Dodaj do ulubionych

Cos dla lubiacych czystosc rasowa

28.05.07, 12:43
i nielubiacych takich czy innych kolorowych:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4182145.html
I tez powod dlaczego nie nalezy ideami rasistowskimi mlodziezy zatruwac.

I dziw bierzz, ze w takim policyjnie kontrolowanych kraju masowy morderca
wpadl przez przypadek.

Pewnie policja szuka tylko przeciwnikow rezymu...szczegolnie kiedy (jak
Kasparow) nadkaukaskiej rasy.

PF

PF
Obserwuj wątek
    • danus01 Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 08:51
      polski_francuz napisał:

> i nielubiacych takich czy innych kolorowych:
      >
      > <a href="wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4182145.html" > I tez
      powod dlaczego nie nalezy ideami rasistowskimi mlodziezy zatruwac.
      >

gdybys PF-ie przytoczyl link z wiadomosci prasowych o mordowaniu zydow odzew
      twojego watku bylby pewnie znacznie szerszy. i pewnie dyskusja potoczylaby sie
      w kierunku innym od zamierzonego (?)*

• polski_francuz Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 09:15
        Jakiz to moze byc zamierzony kierunek?

Rasisizm jest wstretny taki czy inny.

Milo cie czytac.

PF
        • stranger.pl Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 12:05
          W pełni się z tobą zgadzam - rasizm jest wstrętny!
          Każdy rasizm!!!!

Mam nadzieję że ty nie mylisz rasizm czyli pogardę dla innych ras z chęcią
          zachowania własnego, nawet może gorszego od innych, ale własnego świata,
          własnej cywilizacji, własnej tożsamości!

Bo to jak ogień i woda!

Ponadto rasizm to także taka sytuacja kiedy goście zwalają się do jakiegoś
          kraju i zmieniają demografie tego kraju na swoją korzyść i np. z 10 tysięcy w
          ciągu kilku/kilkunastu lat robi się 5 milionów gości (którzy nie chcą być jak
          gospodarze ale kultywują swoja tożsamość) a za dwa pokolenia 10 wzgl. 20
          milionów i katedra Notre Dame zamieniona w meczet:P

Bo to też jest rasizm - wyrażany z jednej strony drogą... pokojowego podboju
          dokonywanego przez gości a z drugiej zabójstwem (wynarodowieniem) własnego
          narodu dokonywanego przez rządzących nim klik:P

Warto też pamiętać dlaczego m.in. Rzym upadł – w V w. w Rzymie nie było już
          prawie Rzymian i nikt w 476 r. nie chciał umierać za nie swoje państwo choć
          jego bogactwa chętnie brali sobie:P
          • ariadna-enta Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 13:28
            to mówosz Stranger,że w sumie dobrze,że facet trochę"oczyścił" Rosję z
            niepożądanych elementów?
            • stranger.pl Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 14:45
              Zawsze wszystkich dajesz do jednej szufladki i nalepiasz jedna etykietkę? -
              koniecznie złośliwa bo ten kto inaczej myśli niż ty musi być według Ciebie
              ciemniakiem i głupkiem wzgl. mordercą lub sympatyzować z nimi?

Każdy ma swoja Ojczyznę lub prawo do niej - moja Ojczyzna nie jest przytułkiem
              dla biedaków świata i pokrzywdzonych świata - bo ani się obejrzę a stanę się
              gościem we własnym kraju i będę musiał podporządkowywać się prawom imigrantów.

nikogo nie zapraszam aby w moim domu panoszył się ze swoimi pretensjami i
              prawami.

I ja do Oni nie chcą uznawać praw gospodarzy, chcą szacunku dla własnej
              tożsamości, równego traktowania a nawet lepszego traktowania - to sobie mogą
              robić u siebie a nie u mnie, ja nikogo nie wybieram się aby u kogoś mówić:
              teraz to moja ziemia a wasze kościoły mają być przerobione na moje wzgl. macie
              zamknąć swoje meczety czy synagogi bo mi to "przeszkadza".
              Nie czynie innym tego co sam sobie nie życzę!

Jeden czy kilku imigrantów to nic złego - setki tysięcy i wiele milionów to...
              pokojowy podbój.

Twoja aluzja do mordercy Kaukazów nijak się ma do mojej osoby – ja bym prawnie
              nie wpuszczał Obcych a tych co są i nie chcą szanować miejscowych praw wzgl.
              zasilają mafię przymusowo deportował, nie trzeba zabijać by rozwiązać problem!

PS
              Skoro Obcym tak źle i niebezpiecznie w Rosji czemu nie uciekają przed
              tymi „krwiożerczymi” Rosjanami z Rosji tylko na odwrót – ciągną do Rosji jak
              pszczoły do miodu – tysiącami, wystarczy przejść się bo bazarach rosyjskich,
              sklepikach, małej gastronomii, kasynach i spojrzeć kto tam pracuje i kto bogaci
              się swoja pracą w Rosji:P
              Czego tego nie robią u siebie:P
              • ariadna-enta Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 14:52
                nie jestem złośliwa tylko pytam bo nawet nie przyszło ci do głowy,żeby chociaż
                napisać,że nie wolno nikogo mordować tylko dajesz mi tu wykłady na temat
                czystości rasowej.
                Dlaczego ich tyle jest w Rosji?
                ano po pierwsze niektórzy zostali tam od czasów ZSRR,a niektórzy przyjechali w
                posukiwaniu lepszego życia.

Jakbyś nie wiedział jaka panuje sytuacja a Armeni czy Gruzji i jaka tam jest
                bieda.
                Ci ludzie też mają prawo do godnego życia,więc szukają gdzie mogą,Polacy też
                emigrują.
                Zresztą do kogo ja piszę i tak nie jesteś w stanie tego pojąc.

• stranger.pl Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 15:06
                  Coś ty tak łączysz mnie z Rosją? - jestem Polakiem a nie Rosjaninem!
                  Choć z drugiej strony, szczerze mówiąc, lubię Rosjan i Rosję:)

Jeśli chodzi o problemy demograficzne w Rosji to w zasadzie są i nie ma -
                  wszystko zależy w którym miejscu i kogo dot. te problem. Zupełnie inne sprawy
                  są na Dalekim Wschodzie czy Dagestanie a zupełnie inne w Niżnym Nowogrodzie czy
                  Moskwie!

Z Kaukazami jest tak (zwłaszcza tymi którzy mają teraz własne niepodległe
                  państwa) że w tej chwili w Rosji tych co dopiero teraz do niej przyjechali jest
                  już więcej niż tych co mieszkali/mieszkają tam od dawna (od pokoleń) - na ogól
                  są to ludzie bardzo pracowici, choć z drugiej strony ich mafie są tak
                  dokuczliwe jak mafie włoskie były dokuczliwe w USA na początku XX w.:P

Twój cyt>: "Jakbyś nie wiedział jaka panuje sytuacja a Armeni czy Gruzji i jaka
                  tam jest bieda.Ci ludzie też mają prawo do godnego życia,więc szukają gdzie
                  mogą"

???

No i co z tego ma wynikać dla Rosjan? - mają otwierać granice swojego Państwa
                  bo bieda w Armenii, kraju który mógłby być potwornie bogaty ale nie jest bo
                  rządzi tam klika a osoby rzutkie/przedsiębiorcze uciekają z Armenii zamiast
                  zabrać się do obalenia swoich kacyków i pracować w bogatej Armenii?
                  • ariadna-enta Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 15:15
                    wiesz zawsze tak jest,że ludzie z biedniejszych krajów emigrują do tych
                    bogatszych nawet jeżeli nie podoba się to miejscowej ludności.
                    Nic nie jest w stanie zatrzymać tej wędrówki ludów.
        • danus01 Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 22:55
          polski_francuz napisał:

> Jakiz to moze byc zamierzony kierunek?

przy tym moim "(?)" byla gwiazdka a nizej wyjasnienie co ta gwiazdka miala
          oznaczac
          niestety,nie zauwazylam,ze sie nie wklepalo wyjasnienie

>
          > Rasisizm jest wstretny taki czy inny.

ale w tym "nie wklepanym" moim uzupelnieniu bylo napisane cos miej wiecej
          podobnego.
          przede wszystkim to "podobienstwo" mialo niejako wyjasnic,ze rasizm zmienia
          tylko obiekt na...kolor skory,wyznanie,stereotypy itd.itp.
          dalszy ciag tego watku chyba to udowodnil

>
          > Milo cie czytac.
          >
          > PF
      • byly1ja Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa+ 29.05.07, 09:27
        Przecie napisal.
        Kim jest mama Kasparowa?
      • uniaeuropejska1 Re: Coś dla lubiących czystość rasowa 05.06.07, 16:39
        to 15 lat ciężkich robót bez warunkowego zwolnienia!
    • tornson Dla Wyborczej i jej podobnych gadzinówek 29.05.07, 15:15
      rosyjscy nacjonaliści są "antyputinowską demokratyczna opozycją".
      • stranger.pl Re: Dla Wyborczej i jej podobnych gadzinówek 29.05.07, 15:43
        tornson zaczynasz myśleć i mówić jak rasowy Bolszewik:P

Nie obrażaj gospodarza w jego domu! Nie pisz na forum "GazWyb" że jest
        gadzinówką!
        Można mieć negatywne zdanie o różnych artykułach "GazWyb" ale to cię nie
        upoważnia do obrażania!

Ja mam śaiadomośc że wypadkowa poglądów red. "GazWyb" to rusofobia ale dlaczego
        na to ty reaujesz stwierdzając "Dla Wyborczej i jej podobnych gadzinówek"?
        • tornson Re: Dla Wyborczej i jej podobnych gadzinówek 29.05.07, 16:30
          stranger.pl napisał:

> tornson zaczynasz myśleć i mówić jak rasowy Bolszewik:P
          Narodowi bolszewicy to przyjaciele neojelcynowskich tzw. "liberałów", ja ich nie
          zniszę.

> Nie obrażaj gospodarza w jego domu! Nie pisz na forum "GazWyb" że jest
          > gadzinówką!
          Co innego GW, którym gardzę tylko trochę mniej niż Fucktem czy der Dzennikem, a
          co innego Forum GW które jest najlepszym forum w Polsce, wiele razy już
          podkreślałem różnicę miedzy jednym a drugim. Na Forum dopuszczalne są wszystkie
          poglądy, w gadzinówce GW tylko proamerykańskie i pro "gospodarczo-liberalne"
          (choć taki "liberalizm" jest zaprzeczeniem liberalizmu) brednie są dopuszczalne.

> Można mieć negatywne zdanie o różnych artykułach "GazWyb" ale to cię nie
          > upoważnia do obrażania!
          Wszystkie artykuły GW tyczące się spraw zagranicznych to propagandowy bełkot
          godny czasów stalinowskich.

> Ja mam śaiadomośc że wypadkowa poglądów red. "GazWyb" to rusofobia ale dlaczego
          > na to ty reaujesz stwierdzając "Dla Wyborczej i jej podobnych gadzinówek"?
          Bo większość gazet i wszystkie telewicje traktuję rosyjskich narodowców jak
          obrońców demokracji, rusofobia i nienawiść do Putina wypala im poprostu mózgi.
    • splitme Re: Cos dla lubiacych czystosc rasowa 29.05.07, 20:32
      Nie mamm czasu czytac , pozdrawiam z Rydultow ,...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka