Dodaj do ulubionych

Liga Antydefloracyjna protestuje p-ko profesurze

02.02.07, 13:15
dla Leppera :)))))
Zobila to szybciej niz do Polski dotarlawiesc,ze jakas uczelnia w Kijowie
nadala Lepperowi honoris causa.
To sie nazywa rewolucyjna czujnosc i dobra reklama , zarowno i dla Leppera
jak i kijowskiej uczelni
he,he
Obserwuj wątek
    • polski_francuz A zona 02.02.07, 13:27
      tego goscia, ktory mu doktoraty i profesury zalatwia, zaczyna Leppera
      o "propozycje" oskarzac.

Ja nie rozmumiem czemu sie go kobity czepiaja: sprytny jest, ma wladze, idzie
      prosto do celu...o co chodzi.

Taki Schröder czy Fischer brali nowa zone na kazda okolicznosc. Fischer,
      cwaniak, wzial teraz Iranke na wszelki wypadek.

A Lepper przeciez ciagle przy swojej kobicie tkwi i nie przuca jej bynajmniej.

Tylko maloduszni moga sie go czepiac...

PF

P.S. Myslisz, ze Lepper sie wiagruje?
      • krystian71 Re: A zona 02.02.07, 13:40
        zabka,obawiam sie,ze sobie znowu rozbije nosa o twoje "glebokie ,drugie dno"
        odpowiedzi.
        Albo to ma byc ironia, tak zakladam , albo wiesz duzo wiecej ode mnie , bo
        sledzenie prywatnego zycia wicepremiera ,nie lezy akurat w kregu moich
        zainteresowan.
        PS ale tyle przynajmniej wiem,zeby stwierdzic to nie osmieszajac sie :
        TO NIE KOBIETY Leppera sie czepiaja.
        Nie musi sie viagrowac, geny ma niezle ,to geny czlowieka sukcesu ,z punktu
        widzenia przyziemnego biologizmu to wystarczajacy powod,by byl atrakcyjnym
        kandydatem na ojca dziecka :)))
        • wujcio44 Re: A zona 02.02.07, 15:29
          krystian71 napisała:

>geny ma niezle

No nie wiem, sądząc po ryju... Cóż, de gustibus itd.
          • krystian71 Re: A zona 02.02.07, 15:34
            chyba zdajesz sobie sprawe,ze geny na ryju sie nie odbijaja, a liczy sie
            osobnicza przebojowosc.Tej Lepperowi tylko przyglup odmawia.
            W zwiazku z czym,nie dziwie sie tej ciumci Anecie K, ze takiego ojca dla
            swojego dziecka sobie wymarzyla , i sie probowala podsuwac,
            Ale wszystko wskazuje na to,ze swoimi kiepskimi wdziekami nie zdolala go skusic.
            • wujcio44 Re: A zona 02.02.07, 15:36
              krystian71 napisała:

> chyba zdajesz sobie sprawe,ze geny na ryju sie nie odbijaja,

Nie? Wiele chorób genetycznych właśnie na twarzy sie odbija.
              • krystian71 no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 15:42
                dlatego Urban z Michnikiem rywalizuja o urode i byc moze podrywaja sobie
                nawzajem doopy.
                Ale biorac to pod uwage, Lepper ich bije na glowe ,to srednia krajowa ,choc
                mocno wysportowana
                • wujcio44 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 15:47
                  krystian71 napisała:

> dlatego Urban z Michnikiem rywalizuja o urode i byc moze podrywaja sobie
                  > nawzajem doopy.

Nikt nie utrzymuje, że Urban z Michnikiem mają jakieś specjalne geny. No chyba,
                  że ci chodzi, że oni Żydzi.
                  • krystian71 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 16:10
                    ani geny,ani zydzi , o mordach mowie, bos sam pierwszy ten temat potracil.
                    Wiec badz juz konsekwentny , albo jak nie potrafisz, podpytaj swojej
                    dziewczyny , Jaka gebe wybralaby dla swojego ukochanego niemowlecia.
                    Urbana? Kalisza?Michnika? Czy raczej Leppera i Lyzwy.
                    Bo ja tu widze meska samcza zawisc odtraconych absztyfikantow, he,he
                    • wujcio44 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 16:15
                      krystian71 napisała:

Jaka gebe wybralaby dla swojego ukochanego niemowlecia.
                      > Urbana? Kalisza?Michnika? Czy raczej Leppera i Lyzwy.

Człowieku, gdzie ty masz oczy? Porównujesz dżumę z cholerą. Zresztą Michnik
                      chyba najładniejszy, tylko te jąkanie, może jakaś skaza genetyczna?
                      • krystian71 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 16:22
                        pytales kobity, czy twoje zdanie uwazasz za wystarczajace ? he,he --------------
                        ----------------
                        • wujcio44 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 16:39
                          krystian71 napisała:

> pytales kobity, czy twoje zdanie uwazasz za wystarczajace ? he,he

Moja żona ma wyrobione zdanie o Lepperze, a jak widzi Łyżwę to wyłącza
                          telewizor. Swoja drogą, twoja fascynacja urodą Leppera i Łyżwińskiego jest taka
                          jakaś, rzekłbym, dziwna.
                          • krystian71 Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 16:51
                            ja podchodze do tych spraw ze tak powiem racjonalnie.
                            Wystarczy zwykla miarka,ktora mozna zmierzyc obwod klaty , co w oczach kobiet
                            podobno jest miernikiem pozytywnym i inne atrybuty urody,o ktorych
                            pozwolisz ,ze zamilcze.
                            Liga Defloracyjana nic o zaslugach Geremka,Urbana i Michnika ostatnio nie
                            wspomina, wiec sie dziwie twojemu akurat zainteresowaniu ta rasa na wymarciu
                    • i-love-2-ski Re: no , zapewne , nie zaprzecze. 02.02.07, 22:11
                      krystian71 napisała:

>
                      > Bo ja tu widze meska samcza zawisc odtraconych absztyfikantow, he,he

anu wlasnie,nie kazdy w koncu takom urodom i popularnosciom moze sie poszczycic:))

www.youtube.com/watch?v=YxNujma-jc0&mode=related&search=
        • i-love-2-ski Re: A zona 02.02.07, 21:14
          krystian71 napisała:

>
          > TO NIE KOBIETY Leppera sie czepiaja.
          > Nie musi sie viagrowac, geny ma niezle ,to geny czlowieka sukcesu ,z punktu
          > widzenia przyziemnego biologizmu to wystarczajacy powod,by byl atrakcyjnym
          > kandydatem na ojca dziecka :)))
          >

he,he no wlasnie tylko czekac az szlagbaumowcow znowu szlag trafi ze zlosci,ze
          to nie o niego chodzi:)
        • polski_francuz Re: A zona 02.02.07, 22:04
          Lepper wywalil Goclawskiego czy cos z posady doradcy d/s Ukrainy. I nastepnego
          dnia jego zona, atrakcyjna brunetka, zlozyla zazalenie, ze sie do niej Lepper
          podwalal.

Nie chce mi sie linkow szukac.

A to wlasnie ten Goclawski czy cos mu zalatwial doktoraty ukrainskie.

I jedna rzecz przychodzi mi jeszcze do glowy. Lepper to szkop (z nazwiska
          przynajmniej) a Ukraincy lubia Niemcow, jak nas historia uczy.

To wszystko co mam na ten temat do powiedzenia.

Po tej wypowiedzi sobie klawiature oczyszcze bo sie troche zabrudzila.

PF
          • ben.hure Re: A zona 02.02.07, 22:10
            Leppert

Löpper

• krystian71 Re: A zona 03.02.07, 09:34
            no widzisz,jak jestes na biezaco, o pare dlugosci przede mna.
            wg ubeckiej listy,ktora od czasu do czasu wymachuje Oskar, ten Lepper to raczej
            zyd, czy cos takiego.
            Ukraincy zydow nie lubia,juz za czasow Chmielnickiego robili im kesim-kesim :)))
            • polski_francuz Re: A zona 03.02.07, 09:48
              "ten Lepper to raczej zyd, czy cos takiego."

Od ciebie Goebbels mogly sie uczyc:)

PF
              • krystian71 Re: A zona 03.02.07, 10:00
                to juz w sobote rano ciezko jedno zdanie do konca przeczytac:))
                Przeciez wyraznie napisalem,ze wiadomosci o domowych stosunkach Leppera czerpie
                od ciebie,bo kolorowej prasy nie czytam, a co do jego pochodzenia , oparlem sie
                na postach Oskara
                Fuj, frenczi, nieladnie takie argumenty stosowac
                • polski_francuz Re: A zona 03.02.07, 10:02
                  Nie dosc, ze prpagandujesz jak arap to jeszcze mnie w to wciagasz:)

Allez ide gimanstyke robic.

Do zobaczenia pozniej

PF
    • krystian71 Lepper skopal Lige Antydefloracyjna -a ona nic ? 02.02.07, 16:38
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8714602&rfbawp=1170427325.532&ticaid=13268
      ]
      ale to cudne, lubie takie wiadomosci.
      Szanowana uczelnia , jedna z jej dziekanow byl Wiktor Juszczenko i wtedy ADL
      bala sie cokolwiek popisnac na temat.
    • frau_pranajtis Jak przezyja jego odpowiedz? 02.02.07, 21:18

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka