Dodaj do ulubionych

NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH

IP: *.icpnet.pl 02.12.01, 17:13
Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpiera dziś duma bo
dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydowskiego. Jestem
całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej jak Polska pod
zaborem.
p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Polski
p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" snajperem jednego
palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydów wysadzonych w
autobusie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mosze Harfa... IP: 194.90.236.* 02.12.01, 18:30
      Gość portalu: Yeah napisał(a):

> Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpiera dziś duma bo
      > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydowskiego. Jestem
      > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej jak Polska pod
      > zaborem.
      > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Polski
      > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" snajperem jednego
      > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydów wysadzonych w
      >
      > autobusie.

Izrael to jak harfa co ma tysiac strun. Od czasu do czasu peka jedna
      ale my bedziemy dalej grali i caly swiat bedzie sluchal ta muzyke i ty tez...
      Nie wesel sie tyle jak leje sie krew !!

• Gość: U Re: Harfa... IP: 216.41.33.* 03.12.01, 01:17
        Niema "porzadnych" zamachow.Jednak moze to byc
        konwulsyjnym odruchem desperacji w sytuacji osaczenia.
      • Gość: Guccio HYDRA IP: *.tnt2.minneapolis.mn.da.uu.net 05.12.01, 07:52
        Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Izrael to jak harfa co ma tysiac strun. Od czasu do czasu peka jedna
        > ale my bedziemy dalej grali i caly swiat bedzie sluchal ta muzyke i ty tez...
        > Nie wesel sie tyle jak leje sie krew !!

Ale Palestynczycy sa jaka hydra z dwu tysiacem glow. Jedna odetniesz a
        wyrasta dziesiec nowych.....
    • Gość: Dariusz Nie wygracie w ten sposób ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 19:03
      Zabijanie niewinnych cywilów jest złem, obojętnie kogo się zabija !
      Tu zamordowano ich z premedytacją !
      Nic to wam nie da ! W odwecie zginą Palestyńczycy i będziecie mieli jeszcze
      bardziej przerąbane.
      Nikt nie daje terrorystom własnego państwa.
      Egipt i Jordania podpisały pokój z Izraelem. Możecie dostać swoje państwo, jak
      przestaniecie mordować !
      Rozumie to ( chyba ) Arafat. Ale wy jesteście za głupi, żeby to zrozumieć !
      ARMIA KRAJOWA NIE MORDOWAŁA CYWILÓW ! ATAKOWAŁA POLICJĘ I WOJSKO !
      W AK NIE BYŁO ŚWIRÓW-SAMOBÓJCÓW ! POLACY NIE DOSTALI OD HITLERA AUTONOMII !
      POLACY Z AK NIE BYLI FINANSOWANI PRZEZ KOMUNISTÓW !
      • Gość: Kingfish Re: Początek końca? IP: *.dyn.optonline.net 02.12.01, 19:34
        Moim zdaniem ten ostatni zamach będzie miał poważne konsekwencje. Izrael już od
        początku wojny w Afganistanie porównuje Arafata do Talibów, domagając się
        takiego samego potraktowania Arafata którego Izrael uznaje nie tylko za obrońcę
        ale i źródłem terroryzmu. Wczorajszy zamach tylko ułatwi włączenie Pana
        Arafata do FBIs listy poszukiwanych terrorystów. Może nie stanie się to
        otwarcie ale Izrael potrzebuje tylko przymrużenie Amerykańskiego oka.

• Gość: Yan A. Re: Początek końca? IP: *.ramat-gan.muni.il 02.12.01, 19:44
          A po co nam Arafat? My damy sobie rade bez Arafata. Tak dlugo jak zydzi nie
          dadza nam ziemi na ktora sobie zasluzylismy tak dlugo bedziemy te swinie
          mordowac. To sa nasze ziemie, przez nas arabow podbite i do nas arabow naleza i
          my bedziemy prowadzic swieta wojne przeciw izraelowi i ich obywatela, zdrajcami
          Allaha. USA niech sie nie miesza. Chyba pamietacie 11 wrzesien 2001?
          Wypierdlolimy caly Izrael i USA w powietrze jak trzeba bedzie z lub bez pomocy
          Arafata.

Izrael i USA kaput!

Hip hop Izrael stop!
          • Gość: zyx Re: Początek końca? IP: *.rdu.bellsouth.net 02.12.01, 21:53
            z czym do gosci?
            Gość portalu: Yan A. napisał(a):

> A po co nam Arafat? My damy sobie rade bez Arafata. Tak dlugo jak zydzi nie
            > dadza nam ziemi na ktora sobie zasluzylismy tak dlugo bedziemy te swinie
            > mordowac. To sa nasze ziemie, przez nas arabow podbite i do nas arabow naleza i
            >
            > my bedziemy prowadzic swieta wojne przeciw izraelowi i ich obywatela, zdrajcami
            >
            > Allaha. USA niech sie nie miesza. Chyba pamietacie 11 wrzesien 2001?
            > Wypierdlolimy caly Izrael i USA w powietrze jak trzeba bedzie z lub bez pomocy
            > Arafata.
            >
            > Izrael i USA kaput!
            >
            > Hip hop Izrael stop!

• Gość: Michal Re: Początek końca? IP: *.tnt16.chi15.da.uu.net 02.12.01, 19:51
          Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Moim zdaniem ten ostatni zamach będzie miał poważne konsekwencje. Izrael już od
          > początku wojny w Afganistanie porównuje Arafata do Talibów, domagając się
          > takiego samego potraktowania Arafata którego Izrael uznaje nie tylko za obrońcę
          > ale i źródłem terroryzmu. Wczorajszy zamach tylko ułatwi włączenie Pana
          > Arafata do FBIs listy poszukiwanych terrorystów.

To bedzie ciekawe widziec Arafata na takiej liscie. Zaloze sie ze jednak ze nie
          bedzie na tej liscie. W koncu to nie on a Hamas dokonal zamachu. I w koncu Arafat
          jest jedynym, z ktorym US i EU moga rozmawiac. Jesli nie bedzie jego to
          prawdopodobnie dojdzie do krwawej jatka i co wtedy, ludobojstwo i calkowita
          eksterminacja Palestynczykow?. No ciekawe jak na to zareagowalby swiat?

To ze Izrael porownuje Arafata do Talibow to nic nowego; oni jak zajdzie potrzeba
          porownaja kazdego w tym i Polakow do nazistow (co juz nieraz robia). Im jest to
          na reke wyelimonowac Arafata (byly plany jego zamordowania) bo to by "rozwiazalo"
          im rece. Anarchia jest im jak najbardziej na reke. Mimo wszystko Arafat jest
          swoistego rodzaju buforem miedzy wieloma grupami; jego brak moze byc trudny do
          przewidzenia.

> Może nie stanie się to otwarcie ale Izrael potrzebuje tylko przymrużenie
          > Amerykańskiego oka.
          >

Co nie rozwiaze problemu ale go tylko ziintensyfikuje. Juz sa glosy Egiptu i
          Jordanii aby nie postepowac pochopnie bo to tylko pogorszy sytuacje. Problem jest
          duzo powazniejszy niz nam sobie nawet zdajemy z tego sprawe.

• Gość: molder Re: Początek końca? IP: *.sympatico.ca 02.12.01, 19:53
          czas i demografia stoi po stronie Arabow. bez dogadania sie z nimi Izrael
          bedzie swego rodzaju gehttem z wyzszym standartem zycia otoczonym Arabami. cos
          podobnego do sytuacji bialych w Poludniowej Afryce w czasach aparthaidu. jak
          dlugo to potrwa?
          • Gość: Yan Re: Początek końca? IP: *.ramat-gan.muni.il 02.12.01, 20:00
            Nie dlugo. Jestesmy w trakcje wymordowania calego narodu zydowskiego. Pomagaja
            nam nasi przyjaciele polacy (dzieki wam za to). Polacy sa niezli w te klocki i
            razem dobijemy te zydostwo co pozostalo.

Pozdrawiam

arab z izraela

Yan
            • Gość: molder to nie moje klocki IP: *.sympatico.ca 02.12.01, 20:05
              ja sie w te "klocki" nie bawie. podzielilem sie tylko moja opinia. ciekawe co
              przyniesie przyszlosc.
              • Gość: Dariusz No i widzisz Molderze kogo popierasz ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:17
                Występując przeciwko USA, stoisz niechcący po stronie Hamasu i Dźihadu !
                Taka jest żelazna logika wojny !
                A my mamy wojnę USA z religijnymi świrami !
                • Gość: molder Re: No i widzisz Molderze kogo popierasz ! IP: *.sympatico.ca 02.12.01, 20:20
                  ty Dariusz cierpisz na jakas obsesje widzenia wszedzie wrogow.

przeczytaj uwaznie to co napisalem i powiedz mi to wlasnymi slowami
                  • Gość: Dariusz Ja tylko przypominam ci twoje wcześniejsze posty ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:27
                    Poczytaj, jak atakowałeś USA za walkę z terroryzmem !
                    Ci terroryści nie są wymysłem propagandy. Oni mogą również ciebie zabić !
                    Wystarczy, że znajdziesz się w pewnym miejscu o pewnej godzinie. Nie zdążysz im
                    wytłumaczyć, że jesteś wrogiem Busha .
                    WTC uchodziło za bardzo bezpieczne miejsce !
                    Mam nadzieją, że twoja odpowiedź na krwiożerczy post Palestyńczyka świadczy o
                    tym ,że przejrzałeś na oczy !
                    • Gość: molder Re: Ja tylko przypominam ci twoje wcześniejsze posty ! IP: *.sympatico.ca 02.12.01, 20:37
                      naprawde jestes taki naiwny i wierzysz ze to post Palestynczyka z Izraela?

a co do WTC to coz propaganda moze z igly zrobic widly

www.laweekly.com/ink/02/02/new-crogan.shtml

wiekszosc ludzi nie aceptuje zabijania dla szmalu.
                      musza miec do tego bardziej godziwa przyczyne.

kto zrobil ten zamach na WTC? gdzie dowody?

• Gość: Dariusz Ten post pokazuje ich mentalność ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 21:46
                        Autor postu świetnie wychwycił mentalność ludzi z Hamasu i Dżihadu !
                        Ja sam rozmawiałem z kilkoma Palestyńczykami . Oni naprawdę myślą, że jedyne
                        słuszne wyjście to wymordowanie WSZYSTKICH żydów !
                        Niestety taka jest prawda. Te wrzeszczące z radości tłumy po zamachu na WTC nie
                        wzięły się z powietrza. Oni tak myslą !
      • Gość: glorius Zaskoczenie Darku !!! IP: *.tychy.msk.pl 03.12.01, 00:33
        Darek, czy mi się wydaje czy zaczynasz mówić jak pacyfista?
        Skąd ta nagła zmiana zdania, że zabibijanie niewinnych bez względu na stronę
        konfliktu jest złem? Jeszcze nie dawno było "dowalić wszystkim muzułmanom i to
        porówno".
        Czyżby zmiana poglądów?
        pozdrawiam
        glorius
        • _angel_ Re: Zaskoczenie Darku !!! 03.12.01, 02:33
          Gość portalu: glorius napisał(a):

"dowalić wszystkim muzułmanom i to
          > porówno".

dowalic ..pod ziemie skurwysynow kazdego jednego bez wyjatkow stworzyc im nowy
          swiat w jaskiniach
          i nie plakac mi tu o biednych kobietach i dzieciach bo ta muzulmanska kobieta
          musi isc za swoim mezem a dzieci to przyszlosciowi terrorysci male Osamki...niech
          sie wyzabijaja sami miedzy soba!
          • Gość: glorius Re: Zaskoczenie _ange_!!! IP: *.tychy.msk.pl 03.12.01, 21:59
            _angel_ napisał(a):

> dowalic ..pod ziemie skurwysynow kazdego jednego bez wyjatkow stworzyc im now
            > y
            > swiat w jaskiniach
            > i nie plakac mi tu o biednych kobietach i dzieciach bo ta muzulmanska kobieta
            > musi isc za swoim mezem a dzieci to przyszlosciowi terrorysci male Osamki...nie
            > ch
            > sie wyzabijaja sami miedzy soba!

A słyszałeś o miłosierdziu... o tym, że należy kochać bliźniego swego , o tym, że
            należy ludziom wybaczać i ich kochać bezwzględu na kolor skóry wyznania itp.
            Jak następnym razem spotkasz araba na ulicy to weź go przytul i powiedz mu
            "Kocham Ciebie bracie!!" a zobaczysz, że poczujesz się lepiej...on zresztą
            też:-))))
            • _angel_ Re: Zaskoczenie glorius 03.12.01, 22:23
              Gość portalu: glorius napisał(a):

> _angel_ napisał(a):
              >
              > > dowalic ..pod ziemie skurwysynow kazdego jednego bez wyjatkow stworzyc i
              > m now
              > > y
              > > swiat w jaskiniach
              > > i nie plakac mi tu o biednych kobietach i dzieciach bo ta muzulmanska kobi
              > eta
              > > musi isc za swoim mezem a dzieci to przyszlosciowi terrorysci male Osamki.
              > ..nie
              > > ch
              > > sie wyzabijaja sami miedzy soba!
              >
              > A słyszałeś o miłosierdziu... o tym, że należy kochać bliźniego swego , o tym,
              > że
              > należy ludziom wybaczać i ich kochać bezwzględu na kolor skóry wyznania itp.
              > Jak następnym razem spotkasz araba na ulicy to weź go przytul i powiedz mu
              > "Kocham Ciebie bracie!!" a zobaczysz, że poczujesz się lepiej...on zresztą
              > też:-))))

milosierdzia sie nie praktykuje w stosunku do tych ludobojcow i
              barbarzyncow...moslim to zaden blizni.moze im jeszcze dupe wylizac
              zanim "mnie "zamorduja...toz to plaga arabska...oni sie nie naddaja do zycia
              wsrod ludzi...to dzicz zadna krwi.Ja takiego nie bede dazyc miloscia i przytulac
              bo jeszcze sie qrwa zaraze.Moze sobie byc nawet zielony,rozowy ze swinskim ryjem
              albo z jednym okiem posrodku nie wazne jak On wyglada ale co soba prezentuje.Jak
              qrwa nie ma serca to niech sie nie spodziewa milosci drugiego i spierdala do
              Allaha sam z rodzinka swoja pierdolic huryski i chlopcow a niech nie zabiera ze
              soba tych "niewiernych" bo po jakiego chuja? i tak do raju z nim nie
              pojda ...pieklo "niewiernym" przeznaczone tak czy owak nie zaleznie od tego kiedy
              umrze i jak.
              A Ty glorius to jakis ksiadz ...duchowny czy co?
              • Gość: glorius Księdzem nie jestem. IP: *.tychy.msk.pl 04.12.01, 22:52

Poprostu uważam, że nie powinno się nienawidzić innych tylko dlatego, że są
                takiej a nie innej rasy i religii. Wymordować terrorystów - OK. Ale dlaczego,
                jeśli terrorystami są arabowie, należy pałać do nich nienawiścią. To tak jakby
                Ci bliską osobę zastrzelił np. bandyta Czeski - to wtedy nienawidziłbyś
                wszystkich Czechów?
                Akurat na Bliskim Wschodzi jest taka a nie inna sytuacja sprzyjająca rozwojowi
                terroru. Cóż należało by pozbyć się jego źródeł a nie unicestwiać odrazu całe
                narody a wszytskich nawołujących do terroru wywieźć daleko i zamknąć w
                odosobnieniu.
                Spójrz więc na całą sprawę z poziomu jednostki a nie całego społeczeństwa....
                zaprzyjaźnij się z jakimś arabem a się napewno wielu rzeczy o nich
                nauczysz...zaprzyjaźnić z nimi jest naprawde łatwo bo to mimo wszytsko bardzo
                sympatyczni ludzie na ogół.:-)))
        • Gość: Dariusz Nie wmawiaj mi tego, co nigdy nie mówiłem ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 19:54
          ZAWSZE podkreślałem, że wśród muzułmanów jest sporo rozsądnych.
          Ci mądrzy ( np. Turcja, Maroko, Sojusz Północny ) współpracują z USA.
          Nigdy nie byłem wrogiem muzułmanów . Niestety wśród nich jest bardzo dużo
          fanatyków religijnych. Także ciebie są oni gotowi zabić i potem twierdzić, że
          zrobili dobry uczynek ( zobacz na reakcje niektórych Palestyńczyków po
          ostatnich zamachach ) !
          Czasami nie ma innego wyjścia, jak wojna !
          Inaczej zło będzie bezkarne i zwycięży np. Hitler, Osama !
          Nie wmawiaj mi faszyzmu !
          • Gość: glorius Re: Nie wmawiaj mi tego, co nigdy nie mówiłem ! IP: *.tychy.msk.pl 03.12.01, 21:47
            Gość portalu: Dariusz napisał(a):

> ZAWSZE podkreślałem, że wśród muzułmanów jest sporo rozsądnych.
            > Ci mądrzy ( np. Turcja, Maroko, Sojusz Północny ) współpracują z USA.
            > Nigdy nie byłem wrogiem muzułmanów . Niestety wśród nich jest bardzo dużo
            > fanatyków religijnych. Także ciebie są oni gotowi zabić i potem twierdzić, że
            > zrobili dobry uczynek ( zobacz na reakcje niektórych Palestyńczyków po
            > ostatnich zamachach ) !
            > Czasami nie ma innego wyjścia, jak wojna !
            > Inaczej zło będzie bezkarne i zwycięży np. Hitler, Osama !
            > Nie wmawiaj mi faszyzmu !

OK Darek...no może trochę przecholowałem. Aczkolwiek bardzo zdiwił mnie Twój post
            w którym stanełeś w obronie KAŻDEGO życia ludzkiego abstrachując od tego po
            któerj strony barykady ono się znajduje. Według mnie jest to zupełnie nowa jakość
            w podejściu do sprawy, zważywszy na posty grupy zapaleńców nawołujących do wojny
            przeciwko islamowi.
            A czy wojna rozwiąże problemy.... to już jest inna kwestia. Ta wojna , której
            jesteśmy światkami tylko zaostrzy konflikty i niczego nie rozwiąże.... bo w
            gruncie rzeczy tylko wojny totalne mogą to uczynić...vide II wojna światowa.
            Pytanie brzmi tylko...czy islam zasłużył sobie na taką wojnę totalną.....wg. mnie
            nie. Tylko garstka szaleńców dokonuje zamachów i aktów terrou ...reszta to
            spokojni ludzie nie zasługujący na unicestwienie pod każdym względem. Trudno więc
            jest prowadzić wojnę przeciwko terroryzmowi. To co my widzimy jest to wybiórcze
            traktowanie szaleńców. Pytam się więc ...co z Saddamem, co z sudańxkim reżimem i
            co z Jemenem? POza tym środki zastosowane do walki z nimi są nieadekwtne do
            potrzeb...jak bowiem karać ludność Afganistanu za to, że mieli OBL u siebie,
            któremu w dodatku ciężko udowdnić to, że stał za akakiem na WTC.
            Jak można używać bomb przeciwko fanatycznym porywaczom samolotom? Należałoby
            inaczej rozwiązać cały ten problem....bo to co widzimy to zwykły odwet na Bogu
            ducha winnych cywilach.
            pozdrawiam

glorius
            • Gość: Dariusz Inaczej się nie da ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:08
              Polityka USa nie jest proizraelska, nie jest proarabska.
              Amerykanie dbają o własne interesy i walczą wtedy, jeśli jest to konieczne.
              Dopóki talibowie nikomu nie przeszkadzali, byli tolerowani.
              Skoro dali się przekupić Osamie, to ponieśli i ponoszą konsekwencje swojej
              głupoty.
              Niemcy zaczęli wojnę i też ponieśli tego konsekwencje. Oberwali także cywile.
              W Afganistanie większość ludzi miał gdzieś talibów i cieszy się z ich klęski.
              Podobnie większość Serbów cieszyła się z klęski Milosevića.
              USA to nie potwór pożerający niewinnych. Ofiary cywilne zawsze były i będą na
              wojnach. Gdyby Amerykanie mieli mentalność zbrodniarzy, ofiar byłoby można już
              w miliony liczyć .
              Ktoś musi odgrywać główną rolę na świecie. Tak było zawsze : ktoś był
              najważniejszy !
              Po stokroć wolę, aby porządku na świecie pilnowały Stany, a nie dyktatorzy i
              religijni fanatycy.

• Gość: glorius Inaczej się da ! IP: *.tychy.msk.pl 04.12.01, 22:08
                Zabardzo upraszczasz sprawę Darku. Pamiętaj, że nie mamy tu klasycznej sytuacji
                kiedy to państwo napada na państwo. Powstała nowy problem - grupa ludzi bliżej
                nieokreślonych napada na całe państwo. Amerykanie zabardzo nie poradzili sobie z
                nim - woleli napaść na jedno państwo, które gościło ludzi podejrzanych o całą
                tragedię WTC. I to w dodatku JEDNO państwo a nie szereg państw wspierających
                terroryzm (bo jakby większą ilość zaatakowali to muzułmani uznaliby to za atak na
                islam). Narazie jest tak, iż starych satrapów zastąpili nowi w Afganistanie przy
                wielu ofiarach śmiertelnych w ludności cywilnej, a terroryści mają się świetnie i
                lada dzień z nowym "suprise" wyskoczą w kierunku USA czy Europy Zachodniej.
                Uważam osobiście, iż należy dopasować metody wojenne do nowych sytuacji. Postarać
                się walczyć z terrorystami (a nie z narodami)- to raz, a dwa - wprowadzić
                odpowiednią prewencje, czyli pozbyć się czynników terroryzogennych.
                Oczywiście byłoby to zbyt kosztowne dla USA bo w walce z samymi terrorystami
                poległoby wielu amerykańskich chłopców , a pozbywanie się źródeł terroru
                prowadziłoby do kolizji z dolarowymi (i nie tylko) interesami USA.

pozdrawiam

glorius
                • Gość: antyterr antyterroryzm zwyciezy.... IP: *.cm-upc.chello.se 04.12.01, 22:24
    • Gość: fagot Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH IP: 10.0.0.* 02.12.01, 19:50
      Gratuluję wreszcie ktoś z jajami.
      IZRAEL-PALESTYNA 25:0 meczyk trwa
      • Gość: Dariusz Nie życzę bycia ofiarą zamachu, ale ...... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:22
        ...tylko leżąć na ziemi z rozwaloną na strzepy nogą i z rozwalonym na drobny
        mak przez gwoździe brzuchem byłbyś w stanie zrozumieć niewinne ofiary !
        Naziści przy tobie byli sympatyczni !
        • puls ZyczęCi bycia ofiarą zamachu,Yeah zgnij z odlamkim 02.12.01, 21:00
          Gość portalu: Dariusz napisał(a):

> ...tylko leżąć na ziemi z rozwaloną na strzepy nogą i z rozwalonym na drobny
          > mak przez gwoździe brzuchem byłbyś w stanie zrozumieć niewinne ofiary !
          > Naziści przy tobie byli sympatyczni !
          arabstwo to swinie zabijajace cywili ,kobiety ,dzieci .
          Tchorzliqwe swinie zgina jak swinie i tylko to uspokoi i uratuje
          cywilizacje zachodnia i Izrael .

• Gość: zyx Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH< IP: *.rdu.bellsouth.net 02.12.01, 21:50
      Czy jest porzadny zamach na niewinnych ludzi? I to pisze syn narodu, ktory byl bity przez ostatnie tysiac lat
      i , napewno, bedzie bity w przszlosci? Szkoda , ze nic was nie uczy. moze kleska wieczna odebrala wam
      zdolnosc czucia i widzenia nieszczescia innych. Zywi a martwi.

> zaborem.
      > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydów wysadzonych w
      >
      > autobusie.

• Gość: J.Bond Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH IP: *.101.252.64.snet.net 03.12.01, 00:28

W koncu zaczeto sie dobierac Zydkom tu i tam do dupy.
      Mysleli ze jak maja forse i armaty to juz nikt ich nie ruszy.
      Ale na sczescie jest jescze czynnik ludzki - nie da sie zbombardowac wszystkich
      ludzi na swiecie...chociaz Hameryka robi co moze w tym kierunku.
      • Gość: justice Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 02:19
        a jakby tak powkladac w wasze cwelowskie dupy petardy!
    • Gość: Janusz Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH IP: *.67.140.19.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 03.12.01, 02:45
      Zenujace. Panie Yeah. Zarowno tresc, jak i jezyk. Gdyby Izrael chcial wytluc
      wszystkich palestynczykow, to dawno juz wdeptal by ich w ziemie - taka ma
      przewage techniczna. Ale nie chce. Chce zyc z nimi w pokoju.
      Poza tym, przypominam, ze to Izrael jest strategicznym sojusznikiwem Polski,
      a na Bliskim Wschodzie broni podstaw cywilizacji (demokracja i prawa kobiet)
      przed zalewem muzulmankiej ciemnoty.

Janusz, Akwizgran
    • Gość: Egon Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 02:46

> zaborem.
      >
      > autobusie.

Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdolna jednym "pociskiem"
      na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze strachu przed przyszloscia
      swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o paszport Israelski
      wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobni,do potomkow Hitlera
      przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzystowac moc!!!
      • _angel_ Re: NARESZCIE JAKIŚ PORZĄDNY ZAMACH 03.12.01, 02:50
        Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Yeah napisał(a):
        >
        > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpiera dziś duma bo
        > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydowskiego. Jestem
        >
        > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej jak Polska pod
        >
        > > zaborem.
        > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Polski
        > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" snajperem jednego
        >
        > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydów wysadzon
        > ych w
        > >
        > > autobusie.
        >
        > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdolna jednym "pociskiem
        > "
        > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze strachu przed przyszlosc
        > ia
        > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o paszport Israelski
        > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobni,do potomkow Hitler
        > a
        > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzystowac moc!!!

Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek albo pradziadek nie byl
        czasem Zydem?
        • Gość: Egon do Angel IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 02:59
          _angel_ napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
          > >
          > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpiera dziś dum
          > a bo
          > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydowskiego. J
          > estem
          > >
          > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej jak Polsk
          > a pod
          > >
          > > > zaborem.
          > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Polski
          > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" snajperem je
          > dnego
          > >
          > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydów wys
          > adzon
          > > ych w
          > > >
          > > > autobusie.
          > >
          > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdolna jednym "poci
          > skiem
          > > "
          > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze strachu przed przys
          > zlosc
          > > ia
          > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o paszport Israelski
          > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobni,do potomkow H
          > itler
          > > a
          > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzystowac moc!!!
          >
          > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek albo pradziadek nie byl
          >
          > czasem Zydem?

Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,po mojej odpowiedzi
          przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszystko w NYT
          wyczytalas!!!
          • _angel_ Re: do Angel 03.12.01, 03:03

> _angel_ napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Egon napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
            > > >
            > > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpiera dzi
            > ś dum
            > > a bo
            > > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydowskie
            > go. J
            > > estem
            > > >
            > > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej jak
            > Polsk
            > > a pod
            > > >
            > > > > zaborem.
            > > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Polski
            > > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" snajper
            > em je
            > > dnego
            > > >
            > > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych) żydó
            > w wys
            > > adzon
            > > > ych w
            > > > >
            > > > > autobusie.
            > > >
            > > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdolna jednym
            > "poci
            > > skiem
            > > > "
            > > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze strachu przed
            > przys
            > > zlosc
            > > > ia
            > > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o paszport Israe
            > lski
            > > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobni,do potom
            > kow H
            > > itler
            > > > a
            > > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzystowac moc!!!
            > >
            > > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek albo pradziadek ni
            > e byl
            > >
            > > czasem Zydem?
            >
            > Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,po mojej odpowiedzi
            > przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszystko w NYT
            > wyczytalas!!!

pojde spac ale najpierw ogladne Sex and the city:-)
            a tak na marginesie to bylo to powazne pytanie.
            (i chodzilo mi oczywiscie o moich przodkow )
            • Gość: Egon Re: do Angel IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 03:19
              _angel_ napisał(a):

>
              > > _angel_ napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce rozpier
              > a dzi
              > > ś dum
              > > > a bo
              > > > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta żydo
              > wskie
              > > go. J
              > > > estem
              > > > >
              > > > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji takiej
              > jak
              > > Polsk
              > > > a pod
              > > > >
              > > > > > zaborem.
              > > > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci Pols
              > ki
              > > > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdjąć" sn
              > ajper
              > > em je
              > > > dnego
              > > > >
              > > > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewinnych)
              > żydó
              > > w wys
              > > > adzon
              > > > > ych w
              > > > > >
              > > > > > autobusie.
              > > > >
              > > > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdolna je
              > dnym
              > > "poci
              > > > skiem
              > > > > "
              > > > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze strachu p
              > rzed
              > > przys
              > > > zlosc
              > > > > ia
              > > > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o paszport
              > Israe
              > > lski
              > > > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobni,do
              > potom
              > > kow H
              > > > itler
              > > > > a
              > > > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzystowac m
              > oc!!!
              > > >
              > > > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek albo pradziad
              > ek ni
              > > e byl
              > > >
              > > > czasem Zydem?
              > >
              > > Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,po mojej odpowi
              > edzi
              > > przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszystko w NYT
              > > wyczytalas!!!
              >
              > pojde spac ale najpierw ogladne Sex and the city:-)
              > a tak na marginesie to bylo to powazne pytanie.
              > (i chodzilo mi oczywiscie o moich przodkow )

O sexie nie marz,bo tata pilnuje,a o przodkow swoich,mamy zapytaj sie! Ona nie
              pije jak tata i rozum jej pracuje prawidlowo!
              • _angel_ Re: do Angel 03.12.01, 03:25

> _angel_ napisał(a):
                >
                > >
                > > > _angel_ napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje serce ro
                > zpier
                > > a dzi
                > > > ś dum
                > > > > a bo
                > > > > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na okupanta
                > żydo
                > > wskie
                > > > go. J
                > > > > estem
                > > > > >
                > > > > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytuacji t
                > akiej
                > > jak
                > > > Polsk
                > > > > a pod
                > > > > >
                > > > > > > zaborem.
                > > > > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak okupanci
                > Pols
                > > ki
                > > > > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto "zdją
                > ć" sn
                > > ajper
                > > > em je
                > > > > dnego
                > > > > >
                > > > > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (niewin
                > nych)
                > > żydó
                > > > w wys
                > > > > adzon
                > > > > > ych w
                > > > > > >
                > > > > > > autobusie.
                > > > > >
                > > > > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pierdol
                > na je
                > > dnym
                > > > "poci
                > > > > skiem
                > > > > > "
                > > > > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze stra
                > chu p
                > > rzed
                > > > przys
                > > > > zlosc
                > > > > > ia
                > > > > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o pasz
                > port
                > > Israe
                > > > lski
                > > > > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie podobn
                > i,do
                > > potom
                > > > kow H
                > > > > itler
                > > > > > a
                > > > > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech egzysto
                > wac m
                > > oc!!!
                > > > >
                > > > > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek albo pra
                > dziad
                > > ek ni
                > > > e byl
                > > > >
                > > > > czasem Zydem?
                > > >
                > > > Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,po mojej o
                > dpowi
                > > edzi
                > > > przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszystko w NYT
                >
                > > > wyczytalas!!!
                > >
                > > pojde spac ale najpierw ogladne Sex and the city:-)
                > > a tak na marginesie to bylo to powazne pytanie.
                > > (i chodzilo mi oczywiscie o moich przodkow )
                >
                > O sexie nie marz,bo tata pilnuje,a o przodkow swoich,mamy zapytaj sie! Ona nie
                > pije jak tata i rozum jej pracuje prawidlowo!

pocaluj mnie w dupie Egon...rodzicow nie mam dlatego nie mam kogo zapytac a i o
                swoich dziadkach tez malo wiem
                jak mi nie jestes w stanie pomoc to mi powiedz a nie swiruj
                • Gość: Egon Re: do Angel IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 03:30
                  _angel_ napisał(a):

>
                  > > _angel_ napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > > >
                  > > > > _angel_ napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moje ser
                  > ce ro
                  > > zpier
                  > > > a dzi
                  > > > > ś dum
                  > > > > > a bo
                  > > > > > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach na oku
                  > panta
                  > > żydo
                  > > > wskie
                  > > > > go. J
                  > > > > > estem
                  > > > > > >
                  > > > > > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w sytua
                  > cji t
                  > > akiej
                  > > > jak
                  > > > > Polsk
                  > > > > > a pod
                  > > > > > >
                  > > > > > > > zaborem.
                  > > > > > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak jak oku
                  > panci
                  > > Pols
                  > > > ki
                  > > > > > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy warto
                  > "zdją
                  > > ć" sn
                  > > > ajper
                  > > > > em je
                  > > > > > dnego
                  > > > > > >
                  > > > > > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilnych (n
                  > iewin
                  > > nych)
                  > > > żydó
                  > > > > w wys
                  > > > > > adzon
                  > > > > > > ych w
                  > > > > > > >
                  > > > > > > > autobusie.
                  > > > > > >
                  > > > > > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kiedy pi
                  > erdol
                  > > na je
                  > > > dnym
                  > > > > "poci
                  > > > > > skiem
                  > > > > > > "
                  > > > > > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,to ze
                  > stra
                  > > chu p
                  > > > rzed
                  > > > > przys
                  > > > > > zlosc
                  > > > > > > ia
                  > > > > > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz sie i o
                  > pasz
                  > > port
                  > > > Israe
                  > > > > lski
                  > > > > > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele tobie p
                  > odobn
                  > > i,do
                  > > > potom
                  > > > > kow H
                  > > > > > itler
                  > > > > > > a
                  > > > > > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemczech eg
                  > zysto
                  > > wac m
                  > > > oc!!!
                  > > > > >
                  > > > > > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziadek alb
                  > o pra
                  > > dziad
                  > > > ek ni
                  > > > > e byl
                  > > > > >
                  > > > > > czasem Zydem?
                  > > > >
                  > > > > Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,po mo
                  > jej o
                  > > dpowi
                  > > > edzi
                  > > > > przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszystko
                  > w NYT
                  > >
                  > > > > wyczytalas!!!
                  > > >
                  > > > pojde spac ale najpierw ogladne Sex and the city:-)
                  > > > a tak na marginesie to bylo to powazne pytanie.
                  > > > (i chodzilo mi oczywiscie o moich przodkow )
                  > >
                  > > O sexie nie marz,bo tata pilnuje,a o przodkow swoich,mamy zapytaj sie! Ona
                  > nie
                  > > pije jak tata i rozum jej pracuje prawidlowo!
                  >
                  > pocaluj mnie w dupie Egon...rodzicow nie mam dlatego nie mam kogo zapytac a i
                  > o
                  > swoich dziadkach tez malo wiem
                  > jak mi nie jestes w stanie pomoc to mi powiedz a nie swiruj

Z ciebie angel,jak z gowna pocisk armatni!Prawdziwa Angel sie nie wyraza,podobnie
                  jak ja!!! Od teraz LICK MY ASS!!! OK???
                  • _angel_ Re: do Angel 03.12.01, 03:35

> _angel_ napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > > _angel_ napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > _angel_ napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Gość portalu: Yeah napisał(a):
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > Temat mówi sam za siebie, dodam tylko że moj
                    > e ser
                    > > ce ro
                    > > > zpier
                    > > > > a dzi
                    > > > > > ś dum
                    > > > > > > a bo
                    > > > > > > > > dowiedziałem sie właśnie o dwóch zamachach n
                    > a oku
                    > > panta
                    > > > żydo
                    > > > > wskie
                    > > > > > go. J
                    > > > > > > estem
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > całym sercem za palestyńczykami bo są oni w
                    > sytua
                    > > cji t
                    > > > akiej
                    > > > > jak
                    > > > > > Polsk
                    > > > > > > a pod
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > zaborem.
                    > > > > > > > > p.s. Mam nadzieje ci okupanci skończą tak ja
                    > k oku
                    > > panci
                    > > > Pols
                    > > > > ki
                    > > > > > > > > p.s.2 Niech teraz żydzi się zastanowią czy w
                    > arto
                    > > "zdją
                    > > > ć" sn
                    > > > > ajper
                    > > > > > em je
                    > > > > > > dnego
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > palestyńczyka w zamian za dziesięciu cywilny
                    > ch (n
                    > > iewin
                    > > > nych)
                    > > > > żydó
                    > > > > > w wys
                    > > > > > > adzon
                    > > > > > > > ych w
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > > autobusie.
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > Ty dupku Yehowa,nie martw sie o Zydow,wkrotce,kie
                    > dy pi
                    > > erdol
                    > > > na je
                    > > > > dnym
                    > > > > > "poci
                    > > > > > > skiem
                    > > > > > > > "
                    > > > > > > > na wszystkich bydlakow w Palestine egzystujacych,
                    > to ze
                    > > stra
                    > > > chu p
                    > > > > rzed
                    > > > > > przys
                    > > > > > > zlosc
                    > > > > > > > ia
                    > > > > > > > swoja zasrana,do pradziadka Ibrahima przyznasz si
                    > e i o
                    > > pasz
                    > > > port
                    > > > > Israe
                    > > > > > lski
                    > > > > > > > wystapisz,podobnie jak w przeszlosci skurwiele to
                    > bie p
                    > > odobn
                    > > > i,do
                    > > > > potom
                    > > > > > kow H
                    > > > > > > itler
                    > > > > > > > a
                    > > > > > > > przyznawac sie zaczeli,aby LUDZMI byc i w Niemcze
                    > ch eg
                    > > zysto
                    > > > wac m
                    > > > > oc!!!
                    > > > > > >
                    > > > > > > Ty Egon wlasnie...gdzie sie dowiedziec czy Twoj dziade
                    > k alb
                    > > o pra
                    > > > dziad
                    > > > > ek ni
                    > > > > > e byl
                    > > > > > >
                    > > > > > > czasem Zydem?
                    > > > > >
                    > > > > > Ty Angel idz juz spac,bo w Twoim wieku rowiesnikow swoich ,
                    > po mo
                    > > jej o
                    > > > dpowi
                    > > > > edzi
                    > > > > > przerosnac mozesz,a pozniej chwalic sie bedziesz,ze to wszy
                    > stko
                    > > w NYT
                    > > >
                    > > > > > wyczytalas!!!
                    > > > >
                    > > > > pojde spac ale najpierw ogladne Sex and the city:-)
                    > > > > a tak na marginesie to bylo to powazne pytanie.
                    > > > > (i chodzilo mi oczywiscie o moich przodkow )
                    > > >
                    > > > O sexie nie marz,bo tata pilnuje,a o przodkow swoich,mamy zapytaj sie
                    > ! Ona
                    > > nie
                    > > > pije jak tata i rozum jej pracuje prawidlowo!
                    > >
                    > > pocaluj mnie w dupie Egon...rodzicow nie mam dlatego nie mam kogo zapytac
                    > a i
                    > > o
                    > > swoich dziadkach tez malo wiem
                    > > jak mi nie jestes w stanie pomoc to mi powiedz a nie swiruj
                    >
                    > Z ciebie angel,jak z gowna pocisk armatni!Prawdziwa Angel sie nie wyraza,podobn
                    > ie
                    > jak ja!!! Od teraz LICK MY ASS!!! OK???

OK Egon ...nie ma problemu
                    • Gość: jojo Re: do Angel IP: *.proxy.aol.com 03.12.01, 07:45
                      wiecie co? powsadzam wam wszyskim petardy w wasze cwelowskie dupska
    • Gość: 120301 PERPETUM MOBILE -CHCE NOBLA IP: *.156.105.134.Dial1.Chicago1.Level3.net 03.12.01, 20:08

> zaborem.
      >
      > autobusie.

Przeciez Hamas zapowiedzial ze bedzie rewanz za ostatnie odstrzelenie ich
      dzialacza.A teraz na zydow kolej pare osiedli z helikopterow
      ostrzelac,nastepnie nastepny samobojca w Jerozolimie lub Autobus w Heifie,potem
      znowu spotkanie na najwyzszym szczycie szczytowych przywodcow wolnego swiata w
      miedzyczsie kilkadziesiat izraelskich czolgow w palestynskich osiedlach i
      nastepni zabici potem rewanz palestynczykow ale jest konwoj amerykanski ktory
      negocjuje zeby chociaz na dwie godziny przestali sie mordowac,nastepnie na
      zydow kolej pare osiedli z helikopterow ostrzelac,nastepnie nastepny samobojca
      w Jerozolimie lub Autobus w Heifie,potem znowu spotkanie na najwyzszym szczycie
      szczytowych przywodcow wolnego swiata w miedzyczsie kilkadziesiat izraelskich
      czolgow w palestynskich osiedlach i nastepni zabici potem rewanz palestynczykow
      ale jest konwoj amerykanski ktory negocjuje zeby chociaz na dwie godziny
      przestali sie mordowacna zydow kolej pare osiedli z helikoptero ostrz,nastepnie
      nastepny samobojca w Jerozolimie lub Autobus w Heifie,potem znowu spotkanie na
      najwyzszym szczycie szczytowych przywodcow wolnego swiata w miedzyczsie
      kilkadziesiat izraelskich czolgow w palestynskich osiedlach i nastepni zabici
      potem rewanz palestynczykow ale jest konwoj amerykanski ktory negocjuje zeby
      chociaz na dwie godziny przestali sie mordowac nastepnie na zydow kolej pare
      osiedli z helikopterow ostrzelac,nastepnie nastepny samobojca w Jerozolimie lub
      Autobus w Heifie,potem znowu spotkanie na najwyzszym szczycie szczytowych
      przywodcow wolnego swiata w miedzyczsie kilkadziesiat izraelskich czolgow w
      palestynskich osiedlach i nastepni zabici potem rewanz palestynczykow ale jest
      konwoj amerykanski ktory negocjuje zeby chociaz na dwie godziny przestali sie
      mordowac.......itd,itp az uplynie nastepne 50 lat no chyba juz kazdy przy
      zdrowych zmyslach zna ten scenariusz.Poniewaz ja jestem pierwszy ktory odkryl
      perpetum mobile prosze przyjac do wiadomosci ze dzisiaj zlozylem podanie o
      opatentowanie mojego wynalazku do Najwyzszych Sil Zbrojnych USA i wkrotce
      zobaczymy upowszechnianie tego wynalazku na calym swiecie.
      Mam jeden problem;do mojego wynalazku przypieprza sie World Jewish Federation-
      mowiac ze to oni byli pierwsi.Moze tak,ale ja bylem pierwszy zauwazajac
      perpetum mobile ich dzialalnosci.

• Gość: david Re: PERPETUM MOBILE -CHCE NOBLA IP: 168.103.126.* 04.12.01, 23:04
        Czy zydzi najpierw wyrzna arabow i muzulmanow (poltora miliarda), czy tez na
        odwrot. Obrona zydow bedzie bardzo kosztowna, czy Ameryka bedzie w stanie
        bronic Izraela, czy nam uda sie jakos trwac w neutralnosci ? To wszystko
        smierdzi totalna zaglada, bo ludzie skazani na zaglade nie boja sie wszelkich
        srodkow, podobnie jak ludzie obciazeni mitem wybranego narodu i historycznym
        kompleksem nie ustapia jednego kroku. USA przyjmuje wygodna pozycje "obrony
        demokracji" i "walki z terroryzem" dla kontroli swiata i ropy,

Bedzie zle, moze znacie jakas inna planete, gdzie nie ma wojen, arabow, zydow,
        rosjan, niemcow, Ameryki, polakow, gdzie jest pokoj.
        • Gość: U Re: PERPETUM MOBILE -CHCE NOBLA IP: 216.41.28.* 05.12.01, 01:17
          Gość portalu: david napisał(a):

> Czy zydzi najpierw wyrzna arabow i muzulmanow (poltora
          miliarda), czy tez na
          > odwrot. Obrona zydow bedzie bardzo kosztowna, czy
          Ameryka bedzie w stanie
          > bronic Izraela, czy nam uda sie jakos trwac w
          neutralnosci ? To wszystko
          > smierdzi totalna zaglada, bo ludzie skazani na zaglade
          nie boja sie wszelkich
          > srodkow, podobnie jak ludzie obciazeni mitem wybranego
          narodu i historycznym
          > kompleksem nie ustapia jednego kroku. USA przyjmuje
          wygodna pozycje "obrony
          > demokracji" i "walki z terroryzem" dla kontroli
          swiata i ropy,
          >
          > Bedzie zle, moze znacie jakas inna planete, gdzie nie
          ma wojen, arabow, zydow,
          > rosjan, niemcow, Ameryki, polakow, gdzie jest pokoj.

Jest taka planeta.Poltora metra pod ziemia.Pod
          warunkiem,ze nie wybuchnie nad Toba daisy cutter.
          • Gość: U Re: PERPETUM MOBILE -CHCE NOBLA IP: 216.41.28.* 05.12.01, 01:43
            Gość portalu: U napisał(a):

> Gość portalu: david napisał(a):
            >
            > > Czy zydzi najpierw wyrzna arabow i muzulmanow
            (poltora
            > miliarda), czy tez na
            > > odwrot. Obrona zydow bedzie bardzo kosztowna, czy
            > Ameryka bedzie w stanie
            > > bronic Izraela, czy nam uda sie jakos trwac w
            > neutralnosci ? To wszystko
            > > smierdzi totalna zaglada, bo ludzie skazani na
            zaglade
            > nie boja sie wszelkich
            > > srodkow, podobnie jak ludzie obciazeni mitem
            wybranego
            > narodu i historycznym
            > > kompleksem nie ustapia jednego kroku. USA przyjmuje
            > wygodna pozycje "obrony
            > > demokracji" i "walki z terroryzem" dla kontroli
            > swiata i ropy,
            > >
            > > Bedzie zle, moze znacie jakas inna planete, gdzie
            nie
            > ma wojen, arabow, zydow,
            > > rosjan, niemcow, Ameryki, polakow, gdzie jest pokoj.
            >
            > Jest taka planeta.Poltora metra pod ziemia.Pod
            > warunkiem,ze nie wybuchnie nad Toba daisy cutter.

Ta poltora metra pod ziemia "planeta" to nie schron.To
            grob.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka