości znajdą się kraje prezentujące
        takie stanowisko jak Polska, Wielka Brytania, Węgry, Czechy czy Dania. Francuzi
        i Niemcy będą się musieli troszkę posunąć i zrobić miejsce dla nas. I będę
        musieli troszkę zapanować nad swoją megalomanią i antyamerykańską fobią.
        • Gość: traianus Re: Jak to czego? Europa to my. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 23:00
          Polska stanie na czele nowej odrodzonej Europy pod auspicjami USA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka