Dodaj do ulubionych

Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ???

04.02.07, 21:49
Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu
boznice za spoleczne pieniadze....
Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ?
Obserwuj wątek
    • ossey Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:00
      typowy dla BW.
      • absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:03
        Hahaha:) No nie, chyba sie posikam: patrioci izraelscy sie znalezli:)))))))

Ale tak zupelnie powaznie: to jest w sumie problem Izraelczykow, nie? Stac ich
        na utrzymywanie specjalistow od ilosci diablow na szpilce i jeszcze w Polsce
        maja za co inwestowac. Info sprzed kilku dni:

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3357220,00.html
        Tylko podziwiac:)
        • ossey Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:08
          Widzisz zydzie my nie wierzymy w gusla , magie lub zlotego cielca zwanym
          jahwe...wy jako poganie nie jestescie wstanie tego zrozumiec ale wy niczym nie
          roznicie sie od talibow i tych wszystkich muzulmanow ktorymi tak pogardzacie.
          • absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:10
            Polacy rowniez maja swoich darmozjadow, i tez czarnych. Uwazaj, bo kazdy kij ma
            2 konce:)))
            www.kosciol.pl/article.php?story=20040531233721342
            • ossey Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:16
              Mylisz sie...ty jestes zydem i musisz nim byc...przestaniesz sluchac swoich
              rabinow...przestaniesz byc zydem. Ja jestem Polakie. Czujesz roznice zydzie.
              • absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:19
                Nie da sie ukryc: czuje te roznice, i to jak cholera:))))))

Baronne de Rothschild oplacila mi kurs wzruszania ramionami i gestykulowania,
                wiec moge sie juz chyba uwazac za prawdziwego Zyda:)))
                • dana33 Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 23:44
                  :)))))
    • josifek widac za na koszt takich arabow jak pissmaker 04.02.07, 22:12
      zyja, bo to go strasznie obchodzi, czyzby jego islamscy wspolwyznawcy nie na
      koszt europejskich socjalow zyli...
    • lechu112 Dlatego ze lyzwinski i inni z "koalicji" to SB 04.02.07, 22:15
      konfidenci , czyli konfidenci z SB rzadza teraz w Polsce.
      --------

„Kiedy startował w wyborach do Sejmu w 2001 r. Łyżwiński przyznał się, że był
      "świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa". Pytany o
      szczegóły tłumaczył, że był zarejestrowany, ale dla SB nic nie robił.
      Przed tymi wyborami do współpracy już się nie przyznał“
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3773798.html
      Nas nie przekonajom ze, biale jest biale,
      a czarne jest czarne J.Kaczynski

J.Kaczynski: Samoobrona jest tworem bylych oficerów SB. Mój brat dostal raport,
      z którego wynikalo, ze grupa bylych oficerów SB zalozyla zwiazek zawodowy
      Samoobrona.
    • tornson Fanatycy religijni wszędzie są darmozjadami. 04.02.07, 22:29
      pisssmaker napisała:

> Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu
      > boznice za spoleczne pieniadze....
      > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ?
      • oscar62 Re: Fanatycy religijni wszędzie są darmozjadami. 04.02.07, 22:48
        tornson napisał:

> pisssmaker napisała:
        >
        > > Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu
        >
        > > boznice za spoleczne pieniadze....
        > > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ?

OD KIEDY TY KRYTYKUJESZ NETUREJ KARTA? COS CI SIE POMIESZALO. NIE DAWNO TEMU
        ICH DELEGACJA BYLA W TEHERANIE ZEBY SIE IDENTYFIKOWAC Z AHMEDINADZADEM, KTORY
        DWA RAZY W TYGODNIU GLOSI ZE IZRAEL MUSI BYC ZMAZANY Z MAPY SWIATA. CZY TY SAM
        NIE UWIELBIASZ PREZYDENTA IRANU ZA JEGO IDEOLOGIE?
        • tornson Popieram Iran za to że sprzeciwia się naftowemu 04.02.07, 23:33
          imperializmowi US-bandytów i buduje regionalną przeciwwagę dla ich izraelskiego
          pieska, ale nie oznacza to wcale że popieram ich chory fundamentalizm religijny.
          • oscar62 Re: Popieram Iran za to że sprzeciwia się naftowe 04.02.07, 23:56
            tornson napisał:

> imperializmowi US-bandytów i buduje regionalną przeciwwagę dla ich
            izraelskiego
            > pieska, ale nie oznacza to wcale że popieram ich chory fundamentalizm
            religijny
            > .
            TO CO POWIEDZIALEM ODNOSI SIE DO PISSMAKERA. BLEDNIE CYTOWALEM CYTATAT Z
            CYTATU. PRZEPRASZAM.
        • tornson A co do tego jak Iran traktuje holocaust. 04.02.07, 23:35
          No cóż u nas też ludzie "na ludzie" podchodzą do kwestii eksterminacji Indian w
          obu Amerykach, która była dużo gorsza i bardziej krwawa niż holocaust i nikt
          jakoś nie krzyczy z tego powodu. Iran leży daleko od Europy, wojna dotknęła ich
          w małym stopniu, holocaust w żadnym, więc ich podejście do holocaustu jest takie
          jak Europejczyków czy Żydów do eksterminacji Indian.
      • josifek ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolucji 04.02.07, 23:01
        komunistycznej byli i nie tylko darmozjadami ale tez skodnikami i masowymi
        mordercami.
        • oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:10
          josifek napisał:

> komunistycznej byli i nie tylko darmozjadami ale tez skodnikami i masowymi
          > mordercami.

NIE OBRAZAJ PISSMAKERA. ON UWIELBIA REWOLUCJE KOMUNISTYCZNA I WODZA TEJ
          REWOLUCJI, KTORY OD 1922 ROKU SPOCZYWA W KREMLOWSKIM MAUZOLEUM...
          • pisssmaker Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:42
            Chyba cie oscar powalilo. Z lenina chetnie zrobilbym nawoz pod moje rzodkiewki,
            tak zreszta z kazdego komunisty.
            • absztyfikant Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:44
              A z proroka Mahometa?
              www.islam-in-poland.org/main/dzieci/piosenki/mariam4.mp3
            • oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 00:04
              pisssmaker napisała:

> Chyba cie oscar powalilo. Z lenina chetnie zrobilbym nawoz pod moje
              rzodkiewki,
              >
              > tak zreszta z kazdego komunisty.

A TY NADAL NIE JESTES BLAZAREM? JAK DLUGO CI SIE UDA WYMKNAC? PRZECIEZ TWOJE
              POSTY I JEGO SA BLIZNIACZE. NAWET TWOJ POBYT NA TACHANA MERKAZIT W TEL AWIWIE
              JUZ SLYSZELISMY OD NIEGO. DZIWIE SIE, ZE SIE JESZCZE NIE DEKOLDUJESZ Z
              HEBRAJSKIM...
              • pisssmaker Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 08:02
                Nadal nie jestem blazarem i nie mam zamiaru byc. Poza tym bycie na Tahana
                Merkazit nie jest zadnym cymesem. Kazda wycieczke spedzaja w tamto miejsce. A
                hebrajski ? Niestety umiem slabo. Blazare zna ten jezyk doskonale. Taka jest
                miedzy nami roznica. No i oczywiscie to ze ja nie jestem lewicowcem.
                Ata mewin tembel ?
                • oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 23:00
                  PISSMAKER, ANI MEWIN...SHEATA MESHAKER.
        • tornson Lecz się. 04.02.07, 23:36
    • explicit Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 04.02.07, 22:42
      Heheh , moj post wyklikales i zalozyles nowy na ten temat ,... Dobre :)))
    • josifek widac ze to pissmakera denerwuje,ze oni 04.02.07, 23:03
      musza razem z arabskimi darmozjadami w israelu israelski socjal dzielic, naszym
      potrafimy jeszcze wyzywic, ale te arabski darmozjady, nam na pissmarkerze wisza.
      • behamot3 a w Polsce nie zywi sie 04.02.07, 23:12
        pasibrzuchow? tak pytam bo nie wiem. czy oni placa podatki ? jakie maja pensje?
        kto utrzymuje icj nieslubne dzieci ? kto ostatnio obiecal 40 mln na swiotynie
        zamiast dac biednym emerytom?
        • josifek Re: a w Polsce nie zywi sie 04.02.07, 23:15
          pasibrzuchy, Polska bronia i karmia....i to bezinteresownie, nawet jak ktorys z
          nich z SB wspolpracowal...
    • absztyfikant habibi 04.02.07, 23:55
      Postępujesz jak tandetny hydraulik, który załatał dziurę na rurze kitem i
      cieszy się, że na razie nie przecieka.
      • iamhotep Re: a ja tych darmozjadow 05.02.07, 03:56
        jest zmuszony finansowac. Chcial czy nie chcial.

www.wrmea.com/html/us_aid_to_israel.htm
    • 1ja Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ???+ 05.02.07, 20:50
      Ale ty,moczodawco,przejmuje sie izraelskimi pieniedzmi.
      W Polsce te zjawiska rez sie zdarzaja.
    • pulsadenura Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 05.02.07, 22:05
      Sa biedni i zaniedbani i zwykle psuja image prominentnym.Well.Czyzby nie dlatego
      syjonisci z hitlerowcami wysylali ich na wycieczke do Auschwitz?.
    • szyszkaaa Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 05.02.07, 22:34
      pisssmaker napisała:

> Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu
      > boznice za spoleczne pieniadze....
      > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ?

jestem zaskoczona, nie samym wpisem bo takie wpisy już mnie nie dziwią, można
      przywyknąć.
      Ale jestem zaskoczona ilością wpisów w tym wątku
      ludzie, czy wy rozum postradaliście do reszty?
    • wieslaw06 Kazdy zyd jest darmozjadem 05.02.07, 23:43
      KAZDY ZYD BYL, JEST I BEDZIE DARMOZJADEM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka