wtracalski 19.05.03, 09:15 A.D. istota calkiem podobna do swini Wasz obraz maluje z zapalem, az dymi: Jakas holota W kaluzy blota Polska, 2003 Anno Domini??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elena Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.menta.net 19.05.03, 15:06 Jak się wtrącalski o wierszyk tak prosi, to już wtrącalski ten wierszyk dostanie. Panie, hołota utytłana w błocie, na twe parnasy zanosim wołanie. Wtrącalski! Boże! Carze!Za miliony cierpisz. Uczysz miliony? To rób to rozumnie, bo z twej nauki taki tylko wniosek, że co twą cnotą, jest niecnotą u mnie. Dla wyjaśnienia, aby jasno było: za winę kilku, nam wszystkim dokuczasz, a swoich winnych w spokoju zostawiasz? Powiedz mi mistrzu, czego ty nauczasz. Zacny Baruchu, daremny wysilek. Zapewne teraz się przewracasz w grobie. Dziś Schopenhauer widać bardziej w modzie, choć on zapewne byłby obcy tobie. Swiat idzie naprzód, a Wtrącalski swoje: /bez świadomości, że wszystko już było/ Albo hołoto, robisz to co mówię, Albo hołoto, będziesz brała w ryło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Do Eleny IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 16:04 Gość portalu: Elena napisał(a): > Jak się wtrącalski o wierszyk tak prosi, > to już wtrącalski ten wierszyk dostanie. > Panie, hołota utytłana w błocie, > na twe parnasy zanosim wołanie. > Wtrącalski! Boże! Carze!Za miliony cierpisz. > Uczysz miliony? To rób to rozumnie, > bo z twej nauki taki tylko wniosek, > że co twą cnotą, jest niecnotą u mnie. > > Dla wyjaśnienia, aby jasno było: > za winę kilku, nam wszystkim dokuczasz, > a swoich winnych w spokoju zostawiasz? > Powiedz mi mistrzu, czego ty nauczasz. > > Zacny Baruchu, daremny wysilek. > Zapewne teraz się przewracasz w grobie. > Dziś Schopenhauer widać bardziej w modzie, > choć on zapewne byłby obcy tobie. > > Swiat idzie naprzód, a Wtrącalski swoje: > /bez świadomości, że wszystko już było/ > Albo hołoto, robisz to co mówię, > Albo hołoto, będziesz brała w ryło. Droga Eleno, Umieść proszę te wiersze w "Galerii Portretów". Wiesz, co Ci powiem? Jesteś niesamowita. Pozdrawiam, (C)zytelnik (C)zytający (C)iebie z (P)rzyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Do Eleny 19.05.03, 16:58 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Droga Eleno, > > Umieść proszę te wiersze w "Galerii Portretów". > > Wiesz, co Ci powiem? > > Jesteś niesamowita. > > Pozdrawiam, > > (C)zytelnik (C)zytający (C)iebie z (P)rzyjemnością > Ogloszenie: Zamienie Dane na Elene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Eleny IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 18:12 wtracalski napisał: > Ogloszenie: > Zamienie Dane na Elene Aleś Ty niestały, wprost pojęcie przechodzi. U Was w tym IL-u wszyscy tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Polska, 2003 A.D. 19.05.03, 16:54 Gość portalu: Elena napisał(a): > Dla wyjaśnienia, aby jasno było: > za winę kilku, nam wszystkim dokuczasz, > a swoich winnych w spokoju zostawiasz? > Powiedz mi mistrzu, czego ty nauczasz. Droga Eleno, Jesli tak zrozumialas moje wypociny, chyba to moja osobista wina. Sprobuj, jednak, przeczytac je jeszcze raz z zalozeniem ze "dokuczam" tylko specyficznym jednostkom (no, moze grupom), ktorzy nadaja na forum calkiem milej Polsce, ohydne antysemickie oblicze - mysle, ze obraz ci sie rozjasni. Znam dzisiejsza Polske wiecej niz dobrze, szkoda ze nie jest na tym forum nalezycie reprezentowana... Pozdrowienia Wtracalski Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Polska, 2003 A.D. 19.05.03, 17:09 wtracalski napisał: > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > > Dla wyjaśnienia, aby jasno było: > > za winę kilku, nam wszystkim dokuczasz, > > a swoich winnych w spokoju zostawiasz? > > Powiedz mi mistrzu, czego ty nauczasz. > > Droga Eleno, > Jesli tak zrozumialas moje wypociny, chyba to moja osobista wina. > Sprobuj, jednak, przeczytac je jeszcze raz z zalozeniem ze "dokuczam" tylko > specyficznym jednostkom (no, moze grupom), ktorzy nadaja na forum calkiem > milej Polsce, ohydne antysemickie oblicze - mysle, ze obraz ci sie rozjasni. > Znam dzisiejsza Polske wiecej niz dobrze, szkoda ze nie jest na tym forum > nalezycie reprezentowana... > Pozdrowienia > Wtracalski PS Tez czytam cie z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.menta.net 19.05.03, 17:42 Wtrącalski, kochany, to tylko ten mój moralizatorski nadajnik się włączył. Jak zobaczyłam to Polska w tytule, podskoczylam do góry i siup, automatycznie.Nie umiem na pewne rzeczy nie reagować. Tym bardziej, że przedtem potknęłam się o parę bardziej nikczemnych niz szlachetnych wypowiedzi z obu stron i rezultat znasz.Przyjmuję do wiadomości twoją erratę i proszę o potraktowanie moich wypocin z humorem i z przymrużeniem oka.Ja chciałam tylko sieknąć zletka ironią, ale broń Boże obrazić. Wszystkim panom pięknie dziękuję za pochwały.Pozdrowienia. Elena. Ps. Dany się nie da zastąpić.A już w żadnym wypadku takim marnym puchem jak ja.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.fastres.net 19.05.03, 17:49 Czyzby to byla zona naszego mirmila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.menta.net 19.05.03, 18:43 senza complimenti.Sbagliando s'impara. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo!!!! Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.tnt40.chi5.da.uu.net 19.05.03, 17:17 Wtracalski-padnij na kolana i pros Elene o wybaczenie. Widzisz -trzeba dwa razy myslec zanim sie cos raz zrobi. Jestes kutas-mowiac delikatnie. Pozdr.dla Eleny Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Polska, 2003 A.D. 19.05.03, 17:31 Gość portalu: wojo!!!! napisał(a): > Wtracalski-padnij na kolana i pros Elene o wybaczenie. > Widzisz -trzeba dwa razy myslec zanim sie cos raz zrobi. > Jestes kutas-mowiac delikatnie. > > Pozdr.dla Eleny No, moze nawet jestem. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.fastres.net 19.05.03, 17:51 On jest conajmiej 10 kutasow wart, bo conajmiej tyle podpisow uzywa, a moze w jego pracy ma duzo z nimi do czynienia, moze tez robi cos na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Polska, 2003 A.D. IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 18:15 Gość portalu: jarek napisał(a): > On jest conajmiej 10 kutasow wart, bo conajmiej tyle podpisow uzywa, a moze w j > ego pracy ma duzo z nimi do czynienia, moze tez robi cos na czarno? Może - jak się naje kaszanki w sosie z czarnej rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś