i-love-2-ski 16.02.07, 16:44 niektore drastyczne. www.msnbc.msn.com/id/16094272/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 16:53 absztyfikant napisał: > Dzieki za link kochana:* > dobrze spales zuczku,czy cos cie uwieralo w uszka,nie szpiczaste ma sie rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 16:56 Spalem kiepsko, bo cala noc myslalem o Tobie najdrozsza. Cierpialem bezsennosc i do tej pory jestem z nieutulonej tesknoty umierajacy.... Trace zmysly i marze, by spedzic z Toba choc chwile w milosnym usisku wiecznego spelnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 17:02 absztyfikant napisał: > Spalem kiepsko, bo cala noc myslalem o Tobie najdrozsza. Cierpialem bezsennosc > i do tej pory jestem z nieutulonej tesknoty umierajacy.... Trace zmysly i > marze, by spedzic z Toba choc chwile w milosnym usisku wiecznego spelnienia... > nu to obawiam sie ,ze powinienes zabeczko wzdychac do potretu pewnej innej damy o duzych gabarytach. a ja zabciu spalam jak susel,bo wczoraj poprobowalam mych sil na lodowisku i bylo SUPER,tylko nogi bola a co do usciskow to starcza mi moj malzonek,ten rowniez jest SUPER bo realny. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 17:06 Przyjmij moje slugi w darze jako dowod mej nieokielznanej milosci. www.aboriginalcraftgallery.com/members/1275006/uploaded/3.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 17:41 absztyfikant napisał: > Przyjmij moje slugi w darze jako dowod mej nieokielznanej milosci. > www.aboriginalcraftgallery.com/members/1275006/uploaded/3.JPG e tam lepiej sie zabciu okielznij(psia mac co za trudne slowa) bo nie takl czesto to arbo sie znowu maluje,ale jak ma dinner dla turystow to owszem wyjmuja farbki,ale jak widac po tobie przydala by im sie dieta niskotluszczowa no i mniej tej ognistej wody z pyfkiem,bo to tuczace zabciu. www.ss.hs.iastate.edu/intl/DILSA/Photo%20Albums/Aboriginals%20and%20Group%20Dinner/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:07 Kiedy ja nie mam specjalnej nadwagi - gora 2 kilo:) Biegam po buszu, wiec spalam. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:18 absztyfikant napisał: > Kiedy ja nie mam specjalnej nadwagi - gora 2 kilo:) > Biegam po buszu, wiec spalam. > > spalas,no to teraz makijaz i juz. nie zapomnij o szpileczkach kolezanko,bo nogi w nich dobrze wygladaj,ma sie rozumiec jesli masz dobre nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:25 absztyfikant napisał: Biegam po buszu, wiec spalam. > a to ty pisalas,czy kolezanka za twymi plecami? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:28 No ja to pisalem. O co ci chodzi kochanie? Wie e osob mnie zna i moga Ci powiedziec, ze ja nie jestem dziewczynka. Takich brzydkich dziewczynek z owlosieniem na twarzy nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:33 absztyfikant napisał: > No ja to pisalem. O co ci chodzi kochanie? Wie e osob mnie zna i moga Ci > powiedziec, ze ja nie jestem dziewczynka. Takich brzydkich dziewczynek z > owlosieniem na twarzy nie ma:))) > > he,he jesli to ty pisales/las to uRZywaj odpowiedniego rodzaju na swe owlosienie,inaczej to cholera bedzie dziwnie jak raz bedziesz w spodnicy a raz w spodniach,chociaz jako baba ja spodnie nosze wlasciwie non stop od urodzenia. a to ty brzydula sie urodziles,bo moi przodkowie byli wyjatkowo urodziwi,chwala im za to Panie Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:35 Chodzi ci o uzycie czasownika 'spalac'? Ty skonczylas podstawowke kochanie? Ubaw nie z tej ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:36 SPALANIE - KALORII, A NIE SPANIE:) NO NORMALNIE CYRK Z TOBA KOKIETKO:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:41 absztyfikant napisał: > Chodzi ci o uzycie czasownika 'spalac'? Ty skonczylas podstawowke kochanie? > Ubaw nie z tej ziemi:) > no rzeczywiscie ubaw iscie danowy, skoro mozna twoje slowo dwojako rozumiec i nie jest to kwestia podstawowki,tylki interpretacji zabciu. można też zainstalować sobie taki mały programik i używac na to spalanie,nie mylic ze spaniem r.żenskiego,innej litery,która istnieje w jezyku polskim ,a która nie powoduje tego typu pomyłek:) a wiec spalaj dalej i śpij jako chłop,abyśmy cię nie mylili z jakimiś żeńskimi płaczkami,tylko pozostaniesz jak byłeś męskim mazgajem ze szczecinka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:45 Nie musisz miec takich samych pogladow politycznych jak ja, ale mozesz mnie troche polubic. Nie jestem taki wredny za jakiego mnie masz. Ja wiesz - oko za oko. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:57 absztyfikant napisał: > Nie musisz miec takich samych pogladow politycznych jak ja, ale mozesz mnie > troche polubic. Nie jestem taki wredny za jakiego mnie masz. Ja wiesz - oko za > oko. > ty wredny-alez skad,tyle,ze bluzgasz wrednie. ciebie sloneczko to sie je jako buleczke,taka milutka maslanke z dzemem ot na sniadanko i tyle. to ja jestem wredna ,ruda malpa,anty.....,o dziwnych pogladach,nie wiadomo skad i wiadomo dlaczego nie wiadomo skad,tyle,ze zaprawiona w boju z twardymi chlopami i babami,ot i cala prawda.ja nie mam oko za oko,tyle,ze nie lubie jak ktos mi w moje piorka dmucha bo mieszkam w bejzmencie,na zielonym pointcie i wiadomo co i wiadomo komu robie bom glupia i niewyksztalcona. nu a teraz czas na cwiczenia,aby zaszedł proces spalania coby lustereczek nie bić wieczorem,ze małpy kłamia wrednie.poza tym lubie abstrakcje i poczucie humoru a coraz mniej tu piszacych je ma,bo wiadomo nikt im nie placi za humor,tylko za prace wdrozeniowa.nu i to by bylo na tyle co i na przodzie morduchna,trzymaj sie i ubierz sie cieplo cobys swego gardziolka nie przeziebil.pamietaj nie pij zimnej wody z lodem,bo ty mi wygladasz na delikatnego w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 18:59 Strasznie plujesz na Izrael, ale jeszcze moze kiedys przejrzysz na oczy - czego z calego serduszka zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rok na zdjeciach 16.02.07, 19:09 absztyfikant napisał: > Strasznie plujesz na Izrael, ale jeszcze moze kiedys przejrzysz na oczy - czego > > z calego serduszka zycze:) > ja pluje tylko jak jem pestki ze slonecznika,ale pomimo twych zyczen bede nimi plula,bo lubie tylko te nasionka a nie skorupki. mam sporo przyjaciol zydow,ale nie takich jak twoi faworyci,ci mi zupelnie nie odpowiadaja bo wiadomo co i wiadomo jak robia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: fajne kartinki!!!!!!!!! 16.02.07, 18:14 a i tak jestescie dupki!!! he...he... Odpowiedz Link Zgłoś