Gość: Maciek IP: *.mediaplanning.com 07.05.03, 20:55 Bardzo Dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ULA P Re: ULA IP: *.proxy.aol.com 07.05.03, 21:03 PRECZ Z NIEMCAMI NIECHZYJE POLSKA I USA :NIEMCY SA BARDZO ZAZDROSNI I ZDENERWOWANI TYM ZE POLSKA JEST I BEDZIE ZAWSZE PRZYJACIELEM AMERYKI:MY PRZECIESZ POTRAFIMY SIE LEPIEJ ZROZUMIEC Z USA JAK Z TYMI PRZEKLETYMI NIEMCAMI:MIESZKAM JUZ PONAD 20 LAT W NIEMCZECH I WIEZCIE MI TAK SAMO JAK NA POCZATKU MOJEGO POBYTU TU W NIEMCZECH NIENAWIDZE ICH!!!ULA P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: ULA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 21:26 Gość portalu: ULA P napisał(a): > PRECZ Z NIEMCAMI NIECHZYJE POLSKA I USA :NIEMCY SA BARDZO > ZAZDROSNI I ZDENERWOWANI TYM ZE POLSKA JEST I BEDZIE ZAWSZE > PRZYJACIELEM AMERYKI:MY PRZECIESZ POTRAFIMY SIE LEPIEJ ZROZUMIEC > Z USA JAK Z TYMI PRZEKLETYMI NIEMCAMI:MIESZKAM JUZ PONAD 20 LAT > W NIEMCZECH I WIEZCIE MI TAK SAMO JAK NA POCZATKU MOJEGO POBYTU > TU W NIEMCZECH NIENAWIDZE ICH!!!ULA P. Ja też ich nie lubie i nie chce ich w Iraku, ale czy polityka USA do Polski jest szczera? Nie jestem tego taki pewny. Narazie nas potrzebują a co będzie dalej to zobaczymy. Mój dziadek mi powtarzał zawsze w takich sytuacjach PAMIETAJ KAŻDY UKŁAD JEST WSPANIAŁY I DOBRY ALE DOPUTY DOPUKI PRZYNOSI KOŻYŚCI. Później jest dowidzenia. Z tym że na wierzchu zostaje zawsze silniejszy, a Polska do takich krajów sie nie zalicza. Obyśmy na tym nie stracili !!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: ULA IP: *.cuhawaii.net 08.05.03, 07:30 Gość portalu: Bolo napisał(a): > Gość portalu: ULA P napisał(a): > > > PRECZ Z NIEMCAMI NIECHZYJE POLSKA I USA :NIEMCY SA BARDZO > > ZAZDROSNI I ZDENERWOWANI TYM ZE POLSKA JEST I BEDZIE ZAWSZE > > PRZYJACIELEM AMERYKI:MY PRZECIESZ POTRAFIMY SIE LEPIEJ > ZROZUMIEC > > Z USA JAK Z TYMI PRZEKLETYMI NIEMCAMI:MIESZKAM JUZ PONAD 20 > LAT > > W NIEMCZECH I WIEZCIE MI TAK SAMO JAK NA POCZATKU MOJEGO > POBYTU > > TU W NIEMCZECH NIENAWIDZE ICH!!!ULA P. > > > Ja też ich nie lubie i nie chce ich w Iraku, ale czy polityka > USA do Polski jest szczera? Nie jestem tego taki pewny. Narazie > nas potrzebują a co będzie dalej to zobaczymy. Mój dziadek mi > powtarzał zawsze w takich sytuacjach PAMIETAJ KAŻDY UKŁAD JEST > WSPANIAŁY I DOBRY ALE DOPUTY DOPUKI PRZYNOSI KOŻYŚCI. Później > jest dowidzenia. Z tym że na wierzchu zostaje zawsze silniejszy, > a Polska do takich krajów sie nie zalicza. Obyśmy na tym nie > stracili !!!!!! Pozdrawiam Dodam tylko tyle ze gdyby Polska siedziala cicho to dalej bylaby nic nie znaczacym krajem "wschodniej" europy. Uwazam ze juz teraz widoczne sa korzysci dla Polski a sa szanse na duzo wieksze, tak polityczne jak i gospodarcze. Po tym jak Niemcy i Francja (sojusznicy Ameryki) staneli wszeciwko niej, ktos musial wypelnic te luke. Doberze ze to zrobili polacy. Wstydze sie tylko tym ze Polske reprezentuja tacy ludzie jak Cimoszewicz czy Miller. Jak ten czas wolno leci. Odpowiedz Link Zgłoś