Gość: meerkat IP: 152.75.142.* 09.07.03, 20:32 Na Husseinów też przyjdzie kreska: to tylko kwestia czasu. Jeszcze parę miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irakijczyk Re: Amerykanie zatrzymali kolejnych dwóch Irakijc IP: *.194-201-80.adsl.skynet.be 09.07.03, 21:45 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Na Husseinów też przyjdzie kreska: to tylko kwestia czasu. > Jeszcze parę miesięcy... >Aty uwiezyc w takich bajeczki pszeczes dawno temu jest po opracje plastyczne i zyje sobje w stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Meerkat...! IP: *.crowley.pl 09.07.03, 21:53 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Na Husseinów też przyjdzie kreska: to tylko kwestia czasu. > Jeszcze parę miesięcy... Nie dołuj - proszę... Wiesz, jakie są perspektywy okupacji Iraku, więc nie graj Rambo... Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ nie rozumiem uwagi 09.07.03, 21:58 to, ze Ci nie wsmak okupacja Iraku, nie znaczy, ze Amerykanie przestana wylapywac tych najwazniejszych. Saddam, to nie Ibn Laden, na niekontrolowane pogranicze afgansko-pakistanskie raczej nie pojedzie, wiec szanse jego zlapania sa spore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Przepraszam to dość osobiste - IP: *.crowley.pl 09.07.03, 22:19 sewer_ napisał: > to, ze Ci nie wsmak okupacja Iraku, nie znaczy, ze Amerykanie przestana > wylapywac tych najwazniejszych. > Saddam, to nie Ibn Laden, na niekontrolowane pogranicze afgansko-pakistanskie > raczej nie pojedzie, wiec szanse jego zlapania sa spore. ...my sobie z Meerkatem trochę gaworzymy od czasu do czasu. Nie chcę nikogo izolować, ale parę kwestii powtarza się i wprowadzanie w sedno zabiera czas. Co zaś do terenu - byłem w Płn. Iraku (nielegalnie - Saddam, szmata, nie chciał mi dać wizy) - ale to mniej ważne, niż geografia - DREAM LAND FOR PARTISANS - and that's all... Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ byc moze, ale, 09.07.03, 22:28 o ile mnie moja wiedza nie myli, Saddam wlasnie w poludniowym Iraku, wsrod Szyitow, jest najbardziej znienawidzony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Przepraszam to dość osobiste - IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.07.03, 15:04 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > izolować, ale parę kwestii powtarza się i wprowadzanie w sedno zabiera czas. > Co zaś do terenu - byłem w Płn. Iraku (nielegalnie - Saddam, szmata, nie chciał > > mi dać wizy) - ale to mniej ważne, niż geografia - DREAM LAND FOR PARTISANS - > and that's all... czy to byl jakis oboz szkoleniowy w tym pln iraku? musialo wejsc ci w krew bo szkolisz tu nas rowno!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Saddam w Fenianie? IP: 152.75.142.* 10.07.03, 16:12 Saddama złapiemy bo jest to największa iracka BMR a jego synkowie- broń biologiczna, więc trzeba. Może jest w Fenianie, a może w Havanie, ale tak czy owak spuścimy mu lanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Saddam w Fenianie? IP: 193.188.161.* 10.07.03, 17:26 www.coxar.pwp.blueyonder.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia tajnedokumenty.com IP: *.gen.twtelecom.net 10.07.03, 18:05 tajnedokumenty.com/iraq3.html Poznaj prawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: tajnedokumenty.com IP: *.gen.twtelecom.net 10.07.03, 18:10 Gość portalu: basia napisał(a): > tajnedokumenty.com/iraq3.html Poznaj prawde karty sa tutaj: www.greenpeace.org/multimedia/download/1/253630/0/cards.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: tajnedokumenty.com IP: 152.75.142.* 10.07.03, 19:23 Gość portalu: basia napisał(a): > Gość portalu: basia napisał(a): > > > > > > tajnedokumenty.com/iraq3.html > Poznaj prawde > > > > > > > karty sa tutaj: > > > www.greenpeace.org/multimedia/download/1/253630/0/cards.pdf Jak dokumenty tajne, to czemu publikujesz. a jak je masz, to nie są tajne;) Odpowiedz Link Zgłoś