acuzzme 29.11.06, 14:55 Jeszcze raz ci przypominam o konieczności zbanowania trolla "oregon_state" vel "kakauko" vel "wertello" vel "gnemom1" vel... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Kropka 29.11.06, 14:58 nie bądź bezczelny, bardzo prosze. I nie smieć. Nie zamierzam z Toba gadać Odpowiedz Link Zgłoś
acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:02 kropka napisała: > nie bądź bezczelny Dlaczego mi ubliżasz? Kim według ciebie jest troll "kakauko" vel "pissmejker" który spamuje to forum na potęgę i podaje się za mnie? Może to ty za tym stoisz? Odpowiedz Link Zgłoś
acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:05 kropka napisała: > nie bądź bezczelny, bardzo prosze. > I nie smieć. Nie zamierzam z Toba gadać Tym razem przesadziłaś. Złamałaś regulamin, zdajesz sobie z tego sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hloopcze, GW, to forum prywatne... 29.11.06, 16:54 acuzzme napisał: > Tym razem przesadziłaś. Złamałaś regulamin, zdajesz sobie z tego sprawę? Wiec Kropa, jako zarzadzajaca tym forum, moze lamac nawet wlasny regulamin, gdy tylko nie stoi to w sprzecznosci z polskim prawem :))) PS. pozdrow ode mnie kakauko i pissa - pisza w koncu w Twojej klasie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:16 Ten wątek wraz z komentarzem wylądował na forum "o moderacji". Może tam będzie choć jeden fachowiec potrafiący stanie odróżnić moje wpisy od wypocin tego przygłupiego trolla, który od dwóch miesięcy spamuje forum, podając się za mnie. Sposób w jaki mnie potraktowałaś również zostanie poddany pod dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko3 Re: Kropka 29.11.06, 15:36 upsss. Pomyliłem okienka. Teraz wszyscy wiedzą ,że ja to accuzme. Odpowiedz Link Zgłoś
star-war Re: Kropka 29.11.06, 15:41 kakauko3 napisał: > upsss. Pomyliłem okienka. Teraz wszyscy wiedzą ,że ja to accuzme. ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko, ty golonko, ty fałdo, ty grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie, ty żłobie, ty gnomie, ty glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty gadzie, ty jadzie, ty ospo, dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu, ty trądzie, ty swądzie, ty hieno, ty szakalu, ty kanalio, ty katakumbo, ty hekatombo, ty przykry typie, ty szmarku,ty bufonie, ty farmazonie, ty kameleonie, ty chorągiewko na dachu, ty taki nie jaki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w dziewiętnaście, ty smutasie, ty jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty zezowate oczko, ty kapusiu, ty wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu, ty przykry typie, ty kicie, ty kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio, ty wazelino, ty gliceryno, ty lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty pozerze, ty picerze,ty picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju pasiaty, ty kowboju na garbatym koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło, ty szprycho, ty graco, ty ruro nieprzeczyszczona, ty zadro, ty drapaku, ty drucie, ty draniu, ty przykry typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany, ty karierowiczu, ty groszorobie, ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu, ty gonokoku, ty luesie, ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie, ty kinomanie, ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, ty sromotniku bezwstydny, ty seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato, ty scholastyku, ty kiwnięty dzięciole, ty strzaskana rzepo, ty współczesna ruino, ty rufo nieprzeciętna, ty klapo, ty gilotyno, ty szubienico, ty przykry typie, ty szlafmyco, ty pomponie, ty kutafonie, ty pomyjo, ty knocie, ty gniocie, ty gnoju, ty playboyu, ty modny przeboju, ty astamanioano, ty moja droga ja cię wcale nie kocham, ty omamie blue, ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo, ty lelemencie, ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty klawiszu, ty kołtunie, ty larwo, ty kleszczu, ty mszyco, ty szkodliwa naliścico, ty korniku zrosłozębny, ty korniku bruzdkowany, ty koński bąku, ty końska pijawko, ty szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu, ty morderco, ty przykry typie, ty nygusie, ty bumelancie, ty akselbancie, ty kurdebalansie, ty kurdemolu, ty zębolu, ty szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty halibucie, ty śmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty zbuku, ty kwadratowe jajco, ty artysto, ty prywaciarzu, ty intelektualisto badylarzu, ty talencie na zakręcie, ty geniuszu z przymusu, ty wajszwancu od awansu, ty awangardo ariegardy, ty tabako w rogu, ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z bakelitu, ty koterio, ty komitywo, ty kombinacjo, ty achinacjo, ty metodo kupiecka, ty dolary i piernaty, ty a dalejże ty w szmaty, ty lichwiarzu, ty wekslu, ty kwicie, ty kleksie, ty pecie, ty bzdecie, ty przykry typie, ty makieto, ty tapeto, ty tandeto, ty torbo, ty torbielu, ty drągu w dziejowym przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko, ty hak ci w smak, ty nogo, ty fujaro, ty klarnecie, ty bidecie, ty kiblu, ty biegunko, ty kałmasznawardze, ty flujo, ty szujo, ty fafulo, ty muchoplujko ze złotym zębem, ty mrowkolwie plamisto- skrzydły, ty kawale chama w odcieniu yellow bahama, ty palcu w nosie, ty baboku, ty obiboku, ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez serca, ty emalio z nocnika, ty czarnodupcu, ty kolcogłówku, ty capie, ty bucu, ty wawrzonie, ty luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty palantówo, ty szajbusie, ty aparycjonisto, ty kulturysto, ty żigolaku, ty łajdaku, ty chechłaku, ty lebiego, ty alfonsie i omego, ty przykry typie, ty konweniujący Kłnierzyku, ty zerowokątny czytelniku, ty literacki żywociku, ty kawiarnio, ty rupieciarnio, ty trupieciarnio, ty chałturo, ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty hachmęcie, ty chebdo, ty chwaście, ty mydłku, ty mizdrzaku, ty wyskrobku, ty cycku, ty sikawo, ty siuśmajtku, ty zgniłku, ty padalcu, ty zaropialcu, ty przykry typie, ty lilio w kibici łamana, ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta cytryno, ty kotlecie Sponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu, ty zmęczona jagodo, wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany gwizdku, ty pięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty zaciągnięta żaluzjo,ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty ciemna maszynerio, ty sztuczny kwiatku, ty krosto, ty pryszczu, ty wągrze, ty zachciewajko, ty kurzajko, ty pluskwo, ty mendo, ty mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie za pukiel, ty wskocz mi na kant, ty narób mi wkoło pióra, ty mów mi wuju, ty masz na loda, ty nie śpiewaj nie mam drobnych, ty kandydacie do nogi, ty kto ci ręce rozbujał, ty zniknij systemem bezszmerowym, ty ciągnij smuge, ty spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się, ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń, dzyń... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:49 Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:55 Rzadko co archiwizuje, ale ten won!-poemat sobie zasejfowalem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
star-war Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 16:00 marouder napisał: > Rzadko co archiwizuje, ale ten won!-poemat sobie zasejfowalem:) milo mi to slyszec :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder O sygnaturke nie bedziesz krzyw? 29.11.06, 16:01 Ta twoja wypowiedz do splita tez mi sie spodobala:) Odpowiedz Link Zgłoś
acuzzme Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:57 absztyfikant napisał: > Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca:) "star-war" to twój kolejny nick, trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
star-war Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 16:01 acuzzme napisał: > absztyfikant napisał: > > > Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca: > ) > > "star-war" to twój kolejny nick, trollu? wypraszam sobie, ale to jest nick jednoosobowy . Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko3 accuzme !!! 29.11.06, 16:02 A z kim ty chcesz rozmawiać ? Z kakauko, kakauko1, kakauko2, kakauko3, peacemaker, pisssmaker , blazaire, absztyfikant ? Bo to nie sa te same osoby smętny chłopcze z zadymionego wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
oregon_state Re: Juz po podwieczorku?/nt 29.11.06, 16:07 wrecz przeciwnie, prozaku w firmie zabraklo :((((( marouder napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
star-war Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:21 kakauko3 napisał: > Tak tylko pytam. nie ! oregon to oj_brother a oj_brother to kakauko od 1 do 9 pomijajac 3 bo to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Juz po podwieczorku?/nt 29.11.06, 16:11 Pewnie tak, skoro majonez placze sam nad soba na moderacji:) Ona ma tzw. dwubiegunowke, skubany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Jeszcze aarbku, forum islamski nie jest 29.11.06, 16:39 i mozesz swojemu kotu przypominac... Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:39 No to ja już nic nie rozumiem. Czego więc chce ten popapraniec acuzzme ? Odpowiedz Link Zgłoś
star-war Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:43 pisssmaker napisała: > No to ja już nic nie rozumiem. Czego więc chce ten popapraniec acuzzme ? tak jak i ty !! dobry jestes ! 20 w jednym :) ze tez ci pomyslow ni zabraknie, cholera, ja nad swoim pol dnia myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ??????? 29.11.06, 19:57 zapomniales blazarku napisac jeszcze vel dana33..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ??????? 29.11.06, 20:06 zauwazasz jeszcze Dano, te rozklonowane bleazery? Mnie on sie juz zupelnie zlal z tlem... Odpowiedz Link Zgłoś