absztyfikant 29.10.06, 14:09 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3320725,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 15:07 jak widzisz, absztyfikant, dla forumowych obroncow terroru to nie jest item. pokaz jakies zdjecia merkawy z biedna arabska staruszka zalamujaca rece i natychmiast zglosi sie tutaj 3/4 forum. tylko ostroznie, zeby abu aki nie pozwal cie za uzywanie jego archiwum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 15:16 No dobra. W takim razie powiedz wreszcie jasno i otwarcie - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 15:43 halllooo, cepek...... long time no see...... juz myslalam, ze znow zniknales... nu, bo dostaja pranie mozgu..... wiesz jak to wyglada.... i ich zmuszaja roznymi sposobami.... fanatycy tez sa miedzy nimi, nie tylko wsrod zydow i polakow.... a co ty na to? www.israelnationalnews.com/news.php3?id=114298 Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:17 Nie - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:22 aha. nie wystarcza. git. to czekaj na odpowiedz od kogos innego. albo sobie poszukaj w necie. ale jak cie znam, to i tak masz juz gotowa odpowiedz. swoja wlasna. taka, co ci w koncept pasuje. to po co pytasz? aaa, to to ja wiem, zeby troche poprowokowac. a ja ci mowie, ze to zwykly fanatyzm i pranie mozgow. szczegolnie u kobiet. czesto tez szantaz: gwalca taka kobiete i ona ma juz wtedy przerabane na calej linii: z taka zgwalcona nikt sie nie ozeni, wiec lepiej juz umrzec "ku chwale ojczyzny i führera". bylo juz pare takich przypadkow. ciekawe, ze ci nigdy nie wystarczaja odpowiedzi tych, ktorzy tutaj mieszkaja, znaja sprawe, znaja metody tej bandyckiej zgraji. ciekawe, ze nigdy nie wierzysz tym wlasnie. zawsze te podejrzanka malutkie, insynuacyjki drobniutkie.. oj cep, cep.... nie dala ci bozia, nie dala.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:27 No naprawdę pleciesz. Czytam wiersz: Mój ból jest już stary: zrodził dwa pokolenia cierpień podobnych jemu. Moje nadzieje wzniosły białe osiedla z dala od tego co we mnie ciężarem. Moja dziewczyna zapomniała o miłości jak o rowerze na chodniku. Cała noc na zewnątrz i na rosie. Dzieci spisują dzieje mego życia i dzieje Jeruzalaem kredą księżyca na ulicy. Ręka Boga we wszechświecie. Jehuda Amichaj Rozumiem ten wiersz, jest piękny, wzrusza. Ale - widzisz - los kobiety opisanej w artykule jest do niego (wiersza) swego rodzaju komentarzem. Jest ciężar - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:30 Link do wiersza: amichaj.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:41 no wlasnie, cepek.... jest ciezar i jest drugi ciezar. tylko u nas nikt nie popelnia samobojstwa wysadzajac arabski autobus/kawiarnie/restauracje z niewinnymi ludzmi. a bol nasz nie jest mniejszy. moze powiesz mi dlaczego? ty nic nie rozumiesz, cepek. ty myslisz, ze rozumiesz, ale zle myslisz. ty o tym naszym ciezarze nie chcesz mowic. nigdy. nawet nie jednym slowkiem. bo by ci to zaciazylo na twojej koncepcji zyda okupanta i zlodzieja. ty lepiej mysl o czym innym. wtedy moze wyniki tego myslenia beda lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 16:50 dana33 napisała: > bo by ci to zaciazylo na twojej koncepcji zyda okupanta i zlodzieja. Gdybym był zlośliwy, napisałbym - uderz w stół - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 17:02 nu, widzisz..... uprzedzilam cie i napisalam co sam chcialbys napisac, tylko wiesz, ty masz swoje "eleganckie" metody. nie to jak ta idiotka wiadomo skad, ktora po prosty pisze "kraik wiadomo jaki" i "charakter wiadomo czyj". wlasnie, szkoda, ze nie znasz hebrajskiego. zamiast wypisywac tutaj glupoty i marnowac idiotycznie twoj czas, idz na kursy hebrajskiego. poczytasz w oryginale poezje israelska i od razu wszystko bedzie dla ciebie jasne, proste i oczywiscie zrozumiale. oza mozesz juz teraz czytac po polsku. on po twojej mysli. a jak napiszesz do niego po angielsku, to on ci juz wszystko wyjasni. git, cepek, ja ciebie pardon, ale mam do roboty szafe, trzeba zmienic rzczy letnie na zimowe. ciao.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 17:01 jak zwykle : arabka z hamasu = terrorystka po praniu mózgu żydówka w idf =bohaterska dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 abu aki = obronca terroru 29.10.06, 17:04 swieta prawda, abu aki, swieta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: abu aki = obronca terroru 29.10.06, 17:06 Hola - co jest? Miałaś sprzątać szafę? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: abu aki = obronca terroru 29.10.06, 17:08 wlasnie, koncze papierosa i ide... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 17:10 o ile sobie przypominam to terroryzm był stosowany dosyć powszechnie jako metoda walki żydów z brytyjczykami w latach 40-tych XXw. a ludzie którzy to robili sa waszymi bohaterami narodowymi słyszałas zapewne choćby o takim chłopaku jak Meir Nakar ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:27 nu, abu aki, moj adres i nazwe ulicy meir nakar znaja wszyscy na forum, bo sama im to podawalam, tak ze mozesz sie nie wysilac na glupie pytania. owszem, wiem kto to meir nakar. w tym samym czasie nie tylko zydzi zabijali anglikow, ale i arabowie tez, co wygodnie zapomniales napisac. wg twojego "myslenia" to chyba polska partyzantka tez byla organizacja terrorystyczna, nie? jak to sie mowi, glupek to glupek to glupek. i glupkiem pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:39 nie piszę o twojej ulicy tylko o chłopaku,który sie nazywał meir nakar a z ktorego zyciorysem sie z ciekawosci zapoznałem.w myśl twoich definicji był terrorystą jesli zas chodzi o polską partyzantke to walczyła z okupantem mając regularne odziały bojowe;w walce tej posługiwała sie także czasem metodami które można zaliczyć dzis do terrorystycznych. z twojego punktu widzenia ta arabka jest terrorystką a nakar bohaterem. arabowie pewnie o nakarze nie słyszeli ale te dziewczynę uznają za swoja bohaterkę. w odpowiedzi jak zwykle merytorycznej pozwalam ci zamiwscic następnych kilka wyzwisk Odpowiedz Link Zgłoś
mrmaze Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:40 aaki napisała: > z twojego punktu widzenia ta arabka jest terrorystką a nakar bohaterem. Gdyby ta Arabka walczyła o Izrael, też nie byłaby uznawana za terrorystkę.. Oczywiście nie mówię tu o ortodoksach.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:47 nu, abu aki, zydzi walczyli wtedy (i arabowie tez) z brytyjskim okupantem palestyny. i zydzi i arabowie palestynscy chcieli brytyjczykow jak mozna najdalej. i jak wiesz, dopieli swego. tak ze wiesz, jak my terrorysci, to polscy partyzanci tez. jak polscy partyzanci bojownicy o wolnosc, to my tez. a co do pozwolenia lub zabraniania, to mozesz mi podskoczyc, chloptas. ty swojej zonie mozesz pozwalac albo zabraniac. to wszystko. fajtaj nozkami dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:50 nu, wszystko sie zgadza żydzi i arabowie walczyli z okupantem brytyjskim w palestynie polacy walczyli z okupantem niemieckim w polsce arabowie walczą z okupantem izraelskim w palestynie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:16 tak, tak. ty abu aki jak zawsze masz niezle porownania. nu, ja ci nie dam ostatniego slowa, chloptac: polska byla suwerennym panstwem niemcy byli suwerennym panstwem palestyna nie byla zadnym panstwem, nie istniala jako takie obszar zwany palestyna byl podzielony miedzy zydow i arabow zupelnie oficjalnie i zgodnie z miedzynarodowym prawem. israel nigdy nie dazyl do likwidacji arabow, natomiast arabowie daza do likwidacji zydow i israela od ponad 60 lat. jeszcze jakies manipulacyjki? aaaaa, wyczytalam na innym watku, ze nie masz problemow z nazwiskiem nowej miss europy..... bardzo ci sie to chwali, abu aki. jak widac z zydowkami nie masz problemow. nie to co z tajlandkami, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki znowu pokręciłaś-przeciez ci dokładnie opowiadałem 29.10.06, 20:23 nie z tajlandkami tylko z indonezyjkami. to pewna róznica-nu nie musisz dobrze znac geografii wystarczy ze znasz historie ereca a jesli chodzi o państwa to w przeszłości istniły państwa o których dzis wiedzą tylko historycy,a i dzis istnieją państwa o których nikt nawet nie myslał i to całkiem niedawno, tak to już jest na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znowu pokręciłaś-przeciez ci dokładnie opowia 29.10.06, 20:34 widze, ze tajlandki chces zapomniec, abu aki, i wcale sie nie dziwie. a co ma piernik do wiatraka? palestyna kiedykolwiek istniala? ty juz z braku argumentow bredzisz kompletnie. oczywiscie, mozesz wrocic do czasow imperium rzymskiego, tylko co to ma wspolnego z palestyna? nu, nie dano ci, abu aki, nie dano. juz ci pisalam. podskakuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: znowu pokręciłaś-przeciez ci dokładnie opowia 29.10.06, 20:37 coś ty tak tępa danuto? ostatecznie kazde z dzisiejszych państw świata kiedyś nie istniało. a teraz jest świat sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znowu pokręciłaś-przeciez ci dokładnie opowia 29.10.06, 21:15 aha. wiec wszystko gra. polska kiedys tez nie istniala i polska partyzantka to po prostu bandziory terrorystyczne. wg aki. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: znowu pokręciłaś-przeciez ci dokładnie opowia 29.10.06, 21:19 alez oczywiście, kiedyś państwo polskie nie istniało ,jak każde miało swó początek,no może z wyjątkiem ereca który jest wieczny i niesmiertelny jak jahwe partyzantka polska walczyła z okupantem durnoto.walczyła używając takze i terrorystycznych metod Odpowiedz Link Zgłoś
aaki :-) 29.10.06, 20:34 sama sobie zaprzeczasz. w czasach gdy zydzi walczyli z brytyjczykami w palestynie tez nie posiadali żadnego suwerennego wlasnego państwa. p.s. mówi się tajki,a nie tajlandki Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:17 Z ta drobna roznica, ze okupant izraelski nawet jak idzie na ustepstwa i proponuje rozwiazania nie okupacyjne, to rowniez spotyka sie z walka. Doskonalym tego przykladem byla Gaza. Wycowanie sie z niej nic nikomu dobrego nie dalo. Wszyscy tzw. zdrowrozsadkowi, pomylili sie, a racje mialy jastrzebie...niestety nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. Co wiecej, wzrosla ich ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:36 dokladnie tak, z daleka..... i ja bylam za oddaniem gazy. a teraz ciesze sie, ze plany oddania west bank zostaly odlozone do szuflady na dluuuuugie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:43 Gdy oddawalismy gaze w prawowite rece(?), bylem przekonany, ze to krok rozsadku, tak tez piaslem na forum. Przekonywalem sceptykow, ze to jedyna droga do normalizacji...Wiekszosc z tych sceptykow, stukala sie w czolo... No i dzisiaj widze, ze to oni mieli racje...ze nie nalezy z bandytami( mam na mysli hamas i inne bojowki terrorystyczne) rozmawiac , a szczegolnie ustepowac. Kazde ustepstwo, traktuja jako oznake slabosci i haslo do ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmaze Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:48 z_daleka napisał: > tak tez piaslem na forum. Przekonywalem sceptykow, ze to jedyna droga do > normalizacji...Wiekszosc z tych sceptykow, stukala sie w czolo... > No i dzisiaj widze, ze to oni mieli racje...ze nie nalezy z bandytami Przestań pieprzyć stary.. Oddawanie Gazy to nic innego, jak wstęp do wojny, którą syjoniści na czele z Sharonem planowali od 5 lat... Miało wydźwięk czysto propagandowy - miało na celu przekonanie świata, że Izrael podchodzi do wszelkich prób zażegnania konfliktu z dobrą wolą, a jedynie "barbarzyńscy Arabowie" nie są w stanie tego uszanować.. Żydowscy osadnicy byli ofiarą prezyzyjnie zaplanowanej syjonistycznej akcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmaze Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 20:51 mrmaze napisał: > Oddawanie Gazy Oczywiście "oddawanie" powinno być wzięte w cudzysłów.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 21:21 wszystko co napisales powinno byc wziete w cudzyslow... jako cytat z "bajek z tysiaca i jednej nocy"... PS. ty masz fantazje... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nu, z_daleka..... 29.10.06, 20:53 patrząc na kolejne zmiany na mapie to naprawdę nie masz powodu do narzekań www.ccmep.org/delegations/maps/landmap1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:19 nu, abu aki, zaplatales sie juz ostatecznie... nikt z nas tu nie narzeka, najwyzej mowi o bledach w mysleniu. narzekacie to wy, na ciezki los bandystwa terrorystycznego. bo glupie zydy nie daja sie zabijac. hucpa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:23 no wlasnie...ja nie narzekam. Ja sie tylko dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:38 no to po co ten aj waj? jak widac z mapy izrael powiekszył swoje terytorium w stosunku do wyjsciowych planów.dysponujecie terytoriami,które w założeniu miały byc arabskie Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:42 Gadasz kompletne bzdury, aaki...jakie terytorium? Kto wymalowal granice tych terytoriow?...Z kim te granice? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:46 rozwiązania terytorialne w palestynie miały nastąpić według pewnych ustalonych planów co pokazuje początkowa mapa więc nie strugaj idioty Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:51 i od tej poczatkowej mapy rozwiazania polityczne jakos nie wchodza w zycie...ciagle wojny i wojny i wojny....jak tak dalej pojdzie to Izrael dojdzie do Bagdadu... I kto tu idiote struga? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:51 aha. powiekszyl. ale wiesz, to juz nie nasza wina. od 48 roku glupki arabskie rozpoczynaly z nami wojny. pare wojen. juz po pierwszej nie wyciagneli zadnych wnioskow. tak przecietnie co 10 lat zachciewa im sie wrzucic nas do morza. wiec zaczynaja nastepna burde. za kazdym razem troche ziemi przegrali, ktora jak piszesz, w zalozeniu miala byc ich. wtedy dostali ja bez zadnych warunkow. teraz, zeby ja dostac spowrotem, stawiamy pare warunkow. pierwszy i podstawowy to uznanie israela i naszego prawa do istnienia. drugi, rowniez podstawowy, zaprzestac terror. potem moga zaczac budowac ten kraj, ktorego wogole nie chca. ale dopoki nie wypelnia tych dwoch warunkow, to moga tylko chciec. a ty mozesz dalej fajtac nozkami, chloptas. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 21:57 a ty nie możesz pofajdać również? acha rozumiem... dostajesz zbyt szybko zadyszki :-) swoją drogą przypuszczam ze początkowe założenia terytorialne były nie do zaakceptowania przez obie strony -każda chciała więcej zachodni brzeg jest podziurawiony i okrojony przez was jak żólty ser-nie bądz smieszna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 22:46 ja nie fajtam nie z powodu zadyszki, ale dlatego, ze nie mam po co fajtac. nie manipuluje idiotycznie, jak ty. z historia jestes albo na bakier, abu aki, albo jak zwykle manipulujesz. israel zaakceptowal podzial palestyny, jaki to przedstawila onz. arabowie nie zaakceptowali. a zachodni brzeg owszem, jest podziurawiony i okrojony przez nas. ale nie wtedy, tylko w ostatnich latach, dlugo, dlugo po zdobyciu go w wojnie 67 roku. tak ze abu aki, nie krec i nie wij sie jak piskorz, bo faktow nie mozesz zmienic. a teraz fajtaj dalej, chloptas.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nu, z_daleka..... 29.10.06, 22:51 a jakie to ma znaczenie czy okrojony został 10 lat temu czy teraz. liczy się stan aktualny. zwyczajnie-zagrabiliscie znaczną część terytorium arabskiego na zachodnim brzegu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, z_daleka..... 30.10.06, 11:01 nu, ty jako ten co wszystko wie i mowi zawsze prawde i tylko prawde, uwazasz, ze zagrabilismy. ja uwazam, ze zdobylismy w wojnach narzuconych nam przez arabow. a poniewaz mieszkasz na jakims zadupiu w polsce tysiace kilometrow od mojego mocarstwa, to mozesz sobie uwazac co chcesz. twoje zdanie nie liczy sie. ani w israelu ani w polsce ani na forum. fajtaj dalej. plany co do oddania west bank poczekaja jeszcze pare lat w szufladzie. p.s. jak sie arabscy terrorysci dobiora do ciebie, to moja satysfakcja bedzie pelna. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: nu, z_daleka..... 30.10.06, 11:44 > ze zdobylismy w wojnach narzuconych nam Tych wojen nie narzuciła wam ludność Zach. Brzegu. Ale znalazła się pod waszą okupacją. A to naklada na was obowiązki. Własnie wobec tej ludności. Do tych obowiązków nie należy odbieranie tejże ludności prywatnej ziemi, niszczenie dobytku, pól, sadów, zwierząt itd. Coś może pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu, z_daleka..... 30.10.06, 12:33 aha. pominales. prawde. nigdy "ludnosc" nie wywoluje wojny, tylko rzad danego kraju. ludnosc tez znowu nie protestowala tak bardzo, jak nasser wrzeszczal "wrzucimy zydow do morza", a raczej miliony arabow skandowalo razem z nim. to samo co w egipcie, widzielismy w jordanii, libanie, iraku, iranie i syrii. zdobyte, mind you, zdobyte, tereny znalazly sie pod naszym zarzadem. i byly i sa dalej i jak widze, beda jeszcze dlugo. ty, cepek z rodu belfrowatych, nie mow mi co jest naszym obowiazkiem. naszym obowiazkiem przedd wszystkim jest bronic zycia obywateli israela i naszego kraju. tymczasem nie robimy zamachow na autobusy i dyskoteki arabskie w west bank. nie niszczy im sie dobytku z rozkazu rzadowego, tylko jesli dochodzi do takich incydentow, sa one robione przez grupe fanatykow israelskich. no i mysle, ze ciagle jeszcze lepiej zniszczyc pare drzewek oliwnych, niz zamordowac 30 osob przy kazdym zamachu. ale ty masz oczywiscie, w ramach wolnosci slowa i mysli, prawo do innego zdania. ze np drzewko jest wazniejsze od zycia ludzkiego. takie samo zdanie maja zreszta ci bandyci terrorystyczni. pola?????? sady?????? chyba na glowe upadles. ledwo zobaczysz na west bank jakis zad lub pole..... no i wogole cepek, nie rozumiem ciebie, co ty sie tak martwisz o ich sady? w gazie zostawilismy im cieplarnie, gdzie od lat hodowalo sie owoce, kwiaty i jarzyny, gdzie oni wlasnie pracowali. i co zrobili? rozkradli do ostatniego gwozdzia, a reszte spalili..... ja widze, ze ty sie o ich sady troszczysz bardziej, niz oni sami.... cepek..... zastanawiam sie, czy ty jestes naiwniak czy tak z wlasnej woli, ganc dobrowolnie, odstawiasz duraka? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: nu, z_daleka..... 30.10.06, 15:57 > pola?????? sady?????? chyba na glowe upadles. ledwo zobaczysz na west bank > jakis zad lub pole..... Rzeczywiście, na głowę upadłem. Po tamtej stronie muru nic nie ma i nic nie było. Tylko pustynia i malaryczne pustkowia. A jesli w ogóle jest coś zielonego, to dzieki powracającym po dziesiątkach wieków do ojczyzny osiedleńcom z USA, CCCP i Indii. Wszystkie te gadki o niszczonych gajach oliwnych, zatruwanych studniach, trutych zwierzętach - to wszystko lewacko-palestyńska propaganda. Pallywood dla ciemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmaze Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:37 Skoro nazwa ulicy przy której mieszkasz nie jest tajemnicą, to podaj jeszcze numer.. Proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:44 nu blazerski, ty z abu aki w dobrym towarzystwie. zdjecie znane. nie zajecia pozalekcyjne israelskich dziewczynek, tylko pisanie wiadomosci do nasralli w czasie wojny libanskiej. po co manipulujesz? daje ci to tyle zadowolenia? jesli myslisz, ze jak znasz moj adres, to masz znajoma dusze w jerozolimie, to sie mylisz. po doswiadczeniu z aki jestem ostrozna i nie wpuszczam do domu byle chloptasia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki :-) 29.10.06, 19:46 danusia mnie wpusciła do domu a ja zdradziecko nie podzieliłem jej poglądów na sprawy izraelsko-palestyńskie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrmaze Re: zapomniał wół jak cielęciem był 29.10.06, 19:53 dana33 napisała: > po doswiadczeniu z aki jestem ostrozna i nie wpuszczam do domu byle > chloptasia. Goja w domu gościłaś? Achh.. Zapomniałem, że ty hiloni... Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 22:05 Cep napisal: "Szkoda, że nie znam hebrajskiego. Myślę - jestem absolutnie przekonany - że ten problem jest do odnalezienia w izraelskiej poezji. Poeci, jak się to mówi, czują mocniej od urzędników." Podejrzewam, ze nikt z Zydow nad tym nie boleje, ze nieznasz, Cepie, hebrajskiego. Z poezja hebrajska, te najwczesniejsza, moglbys sie bez trudu zapoznac siegnawszy po Stary Testament- potezne umysly go tlumaczyly -nie bardzo sie jest do czego przyczepic. Pelny tekst manipulatora: "Bo w końcu nie użyłem tych słów. Mówiłem o ciężarze. O problemie, który macie, i który powstał nie dlatego, że ludzie tam są urodzonymi fanatykami i bandytami. Szkoda, że nie znam hebrajskiego. Myślę - jestem absolutnie przekonany - że ten problem jest do odnalezienia w izraelskiej poezji. Poeci, jak się to mówi, czują mocniej od urzędników." "Ciezar"..."problem, ktory macie".... To jezyk pseudo-intelektualnych wszarzy,peerelowskich, agenturalnych poczwarek, ktore z osobnikow paskudnego,owadziego swiata chca w zmienionej sytuacji sie wybic na motyla. A przeciez...Rak nie ryba a z g..na nie pieczec. (Z) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 22:19 > To jezyk pseudo-intelektualnych > wszarzy,peerelowskich, agenturalnych poczwarek, ktore z osobnikow > paskudnego,owadziego swiata chca w zmienionej sytuacji sie wybic na motyla. > A przeciez...Rak nie ryba a z g..na nie pieczec. Osram - nasze światło wiele zmienia, już od stu lat Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 22:22 Nie uzywam tych zarowek juz od lat. Ide z postepem. (Z) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: "Zajęcia pozalekcyjne" izraelskich Arabek:-( 29.10.06, 22:24 Przerzuć się na Tungsram. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k falszywy slogan. 29.10.06, 22:26 cepekkolodziej napisal: Osram - nasze światło wiele zmienia, już od stu lat Prawdziwy byl taki: (znany juz w Polsce w latach 30.tych. 20 w.): OSRAM: - I wszystko jasne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: falszywy slogan. 29.10.06, 22:48 Osram czy Tungsram obojętne i tak zostanie prymitywne sranie w banie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tez tak mysle :))) 29.10.06, 22:52 cepekkolodziej napisał: > Osram czy Tungsram > i tak zostanie > prymitywne > sranie w banie tez tak mysle... i niejaki Hitler, austriacki idiota, tez tak myslal :))) Odpowiedz Link Zgłoś