Gość: Tomek44 IP: 213.8.97.* 16.06.03, 16:32 Pytanie: Jaka jest roznica miedzy ohyda, kanalia a AD? Odpowiedz: Nie ma zadnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 16:42 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Pytanie: Jaka jest roznica miedzy ohyda, kanalia a AD? > > Odpowiedz: Nie ma zadnej >> Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazywa PRAWDA. O zydach znaczy! >> Tomek44! A ktore to jest twoim, z wymienionych nazwisk tych mordercow Polakow z zydowskiego UB? A mozes ty tylko...Morel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: He,he... IP: 213.8.97.* 16.06.03, 16:51 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Pytanie: Jaka jest roznica miedzy ohyda, kanalia a AD? > > > > Odpowiedz: Nie ma zadnej > > > >> Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazywa PRA > WDA. > O zydach znaczy! > > >> Tomek44! A ktore to jest twoim, z wymienionych nazwisk tych mordercow > Polakow z zydowskiego UB? A mozes ty tylko...Morel? Masz jakas obsesje. Ja jestem spokrewniony z Niesiolowskim. Jest moim bliskim kuzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 16:58 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Pytanie: Jaka jest roznica miedzy ohyda, kanalia a AD? > > > > > > Odpowiedz: Nie ma zadnej > > > > > > >> Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazyw > a PRA > > WDA. > > O zydach znaczy! > > > > >> Tomek44! A ktore to jest twoim, z wymienionych nazwisk tych morde > rcow > > Polakow z zydowskiego UB? A mozes ty tylko...Morel? > > Masz jakas obsesje. Ja jestem spokrewniony z Niesiolowskim. Jest moim bliskim > kuzynem. > >> A! to stad te rodzinne cechy!!! Kretyna, zbaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he...he,he! 16.06.03, 17:11 Gość portalu: A.D. napisał(a): >Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazywa PRAWDA. Ty sie samozwanczo PRAWDA nazywasz? Glupek. PRAWDA jest tylko u Pana Boga (no i troche u mnie) Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: He,he...he,he! IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:23 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > >Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazywa PRAWDA. > > Ty sie samozwanczo PRAWDA nazywasz? > Glupek. > PRAWDA jest tylko u Pana Boga > (no i troche u mnie) > Wtr. >> Jam jest ktom jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog P.S. IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:24 Gość portalu: Pan Bog napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > >Typowa reakcja zyda gdy ujrzy cos takiego okropnego, co sie nazywa PRA > WDA. > > > > Ty sie samozwanczo PRAWDA nazywasz? > > Glupek. > > PRAWDA jest tylko u Pana Boga > > (no i troche u mnie) > > Wtr. > > >> Jam jest ktom jest. >> Grzmoty!!! Bo mi sie zapomnialo.... Odpowiedz Link Zgłoś