29.11.06, 14:55
Jeszcze raz ci przypominam o konieczności zbanowania trolla "oregon_state" vel
"kakauko" vel "wertello" vel "gnemom1" vel...
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Kropka 29.11.06, 14:58
      nie bądź bezczelny, bardzo prosze.
      I nie smieć. Nie zamierzam z Toba gadać
      • acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:02
        kropka napisała:

> nie bądź bezczelny

Dlaczego mi ubliżasz? Kim według ciebie jest troll "kakauko" vel "pissmejker"
        który spamuje to forum na potęgę i podaje się za mnie? Może to ty za tym stoisz?
      • acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:05
        kropka napisała:

> nie bądź bezczelny, bardzo prosze.
        > I nie smieć. Nie zamierzam z Toba gadać

Tym razem przesadziłaś. Złamałaś regulamin, zdajesz sobie z tego sprawę?
        • j-k hloopcze, GW, to forum prywatne... 29.11.06, 16:54
          acuzzme napisał:
          > Tym razem przesadziłaś. Złamałaś regulamin, zdajesz sobie z tego sprawę?

Wiec Kropa, jako zarzadzajaca tym forum, moze lamac nawet wlasny regulamin,
          gdy tylko nie stoi to w sprzecznosci z polskim prawem :)))

PS. pozdrow ode mnie kakauko i pissa - pisza w koncu w Twojej klasie :)))
      • acuzzme Re: Kropka 29.11.06, 15:16
        Ten wątek wraz z komentarzem wylądował na forum "o moderacji". Może tam będzie
        choć jeden fachowiec potrafiący stanie odróżnić moje wpisy od wypocin tego
        przygłupiego trolla, który od dwóch miesięcy spamuje forum, podając się za mnie.
        Sposób w jaki mnie potraktowałaś również zostanie poddany pod dyskusję.
    • kakauko3 Re: Kropka 29.11.06, 15:35
      Kropka no dlaczego nie odpowiadasz ?
    • kakauko3 Re: Kropka 29.11.06, 15:36
      upsss. Pomyliłem okienka. Teraz wszyscy wiedzą ,że ja to accuzme.
      • star-war Re: Kropka 29.11.06, 15:41
        kakauko3 napisał:

> upsss. Pomyliłem okienka. Teraz wszyscy wiedzą ,że ja to accuzme.

ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko, ty golonko, ty fałdo, ty
        grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie, ty żłobie, ty gnomie, ty
        glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty gadzie, ty jadzie, ty ospo,
        dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu, ty trądzie, ty swądzie, ty hieno, ty
        szakalu, ty kanalio, ty katakumbo, ty hekatombo, ty przykry typie, ty
        szmarku,ty bufonie, ty farmazonie, ty kameleonie, ty chorągiewko na dachu, ty
        taki nie jaki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w dziewiętnaście, ty smutasie, ty
        jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty zezowate oczko, ty kapusiu, ty
        wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu, ty przykry typie, ty kicie, ty
        kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio, ty wazelino, ty gliceryno, ty
        lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty pozerze, ty picerze,ty
        picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju pasiaty, ty kowboju na garbatym
        koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło, ty szprycho, ty graco, ty ruro
        nieprzeczyszczona, ty zadro, ty drapaku, ty drucie, ty draniu, ty przykry
        typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany, ty
        karierowiczu, ty groszorobie, ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu, ty
        gonokoku, ty luesie, ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie, ty
        kinomanie, ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, ty sromotniku bezwstydny, ty
        seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato, ty scholastyku, ty kiwnięty dzięciole, ty
        strzaskana rzepo, ty współczesna ruino, ty rufo nieprzeciętna, ty klapo, ty
        gilotyno, ty szubienico, ty przykry typie, ty szlafmyco, ty pomponie, ty
        kutafonie, ty pomyjo, ty knocie, ty gniocie, ty gnoju, ty playboyu, ty modny
        przeboju, ty astamanioano, ty moja droga ja cię wcale nie kocham, ty omamie
        blue, ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo, ty
        lelemencie, ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty klawiszu, ty
        kołtunie, ty larwo, ty kleszczu, ty mszyco, ty szkodliwa naliścico, ty korniku
        zrosłozębny, ty korniku bruzdkowany, ty koński bąku, ty końska pijawko, ty
        szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu, ty morderco, ty przykry typie, ty nygusie,
        ty bumelancie, ty akselbancie, ty kurdebalansie, ty kurdemolu, ty zębolu, ty
        szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty halibucie, ty
        śmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty zbuku, ty kwadratowe
        jajco, ty artysto, ty prywaciarzu, ty intelektualisto badylarzu, ty talencie na
        zakręcie, ty geniuszu z przymusu, ty wajszwancu od awansu, ty awangardo
        ariegardy, ty tabako w rogu, ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z
        bakelitu, ty koterio, ty komitywo, ty kombinacjo, ty achinacjo, ty metodo
        kupiecka, ty dolary i piernaty, ty a dalejże ty w szmaty, ty lichwiarzu, ty
        wekslu, ty kwicie, ty kleksie, ty pecie, ty bzdecie, ty przykry typie, ty
        makieto, ty tapeto, ty tandeto, ty torbo, ty torbielu, ty drągu w dziejowym
        przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko, ty hak ci w smak, ty nogo, ty fujaro, ty
        klarnecie, ty bidecie, ty kiblu, ty biegunko, ty kałmasznawardze, ty flujo, ty
        szujo, ty fafulo, ty muchoplujko ze złotym zębem, ty mrowkolwie plamisto-
        skrzydły, ty kawale chama w odcieniu yellow bahama, ty palcu w nosie, ty
        baboku, ty obiboku, ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez serca, ty emalio z
        nocnika, ty czarnodupcu, ty kolcogłówku, ty capie, ty bucu, ty wawrzonie, ty
        luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty palantówo, ty szajbusie, ty
        aparycjonisto, ty kulturysto, ty żigolaku, ty łajdaku, ty chechłaku, ty
        lebiego, ty alfonsie i omego, ty przykry typie, ty konweniujący Kłnierzyku, ty
        zerowokątny czytelniku, ty literacki żywociku, ty kawiarnio, ty rupieciarnio,
        ty trupieciarnio, ty chałturo, ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty
        hachmęcie, ty chebdo, ty chwaście, ty mydłku, ty mizdrzaku, ty wyskrobku, ty
        cycku, ty sikawo, ty siuśmajtku, ty zgniłku, ty padalcu, ty zaropialcu, ty
        przykry typie, ty lilio w kibici łamana, ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta
        cytryno, ty kotlecie Sponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu,
        ty zmęczona jagodo, wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany gwizdku,
        ty pięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty zaciągnięta
        żaluzjo,ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty ciemna maszynerio, ty
        sztuczny kwiatku, ty krosto, ty pryszczu, ty wągrze, ty zachciewajko, ty
        kurzajko, ty pluskwo, ty mendo, ty mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie
        za pukiel, ty wskocz mi na kant, ty narób mi wkoło pióra, ty mów mi wuju, ty
        masz na loda, ty nie śpiewaj nie mam drobnych, ty kandydacie do nogi, ty kto ci
        ręce rozbujał, ty zniknij systemem bezszmerowym, ty ciągnij smuge, ty spadaj,
        ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się, ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń,
        dzyń...
        • kakauko3 Re: Kropka 29.11.06, 15:47
          Ja też cię lubię danusiu ;-)
        • marouder To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:48

• absztyfikant Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:49
            Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca:)
            • marouder Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:55
              Rzadko co archiwizuje, ale ten won!-poemat sobie zasejfowalem:))
              • star-war Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 16:00
                marouder napisał:

> Rzadko co archiwizuje, ale ten won!-poemat sobie zasejfowalem:)
                milo mi to slyszec :)
                • marouder O sygnaturke nie bedziesz krzyw? 29.11.06, 16:01
                  Ta twoja wypowiedz do splita tez mi sie spodobala:)
            • acuzzme Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 15:57
              absztyfikant napisał:

> Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca:)

"star-war" to twój kolejny nick, trollu?
              • star-war Re: To jest piekne:))) Czyje to?/nt 29.11.06, 16:01
                acuzzme napisał:

> absztyfikant napisał:
                >
                > > Dzieki za uznanie Marouder, ale ja tylko trawestowalem Jacques'a Chiraca:
                > )
                >
                > "star-war" to twój kolejny nick, trollu?
                wypraszam sobie, ale to jest nick jednoosobowy .
              • kakauko3 accuzme !!! 29.11.06, 16:02
                A z kim ty chcesz rozmawiać ? Z kakauko, kakauko1, kakauko2, kakauko3, peacemaker, pisssmaker ,
                blazaire, absztyfikant ?
                Bo to nie sa te same osoby smętny chłopcze z zadymionego wrocka.
              • marouder Juz po podwieczorku?/nt 29.11.06, 16:02

• oregon_state Re: Juz po podwieczorku?/nt 29.11.06, 16:07
                  wrecz przeciwnie, prozaku w firmie zabraklo :(((((

marouder napisał:
                  >
                  • kakauko3 oregon to majonez ? 29.11.06, 16:10
                    Tak tylko pytam.
                    • star-war Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:21
                      kakauko3 napisał:

> Tak tylko pytam.

nie ! oregon to oj_brother a oj_brother to kakauko od 1 do 9
                      pomijajac 3 bo to ty.
                  • marouder Re: Juz po podwieczorku?/nt 29.11.06, 16:11
                    Pewnie tak, skoro majonez placze sam nad soba na moderacji:)
                    Ona ma tzw. dwubiegunowke, skubany:)))
    • josifek Jeszcze aarbku, forum islamski nie jest 29.11.06, 16:39
      i mozesz swojemu kotu przypominac...
    • pisssmaker Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:39
      No to ja już nic nie rozumiem. Czego więc chce ten popapraniec acuzzme ?
      • star-war Re: oregon to majonez ? 29.11.06, 16:43
        pisssmaker napisała:

> No to ja już nic nie rozumiem. Czego więc chce ten popapraniec acuzzme ?
        tak jak i ty !! dobry jestes ! 20 w jednym :)
        ze tez ci pomyslow ni zabraknie, cholera, ja nad swoim pol dnia myslalem.
    • dana33 Re: ??????? 29.11.06, 19:57
      zapomniales blazarku napisac jeszcze vel dana33..... :))))
      • z_daleka Re: ??????? 29.11.06, 20:06
        zauwazasz jeszcze Dano, te rozklonowane bleazery? Mnie on sie juz zupelnie zlal
        z tlem...
        • dana33 Re: ??????? 29.11.06, 20:39
          :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka