emaglara 04.05.07, 19:49 70 procent nie chca Olmerta, , pokazal idiotyzm wojenny, przegral, ale.... taka keie dane i polani beda za nim, bo za kim ma byc te badziewie ? nowe wybory olmert won.... - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazar.is.back2 Re: poco sie Dana 33 oglupia 04.05.07, 19:51 No niestety dla izraelczykow to prawda . Omlet stal sie bankrutem politycznym. Byla wczoraj niezla rozroba w TA. Wielki tlum krzyczal omlet a bajta. Omlet do domu. Danusia sie do tego nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Re: poco sie Dana 33 oglupia 04.05.07, 19:53 i z czego sie isslamofile ciesza, ze prawica do rzadow wroci. Nie mozna zaprzeczyc, ze obrona Israela przed atakami z Libanu i Gazy zle przeprowadzona byla( militarnie, za duzo strat) , ale mozna powiedziec, ze Hisboaalahowi nie udalo sie w Libanie wladzy przejac i juz od dawna zadna katiusza na teretorium Israela nie doleciala, Resultaty polityczne trzeba na dluzsza mete wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar.is.back2 sansone drogi analfabeto!! 04.05.07, 19:55 Piszemy wziac a nie wziasc!! Na wsi sie chowales ?Wroc !!! Na wsi umieja po polsku pisac. Ty chodziles do koszernej szkoly pewnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 drogi isslamisto 04.05.07, 20:00 czu jak ja zamiast wziasc , wzias napisze, to wasze katiusze zaczna znow Israel bombardowac,,,,? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: poco sie Dana 33 oglupia 04.05.07, 19:56 maglarcia.... po co sie wyglupiasz? przeciez pisalam nie raz i nie dwa, zaraz po wojnie, ze olmert ma odejsc..... daj no link do mojego wpisu, ze ja za olmertem... :)))) skonczylas juz butelczyne i zaczelas druga??? Odpowiedz Link Zgłoś