nicolas1981 23.04.07, 21:07 Wiec Aeroflotem do KRL-D wrocilem Az lzy mialem nawet byly Attache culturel byl (Pak Sung Chol) i Slawomi Guzowski a czy za nimi nie bylo to Stanislaw Ognik lub Dobek? Bardzo fajny film Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 23.04.07, 21:24 był "sadownik" ;) ale najciekwsze, że w jednym poznałęm koreańczyka który leciał z naimi z pekinu do pjongjangu Pak Sung Chol - występuje też w bułgarskim dokumencie o krld Pierwsze kopie już pale na DVD w HQ ;) a dokument - bardzo dobry przemyślany delikatnie dotykający drażliwe tematy podobał mi się - żal mi tych nauczycielek, które martwią się czy ich chłopcy jeszcze żyją i znamienne, że po roku 1961 korespondencja zmarła smutne i obnażające ten system Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 11:43 Pak nie mógł z Tobą lecieć do KRL-D bo z Polski wyjechał w czerwcu 2005 r. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 18:15 coś mi sie musiało pomylić - mysiałem go chyba na jakimś zdjeciu widzieć i tak mi się zakodowało Odpowiedz Link Zgłoś
jokosz Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 23.04.07, 21:38 FILM BARDZO PRZEJMUJĄCY. Tylko czy te ""dzieci"" które dziś dobiegają do 60 jescze żyją.???ciekwae ile z nich zrobilo kaiereę W PPK? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 11:45 tak, był i Stanisław Dobek i Sławoj Guzowski. Też bardzo miło mi się patrzyło na Paka - nie widziałem go już dwa lata. Dodam jeszcze, że bardzo dobrze znam Pana Dzo Song Mu, który w tym filmie wystąpił jako jeden z wychowanków - na moim biurku w Radomiu stoi koreański wazonik jaki sprezentował mi on podczas jednego z naszych spotkań w Pjongjangu. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 12:11 No i przy okazji byl u ciebie w Radomiu a wiesz co zastanawiam sie nad jednym, z nim był inny gość czy ktos wiesz kim on był? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 08:48 www.allegro.pl/item184619769_dom_odzyskanego_dziecinstwa_marian_brandys.html i nawet nikt tego nie kupił Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 08:55 Kupiłem go w Antykwariacie za 15 PLN ostatnio Porozmawiałem z Slawomirem Guzowskim dziś rano, potwierdza mi ze 2 gość był również sierotą. Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 10:20 bo większość z nas już ma :) Odpowiedz Link Zgłoś