Gość: NULLLL IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:21 ALE DURNY JESTES!!!!Mateuszku...,sorry...to nie Ty durny jestes tylko ten co chcial sprowokowac do tego forum,spij sokojnie kotku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdegustowany "Mateusz lat 10" - nowy pseudonim Michnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:30 prounijna propaganda na lamach GW jest juz nie tylko niesmaczna, ale rowniez obrazajaca inteligencje nawet najmniej wybrednych czytelnikow. Rzygam tymi akcjami w stylu "Mateuszek lat 10", "Przekonaj mame do Unii" itd. Inzynierowie dusz z GW - wykorzystujecie dzieci dla wlasnych celow jak radzieccy komunisci Pawlika Morozowa. Wstyd! A i skutek zapewne odwrotny do zamierzonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi ohyda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:46 rzefczywiscie ohyda. jakby Giertych wykorzystywal do swojej kampanii dzieci to "salony" kipialyby z oburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Re: ohyda 17.04.03, 00:05 Jesli to naprawde napisal 10-cio latek, to mam 2 obserwacje: 1. Ma wiecej oleju w glowie niz powyzsi opiniodawcy. 2. Jest dla Polski nadzieja, ze wytepi bigoterie i rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: ohyda IP: *.sims.nrc.ca 17.04.03, 00:17 chyba nie napisal tego 10-latek... ale mniejsza o to, kto z redaktorow dyzuruje dzis jako "glos czytelnika", w tym wypadku 10letniego. przy calym moim euroentuzjazmie, rece mi opadaja, ze GW drukuje takie g..... jutro kolej na glos dziecka poczetego w noc po podpisaniu traktatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: ohyda IP: *.sgh.waw.pl 17.04.03, 00:57 Zgadzam sie, tez jestem za przystapieniem Polski do UE ale GW w tym temacie przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: ohyda IP: *.ces.clemson.edu 17.04.03, 01:58 Gość portalu: maxi napisał(a): > rzefczywiscie ohyda. jakby Giertych wykorzystywal do swojej > kampanii dzieci to "salony" kipialyby z oburzenia Giertychowi juz nic nie pomoze, nawet dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz żalosne..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 07:14 Od paru lat nie kupuje ,,papierowej" wersji Wyborczej.Czasami zagladam na ten portal i utwierdzam sie w przekonaniu ze Panowie Redaktorzy nadal uprawiaja prymitytwna socjotechnike.Postanowilem zapisac na CD wypowiedz MATEUSZKA by kiedys wnukom pokazac jak bardzo mozna sie zeszmacic.,,POZDRAWIAM" fachowcow o robienia wody z mozgow. Odpowiedz Link Zgłoś
margala 10 lat ?!? 17.04.03, 08:55 Znam ludzi w tym wieku i nikt mnie nie przekona, że autor tekstu ma 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halibutt Re: 10 lat ?!? IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 10:03 margala napisał: > Znam ludzi w tym wieku i nikt mnie nie przekona, że autor tekstu > ma 10 lat. Też znam kilku młodych, dziesięcioletnich ludzi. I muszę powiedzieć, że wielu z nich używa o wiele trudniejszych konstrukcji i myśli o wiele szybciej, niż ich rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slymsc Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 10:27 Czyżby kolejny geniusz gazetowy. Kiedy wywiad z nowo narodzonym dzieckiem. Ale poza tym treść spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoteM Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.torun.mm.pl 17.04.03, 12:02 Żeby poważna Gazeta zamieszczała na pierwszej stronie takie teksty! Kto z Pań i Panów Redaktorów ulżył sobie w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ijon Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.crowley.pl 17.04.03, 17:05 Swietne wypracowanie Drogi Mateuszu !. Jednak jesli chcesz aby spelnily sie Twoje marzenia i aby Unia Europejska "byla juz dla Ciebie" - ucz sie jezykow. Jesli chcesz wyjechac i miec szanse na cos wiecej niz zmywanie naczyn lub sprzatanie - musisz opanowac co najmniej dwa lub trzy jezyki. Twoj polski jest w miare dobry jak na dziesiecioletniego chlopca, jednak nie zawracalbym sobie nim juz dluzej glowy. Ucz sie pilnie niemieckiego, angielskiego i francuskiego - to podstawowe jezyki w UE. Aby do czegos dojsc musisz je umiec ! Juz teraz aby dogadac sie z management'em w co wiekszych firmach w Polsce trzeba znac te jezyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.ewz.gda.pl 17.04.03, 18:45 W życiu nie widziałem i nie czytałem głupszej i bardziej wkurwiającej pierwszej strony. Miłej zabawy, sie Państwo bawiom i sobie nie przerywajom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: 205.189.166.* 17.04.03, 18:52 Wyborcza robi sobie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Kilonii oj Mateuszku, Mateuszku IP: *.ipt.aol.com 18.04.03, 17:40 czy to nie aby tatuś dyktował ci ten list; stary łgarz, były etatowy pracownik POP, znam go dobrze, mija czas a on się nie zmienia; płacą mu i wymyśla różne takie brednie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: "Mateusz lat 10 IP: 195.152.54.* 18.04.03, 18:07 "Mateusz lat 10" - nowy pseudonim Michnika albo mid-life crisis albo dziecinieje na stare lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek, lat 5 Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.lublin.mm.pl 19.04.03, 00:48 co za hipokryzja! tomek, lat 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Dlatego będę głosował na NIE!!! IP: 212.76.37.* 20.04.03, 17:29 Dlatego właśnie czytając słowa rzekomego Mateuszka, będę głosował na NIE DLA EUROPY!!!!!!!! I oby jak najwięcej ludzi ta zrobiło. A to dlatego, że nie lubię jak traktuje się ludzi jak idiotów wciskając im tak żenująco tandetną propagandę jak ów mateuszek... Poza tym co na EU pomoże - bezrobocie ma jeszcze wzrosnąć po wejściu do EU a do roboty w Brukseli i tak już teraz jadą albo zbierają się do wyjazdu nasi politycy, ich rodziny, dzieci, kuzyni i znajomi. Zwykły człowiek jak zwykle pozostanie na lodzie. NIE DLA EUROPY Michnika, Millera i Rywina. Nie dla pijackich spotkań Michnika Urbana, Millera i innych uczestników afer politycznych i gospodarczych w naszym kraju. Ale najbardziej NIE DLA ZAKUSÓW POLITYKÓW liczących na posadki w Brukseli, na którą my lud pracujący mamy płacić miliardy EURO w formie podatkó i codziennych danin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzi Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.in.lublin.pl / 192.168.111.* / *.net 21.04.03, 01:09 Ale propaganda Mateusz to pewnie podstawiony redaktorek.To nie jest argument że będziemy się integrować i że 100 000 osób pojedzie do roboty . Za to zapłacimy w latach 2004-2006 40 MLD zł a przecież bezrobotnyh mamy więcej bo ponad 3 miliony osób. Nie lepiej przznaczyć tę kasę na obniżenie zusu i wreszcie zajęcie się krajem a nie złodzieje na górze !!!!4 lata zmarnowali kolejne.Unia może sobie byc bez nas i my bez unii.Wszyscy eurosceptycy łączcie się załóżmy klub antyeuropejski !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olias tak, to jest ochydne, Gazeto IP: 213.199.195.* 21.04.03, 19:15 niestety, ci wyzwani przez ciebie nie mają internetu i kompa. więc Ci nie odpowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.chello.pl 28.04.03, 22:35 Biedny Mateuszku, a kto Ci tych bzdur naopowiadał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: To będzie już dla mnie - Mateusz, 10 lat IP: *.chello.pl 28.04.03, 22:36 Czyżby to Pan Adam udawał Mateuszka? Odpowiedz Link Zgłoś