blazare1 23.03.07, 23:28 ... i wszystko jasne.. :) # www.youtube.com/watch?v=dC1cgVGdDRM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Slash... 23.03.07, 23:31 blazare1 napisał: > ... i wszystko jasne.. :) > > # www.youtube.com/watch?v=dC1cgVGdDRM I tu się z Tobą zgadzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Slash... 23.03.07, 23:33 vitalia napisała: > I tu się z Tobą zgadzam :))) Jedyny zespół, który nie gra dla Żydów i Polaków. I chwała im za to... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Slash... 23.03.07, 23:35 blazare1 napisał: > vitalia napisała: > > > I tu się z Tobą zgadzam :))) > > Jedyny zespół, który nie gra dla Żydów i Polaków. I chwała im za to... Muzyka łagodzi obyczaje ! Grają dla wszystkich którzy ich słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Slash... 23.03.07, 23:35 vitalia napisała: > Grają dla wszystkich którzy ich słuchają. Ale nie dla Żydów i Polaków, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Slash... 23.03.07, 23:36 blazare1 napisał: > vitalia napisała: > > > Grają dla wszystkich którzy ich słuchają. > > Ale nie dla Żydów i Polaków, hehehe A Ty jesteś z Marsa ? he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Slash... 23.03.07, 23:45 Habibi jest z tej ponizszej plenety, hehehe:) www.vaiden.net/ape_planet4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Slash... 23.03.07, 23:47 absztyfikant napisał: > Habibi jest z tej ponizszej plenety, hehehe:) Zgadnij, kto mnie ostatnio przytulał :P # j.pudelek.pl/p/2006/03/17/161451.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:13 ... a już nie chce mi się tego naprawiać o tej porze. Dobranoc wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:17 Moge wpasc, jestes jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:18 absztyfikant napisał: > Moge wpasc, jestes jeszcze? Jestem, ale Java mi wysiadła. Czat nie chce mi się załadować... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:19 Mozna poszukac innego, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:22 absztyfikant napisał: > Mozna poszukac innego, hehe Konia z rzędem temu, kto znajdzie czat nie chodzący na Javie. :} Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:24 Mozna zalozyc forum hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:26 absztyfikant napisał: > Mozna zalozyc forum hehehe Mam lepszy pomysł. Masz zainstalowanego Flasha? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:27 A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:28 absztyfikant napisał: > A co to jest? Nie ważne.. :P. Wejdź na tę stronkę i zobacz czy ci działa... @ dhost.info/fingerboard/index.php?dzial=chat/chattest Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:25 Ty je zaloz, bo ja juz mam jedno, a jest limit. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:27 blazare1 napisał: > > > Konia z rzędem temu, kto znajdzie czat nie chodzący na Javie. :} boze jakie ty masz wyksztalcenie,bo ze absztyf nic nie wie to wiadomo,ale ty 24.......latek:)? he,he poczytalam sobie troche forum szczecinskie powinienes fakus im zatkac gebe,bo wypaplali wszystko o tobie.. no,no nie pomylilam sie co do twej profesji:)) ciao dla komediantow sle jak zawsze ubawiona po pachy rachelka:)) www.youtube.com/watch?v=pULXnVTRynY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Coś mi się pierniczy z Javą w tym moim BSD... 24.03.07, 00:28 Dal linka Ruchna, bo ostatnio nie sledze Szczecina zbyt uwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś