Dodaj do ulubionych

Dana33, moze sie poznamy osobiscie...?

IP: 66.42.99.* 07.05.03, 06:02
Dana33, skarbie zawsze czytam Twoje wypowiedzi z wielkim zainteresowaniem i
goracym sercem. Jest w nich cos, co mnie fascynuje. Moze nie odmowisz i
spotkamy sie na kawie, pozniej romantyczna kolacja przy swiecach, a dalej to
juz zycie scenariusz napisze. Ja ze swojej strony moge gwarantowac pelny
wachlarz uslug w kazdy mozliwy sposob, jestem w tych sprawach
profesjonalista. Zreszta pocoz slowa, spotkamy sie i slowa nie beda potrzebne

(@)-'-,
Obserwuj wątek
    • Gość: Oczarowany Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...? IP: *.lv.lv.cox.net 07.05.03, 08:52
      Gość portalu: Oczarowany napisał(a):

> Dana33, skarbie zawsze czytam Twoje wypowiedzi z wielkim zainteresowaniem i
      > goracym sercem. Jest w nich cos, co mnie fascynuje. Moze nie odmowisz i
      > spotkamy sie na kawie, pozniej romantyczna kolacja przy swiecach, a dalej to
      > juz zycie scenariusz napisze. Ja ze swojej strony moge gwarantowac pelny
      > wachlarz uslug w kazdy mozliwy sposob, jestem w tych sprawach
      > profesjonalista. Zreszta pocoz slowa, spotkamy sie i slowa nie beda potrzebne
      >
      > (@)-'-,
      • wtracalski Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...? 07.05.03, 09:21

> Gość portalu: Oczarowany napisał(a):
        >
        > > Dana33, skarbie zawsze czytam Twoje wypowiedzi z wielkim zainteresowaniem
        > i
        > > goracym sercem. Jest w nich cos, co mnie fascynuje. Moze nie odmowisz i
        > > spotkamy sie na kawie, pozniej romantyczna kolacja przy swiecach, a dalej
        > to
        > > juz zycie scenariusz napisze. Ja ze swojej strony moge gwarantowac pelny
        > > wachlarz uslug w kazdy mozliwy sposob, jestem w tych sprawach
        > > profesjonalista. Zreszta pocoz slowa, spotkamy sie i slowa nie beda potrze
        > bne
        > >
        > > (@)-'-,
        • Gość: hawk Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...?/i pejsy IP: *.vc.shawcable.net 07.05.03, 10:01
          I pejsy zapuscic, tak aby mozna je bylo zawiazac na podbrodku, bez takich
          pejsow nawet sie nie zblizaj do Dany!. Bez pejsow bedziesz wygladal jak ogier
          bez ogona, a wiec z czym do ludzi??
          • fredzio54 Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...?/i pejs 07.05.03, 10:20
            Gość portalu: hawk napisał(a):

> I pejsy zapuscic, tak aby mozna je bylo zawiazac na podbrodku, bez takich
            > pejsow nawet sie nie zblizaj do Dany!. Bez pejsow bedziesz wygladal jak ogier
            > bez ogona, a wiec z czym do ludzi??
            a co de pejsow Radziwilla zona zawsze prosila o jankiela(moj pre dziadek) z
            pejsamy
    • fredzio54 Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...? 07.05.03, 10:18

>
      > (@)-'-,
    • Gość: Oczarowany Re: Dana33, moze sie poznamy osobiscie...? IP: *.lv.lv.cox.net 07.05.03, 17:10

>
      > (@)-'-,
      • Gość: dana33 do oczarowanego IP: *.adsl.actcom.co.il 07.05.03, 19:34
        nu, hallllaaalllaaaooo!!!!!!!! I am here!!!!!
        sluchaj, cos mi tu nie gra. jesli ty tak oczarowany, to co taki niecierpliwy?
        co do spotkania, nu, jest pare malutkich punktow, nie wiem, czy do wypelnienia
        ich jestes gotow:

1. ja gram pierwsze skrzypce
        2. maz musi sie zgodzic (mam tu watpliwosci)
        3. pewien specjalny przyjaciel z tel avivu musi sie zgodzic
        4. siostra musi cie zobaczyc i wydac opinie pozytywna
        5. musze zobaczyc test na aids (negatywny)
        6. moja mama ma przedostatnie slowo

jak to wszystko powyzej bedzie wypelnione, to musze miec twoje zdjecie, en face
        i z profilu, swiadectwo niekaralnosci z policji twojego kraju i zaswiadczenie
        od lekarza o oglolnym stanie twojego zdrowia, jak rowniez zaswiadczenie z
        health club o stanie twojej sprawnosci fizycznej (bardzo wazne!). z tym
        wszystkim w reku, zamelduj sie znow, wtedy zawiadomie cie w jakiej kawiarni, o
        ktorej godzinie, jakiego dnia i jakiego roku. Twoja, uzbrojona w cierpliwosc,
        dana (czy cierpisz na kompleks edypa?)
        mojego
        • Gość: zdrowy ja jestem zdrow jak ryba! IP: 62.139.26.* 07.05.03, 20:47
          a i niedaleko, bo w egipcie. czy zaswiadczenie od lekarza nie wystarczy?
          moge sie zameldowac w ciagu 24 h.
          • Gość: dana33 Re: ja jestem zdrow jak ryba! IP: *.adsl.actcom.co.il 07.05.03, 21:10
            Gość portalu: zdrowy napisał(a):

> a i niedaleko, bo w egipcie. czy zaswiadczenie od lekarza nie wystarczy?
            > moge sie zameldowac w ciagu 24 h.

nu, wezme to pod uwage, te 24 h. :)
            • Gość: Oczarowany Re: ja jestem zdrow jak ryba! IP: *.lv.lv.cox.net 08.05.03, 09:59
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

>
              > nu, wezme to pod uwage, te 24 h. :)

Dana33 jakis kreatura sie podszywa pod Twojego nicka, nie woerze ze to Ty
              kochanie. Prosze odezwij, powiedz slowko slodyczy dla swojego cichego adoratora
              (@)--'-,- X 2001

powiem Ci kochanie w sekrecie..jestem ob...zany skarbie, tak jak przystalo na
              prawdziwego mena, ale nie mow narazie o tym swojej mamusi
              • Gość: Tomek44 do Dany33 IP: 213.8.97.* 08.05.03, 10:23
                Dana, cos mi sie wydaje, ze ten oczarowany, to staruszka, ktora marzy, aby ja
                zgwalcili.
                Marzenia nic nie kosztuja, a moga byc bardzo podniecajace.
              • Gość: dana33 Re: ja jestem zdrow jak ryba! IP: *.bb.netvision.net.il 08.05.03, 10:59

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                >
                > >
                > > nu, wezme to pod uwage, te 24 h. :)
                >
                > Dana33 jakis kreatura sie podszywa pod Twojego nicka, nie woerze ze to Ty
                > kochanie. Prosze odezwij, powiedz slowko slodyczy dla swojego cichego
                adoratora
                >
                > (@)--'-,- X 2001
                >
                > powiem Ci kochanie w sekrecie..jestem ob...zany skarbie, tak jak przystalo na
                > prawdziwego mena, ale nie mow narazie o tym swojej mamusi

nu, mam male pytanko: ty jestes obrzezany wg tradycji zydowskiej, czy tez ktos
                nie znajacy zawodu podniosl reke za wysoko i obrzezal ci zdziebko mozgu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka