maglara 08.04.07, 21:12 a co wy tam robicie dzisiaj, ja sie nudze, dzieci z przejedzenia sie pospaly, gary marysia umyla, a co tam w Tel Awiwie, no chyba obserwacja nieba to tez nie na dluzsza mete... Jednak jak dobrze mieszkac w Europie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: Dana 08.04.07, 21:27 czegos ty dal tym dziatkom,ze padly -chyba tego zuru z lisciem bobkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Dana 08.04.07, 21:43 Kiedy s dawno dawno temu wyjechalem z dolu kopalni i na stacji mowie do kolegi z Klobucka" Teraz mam smak na dobry zur" On mowi to chodz dzisiaj packer zupa to zur" Nie myslac wiele wlazlem do tej garkuchni na kopalni to i dostalem na niedomyty talerz zur z jajkiem.Bardzo oglednie( ale zawiedziony) powiedzialem tylko koledze" To se mozesz som zjesc". Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dana 08.04.07, 21:45 grzegorz1948 napisał: > To se mozesz som zjesc". no maglara ma jakies dziwne przepisy,ktorymi dzieci truje a potem jeszcze usiluje jezdzic na rowerze. jakas wesola meska kobita:) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Dana 08.04.07, 21:44 hihi, przynajmniej mam spokoj od dzieciarni, choc dorosle sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dana 08.04.07, 21:46 maglara napisała: > hihi, przynajmniej mam spokoj od dzieciarni, choc dorosle sa ;) widac dziatwa niezle podtruta,bo choc dorosle som to NIGDY nie masz spokoju od choler:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Dana 09.04.07, 01:08 nie podtrulam ichnich, do dziadkow pojechali, a co tam u Twojich dziatkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 08.04.07, 21:36 watpie, zeby w tel avivie sie nudzili, ale nie moge byc pewna. ja jestem jeruszalajmska.... i nie nudze sie zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Dana 08.04.07, 21:47 Idz do diabla on cie z wdziecznoscia przyjmnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 08.04.07, 22:47 bym moze i poszla, grzesiu der germanski, ale najpierw musze poczytac sobie te moje odyseje, ktore mi obiecywales juz jakies 4 miesiecy temu albo i wiecej, ze od razu i natychmiast, a tu ni chu chu.... bez odyseji to ja nikak nigdzie nie pojde... wiec jak? masz te odyseje czy odwolujesz i przyznajesz sie do lgarstwa, nawet nie pierwszej klasy, tylko zwyklego, pospolitego i prymitywnego klamstwa, grzesiu der germanski? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Dana 08.04.07, 23:24 Twoja krotka pamiec mnie zabija! Czy przypadkiem ty nie pisalas o Francuziku ktoremu kopnelas w tylek ze byl on antysemitom.Juz ci raz pisalem pisz sobie te swoje wspomnienia w kajeciku bo sie gubisz. A mowia ze czosnek wplywa dobrze na pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 08.04.07, 23:36 nie grzesiu der germanski.... nic takiego nie pisalam.... znow zmyslasz niesamowicie... oczywiscie, ze czosnek wplywa dobrze na pamiec.... u ciebie widac wyrazny jego brak.... nu, wiec tymczasem nigdzie nie ide i czekam na te odyseje.... coraz bardziej mnie zaciekawiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.us Re: Dana 09.04.07, 00:09 tu mowa o tej opetanej azjatyckiej masochistce ktora opuscila europe by zdziczec w getcie otoczonym murem?? siedzi napewno na walizku w schronie odgryzajac ze zlosci paznokcie po kolejnym forumowym mordobiciu (uwielbia jak na nia pluja,nie bija) czekajac na zapowiedzia apokalipse Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Dana 09.04.07, 10:04 mosiek.us napisał: > tu mowa o tej opetanej azjatyckiej > masochistce ktora opuscila europe > by zdziczec w getcie otoczonym murem?? > no i popatrz tylko mosku us. gdyby okolo 70r ne nie wygoniono zydow z ich kraju w palestynie mialbys dzis swiety spokoj z zydami.za bledy przodkow sie placi.teraz rachunek przyszedl do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś