piotrgdansk4 11.02.07, 00:57 www.liveleak.com/view?i=e1842edc4f&c=1 "You and your fucking Jesus can kiss my ass" - to czasem nie z Talmudu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adnanhasan Re: Ale dzicz 11.02.07, 01:22 www.israel-wat.com/28eng.jpg to dopiero jest dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Ale dzicz 11.02.07, 01:54 piotrgdansk4 napisał: > www.liveleak.com/view?i=e1842edc4f&c=1 > "You and your fucking Jesus can kiss my ass" - to czasem nie z Talmudu? przeciez sam linkiem wskazales zrodlo nastepny zachorowal na talmudyczno chorobe?:) nie staraj sie objac czegos na co jestes za glupi:) poznaj najpierw swojo religie:) mozesz nam nawet cos zacytowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk4 Re: Ale dzicz 11.02.07, 15:01 > przeciez sam linkiem wskazales zrodlo Nie, zalinkowalem do materialu, w ktorym takie zdanie padlo. Ponoc w Talmudzie w kwestii Jezusa sa tresci o podobnej wymowie i tamze okresla sie Go per bastard czy bekart. Ale do konca nie jestem pewien i stad moje pytanie. > > nastepny zachorowal na talmudyczno* chorobe?:) A co to za choroba? > nie staraj sie objac czegos na co jestes za glupi:) Na co konkretnie jestem za glupi i w czym moja glupota mialaby sie przejawiac? > poznaj najpierw swojo** religie:) Znam dosc dobrze. > mozesz nam nawet cos zacytowac:) Sluze: "Módlmy się za Żydów wiarołomnych aby Bóg i Pan nasz zdarł zasłonę z ich serc, żeby i oni poznali Jezusa Chrystusa Pana naszego. Módlmy się: Wszechmogący wiekuisty Boże, kiedy od miłosierdzia twego nawet Żydów wiarołomnych nie odrzucisz: wysłuchaj modły nasze za ten lud zaślepiony, aby wreszcie, poznawszy światło prawdy, którym jest Chrystus, z ciemności swoich został wybawiony przez tegoż Chrystusa Pana naszego Amen." Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Ale dzicz 11.02.07, 02:12 nowe wcielenie juz istniejacego na forum wielbiciela Talmudu:) jestes taki przewidywalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Ale dzicz 28.02.07, 01:43 Z domu wyniesli - Pomyslec ze ktos za takie scierwo nastawial lba w czasie wojny - Przyjdzie dzien ze beda chodzic chylkiem pod scianami jak kiedys ,... ============================================================================= "You and your fucking Jesus can kiss my ass" Odpowiedz Link Zgłoś