Dodaj do ulubionych

Reakcje o programie o sierotach Koreanskich

23.04.07, 21:07
Wiec Aeroflotem do KRL-D wrocilem
Az lzy mialem nawet byly Attache culturel byl (Pak Sung Chol)
i Slawomi Guzowski a czy za nimi nie bylo to Stanislaw Ognik lub Dobek?
Bardzo fajny film
Obserwuj wątek
    • untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 23.04.07, 21:24
      był "sadownik" ;)

ale najciekwsze, że w jednym poznałęm koreańczyka który leciał z naimi z pekinu
      do pjongjangu

Pak Sung Chol - występuje też w bułgarskim dokumencie o krld

Pierwsze kopie już pale na DVD w HQ ;)

a dokument - bardzo dobry przemyślany delikatnie dotykający drażliwe tematy

podobał mi się - żal mi tych nauczycielek, które martwią się czy ich chłopcy
      jeszcze żyją

i znamienne, że po roku 1961 korespondencja zmarła smutne i obnażające ten
      system
      • kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 11:43
        Pak nie mógł z Tobą lecieć do KRL-D bo z Polski wyjechał w czerwcu 2005 r.
        • untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 18:15
          coś mi sie musiało pomylić - mysiałem go chyba na jakimś zdjeciu widzieć i tak
          mi się zakodowało
    • jokosz Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 23.04.07, 21:38
      FILM BARDZO PRZEJMUJĄCY. Tylko czy te ""dzieci"" które dziś dobiegają do 60
      jescze żyją.???ciekwae ile z nich zrobilo kaiereę W PPK?
    • kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 11:45
      tak, był i Stanisław Dobek i Sławoj Guzowski. Też bardzo miło mi się patrzyło na
      Paka - nie widziałem go już dwa lata. Dodam jeszcze, że bardzo dobrze znam Pana
      Dzo Song Mu, który w tym filmie wystąpił jako jeden z wychowanków - na moim
      biurku w Radomiu stoi koreański wazonik jaki sprezentował mi on podczas jednego
      z naszych spotkań w Pjongjangu.
      • nicolas1981 Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 24.04.07, 12:11
        No i przy okazji byl u ciebie w Radomiu
        a wiesz co zastanawiam sie nad jednym, z nim był inny gość czy ktos wiesz kim
        on był?
    • untochables Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 08:48
      www.allegro.pl/item184619769_dom_odzyskanego_dziecinstwa_marian_brandys.html

i nawet nikt tego nie kupił
      • nicolas1981 Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 08:55
        Kupiłem go w Antykwariacie za 15 PLN ostatnio
        Porozmawiałem z Slawomirem Guzowskim dziś rano, potwierdza mi ze 2 gość był
        również sierotą.
      • kim_bar_tek Re: Reakcje o programie o sierotach Koreanskich 25.04.07, 10:20
        bo większość z nas już ma :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka