dana33 Re: :))))))))))))))) 26.10.06, 14:22 nie moge otworzyc, absztyfikant..... konczy mi sie na "co nam obca przemoc wziela" i widac kawalek talesu..... to pewnie moj maz ta obca przemoc, bo ja nie nosze talesu.... :))))) to co mam zrobic, zeby ta przemoc zobaczyc??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: :))))))))))))))) 26.10.06, 14:29 Poczekaj kilka minut, az sie zaladuje calosc. No chyba, ze Twoje problemy maja drugie dno, ale w takich sprawach to najlepiej do Krystka, Goldbauma czy Cyklistki:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))))))))))))))) 26.10.06, 14:39 hihihihi...... poczekam lepiej na synka, przynajmniej nie wyzwie od roznych takich i owakich ze strachu, ze obiadu nie dostanie... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))))))))))))))) :)))))))) 26.10.06, 14:31 a co ty taki dzisiaj wesoly, krystek????? aaaa, odbanowali cie, to dlatego.... :)))) git, idz na watek zejmana i poogladaj swoje zdjecia.... nie wiem, jak cie zejman odnalazl i sfilmowal, ale krystek uwazaj na ukryte kamery w przyszlosci, bo brzusio u ciebie nie bardzo sexy. i kalesonki zmien na kalvin klein products, dodaja meskosci no i sexy niesamowicie sa... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: :))))))))))))))) :)))))))) 26.10.06, 14:33 Eeeeeeeeee Dana, i w Paryzu nie zrobia z owsa ryzu... Ponoc najbardziej sexy jest wypchany portfel:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))))))))))))))) :)))))))) 26.10.06, 14:41 ja ciebie pardon, absztyfikant, ale .... portfel to przyjemny dodatek do odpowiednio sexowych kalesonkow, ja ciebie to mowie jako dziewczynka.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Nu...malo nie spadlem z krzesla..:-))))) 26.10.06, 15:16 Kszysio71...widzisz jaka sila w obronie Polski stanela...sami patrioci...i bezblednie spiewaja po polsku...bez akcenta zydowskiego...:-)) napewno to pole zydowskie..??..:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Oj Dana!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.06, 20:18 Oj Dana, znalzlem ci paru chetnych "absztyfikantow" w kalesonkach:)))))) www.youtube.com/watch?v=i3HDZEtwlDk Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: :))))))))))))))) :)))))))) 26.10.06, 15:17 a zabanowali mnie ??? chyba po pijaku nie zauwazylem i pisalem dalej....:) Jak sie za mna stesknisz,to szukaj m,nie na Kraju,tam czesciej przebywam. W weekendy tylko wyjatkowo. Z zejmanem sama sie baw, mnie jego watki nuuuudza Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: :))))))))))))))) :)))))))) 26.10.06, 20:25 dana33 napisała: > git, idz na watek zejmana Hej, las, mówię wam, Szumi las, mówię wam, A w lesie tym sosenka, Podobała mi się pełna kras Marysia ma mileńka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant BTW 26.10.06, 19:56 Swoja droga moznaby wyslac po Dane et consortes jakas zmyslna ekipe i odbic ja z izraelskiej "niewoli":)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony O materdeju ... 26.10.06, 20:02 Toż to chyba ma już z 8-10 lat ... Film powstał w agencji AdFabrika. Sieradzki i Maruszeczko mają świetne pomysły. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: O materdeju ... 26.10.06, 20:03 Dalej pozostaje na wskros aktualne:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: :))))))))))))))) 30.10.06, 16:58 Musisz sie w to wgryzc mocniej:) Odpowiedz Link Zgłoś