van_grunsven 17.11.06, 18:55 mowa o przestepcach wojennych www.democracyinaction.org/dia/organizationsORG/ccr/campaign.jsp?campaign_KEY=5929 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Pomóż im wrócić do zdrowia 17.11.06, 19:07 www.time.com/time/nation/article/0,8599,1560224,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
van_grunsven Re: Pomóż im wrócić do zdrowia 17.11.06, 19:31 Nie wiem nic o ich zdrowiu, ale do realnej wladzy bedzie im ciezko wrocic. Ameryka dostala w koncu uczulenia na smrod neokonstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Pomóż im wrócić do zdrowia 18.11.06, 04:44 im w znaczeniu takim oszołomom jak ty. Dałem na tacę za ciebie i spółkę. Może wam da rozum a nie tylko mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Pomóż im wrócić do zdrowia 18.11.06, 13:10 felusiak1 napisała: > Dałem na tacę za ciebie i spółkę. Może wam da rozum a nie tylko mózg. ================================================= Popatrz uważnie na to co napisałeś. Widzisz jakiego byka strzeliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech rozwiązanie 18.11.06, 21:37 Na tacę dajesz na Kościół lub na to co ksiądz zarządzi. Gdybyś dał na mszę, to wtedy mógłbyś wyartukułować wlasny cel. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: rozwiązanie 19.11.06, 01:16 Dałem w specjalnym kościele gdzie za tacowe odprawiaja za takich..... Nie powiem co odprawiaja, domyśl sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: rozwiązanie 19.11.06, 12:53 felusiak1 napisała: > Dałem w specjalnym kościele gdzie za tacowe odprawiaja za takich..... > Nie powiem co odprawiaja, domyśl sie sam. ================================================ No i potem złościsz się jak snuję na ten temat domysły. Widzisz, sam dajesz powody. Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: Pomóż im wrócić do zdrowia 19.11.06, 01:22 Naprawde? Lieberman glosowal za wojna w Iraku i wygral calkiem ladnie te wybory. Kto glosuje na polakow w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Kto glosuje na polakow w USA? 19.11.06, 03:30 Moje bractwo, wiesniacy. Lubia mnie i maja nadzieje, ze potrafie reprezentowac ich interesy. Dlatego daja mi forse tak ze ja nie musze lizac dup wrogow tych wiesniakow. To bractwo wie, ze wychowalem sie w Polsce. Oni takze wiedza, ze popiera mnie wielu Zydow. Jakies uwagi, Izraelczyku Banme1? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Kto glosuje na polakow w USA? 19.11.06, 04:00 Zapomniałeś tabletek? A może ci zabrakło a doktor na łykent pojechał? Apteka zamknieta? Popij waleriany. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir doswiadczenia Felusiaka 19.11.06, 04:05 Ten biedak opowiada mi o lekach psychotropowych i o tym jak sie w nie zaopatrzyc. Domyslam sie, ze on wie dobrze bo w oparciu o wlasne doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: doswiadczenia Felusiaka 19.11.06, 07:01 to ty psychotropy łykasz? no to nic dziwnego, że takie bzdety wypacasz. może trzeba zwiększyć dawkę albo zminic leki? zapytaj swojego dyżurnego doktora kiedy wróci z łykendu. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Psychotropowy Felusiak 19.11.06, 13:02 Jak cos sie Felusiakowi nie podoba to on oglasza, ze autor potrzebuje "tabletek". Zaczynam sie domyslac, ze Felusiak jest nalogowcem "tabletek". Zdaje sie, ze on czasami przedawkowuje i pozniej opowiada nam, ze to nie on cos tam napisal. Czasami Felusiak cierpi na zaniki pamieci: zapomina co napisal pare dni temu i twierdzi cos co jest w sprzecznosci z jego poprzednia wypowiedzia. To typowe zachowania narkomana. Typowe takze jest przypisywanie wlasnych dolegliwosci innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś