Gość: UORP IP: 217.96.23.* 27.06.03, 12:44 Juz niedlugo bedziemy dostawac wiesci o naszych chlopcach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chińczak Re: Dokręcić śrubę ---jak gestopo dla AK IP: 61.48.72.* 29.06.03, 06:56 nic na to żydki nie poradzicie, beda arabowie was i waszych sojuszników zabijać, won z tej Jerozolimy heimer napisał: > Moze Ty to zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: A to sie U z Canady ucieszy... IP: *.dialup.mindspring.com 27.06.03, 22:15 >>>Pytku, Ty to masz fajne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbeli Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.toya.net.pl 27.06.03, 13:39 jestem z Ameryka Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku 28.06.03, 21:16 Gość portalu: korbeli napisał(a): > jestem z Ameryka Jestes juz w Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka I bardzo im dobrze IP: *.webgmac.adsl.gxn.net 27.06.03, 14:13 Nikt ich tam nie prosil. Maja wyrazne problemy z zaprowadzeniem tam porzadku i to bedzie ich kosztowalo jeszcze wiecej. Dolarow i ludzkich zyc. A tak w ogole to jest to okupacja niepodleglego kraju, bez poparcia wspolnoty miedzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: 193.188.161.* 27.06.03, 16:16 Pasyfisci (znaczy sie poplecznicy buszyzmu) ktorzy teraz chca pokoju-do Irkoriko robic za zywe tarcze amerykansynow! Pokazcie w co wierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: Kolejny stabilizator trafiony, teraz my IP: 217.153.47.* 27.06.03, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz21 Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.telia.com 27.06.03, 23:07 Gość portalu: UORP napisał(a): > Juz niedlugo bedziemy dostawac wiesci o naszych chlopcach... A co, jest to twoim poboznym zyczeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Ukarany za wspieranie piractwa artystycznego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 01:10 Żołnierz ten kupował na bazarze nielegalne płyty DVD (Ameryka walczy z piractwem praw autorskich). Kara została mu słusznie wymierzona przez anonimowego bojownika o tantiemy dla artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyNY Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.ny5030.east.verizon.net 28.06.03, 01:12 Jezeli o mnnie chadzi to nie jest noim poboznym zyczeniem, ale przypomnij sobie palancie co mysmy robili z okupantami. Jesli Polacy beda ginac w Iraku to nie bedzie ani z mojej ani z twojej woli tylko z woli parchow wami zadzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz21 Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.telia.com 28.06.03, 11:05 Gość portalu: AndyNY napisał(a): > Jezeli o mnnie chadzi to nie jest noim poboznym zyczeniem, ale > przypomnij sobie palancie co mysmy robili z okupantami. Jesli > Polacy beda ginac w Iraku to nie bedzie ani z mojej ani z > twojej woli tylko z woli parchow wami zadzacych. Nie przypominam sobie ,ja nie z tych czasow !, wiec moje szare komorki jeszcze sa w dobrym stanie ,czego nie mozna powiedziec o twoich. Mna RZadzi respekt do naszych chlopcow i Ameryki obroncy mojej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.cable.mindspring.com 29.06.03, 01:36 Gość portalu: Heinz21 napisał(a): > Gość portalu: AndyNY napisał(a): > > > Jezeli o mnnie chadzi to nie jest noim poboznym zyczeniem, ale > > przypomnij sobie palancie co mysmy robili z okupantami. Jesli > > Polacy beda ginac w Iraku to nie bedzie ani z mojej ani z > > twojej woli tylko z woli parchow wami zadzacych. > > Nie przypominam sobie ,ja nie z tych czasow !, wiec moje szare komorki jeszcze > sa w dobrym stanie ,czego nie mozna powiedziec o twoich. > Mna RZadzi respekt do naszych chlopcow i Ameryki obroncy mojej cywilizacji. Us Army to narzedzie Busha by kontrolowac tania rope a nie nasza cywilizacje, a "nasze Chlopaki " to pewnie kelnerzy im tam sluzacy i nie zycze im powracac w workach ale jezeli jada tam z wlasnej woli to moze ich spotkac taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz21 Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.telia.com 29.06.03, 11:26 Gość portalu: bk napisał(a): > Gość portalu: Heinz21 napisał(a): > > > Gość portalu: AndyNY napisał(a): > > > > > Jezeli o mnnie chadzi to nie jest noim poboznym zyczeniem, > ale > > > przypomnij sobie palancie co mysmy robili z okupantami. > Jesli > > > Polacy beda ginac w Iraku to nie bedzie ani z mojej ani z > > > twojej woli tylko z woli parchow wami zadzacych. > > > > Nie przypominam sobie ,ja nie z tych czasow !, wiec moje > szare komorki jeszcze > > sa w dobrym stanie ,czego nie mozna powiedziec o twoich. > > Mna RZadzi respekt do naszych chlopcow i Ameryki obroncy > mojej cywilizacji. > Us Army to narzedzie Busha by kontrolowac tania rope a nie > nasza cywilizacje, a "nasze Chlopaki " to pewnie kelnerzy im > tam sluzacy i nie zycze im powracac w workach ale jezeli jada > tam z wlasnej woli to moze ich spotkac taki los. ******************************************************************************* A Irak Army to narzedzie aby rope rozdawac za darmo ? A Nasi Chlopcy "kelnerzy" zasloguja na wielki respekt - ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb NIE POROWNUJ, CHAMIE, ARABOW DO POLAKOW. IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 13:42 GDYBY ARABSKIE SCIERWA BYLY POD OKUPACJA HITLEROWSKA, W IRAKU PANOWALBY LAD I PORZADEK. ARAB POWAZA TYLKO TEGO , KTORY BIJE GO PO ZAKAZANEJ, ISLAMSKIEJ MORDZIE. ARABSKIE BANDZIORY UZNAJA TYLKO I WYLACZNIE DYKTATURE I TERROR.TOLERANCJA, DEMOKRACJA JEST WEDLUG NICH OZNAKA SLABOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: NIE POROWNUJ, CHAMIE, ARABOW DO POLAKOW. 28.06.03, 21:20 Gość portalu: stb napisał(a): > ... UZNAJA TYLKO I WYLACZNIE DYKTATURE I > TERROR.TOLERANCJA, DEMOKRACJA JEST > WEDLUG NICH OZNAKA SLABOSCI. W niektorych krajach tak mowi sie o Polsce. Bismark powiedzial to kiedys bardziej dosadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb HITLER WYRAZAL SIE JESZCZE GORZEJ O... IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 08:59 POLAKACH. I CO Z TEGO ? TO NICZEGO NIE DOWODZI.NATOMIAST POROWNYWANIE POLSKICH ORGANIZACJI BOJOWYCH Z OKRESU DRUGIEJ WOJNY SWIATOWEJ DO TERRORYSTOW ISLAMSKICH ODBIERAM JAK OBELGE WOBEC POLSKI I POLAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: HITLER WYRAZAL SIE JESZCZE GORZEJ O... 29.06.03, 10:39 Gość portalu: stb napisał(a): > POLAKACH. I CO Z TEGO ? TO NICZEGO NIE DOWODZI Dowodzi. Tego, ze obrazanie innych, chlapanie ozorem bez zastanowienia jest objawem fobii, braku wyksztalcenia i braku kultury. > NATOMIAST POROWNYWANIE POLSKICH ORGANIZACJI BOJOWYCH Z > OKRESU DRUGIEJ WOJNY SWIATOWEJ DO TERRORYSTOW > ISLAMSKICH ODBIERAM JAK OBELGE WOBEC POLSKI I POLAKOW. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb Re: NIE POROWNUJ, CHAMIE, ARABOW DO POLAKOW. IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 09:09 Te niektore kraje to wedlug ciebie Bawaria,Westfalia,Saksonia i inne niemieckie landy,co ? Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: NIE POROWNUJ, CHAMIE, ARABOW DO POLAKOW. 29.06.03, 10:42 Dlaczego nie moge porownywac Polakow z Arabami? Arabowie to tacy sami ludzie jak wszyscy inni, maja swoje zycie, swoje marzenia, problemy dnia codziennego. A to, ze maja inne kulture? To i bardzo dobrze. Nie ma nic gorszego niz kulturowa unifikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb TAKICH JAK TY TO NAJLEPIEJ IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 13:17 WYKASTROWAC, ZEBY CIENKO SPIEWALI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksior Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.hrz.tu 28.06.03, 07:17 Podla maja wydajnosc - nie mogliby ich tak do ziemi po tuzinku albo dwa ?? :) Bez sensu sie rozdrabniac... Maksior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb NIE NARZEKAJ, WYDAJNOSC TWOJEGO IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 13:23 WSZAWEGO ROZUMKU JEST BEZNADZIEJNIE NISKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksior Re: NIE NARZEKAJ, WYDAJNOSC TWOJEGO IP: *.hrz.tu 29.06.03, 09:12 Za glupi jestes na dyskusje. Pociagnij lepiej druta jakiemus jankesowi, moze ci troche ulzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb A KTO BY TAM Z MAKSIORNYM IDIOTA DYSKUTOWAL? IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kolejny stabilizator trafiony, teraz Polacy IP: 217.153.47.* 28.06.03, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: *.swipnet.se 28.06.03, 21:22 TYLKO JEDEN , SZKODA,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb 'ZAKAZONYCH POLAKOW' CORAZ TO WIECEJ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 09:31 'EUROPEJCZYCY' SIE ZNALEZLI !!! DOBROWOLNI SIEWCY ISLAMU, JESZCZE BEDZIECIE GORZKO PLAKAC WSPOMINAJAC WLASNA GLUPOTE. Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: 'ZAKAZONYCH POLAKOW' CORAZ TO WIECEJ !!!!!!!! 29.06.03, 10:45 Gość portalu: stb napisał(a): > DOBROWOLNI SIEWCY ISLAMU, Ktos tu propaguje islam? Nie zauwazylem. Moze tobie tylko cos sie roi w chorej glowie? > JESZCZE BEDZIECIE GORZKO PLAKAC WSPOMINAJAC WLASNA > GLUPOTE. Gdyby od glupoty sie plakalo, juz dawno bys utonal we wlasnych lzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Kolejny amerykański żołnierz zginął w Iraku IP: proxy / 192.168.3.* 06.07.03, 21:42 Obce wojska ani nie wyzwoliły Iraku ani nie niosą mu wolności , szybciej uwierzę ,że te dwa rupiecie 11 września rzeczywiście zniszczyła Al Qaida a nie CIA używając ich haseł. Ale z wojskami napastników idzie ich propaganda która pokazuje arabom nowy nieznany im sposób życia . To jest śmiertelnym zagrożeniem dla okolicznych rządów które nie będą na to spokojnie patrzyły lecz oficjalnie sprzyjając jankesom będą w rzeczywistości finansowały antyamerykańską partyzantkę . Jankesom poprzewracało się we łbie więc wpierdol im się przyda miejmy nadzieję ,że arabusy natłuką ich jak wszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Niech jankesów tłuką jak wszy IP: proxy / 192.168.3.* 06.07.03, 21:50 Jankesom poprzewracało się we łbach , wydaje im się ,że nie ma na ma na nich mocnych, i to jest śmiertelne zagrożenie dla świata. Na szczęście istnieją jeszcze partyzanci przeciwko którym nawet najlepsza armia jest bezsilna. Teraz chyba rozumiecie ,że szwabski terror i zbiorowa odpowiedzialność miały swoje uzasadnienie. Ale szczęśliwie jankesi tego sposobu przyjąc nie mogą więc będą zbierali jak w kaczy kuper . I żeby ich cholera wzięła i to najlepiej zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś