pisssmaker 04.02.07, 21:49 Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu boznice za spoleczne pieniadze.... Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:03 Hahaha:) No nie, chyba sie posikam: patrioci izraelscy sie znalezli:))))))) Ale tak zupelnie powaznie: to jest w sumie problem Izraelczykow, nie? Stac ich na utrzymywanie specjalistow od ilosci diablow na szpilce i jeszcze w Polsce maja za co inwestowac. Info sprzed kilku dni: www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3357220,00.html Tylko podziwiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:08 Widzisz zydzie my nie wierzymy w gusla , magie lub zlotego cielca zwanym jahwe...wy jako poganie nie jestescie wstanie tego zrozumiec ale wy niczym nie roznicie sie od talibow i tych wszystkich muzulmanow ktorymi tak pogardzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:10 Polacy rowniez maja swoich darmozjadow, i tez czarnych. Uwazaj, bo kazdy kij ma 2 konce:))) www.kosciol.pl/article.php?story=20040531233721342 Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:16 Mylisz sie...ty jestes zydem i musisz nim byc...przestaniesz sluchac swoich rabinow...przestaniesz byc zydem. Ja jestem Polakie. Czujesz roznice zydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Bo Issrael to kraj wyznaniowy 04.02.07, 22:19 Nie da sie ukryc: czuje te roznice, i to jak cholera:)))))) Baronne de Rothschild oplacila mi kurs wzruszania ramionami i gestykulowania, wiec moge sie juz chyba uwazac za prawdziwego Zyda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
josifek widac za na koszt takich arabow jak pissmaker 04.02.07, 22:12 zyja, bo to go strasznie obchodzi, czyzby jego islamscy wspolwyznawcy nie na koszt europejskich socjalow zyli... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Dlatego ze lyzwinski i inni z "koalicji" to SB 04.02.07, 22:15 konfidenci , czyli konfidenci z SB rzadza teraz w Polsce. -------- „Kiedy startował w wyborach do Sejmu w 2001 r. Łyżwiński przyznał się, że był "świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa". Pytany o szczegóły tłumaczył, że był zarejestrowany, ale dla SB nic nie robił. Przed tymi wyborami do współpracy już się nie przyznał“ wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3773798.html Nas nie przekonajom ze, biale jest biale, a czarne jest czarne J.Kaczynski J.Kaczynski: Samoobrona jest tworem bylych oficerów SB. Mój brat dostal raport, z którego wynikalo, ze grupa bylych oficerów SB zalozyla zwiazek zawodowy Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Fanatycy religijni wszędzie są darmozjadami. 04.02.07, 22:29 pisssmaker napisała: > Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu > boznice za spoleczne pieniadze.... > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Fanatycy religijni wszędzie są darmozjadami. 04.02.07, 22:48 tornson napisał: > pisssmaker napisała: > > > Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu > > > boznice za spoleczne pieniadze.... > > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ? OD KIEDY TY KRYTYKUJESZ NETUREJ KARTA? COS CI SIE POMIESZALO. NIE DAWNO TEMU ICH DELEGACJA BYLA W TEHERANIE ZEBY SIE IDENTYFIKOWAC Z AHMEDINADZADEM, KTORY DWA RAZY W TYGODNIU GLOSI ZE IZRAEL MUSI BYC ZMAZANY Z MAPY SWIATA. CZY TY SAM NIE UWIELBIASZ PREZYDENTA IRANU ZA JEGO IDEOLOGIE? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Popieram Iran za to że sprzeciwia się naftowemu 04.02.07, 23:33 imperializmowi US-bandytów i buduje regionalną przeciwwagę dla ich izraelskiego pieska, ale nie oznacza to wcale że popieram ich chory fundamentalizm religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Popieram Iran za to że sprzeciwia się naftowe 04.02.07, 23:56 tornson napisał: > imperializmowi US-bandytów i buduje regionalną przeciwwagę dla ich izraelskiego > pieska, ale nie oznacza to wcale że popieram ich chory fundamentalizm religijny > . TO CO POWIEDZIALEM ODNOSI SIE DO PISSMAKERA. BLEDNIE CYTOWALEM CYTATAT Z CYTATU. PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A co do tego jak Iran traktuje holocaust. 04.02.07, 23:35 No cóż u nas też ludzie "na ludzie" podchodzą do kwestii eksterminacji Indian w obu Amerykach, która była dużo gorsza i bardziej krwawa niż holocaust i nikt jakoś nie krzyczy z tego powodu. Iran leży daleko od Europy, wojna dotknęła ich w małym stopniu, holocaust w żadnym, więc ich podejście do holocaustu jest takie jak Europejczyków czy Żydów do eksterminacji Indian. Odpowiedz Link Zgłoś
josifek ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolucji 04.02.07, 23:01 komunistycznej byli i nie tylko darmozjadami ale tez skodnikami i masowymi mordercami. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:10 josifek napisał: > komunistycznej byli i nie tylko darmozjadami ale tez skodnikami i masowymi > mordercami. NIE OBRAZAJ PISSMAKERA. ON UWIELBIA REWOLUCJE KOMUNISTYCZNA I WODZA TEJ REWOLUCJI, KTORY OD 1922 ROKU SPOCZYWA W KREMLOWSKIM MAUZOLEUM... Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:42 Chyba cie oscar powalilo. Z lenina chetnie zrobilbym nawoz pod moje rzodkiewki, tak zreszta z kazdego komunisty. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 04.02.07, 23:44 A z proroka Mahometa? www.islam-in-poland.org/main/dzieci/piosenki/mariam4.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 00:04 pisssmaker napisała: > Chyba cie oscar powalilo. Z lenina chetnie zrobilbym nawoz pod moje rzodkiewki, > > tak zreszta z kazdego komunisty. A TY NADAL NIE JESTES BLAZAREM? JAK DLUGO CI SIE UDA WYMKNAC? PRZECIEZ TWOJE POSTY I JEGO SA BLIZNIACZE. NAWET TWOJ POBYT NA TACHANA MERKAZIT W TEL AWIWIE JUZ SLYSZELISMY OD NIEGO. DZIWIE SIE, ZE SIE JESZCZE NIE DEKOLDUJESZ Z HEBRAJSKIM... Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 08:02 Nadal nie jestem blazarem i nie mam zamiaru byc. Poza tym bycie na Tahana Merkazit nie jest zadnym cymesem. Kazda wycieczke spedzaja w tamto miejsce. A hebrajski ? Niestety umiem slabo. Blazare zna ten jezyk doskonale. Taka jest miedzy nami roznica. No i oczywiscie to ze ja nie jestem lewicowcem. Ata mewin tembel ? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ale najwiekszymi darmozjadami wodzowie revolu 05.02.07, 23:00 PISSMAKER, ANI MEWIN...SHEATA MESHAKER. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 04.02.07, 22:42 Heheh , moj post wyklikales i zalozyles nowy na ten temat ,... Dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
josifek widac ze to pissmakera denerwuje,ze oni 04.02.07, 23:03 musza razem z arabskimi darmozjadami w israelu israelski socjal dzielic, naszym potrafimy jeszcze wyzywic, ale te arabski darmozjady, nam na pissmarkerze wisza. Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 a w Polsce nie zywi sie 04.02.07, 23:12 pasibrzuchow? tak pytam bo nie wiem. czy oni placa podatki ? jakie maja pensje? kto utrzymuje icj nieslubne dzieci ? kto ostatnio obiecal 40 mln na swiotynie zamiast dac biednym emerytom? Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: a w Polsce nie zywi sie 04.02.07, 23:15 pasibrzuchy, Polska bronia i karmia....i to bezinteresownie, nawet jak ktorys z nich z SB wspolpracowal... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant habibi 04.02.07, 23:55 Postępujesz jak tandetny hydraulik, który załatał dziurę na rurze kitem i cieszy się, że na razie nie przecieka. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhotep Re: a ja tych darmozjadow 05.02.07, 03:56 jest zmuszony finansowac. Chcial czy nie chcial. www.wrmea.com/html/us_aid_to_israel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ???+ 05.02.07, 20:50 Ale ty,moczodawco,przejmuje sie izraelskimi pieniedzmi. W Polsce te zjawiska rez sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsadenura Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 05.02.07, 22:05 Sa biedni i zaniedbani i zwykle psuja image prominentnym.Well.Czyzby nie dlatego syjonisci z hitlerowcami wysylali ich na wycieczke do Auschwitz?. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszkaaa Re: Dlaczego religijni zydzi to darmozjady ??? 05.02.07, 22:34 pisssmaker napisała: > Nie pracuja, biora zasilki na 30 osobowa rodzine, buduje im sie w izraelu > boznice za spoleczne pieniadze.... > Czy uczciwi izraelczycy w tej kwestii sa bezbronni ? jestem zaskoczona, nie samym wpisem bo takie wpisy już mnie nie dziwią, można przywyknąć. Ale jestem zaskoczona ilością wpisów w tym wątku ludzie, czy wy rozum postradaliście do reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw06 Kazdy zyd jest darmozjadem 05.02.07, 23:43 KAZDY ZYD BYL, JEST I BEDZIE DARMOZJADEM. Odpowiedz Link Zgłoś