Gość: jerzowa IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 13:17 w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! a w nastepnych same serdecznosci Palmach 14h www.multied.com/Israel/1941PalmachFormed.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 do palmach14th IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 15:32 nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dalej będziesz łgała, że terrorystów nie lubisz? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:06 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy dupka zolednego IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:13 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Aż dziw, że go Alim nie nazwałeś, analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:22 Gość portalu: jerzy napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Aż dziw, że go Alim nie nazwałeś, analfabeto IP: *.inter.net.il 12.07.03, 16:30 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzy napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Aż dziw, że go Alim nie nazwałeś, analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:36 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzy napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Aż dziw, że go Alim nie nazwałeś, analfabeto IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:33 amok? blekot? bimber? pastyleczki? Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore zaszlismy. Okreslono cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakterze, znany z nienajlepszej strony w Krakowie. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: dzięki za "młodego", analfabeto... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:37 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > amok? > blekot? > bimber? > pastyleczki? > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore zaszlismy. Okreslono > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakterze, znany z > nienajlepszej strony w Krakowie. > Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: dzięki za 'młodego', analfabeto... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:43 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > amok? > > blekot? > > bimber? > > pastyleczki? > > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore zaszlismy. Okresl > ono > > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakterze, znany z > > nienajlepszej strony w Krakowie. > > Wspolczuje. jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizotypalnym chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebli, co jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci - amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem pobluzgaj jeszcze trochę, "kulturalny" analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:45 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > amok? > > > blekot? > > > bimber? > > > pastyleczki? > > > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore zaszlismy. O > kresl > > ono > > > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakterze, znany > z > > > nienajlepszej strony w Krakowie. > > > > > Wspolczuje. > > > jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizotypalnym > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebli, co > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci - > amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa lingwisty IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:48 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > > > amok? > > > > blekot? > > > > bimber? > > > > pastyleczki? > > > > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore zaszlis > my. O > > kresl > > > ono > > > > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakterze, z > nany > > z > > > > nienajlepszej strony w Krakowie. > > > > > > > > Wspolczuje. > > > > > > jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizotypal > nym > > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebl > i, > co > > > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci > - > > amen! ja nie bluzgam, nigdy. ty natomiast jestes gburem i chamem. uwazaj na te pulsujaca zylke na czole, to zly znak. amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Nie wiesz, jak wybrnąć ze swojej "łaciny"? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:51 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > > > > > amok? > > > > > blekot? > > > > > bimber? > > > > > pastyleczki? > > > > > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za skore za > szlis > > my. O > > > kresl > > > > ono > > > > > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym charakter > ze, z > > nany > > > z > > > > > nienajlepszej strony w Krakowie. > > > > > > > > > > > Wspolczuje. > > > > > > > > > jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizo > typal > > nym > > > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w prz > erebl > > i, > > co > > > > > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wsciekl > osci > > - > > > amen! > > ja nie bluzgam, nigdy. ty natomiast jestes gburem i chamem. uwazaj na te > pulsujaca zylke na czole, to zly znak. > amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa biduleczku IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:56 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > > > > > > > > > > amok? > > > > > > blekot? > > > > > > bimber? > > > > > > pastyleczki? > > > > > > Co by nie bylo, belkot. Cieszymy sie, ze ci tak za sko > re za > > szlis > > > my. O > > > > kresl > > > > > ono > > > > > > cie jako mlodego czlowieka o lekko schizotypalnym char > akter > > ze, z > > > nany > > > > z > > > > > > nienajlepszej strony w Krakowie. > > > > > > > > > > > > > > Wspolczuje. > > > > > > > > > > > > jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym s > chizo > > typal > > > nym > > > > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci > w prz > > erebl > > > i, > > > co > > > > > > > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej ws > ciekl > > osci > > > - > > > > amen! > > > > ja nie bluzgam, nigdy. ty natomiast jestes gburem i chamem. uwazaj na te > > pulsujaca zylke na czole, to zly znak. > > amen! no, no ketzalah. z jakiej laciny herzlein? oj chyba blekocik byl w robocie. a fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa ???? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:59 jakiej kuchennej laciny? toz ty masz omamy, ketzalein du meines. toz ja z toba jak z waniajacym jajeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Toż mówiłem - doucz się polszcyzny... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa rybciu IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:05 ketzlein leben, czego nie rozumiesz? jakich sloweczek malutki nie pojal? przetlumaczyc natychmiast moge. tylko sie nie denerwuj, no ta zylka juz okropnie pulsuje. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Chodzi o styl i poprawność, analfabeto... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:10 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > ketzlein leben, czego nie rozumiesz? jakich sloweczek malutki nie pojal? > przetlumaczyc natychmiast moge. > tylko sie nie denerwuj, no ta zylka juz okropnie pulsuje. > amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa lingwisty IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:15 "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do obcych ludzi w tym stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Powtarzasz się, analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:16 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." > > czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do obcych ludzi w tym > stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Powtarzasz się, analfabeto IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:19 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." > > > > czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do obcych ludzi w t > ym > > stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? rybenko, gdzie sie powtarzam? pytam, po prostu z ciekawosci czy ty w tym stylu obrazasz ludzi, czy w gorszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Powtarzasz się, analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:21 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." > > > > > > czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do obcych ludz > i w t > > ym > > > stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? > > rybenko, gdzie sie powtarzam? pytam, po prostu z ciekawosci czy ty w tym stylu > obrazasz ludzi, czy w gorszym? Ludzi nie obrażam, ale jeśli chodzi o ciebie czy danę, to owszem - chętnie; w odróżnieniu od ciebie nie miotam tzw. "epitetami" i nie poczuwam się do fałszywie pojętej "solidarności etnicznej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Powtarzasz się, analfabeto IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:26 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." > > > > > > > > czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do obcych > ludz > > i w t > > > ym > > > > stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? > > > > rybenko, gdzie sie powtarzam? pytam, po prostu z ciekawosci czy ty w tym > stylu > > obrazasz ludzi, czy w gorszym? > > > > Ludzi nie obrażam, ale jeśli chodzi o ciebie czy danę, to owszem - chętnie; w > odróżnieniu od ciebie nie miotam tzw. "epitetami" i nie poczuwam się do > fałszywie pojętej "solidarności etnicznej". och nie badz tak skromny, ketzlein. obrazasz, obrazasz. zalgana taka i owaka i inne epitety. a jakiez to robaczku epitety wobec ciebie miotnelam? a powiedz mi muszko, czyje tu, na tym chocby watku, walki prowadzisz. swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Powtarzasz się, analfabeto IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:29 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > > > "Chodzi o styl i poprawność, analfabeto..." > > > > > > > > > > czy o ten styl i poprawnosc ci ketzlein chodzi? ty sie do o > bcych > > ludz > > > i w t > > > > ym > > > > > stylu ketzlein zwracasz? hm. a nosek prosty? > > > > > > rybenko, gdzie sie powtarzam? pytam, po prostu z ciekawosci czy ty w > tym > > stylu > > > obrazasz ludzi, czy w gorszym? > > > > > > > > Ludzi nie obrażam, ale jeśli chodzi o ciebie czy danę, to owszem - chętnie > ; w > > odróżnieniu od ciebie nie miotam tzw. "epitetami" i nie poczuwam się do > > fałszywie pojętej "solidarności etnicznej". > > och nie badz tak skromny, ketzlein. obrazasz, obrazasz. zalgana taka i owaka i > > inne epitety. a jakiez to robaczku epitety wobec ciebie miotnelam? a powiedz mi > > muszko, czyje tu, na tym chocby watku, walki prowadzisz. swoje? Walki na forum? Nie, ja po prostu wyrażam swoją pogardę dla takich jak ty czy Dana... Przeczytaj sobie własne wypowiedzi, a znajdziesz parę ciekawych epitetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Powtarzasz się klamczuszku IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:38 zadnego epitetu nie znajde, bo go po prostu robaczku nie ma! czyzby to jeszcze omamy? ty masz ciekawe podejscie, jak ci rozmowa nie idzie a wrzeszczec i tupac nozkami nie mozna i klac juz tez nie. to wtedy klamiesz jak najety. a argumenciki rzucasz typu: won do kuchni ty kobieto! oj, wej. skad ty to masz? widze, ze leku nie chcesz przyjac, a ja juz nie mam czasu cie uspakajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem schizoplany cham to nie bluzg? Potrafisz nie łgać IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem "nieczystosci w przerebli" to też nie bluzg? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: 'nieczystosci w przerebli' to też nie bluzg? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 19:29 oversensitivity. to tez moze wchodzic w diagnoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Rozumiem, że u ciebie to normalne słownictwo... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa slownictwo? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 19:31 ty znowu o slownictwo, a ja znowu pytam o jakie slownictwo? zadnych bluzgow, zadnej laciny. jak z jajeczkiem ciut podpsutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Podstarzała panna o jajeczkowaniu - bolesne... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:02 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > ty znowu o slownictwo, a ja znowu pytam o jakie slownictwo? zadnych bluzgow, > zadnej laciny. jak z jajeczkiem ciut podpsutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Aż dziw, że go Alim nie nazwałeś, analfabeto IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 16:34 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzy napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Więc go nazwij Alim - dla uproszczenia IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:38 ...w ten sposób przybliżysz się do swojego ideału traktowania wszystkich Arabów jak z jednej sztancy... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Więc go nazwij Alim - dla uproszczenia 12.07.03, 16:40 Nu, Ibn Adam, coż cię tak zdenerwowało? Pozwolisz że spytam: jesteście razem (z Omarem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do werwa IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 16:49 nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale milo, ze cie to ruszylo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Hagany33 IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:53 Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - nienawidzisz terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, zakompleksiona szowinistka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa to jak, mlody czy stary cham? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:57 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - nienawidzisz > terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, zakompleksiona > szowinistka... no to jak to tak. ty nie mlody, a tak sie do dam odzywasz? a fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Jakich dam? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:59 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - nienawidzisz > > terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, zakompleksi > ona > > szowinistka... > > no to jak to tak. ty nie mlody, a tak sie do dam odzywasz? a fe. Chyba, że z kategorii: "jak damy, to się bawimy; jak nie damy, to się nie bawimy"... Ale Hagana33 za stara na te ekscesy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowea Re: Jakich dam? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:01 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - nienawidzi > sz > > > terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, zakomp > leksi > > ona > > > szowinistka... > > > > no to jak to tak. ty nie mlody, a tak sie do dam odzywasz? a fe. > > > > Chyba, że z kategorii: "jak damy, to się bawimy; jak nie damy, to się nie > bawimy"... Ale Hagana33 za stara na te ekscesy... no to, tak nie po gentlemansku, tak nie ladnie. daragoj, kobieta jest zawsze dama dla gentlemana, chyba ze ty nie gentleman, ale to chyba nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Jakich dam? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:04 Gość portalu: jerzowea napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - niena > widzi > > sz > > > > terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, z > akomp > > leksi > > > ona > > > > szowinistka... > > > > > > no to jak to tak. ty nie mlody, a tak sie do dam odzywasz? a fe. > > > > > > > > Chyba, że z kategorii: "jak damy, to się bawimy; jak nie damy, to się nie > > bawimy"... Ale Hagana33 za stara na te ekscesy... > > no to, tak nie po gentlemansku, tak nie ladnie. daragoj, kobieta jest zawsze > dama dla gentlemana, chyba ze ty nie gentleman, ale to chyba nie mozliwe. Miło, że już łaciny kuchennej nie używasz, ale herbu w salonie nie mam, więc o "gentlemana" kłocić się nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagana33 Re: do Hagany33 IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:17 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Akurat to ty od paru miesięcy powtarzasz w kółko to samo - nienawidzisz > terrorystów, ale dumna jesteś z Hagany... biedna, podstarzała, zakompleksiona > szowinistka... nu, zakompleksiona szowinistka, zoll zejn, ale biedna i podstarzala? po pierwsze ja rothschild a po drugie to do podstarzenia brakuje jeszcze paru latek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Danale motek szeli IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 16:53 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > milo, ze cie to ruszylo... :) zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci inni "majacy przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec ciebie. trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codziennymi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Zacznij od nauki polskiego... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 16:57 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci inni "majacy > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec ciebie. > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codziennymi. > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa nie rozumiesz mnie zabko? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:03 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci inni "majacy > > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec ciebie. > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codziennymi. > > ;-) jakiego sloweczka nie zrozumiales, ketzaleh du meins, mam ci przetlumaczyc? nie denerwuj sie, zobacz jak zylka pulsuje i szczeka dolna chodzi ci dziwnie. uwazaj na siebie. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dyskutujesz z lustrem? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:05 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci inni "m > ajacy > > > > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec cieb > ie. > > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codziennymi. > > > ;-) > > jakiego sloweczka nie zrozumiales, ketzaleh du meins, mam ci przetlumaczyc? > nie denerwuj sie, zobacz jak zylka pulsuje i szczeka dolna chodzi ci dziwnie. > uwazaj na siebie. > amen. U nas się dzwoni pod numer 999 - jak u was, nie wiem, a na razie radzę przewiązać głowę szalem - przynajmniej w jednym kawałku dotrzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa aaa kotki dwa IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:07 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci in > ni "m > > ajacy > > > > > > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec > cieb > > ie. > > > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codzienny > mi. > > > > ;-) > > > > jakiego sloweczka nie zrozumiales, ketzaleh du meins, mam ci przetlumaczy > c? > > nie denerwuj sie, zobacz jak zylka pulsuje i szczeka dolna chodzi ci dziwn > ie. > > uwazaj na siebie. > > amen. > > > U nas się dzwoni pod numer 999 - jak u was, nie wiem, a na razie radzę > przewiązać głowę szalem - przynajmniej w jednym kawałku dotrzesz... no juz spokojnie. zylka okropnie pulsuje ci. moze wez cos z apteczki ketzlein. boje sie o ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem To już nie bluzgasz - szybko cię kultury nauczyłem IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa omamy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:13 oj, te omamy dalej masz. zadzwon jednak do lekarza. w miedzyczasie wez cos z apteczki i poloz sie w ciemnym pokoju. obawiam sie o twoje zdrowie. za chwile cie moze szlaczek trafic. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem A jednak już nie klniesz - 100% skuteczności... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa omamy IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:17 ketzlein leben. ja klelam? gdzie? prosze o cytacik. linczek? boze, jak straszne musi byc miec omamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem 100 % skuteczności IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:19 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > ketzlein leben. ja klelam? gdzie? prosze o cytacik. linczek? boze, jak straszne > > musi byc miec omamy. Ależ proszę: "jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizotypalnym chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebli, co jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci - amen!" Nie ty aby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa diagnoza IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:23 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > ketzlein leben. ja klelam? gdzie? prosze o cytacik. linczek? boze, jak > straszne > > > > musi byc miec omamy. > > > > Ależ proszę: > > "jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym schizotypalnym > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebli, co > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci - > amen!" > > > Nie ty aby? > > alez jak najkolwiek ja, rybciu. a gdzie lacina??? czy chodzi ci o diagnoze? ale to nic obrazliwego, to po prostu diagnoza. rozpoznanie. zadnego innego sloweczka "lacinskiego" nie uzylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Już wiem, co uważasz za kulturalny język - IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:25 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > ketzlein leben. ja klelam? gdzie? prosze o cytacik. linczek? boze, ja > k > > straszne > > > > > > musi byc miec omamy. > > > > > > > > Ależ proszę: > > > > "jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym > schizotypalnym > > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w przerebl > i, > co > > > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wscieklosci > - > > amen!" > > > > > > Nie ty aby? > > > > > alez jak najkolwiek ja, rybciu. a gdzie lacina??? czy chodzi ci o diagnoze? ale > > to nic obrazliwego, to po prostu diagnoza. rozpoznanie. > zadnego innego sloweczka "lacinskiego" nie uzylam. Wspołczuję i doradzam szersze zaangażowanie się w roboty kuchenne (tym bardziej, że szabas się zbliża...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa oj klamczuszku IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:28 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > ketzlein leben. ja klelam? gdzie? prosze o cytacik. linczek? boz > e, ja > > k > > > straszne > > > > > > > > musi byc miec omamy. > > > > > > > > > > > > Ależ proszę: > > > > > > "jak na tzw akademika,to cos slabo pojmujesz. chcesz byc starym > > schizotypalnym > > > chamem? ok! no problem. szastasz sie i miotasz jak nieczystosci w prz > erebl > > i, > > co > > > > > > jest jak nektar dla mego serca. moze cie szlaczek trafi z tej wsciekl > osci > > - > > > amen!" > > > > > > > > > Nie ty aby? > > > > > > > > alez jak najkolwiek ja, rybciu. a gdzie lacina??? czy chodzi ci o diagnoze > ? > ale > > > > to nic obrazliwego, to po prostu diagnoza. rozpoznanie. > > zadnego innego sloweczka "lacinskiego" nie uzylam. > > > > > Wspołczuję i doradzam szersze zaangażowanie się w roboty kuchenne (tym > bardziej, że szabas się zbliża...) ketzlein. nie umiesz sie do bledu przyznac. wszystkim wiadomo, ze nigdy nie bluzgam, zadnej laciny kuchennej czy innej nie uzywam. a co do szabas, myszko, to szabas sie juz konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Oduczyłem cię bluzgania - zostały jeszcze łgarstwa IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa to diagnoza IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 19:28 Schizotypal Personality Disorder A pervasive pattern of social and interpersonal deficits marked by acute discomfort with, and reduced capacity for, close relationships as well as by cognitive or perceptual distortions and eccentricities of behavior, beginning by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by five (or more) of the following: ideas of reference (excluding delusions of reference) odd beliefs or magical thinking that influences behavior and is inconsistent with subcultural norms unusual perceptual experiences, including bodily illusions odd thinking and speech suspiciousness or paranoid ideation inappropriate or constricted affect behavior or appearance that is odd, eccentric, or peculiar lack of close friends or confidants other than first-degree relatives excessive social anxiety that does not diminish with familiarity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Chcesz o tym porozmawiać...? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:03 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Schizotypal Personality Disorder > > A pervasive pattern of social and interpersonal deficits marked by acute > discomfort with, and reduced capacity for, close relationships as well as by > cognitive or perceptual distortions and eccentricities of behavior, beginning > by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by five > (or more) of the following: > ideas of reference (excluding delusions of reference) > odd beliefs or magical thinking that influences behavior and is inconsistent > with subcultural norms > unusual perceptual experiences, including bodily illusions > odd thinking and speech > suspiciousness or paranoid ideation > inappropriate or constricted affect > behavior or appearance that is odd, eccentric, or peculiar > lack of close friends or confidants other than first-degree relatives > excessive social anxiety that does not diminish with familiarity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Danale motek szeli IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:19 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi pro-woka, ci inni "majacy > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i chamstwo wobec ciebie. > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami codziennymi. > ;-) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Danale motek szeli IP: *.acn.pl 12.07.03, 19:37 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi > pro-woka, ci inni "majacy > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i > chamstwo wobec ciebie. > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami > codziennymi. > > ;-) > > > :) :) :) Te prasówki to niby o mnie? I te buziaczki :) :) :) też? OK. Jeśli wolisz inne codzienne dania. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Danale motek szeli IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:47 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo i na > > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by swoja > > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu mnie, on > > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko wyksztalcone mozgi > > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, niech > > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni nigdy nie > > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi > > pro-woka, ci inni "majacy > > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i > > chamstwo wobec ciebie. > > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami > > codziennymi. > > > ;-) > > > > > > :) :) :) > > > Te prasówki to niby o mnie? > > I te buziaczki :) :) :) też? > > > OK. Jeśli wolisz inne codzienne dania. > > C. nu, cccp (tym razem uwazalam) jerzowa pisala o prasowkach i buziaczki byly dla jerzowej. wole rozne dania, dla urozmaicenia jadlospisu :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Danale motek szeli IP: *.acn.pl 12.07.03, 19:53 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > nu, moja droga, zdenerwowal sie, bo mu brakuje > > > > > argumentow. jak wszyscy zaslepieni arabowie i ich > > > > > zwolennicy na tym forum, powtarza w kolko to samo > i na > > > > > bezposrednie pytania nie moze odpowiedziec, bo by > swoja > > > > > odpowiedzia obalil wlasne klamliwe twierdzenia. wiec > > > > > ucieka do bluzgow, bo niby co mozna odpowiedziec na > > > > > "sjonistyczna kurwe" i tego podobne okreslenia. sama > > > > > zobacz, co za jezyk, jaka fantazja w opisywaniu > mnie, on > > > > > i ad, nu, dobrany team, przescigaja sie w tzw. > > > > > obrazaniach, a niestety, uniwersytecko > wyksztalcone mozgi > > > > > nic nie rozumieja, ze to dziala jak bumerang. nu, > niech > > > > > se krzycza, ja stoje na pozycji, do ktorej oni > nigdy nie > > > > > dojda, zeby nie wiem ile uniwersytetow skonczyli. ale > > > > > milo, ze cie to ruszylo... :) > > > > > > > > zwrocilam uwage, ze oprocz kolegi werwa i kolegi > > > pro-woka, ci inni "majacy > > > > przyjaciol zydow, mie oburzyli na to slownictwo i > > > chamstwo wobec ciebie. > > > > trzeba cie pewnie bedzie bardziej doszkalac prasowkami > > > codziennymi. > > > > ;-) > > > > > > > > > :) :) :) > > > > > > Te prasówki to niby o mnie? > > > > I te buziaczki :) :) :) też? > > > > > > OK. Jeśli wolisz inne codzienne dania. > > > > C. > > nu, cccp (tym razem uwazalam) jerzowa pisala o prasowkach > i buziaczki byly dla jerzowej. > wole rozne dania, dla urozmaicenia jadlospisu :) :) Tak, tak. Oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dalej będziesz łgała, że terrorystów nie lubi 14.07.03, 08:19 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: do palmach14th 12.07.03, 19:32 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do palmach14th IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:50 jakiegos napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: do palmach 4th 12.07.03, 20:31 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jakiegos napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi > sie to: > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder po palmach IP: *.acn.pl 13.07.03, 07:55 jakiegos napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: po palmach 13.07.03, 15:35 Gość portalu: Fląder napisał(a): > jakiegos napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, co za swietny link!!! i szalenie spodobalo mi sie to: > > > > > > ".... the Haganah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Mallorka-poziom kultury podniosl sie IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 17:11 galgenbaum napisał: > NW 3-4 you are a sight for sore eyes u nas SV V 10--14 Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Mallorka-poziom kultury podniosl sie 13.07.03, 15:27 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > you are a sight for sore eyes > u nas SV V 10--14 (dzień dobry) dzień dobry mario biała myszko chyba widzieliśmy się wczoraj kiedy w lokalu dno kieliszka lśniło jak księżyc nad ogrodem przyzywał ciebie polny dzwonek i ja wołałem bardzo cicho z mojego szkiełka w którym ponoć topię aniołów nieszczęśliwych Jan Kalina NW 3 Odpowiedz Link Zgłoś
werw Do Dany 12.07.03, 17:11 Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub (raczej) kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i agresywna obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, co sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka który wg mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego Wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Do Dany IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:14 werw napisała: > Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub (raczej) > kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i agresywna > obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, co > sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka który wg > mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego Wschodu. Oczywiście - ty go rozumiesz najlepiej - przez pryzmat luf armii izraelskiej. Wszystko, co stoi na drodze waszej wizji świata, musi być złe - a co ty wiesz o Bliskim Wschodzie oprócz wątpliwych prawd z gazet izraelskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Bnadema IP: *.inter.net.il 12.07.03, 17:29 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > werw napisała: > > > Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub (rac > zej) > > kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i agresyw > na > > obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, co > > sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka który > wg > > mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego > Wschodu. > > > > Oczywiście - ty go rozumiesz najlepiej - przez pryzmat luf armii izraelskiej. > Wszystko, co stoi na drodze waszej wizji świata, musi być złe - a co ty wiesz o > > Bliskim Wschodzie oprócz wątpliwych prawd z gazet izraelskich? Wydaje sie, ze ty znasz prawde o Bliskim Wschodzie tylko z teoretycznego punktu widzenia. Nie masz pojecia jak to wyglada w praktyce. Nienawisc nie pozwala ci na obiektywizm, choc zarzucasz to nam. Znalem kiedys lekarza, ktory byl doskonalym teoretykiem, ale kiedy stanal przy lozku chorego, to o malo go nie zabil swoja teoria. Dopiero pewien doskonaly praktyk, uratowal mu zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Bnadema IP: 62.111.208.* 12.07.03, 17:56 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > werw napisała: > > > > > Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub > (rac > > zej) > > > kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i ag > resyw > > na > > > obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, > co > > > sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka k > tóry > > wg > > > mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego > > Wschodu. > > > > > > > > Oczywiście - ty go rozumiesz najlepiej - przez pryzmat luf armii > izraelskiej. > > Wszystko, co stoi na drodze waszej wizji świata, musi być złe - a co ty > wiesz o > > > > Bliskim Wschodzie oprócz wątpliwych prawd z gazet izraelskich? > > Wydaje sie, ze ty znasz prawde o Bliskim Wschodzie tylko z teoretycznego > punktu widzenia. Nie masz pojecia jak to wyglada w praktyce. Nienawisc nie > pozwala ci na obiektywizm, choc zarzucasz to nam. > Znalem kiedys lekarza, ktory byl doskonalym teoretykiem, ale kiedy stanal przy > lozku chorego, to o malo go nie zabil swoja teoria. Dopiero pewien doskonaly > praktyk, uratowal mu zycie. Akurat Bliski Wschód znam z praktyki tyleż, co z teorii - i pod tym pojęciem nie zamykam - tak, jak moi oponenci - Izraela oraz Autonomii. A gdzie twoja wiedza o regionie (praktyczna) wykracza poza ramy jednego państwa - wiem, że to pytanie jest trochę retoryczne i nie fair, ponieważ większość państw regionu nie wpuszcza obywateli Izraela ani nawet ludzi posiadających odpowiednie wizy w paszporcie. Nie zarzucaj jednak wiedzy teoretycznej, skoro sam, nie z własnej winy zresztą, musisz ograniczyć ową znajomość do - co najwyżej - Turcji, Egiptu oraz Izraela. Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Do Dany 12.07.03, 17:31 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > werw napisała: > > > Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub (rac > zej) > > kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i agresyw > na > > obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, co > > sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka który > wg > > mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego > Wschodu. > > > > Oczywiście - ty go rozumiesz najlepiej - przez pryzmat luf armii izraelskiej. > Wszystko, co stoi na drodze waszej wizji świata, musi być złe - a co ty wiesz o > > Bliskim Wschodzie oprócz wątpliwych prawd z gazet izraelskich? Widzisz, nawet to pojedncze zdanie pokazuje stan twojej wiedzy: w rzeczywistości w gazetach izraelskich są prawdy wszelakie i takież opinie, także i te z Haaretz, do którego rzekomo pisujesz. No i jak ja mam ci przekazać co wiem o Bliskim Wschodzie? Od czego zacząć? Nie twierdzę, ze nie znasz się na historii regionu (tj. datach), obrzędowości itp. - sądzę wręcz że w tym mało kto ci dorówna (szczerze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Do Dany IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:29 werw napisała: > Ano ruszyło:) Ibn Adam przypomina mi samiczke walczącą o gniazdko lub (raczej) > kogucika w zalotach: w każdym bądź razie jego wyjatkowo zjadliwa i agresywna > obrona Omara wydaje się mieć seksulany podtekst. Zastanawiam się też, co > sprawia, że szacowna bądź co bądź placówka (UJ) zatrudnia człowieka który wg > mnie jest raczej mało lotny i który zwyczajnie nie rozumie Bliskiego Wschodu. alez werwie, kochanie, on "rozumie", oczywiscie ze "rozumie" i nie tylko to, on takze "wie" jak najdokladniej. a ty wogole zabierasz glos w mojej obronie? przeciez mnie nie znasz.... tylko i wylacznie bnadem mnie "zna", i to tak samo "dokladnie" jak zna konflikt israelsko-palestynski... a jak ci sie podoba jerzowej "ketzlein"? to tak dobrze do niego pasuje, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Frustracje jezow.... IP: *.mco.bellsouth.net 12.07.03, 17:28 poetry.rotten.com/past/hedgehog/ >> ...no i forum w przerwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do AD IP: *.inter.net.il 12.07.03, 17:31 Gość portalu: A.D. napisał(a): > poetry.rotten.com/past/hedgehog/ > >> ...no i forum w przerwie... Zgadnij jak to zboczenie, ktore cie neka nazywa sie w psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.mco.bellsouth.net 12.07.03, 17:46 >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... >>www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.inter.net.il 12.07.03, 18:21 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > >>www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg Wpierniczasz sie w kazdy watek ty zboczencu. Nawet jak bedzie na temat misiow, to tez wleziesz z pornografia. Nie dala ci bozia rozumu, oj nie dala. Jezeli jestes eunuchem, to rozumiem twoje kompleksy, ale nie musisz ich zaspakajac na forum. Idz sobie pospiewac do meczetu. Tam tez jest potrzebne wysokie C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:34 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > >><a href="http://www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg"target="_blank">www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg</a> nu, sprawdzilam u psychiatry: tylko zfrustrowany impotent przyslalby taki link.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.mco.bellsouth.net 12.07.03, 20:18 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > > > >><a > href="http://www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg"target="_blank">w > ww.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg</a> > > nu, sprawdzilam u psychiatry: tylko zfrustrowany impotent > przyslalby taki link.... >> To nie byl psychiatra. W Sabas nie przyjmuja, chyba ze naprawde zle sie poczulas. Niemnije jednak: smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 20:32 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > > > > > >><a > > href="www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg"target="_blank" > >w > > ww.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg</a> > > > > nu, sprawdzilam u psychiatry: tylko zfrustrowany impotent > > przyslalby taki link.... > > >> To nie byl psychiatra. W Sabas nie przyjmuja, chyba ze naprawde zle si > e > poczulas. Niemnije jednak: smacznego! nu, absolutnie byl. w szabas lekarze tez przyjmuja, jak jest pikuach nefesz, a byl.... twoj nefesz, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. To pewnie jest ten sam... IP: *.mco.bellsouth.net 12.07.03, 20:43 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > > > > > > > >><a > > > > href="<a href="www.phallic.org/dick-for- dinner/antipasti.jpg"target="_blank""target="_blank">www.phallic.org/dick-for- dinner/antipasti.jpg"target="_blank"</a> > > >w > > > ww.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg</a> > > > > > > nu, sprawdzilam u psychiatry: tylko zfrustrowany impotent > > > przyslalby taki link.... > > > > >> To nie byl psychiatra. W Sabas nie przyjmuja, chyba > ze naprawde zle si > > e > > poczulas. Niemnije jednak: smacznego! > > nu, absolutnie byl. w szabas lekarze tez przyjmuja, jak > jest pikuach nefesz, a byl.... twoj nefesz, oczywiscie >>>www.phallic.org/peniscope/ bo ma taki dobrotliwy wyraz twarzy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Ulubiony Palestynski obiadek haganah33 IP: *.mco.bellsouth.net 12.07.03, 20:19 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > >>Gratuluje patriotycznego obiadku a la syjonistka... > > > > >><a > href="http://www.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg"target="_blank">w > ww.phallic.org/dick-for-dinner/antipasti.jpg</a> > > nu, sprawdzilam u psychiatry: tylko zfrustrowany impotent > przyslalby taki link.... >> To nie byl psychiatra. W Sabas nie przyjmuja, chyba ze naprawde zle sie poczulas. Niemniej jednak: smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka do Bnadema IP: 80.230.210.* 12.07.03, 18:40 Jestem mocno zaniepokojony. Wczoraj wieczorem przyznales sie ze belkoczesz poniewaz nachlales sie piwa(8 butelek). Dzisiaj od rana zamiast herbatka bez cukru, znowu piwsko zlopiesz. Mam nadzieje, ze Allach przyzwala na ten delikatny trunek, ale twoj rosadek powiniwn ci powiedziec STOP. Wymaluj sobie na scianie plakat: Pilem-nie pisze! Nie pilem- mysle dwa razy i tez nie pisze. Na kaca dobra jest kawa bez cukru ale za to z cytryna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Bnadema IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:45 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Jestem mocno zaniepokojony. Wczoraj wieczorem przyznales sie ze belkoczesz > poniewaz nachlales sie piwa(8 butelek). Dzisiaj od rana zamiast herbatka bez > cukru, znowu piwsko zlopiesz. Mam nadzieje, ze Allach przyzwala na ten > delikatny trunek, ale twoj rosadek powiniwn ci powiedziec STOP. Wymaluj sobie > na scianie plakat: Pilem-nie pisze! Nie pilem- mysle dwa razy i tez nie pisze. > Na kaca dobra jest kawa bez cukru ale za to z cytryna. I widzisz - wyszła swołocz z ciebie - zabrakło argumentów, to dogryzasz. Wczoraj jak wypiłem, to się wycofałem z dyskusji - to, co powiedziałem przedtem, w pełni popdtrzymuję. Ty natomiast nabredziłeś w stylu Dany - czyli skrajnego i nietolerancyjnego wojującego syjonizmu; mam wrazenie, że za bardzo poczuwasz się do terminu "naród wybrany" i uważasz, ze z tego tytułu należą się wam jakieś szczególne względy. Gratuluję solidarności etnicznej - Beduini też ją mają - nazywa się "asabiyya" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: do Bnadema IP: 80.230.210.* 12.07.03, 18:49 Moja swolocza natura mowi tobie, ze skoro znow sie nachlales to znow wycofaj sie z dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Bnadema IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:50 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Moja swolocza natura mowi tobie, ze skoro znow sie nachlales to znow wycofaj > sie z dyskusji. Twoja swołocza natura nic nie mówi, bo nic nie ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: do Bnadema IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.03, 18:56 Ave, Widze że dzielnie stajesz w sporze z syjonistami. Zaprawdę, nie ustawaj bracie! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Teraz "bracie" - ostatnio byłem Żydem... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 18:58 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > Widze że dzielnie stajesz w sporze z syjonistami. Zaprawdę, nie ustawaj bracie! > > T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Teraz 'bracie' - ostatnio byłem Żydem... IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.03, 19:06 Ave, Dopiero teraz otworzyły mi się oczy - wybacz proszę, że cię obraziłem. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Teraz 'bracie' - ostatnio byłem Żydem... IP: 80.230.210.* 12.07.03, 19:11 "bracie", to nie takie znow obrazliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Teraz 'bracie' - ostatnio byłem Żydem... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 19:14 Gość portalu: z daleka napisał(a): > "bracie", to nie takie znow obrazliwe . Nie - obraźliwe nie jest, ale albo posiada się jakieś poglądy, albo nie ... Poza tym sprawdziłem - to fałszywka; prawdziwy Titus nadaje z innego serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Teraz 'bracie' - ostatnio byłem Żydem... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 19:15 Gość portalu: z daleka napisał(a): > "bracie", to nie takie znow obrazliwe . "Żyd" też nie - ale już "szowinista" owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: A ty prawdziwy? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 19:22 Pamiętam, kiedy się pocięliśmy; jak Żydom - to Holocaust; jak Palestyńczykom - to słuszne operacje antyterrorystyczne. Niestety, polityka Sharona na ziemiach Autonomii przypomina jako żywo stare, sprawdzone wzorce getta... Możesz się obrażać na paralele historyczne, ale są one prawdziwe; jeżeli więc w odpowiedzi na słowa-klucze obrażasz się i na serio obrażasz ludzi, którzy z tobą próbowali merytorycznie rozmawiać, to nie oskarżaj Titusa, że jest fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Prośba IP: *.acn.pl 12.07.03, 18:49 Jak wątek dojdzie do 99 postu, koniecznie dajcie mi znać. Postaram się wpisać coś dowcipnego. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: do haganah33 IP: 80.230.210.* 12.07.03, 18:57 No co z tym dowcipem? Wszyscy wstrzymalismy oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Do Bnadema IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.03, 19:23 Ave, Strzeż się szaleństwa, bracie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Tewje Mleczarz 12.07.03, 19:50 > <a target="_blank" href="http://www.anonsurf.de/cgi-bin/nph-asurf.cgi/000110A/http/www.multied.com/Israel/1941PalmachFormed.html">www.multied.com/Israel/1941PalmachFormed.html</a> The following is a statement made in the House of Commons by then British Prime Minister Clement Attlee: On July 22, 1946, one of the most dastardly and cowardly crimes in recorded history took place. We refer to the blowing up of the King David Hotel in Jerusalem. Ninety-two persons lost their lives in that stealthy attack, 45 were injured, among whom there were many high officials, junior officers and office personnel, both men and women. The King David Hotel was used as an office housing the Secretariat of the Palestine Government and British Army Headquarters. The attack was made on 22 July at about 12 o?clock noon when offices are usually in full swing. The attackers, disguised as milkmen, carried the explosives in milk containers, placed them in the basement of the Hotel and ran away. The Chief Secretary for the Government of Palestine, Sir John Shaw, declared in a broadcast: ?As head of the Secretariat, the majority of the dead and wounded were my own staff, many of whom I have known personally for eleven years. They are more than official colleagues. British, Arabs, Jews, Greeks, Armenians; senior officers, police, my orderly, my chauffeur, messengers, guards, men and women Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do cccp IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 19:56 nu, cccp, UWAGA UWAGA, zblizamy sie do numeru 99 i......... CZEKAMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: do cccp IP: *.acn.pl 12.07.03, 20:05 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, cccp, UWAGA UWAGA, zblizamy sie do numeru 99 > i......... CZEKAMY!!!!! To na razie. Było miło. PS. "Dwaj Murzyni na pustyni Urządzili sobie bal, Jedli, pili i tańczyli, A nam wszystkim było żal..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do cccp IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 20:35 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, cccp, UWAGA UWAGA, zblizamy sie do numeru 99 > > i......... CZEKAMY!!!!! > > > To na razie. Było miło. > > > PS. > > > "Dwaj Murzyni na pustyni > Urządzili sobie bal, > Jedli, pili i tańczyli, > A nam wszystkim było żal..." nu, o co sie obraziles? przeciez sam napisales, ze mamy cie zawiadomic, i wzielam to doslownie. myslalam, ze masz ochote rozluznic ta cudowna atmosferke , panujaca na tym watku.... wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa dana IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 12.07.03, 21:10 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, cccp, UWAGA UWAGA, zblizamy sie do numeru 99 > > > i......... CZEKAMY!!!!! > > > > > > To na razie. Było miło. > > > > > > PS. > > > > > > "Dwaj Murzyni na pustyni > > Urządzili sobie bal, > > Jedli, pili i tańczyli, > > A nam wszystkim było żal..." > > nu, o co sie obraziles? przeciez sam napisales, ze mamy > cie zawiadomic, i wzielam to doslownie. myslalam, ze masz > ochote rozluznic ta cudowna atmosferke , panujaca na tym > watku.... wiec o co chodzi? oj, nie wiesz? p c p! + prztyczek + inne podworko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Tewje Mleczarz IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 20:07 jakiegos napisał: > > > <a target="_blank" href="www.anonsurf.de/cgi-bin/nph-asurf.cgi/0 > 00110A/http/www.multied.com/Israel/1941PalmachFormed.html">www.multied.com/I > srael/1941PalmachFormed.html</a> > > > The following is a statement made in the House of Commons by then British > Prime Minister Clement Attlee: On July 22, 1946, one of the most dastardly and > cowardly crimes in recorded history took place. We refer to the blowing up of > the King David Hotel in Jerusalem. Ninety-two persons lost their lives in > that stealthy attack, 45 were injured, among whom there were many high official > s, > junior officers and office personnel, both men and women. The King David > Hotel was used as an office housing the Secretariat of the Palestine Government > > and British Army Headquarters. The attack was made on 22 July at about 12 o?clo > ck > noon when offices are usually in full swing. The attackers, disguised > as milkmen, carried the explosives in milk containers, placed them in the basem > ent > of the Hotel and ran away. > > The Chief Secretary for the Government of Palestine, Sir John Shaw, declared in > > a broadcast: ?As head of the Secretariat, the majority of the dead and wounded > were my own staff, many of whom I have known personally for eleven years. They > are more than official colleagues. British, Arabs, Jews, Greeks, Armenians; sen > ior > officers, police, my orderly, my chauffeur, messengers, guards, men and women-- > > young and old Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: Tewje Mleczarz 12.07.03, 20:11 Gość portalu: dana33 napisał(a): > > nu, na tym to polega? chcesz sie licytowac? prosze: > > www.multied.com/Terrorhistory.html > o 11.9 to nawet nie wspominam... To jednak Tewje? Tak myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Powiedz to Danie - ona pracuje dla policji... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:05 jakiegos napisał: > > > <a target="_blank" href="www.anonsurf.de/cgi-bin/nph-asurf.cgi/0 > 00110A/http/www.multied.com/Israel/1941PalmachFormed.html">www.multied.com/I > srael/1941PalmachFormed.html</a> > > > The following is a statement made in the House of Commons by then British > Prime Minister Clement Attlee: On July 22, 1946, one of the most dastardly and > cowardly crimes in recorded history took place. We refer to the blowing up of > the King David Hotel in Jerusalem. Ninety-two persons lost their lives in > that stealthy attack, 45 were injured, among whom there were many high official > s, > junior officers and office personnel, both men and women. The King David > Hotel was used as an office housing the Secretariat of the Palestine Government > > and British Army Headquarters. The attack was made on 22 July at about 12 o? clo > ck > noon when offices are usually in full swing. The attackers, disguised > as milkmen, carried the explosives in milk containers, placed them in the basem > ent > of the Hotel and ran away. > > The Chief Secretary for the Government of Palestine, Sir John Shaw, declared in > > a broadcast: ?As head of the Secretariat, the majority of the dead and wounded > were my own staff, many of whom I have known personally for eleven years. They > are more than official colleagues. British, Arabs, Jews, Greeks, Armenians; sen > ior > officers, police, my orderly, my chauffeur, messengers, guards, men and women- - > > young and old Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: do haganah33 12.07.03, 20:52 Gość portalu: jerzowa napisał(a): > w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! > a w nastepnych same serdecznosci > Palmach 14h Yigal Allon, Deputy Prime Minister by the time of his death. In 1948 Allon was the Commander of the Palmach, the strike force of the Haganah. His account of the history of the Palmach includes the story of how he practiced what he called psychological warfare in the Upper Galilee. He was anxious, he said, to "cleanse" the area of Arabs (Ha Sepher Ha Palmach, vol.2, p. 286). In the Israeli newspaper "Yediot Aahronot", of 14 July 1972, Yoram Bar Porath explained the objective to be reached: "It is the duty of Israeli leaders to explain to public opinion, clearly and courageously, a certain number of facts that are forgotten with time. The first of these is that there is no Zionism, colonialization or Jewish State without the eviction of the Arabs and the expropriation of their land." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do haganah33 IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 21:10 jakiegos napisał: > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! > > a w nastepnych same serdecznosci > > Palmach 14h > > > Yigal Allon, Deputy Prime > Minister by the time of his death. > In 1948 Allon was the Commander of the > Palmach, the strike force of the Haganah. > His account of the history of the > Palmach includes the story of how > he practiced what he called psychological > warfare in the Upper Galilee. He was > anxious, he said, to "cleanse" the > area of Arabs > > (Ha Sepher Ha Palmach, > vol.2, p. 286). > > In the Israeli newspaper > "Yediot Aahronot", of 14 July 1972, > Yoram Bar Porath explained the > objective to be reached: "It is > the duty of Israeli leaders to > explain to public opinion, clearly > and courageously, a certain number > of facts that are forgotten with time. > The first of these is that there > is no Zionism, colonialization > or Jewish State without the eviction > of the Arabs and the expropriation > of their land." nu, jakiegos tam, ya'allah ty chcesz nas uczyc historii? ale niech ci bedzie, tylko zebys wiedzial z gory, ze nikt ci nie zaplaci za nauke tego, co wszyscy znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: do haganah33 12.07.03, 21:20 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jakiegos napisał: > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! > > > a w nastepnych same serdecznosci > > > Palmach 14h > > > > > > Yigal Allon, Deputy Prime > > Minister by the time of his death. > > In 1948 Allon was the Commander of the > > Palmach, the strike force of the Haganah. > > His account of the history of the > > Palmach includes the story of how > > he practiced what he called psychological > > warfare in the Upper Galilee. He was > > anxious, he said, to "cleanse" the > > area of Arabs > > > > (Ha Sepher Ha Palmach, > > vol.2, p. 286). > > > > In the Israeli newspaper > > "Yediot Aahronot", of 14 July 1972, > > Yoram Bar Porath explained the > > objective to be reached: "It is > > the duty of Israeli leaders to > > explain to public opinion, clearly > > and courageously, a certain number > > of facts that are forgotten with time. > > The first of these is that there > > is no Zionism, colonialization > > or Jewish State without the eviction > > of the Arabs and the expropriation > > of their land." > > nu, jakiegos tam, ya'allah ty chcesz nas uczyc historii? > ale niech ci bedzie, tylko zebys wiedzial z gory, ze nikt > ci nie zaplaci za nauke tego, co wszyscy znamy. Nu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do haganah33 IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:07 jakiegos napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > jakiegos napisał: > > > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > > > w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! > > > > a w nastepnych same serdecznosci > > > > Palmach 14h > > > > > > > > > Yigal Allon, Deputy Prime > > > Minister by the time of his death. > > > In 1948 Allon was the Commander of the > > > Palmach, the strike force of the Haganah. > > > His account of the history of the > > > Palmach includes the story of how > > > he practiced what he called psychological > > > warfare in the Upper Galilee. He was > > > anxious, he said, to "cleanse" the > > > area of Arabs > > > > > > (Ha Sepher Ha Palmach, > > > vol.2, p. 286). > > > > > > In the Israeli newspaper > > > "Yediot Aahronot", of 14 July 1972, > > > Yoram Bar Porath explained the > > > objective to be reached: "It is > > > the duty of Israeli leaders to > > > explain to public opinion, clearly > > > and courageously, a certain number > > > of facts that are forgotten with time. > > > The first of these is that there > > > is no Zionism, colonialization > > > or Jewish State without the eviction > > > of the Arabs and the expropriation > > > of their land." > > > > nu, jakiegos tam, ya'allah ty chcesz nas uczyc historii? > > ale niech ci bedzie, tylko zebys wiedzial z gory, ze nikt > > ci nie zaplaci za nauke tego, co wszyscy znamy. > > > Nu, "nikt ci nie zaplaci za nauke tego, co wszyscy znamy" - Dana... w twoim wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
jakiegos Re: do haganah33 12.07.03, 22:29 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jakiegos napisał: > > > Gość portalu: jerzowa napisał(a): > > > > > w pierwszych slowach mego listu: szabat szalom! > > > a w nastepnych same serdecznosci > > > Palmach 14h > > > > > > > > In the Israeli newspaper > > "Yediot Aahronot", of 14 July 1972, > > Yoram Bar Porath explained the > > objective to be reached: "It is > > the duty of Israeli leaders to > > explain to public opinion, clearly > > and courageously, a certain number > > of facts that are forgotten with time. > > The first of these is that there > > is no Zionism, colonialization > > or Jewish State without the eviction > > of the Arabs and the expropriation > > of their land." > > nu, jakiegos tam, ya'allah ty chcesz nas uczyc historii? Lehiyot am chofshi bearzeinu Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski do Bnadem 12.07.03, 22:43 W twym histerycznym napadzie na Dane wyszlo, ze Ben Adam raczej nie jestes. Przepros, albo znajdz sobie kosc i gryz ja. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Bnadem IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:47 wtracalski napisał: > W twym histerycznym napadzie na Dane wyszlo, ze Ben Adam raczej nie jestes. > Przepros, albo znajdz sobie kosc i gryz ja. > Wtr. Słyszałeś o logice? A wiesz, co to jest i co się z nią robi? (P.S. "Logika" to nie imię dziwki stojącej pod Jerozolimą przy drodze na Telawiw...) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do Bnadem 12.07.03, 22:56 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > wtracalski napisał: > > > W twym histerycznym napadzie na Dane wyszlo, ze Ben Adam raczej nie jestes > . > > Przepros, albo znajdz sobie kosc i gryz ja. > > Wtr. > > > Słyszałeś o logice? A wiesz, co to jest i co się z nią robi? (P.S. "Logika" to > nie imię dziwki stojącej pod Jerozolimą przy drodze na Telawiw...) Przypadkiem wiem cos o takowej. Wychowalem sie na Hansie Reichenbachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem No to miłych sensacji sennych... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:57 wtracalski napisał: > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > W twym histerycznym napadzie na Dane wyszlo, ze Ben Adam raczej nie j > estes > > . > > > Przepros, albo znajdz sobie kosc i gryz ja. > > > Wtr. > > > > > > Słyszałeś o logice? A wiesz, co to jest i co się z nią robi? (P.S. "Logika > " > to > > nie imię dziwki stojącej pod Jerozolimą przy drodze na Telawiw...) > > Przypadkiem wiem cos o takowej. Wychowalem sie na Hansie Reichenbachu. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski do Dany i Jerzowej 12.07.03, 22:53 Po burzliwym dniu, wspaniala noc. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Przyśni ci się rzeź na Zachodnim Brzegu? IP: 62.111.208.* 12.07.03, 22:55 wtracalski napisał: > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > Dobranoc. To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Dybuk !!! 12.07.03, 22:58 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > Dobranoc. > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem To nie dybuk, ale dżinn... kolorowych snów... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:00 wtracalski napisał: > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > > Dobranoc. > > > > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... > > Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! > Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
rhinoceros Tu jest drogowskaz 12.07.03, 23:03 wtracalski napisał: > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > > Dobranoc. > > > > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... > > Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! > Uciekam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6878273 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Wtrącalski naprawdę ma problem - IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:24 rhinoceros napisała: > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > > > Dobranoc. > > > > > > > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... > > > > Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! > > Uciekam. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6878273 ...a ja się, świnia, śmieję - ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wtrącalski naprawdę ma problem - IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 23:33 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > rhinoceros napisała: > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > > > > Dobranoc. > > > > > > > > > > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... > > > > > > Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! > > > Uciekam. > > > > > > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6878273"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6878273</a> > > > > > > ...a ja się, świnia, śmieję - ha, ha, ha! taaaak, swinie sie zawsze smieja, kwiczac glupkowato.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Ty, koszerna i o świniach - fe! IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:41 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > rhinoceros napisała: > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > > > > > Po burzliwym dniu, wspaniala noc. > > > > > > Dobranoc. > > > > > > > > > > > > > > > To prawie odlot, chłopie, będziesz miał... > > > > > > > > Nieszczescie!!! A.D.wstapil w Bnadema! > > > > Uciekam. > > > > > > > > > <a > href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=50&w=6878273"targe > t="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6878273</ > a> > > > > > > > > > > > > ...a ja się, świnia, śmieję - ha, ha, ha! > > taaaak, swinie sie zawsze smieja, kwiczac glupkowato.... Poza tym dość się odsłoniłaś, faszystko - spadaj do domu na kradzionej ziemi i nie płacz, jak ci zużyte cielsko podziurawią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Ty, koszerna i o świniach - fe! IP: *.adsl.actcom.co.il 12.07.03, 23:55 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Poza tym dość się odsłoniłaś, faszystko - spadaj do domu na kradzionej ziemi i > nie płacz, jak ci zużyte cielsko podziurawią... nuuu, kto sie odslonil, ten sie odslonil, ale co napewno, to cie ten odcisk cholerycznie zabolal, na ktory nastapilam, zdaje sie ze boli jeszcze ciagle, bo ciskasz sie niesamowicie, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem W twoim wieku taki temperament - no, no... IP: 62.111.208.* 12.07.03, 23:58 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Poza tym dość się odsłoniłaś, faszystko - spadaj do > domu na kradzionej ziemi i > > nie płacz, jak ci zużyte cielsko podziurawią... > > nuuu, kto sie odslonil, ten sie odslonil, ale co napewno, > to cie ten odcisk cholerycznie zabolal, na ktory > nastapilam, zdaje sie ze boli jeszcze ciagle, bo ciskasz > sie niesamowicie, pajacu. ...i w dodatku śpiąc na łóżku stojącym na kradzionej ziemi... I pracując dla izraelskiej bezpieki - taaa... rozumiem, czemu spać nie możesz - sorry, ale kołysanki nie zaśpiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: W twoim wieku taki temperament - no, no... IP: *.adsl.actcom.co.il 13.07.03, 00:07 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Poza tym dość się odsłoniłaś, faszystko - spadaj do > > domu na kradzionej ziemi i > > > nie płacz, jak ci zużyte cielsko podziurawią... > > > > nuuu, kto sie odslonil, ten sie odslonil, ale co napewno, > > to cie ten odcisk cholerycznie zabolal, na ktory > > nastapilam, zdaje sie ze boli jeszcze ciagle, bo ciskasz > > sie niesamowicie, pajacu. > > > > ...i w dodatku śpiąc na łóżku stojącym na kradzionej ziemi... > I pracując dla izraelskiej bezpieki - taaa... rozumiem, czemu spać nie możesz - > > sorry, ale kołysanki nie zaśpiewam... oj kretyn ty, kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: W twoim wieku taki temperament - no, no... IP: 62.111.208.* 13.07.03, 00:09 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > > > Poza tym dość się odsłoniłaś, faszystko - spadaj do > > > domu na kradzionej ziemi i > > > > nie płacz, jak ci zużyte cielsko podziurawią... > > > > > > nuuu, kto sie odslonil, ten sie odslonil, ale co napewno, > > > to cie ten odcisk cholerycznie zabolal, na ktory > > > nastapilam, zdaje sie ze boli jeszcze ciagle, bo ciskasz > > > sie niesamowicie, pajacu. > > > > > > > > ...i w dodatku śpiąc na łóżku stojącym na kradzionej > ziemi... > > I pracując dla izraelskiej bezpieki - taaa... rozumiem, > czemu spać nie możesz - > > > > sorry, ale kołysanki nie zaśpiewam... > > oj kretyn, kretyn... Miło mi, Bnadem z tej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: W twoim wieku taki manipulator... IP: *.adsl.actcom.co.il 13.07.03, 00:47 co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie cos ma nosic imie czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Sumienie się obudziło? IP: 62.111.208.* 13.07.03, 00:55 Gość portalu: dana33 napisał(a): > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > cos ma nosic imie czlowieka? A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Leyli (to ci, co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), to było dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty uczciwie i bez wyzwisk - zmądrzałem... I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam za to sporo przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak twój ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze obelgi pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możecie mieszać z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holocaustu uratowane... Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą miernotą i na pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Sumienie się obudziło? 13.07.03, 07:23 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > > cos ma nosic imie czlowieka? > > > A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Leyli (to ci, > > co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), to było > dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty uczciwie i > > bez wyzwisk - zmądrzałem... > I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam za to sporo > > przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak twój > ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze obelgi > pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możecie mieszać > > z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holocaustu > uratowane... > Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą miernotą i na > pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Bnadema IP: 213.8.97.* 13.07.03, 10:41 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > > cos ma nosic imie czlowieka? > > > A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Leyli (to ci, > > co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), to było > dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty uczciwie i > > bez wyzwisk - zmądrzałem... > I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam za to sporo > > przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak twój > ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze obelgi > pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możecie mieszać > > z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holocaustu > uratowane... > Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą miernotą i na > pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! Wiesz, Bnadem, ja z uporem maniaka nadal wierze w pokoj. Moze by zrobic zawieszenie ognia? Po co sie tak nawzajem opluwac? Zostawcie troche sliny na trawienie. Wypij kieliszek za pokoj. Izrael w tym regionie jest bardzo potrzebny. To jedyne demokratyczne panstwo na Bliskim Wschodzie. Mozna sie od nas tez czegos nauczyc. Chyba co do tego, nie masz watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 13.07.03, 15:21 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > > > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > > > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > > > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > > > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > > > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > > > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > > > cos ma nosic imie czlowieka? > > > > > > A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Leyli (t > o > ci, > > > > co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), to był > o > > dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty > uczciwie i > > > > bez wyzwisk - zmądrzałem... > > I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam za to > sporo > > > > przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak twój > > ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze obel > gi > > pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możecie > mieszać > > > > z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holocaustu > > > uratowane... > > Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą miernotą i > na > > pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! > > Wiesz, Bnadem, ja z uporem maniaka nadal wierze w pokoj. Moze by zrobic > zawieszenie ognia? Po co sie tak nawzajem opluwac? Zostawcie troche sliny na > trawienie. > Wypij kieliszek za pokoj. > Izrael w tym regionie jest bardzo potrzebny. To jedyne demokratyczne panstwo > na Bliskim Wschodzie. Mozna sie od nas tez czegos nauczyc. Chyba co do tego, > nie masz watpliwosci? >> Wlasnie czytam i podziwiam ta slawetna...konstytucje Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: do Tomka IP: 62.111.208.* 13.07.03, 22:25 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > > > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > > > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > > > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > > > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > > > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > > > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > > > cos ma nosic imie czlowieka? > > > > > > A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Leyli (t > o > ci, > > > > co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), to był > o > > dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty > uczciwie i > > > > bez wyzwisk - zmądrzałem... > > I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam za to > sporo > > > > przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak twój > > ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze obel > gi > > pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możecie > mieszać > > > > z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holocaustu > > > uratowane... > > Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą miernotą i > na > > pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! > > Wiesz, Bnadem, ja z uporem maniaka nadal wierze w pokoj. Moze by zrobic > zawieszenie ognia? Po co sie tak nawzajem opluwac? Zostawcie troche sliny na > trawienie. > Wypij kieliszek za pokoj. > Izrael w tym regionie jest bardzo potrzebny. To jedyne demokratyczne panstwo > na Bliskim Wschodzie. Mozna sie od nas tez czegos nauczyc. Chyba co do tego, > nie masz watpliwosci? Tomek, na Boga! Podpisuję się oburącz pod tym, co mówisz - zagrałem tak chamsko, że mi wstyd, ale uznałem, że Dana i "jerze" inaczej nie zrozumieją... Pokaż mi jeden wątek, w którym odmawiałem Izraelowi prawa do życia i szczęścia...; Pokaż jeden wątek, w którym nie odnosiłem się do Żydów z szacunkiem; ...A zaprzeczysz mojemu sentymentowi dla starej kultury jidysz? Tomek - ja nie jestem ekstremistą (ani Arabem - ciebie to nie razi, ale niektórym "Arab" "śmierdzi" tak samo, jak "Żyd" - w sumie jedna paczka, ale Nietzschego z różnej strony czytali...) Nie powtarzaj błędu "Z daleka", który obraził się na mnie za: "ostateczne rozwiązanie kwestii palestyńskiej" - paralela bolesna, ale llepiej wiesz, jakie gdzieniegdzie są marzenia (w kwaterze Arafata też...) Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do Tomka IP: 213.8.97.* 14.07.03, 11:42 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > co ty myslisz, ze ja nie zauwaze, ze wykresliles to "ty" > > > > zeby ci pasowalo do odpowiedzi? tak to wy wygladacie, > > > > arabowie i ich zwolennicy, klamac i manipulowac prawda, > > > > zeby miec ostatnie slowo, a cala reszta niewazna. nu, ale > > > > nie tylko ja spostrzegawcza, swiat tez i ani swojej > > > > pozycji ani opnini o was nie poprawicie w ten sposob, > > > > tylko pogarszacie. straszny ty, musze powiedziec, i takie > > > > cos ma nosic imie czlowieka? > > > > > > > > > A jak spotwarzałaś uczciwych ludzi i opluwałaś pamięć Munira oraz Ley > li (t > > o > > ci, > > > > > > co ponoć nie zginęli w trakcie nie istniejącej masakry w Dżeninie), t > o był > > o > > > dobrze... Od paru miesięcy byłem głupi i rozmawiałem z takimi jak ty > > uczciwie i > > > > > > bez wyzwisk - zmądrzałem... > > > I nie łudź się - nadal nie mam nic przeciwko Żydom jako nacji - mam z > a to > > sporo > > > > > > przeciw kłamliwym szowinistom. Od dzisiaj będę tak samo wredny, jak t > wój > > > ukochany (i broniony przez ciebie) Fredzio, miotający najobrzydliwsze > obel > > gi > > > pod adresem Polaków. Masz moralność Kalego - ty i tobie podobni możec > ie > > mieszać > > > > > > z błotem każdego, ale od was wara, bo wy biedne ofiary, cudem z Holoc > austu > > > > > uratowane... > > > Wiesz co - chyba nie będę do ciebie bluzgał - jesteś pospolitą mierno > tą i > > na > > > pyskówki z tobą nie będę marnował czasu! > > > > Wiesz, Bnadem, ja z uporem maniaka nadal wierze w pokoj. Moze by zrobic > > zawieszenie ognia? Po co sie tak nawzajem opluwac? Zostawcie troche sliny > na > > trawienie. > > Wypij kieliszek za pokoj. > > Izrael w tym regionie jest bardzo potrzebny. To jedyne demokratyczne panst > wo > > na Bliskim Wschodzie. Mozna sie od nas tez czegos nauczyc. Chyba co do teg > o, > > nie masz watpliwosci? > > > Tomek, na Boga! > Podpisuję się oburącz pod tym, co mówisz - zagrałem tak chamsko, że mi wstyd, > ale uznałem, że Dana i "jerze" inaczej nie zrozumieją... Pokaż mi jeden wątek, > w którym odmawiałem Izraelowi prawa do życia i szczęścia...; Pokaż jeden wątek, > > w którym nie odnosiłem się do Żydów z szacunkiem; > ...A zaprzeczysz mojemu sentymentowi dla starej kultury jidysz? > Tomek - ja nie jestem ekstremistą (ani Arabem - ciebie to nie razi, ale > niektórym "Arab" "śmierdzi" tak samo, jak "Żyd" - w sumie jedna paczka, ale > Nietzschego z różnej strony czytali...) > Nie powtarzaj błędu "Z daleka", który obraził się na mnie za: "ostateczne > rozwiązanie kwestii palestyńskiej" - paralela bolesna, ale llepiej wiesz, jakie > > gdzieniegdzie są marzenia (w kwaterze Arafata też...) > Pozdrawiam > Bnadem Uwazam ze ani Dana, ani Jerzowie nie byli w stosunku do ciebie chamscy, natomiast ty delikatnie mowiac byles dosc przykry w argumentowaniu swojego zdania. Ja musze stwierdzic mam odmienne stanowisko w sprawach bliskich mojemu sercu od ciebie. Jestem i zyje tutaj, a nie daleko od linii frontu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: do haganah33 14.07.03, 08:18 to byli chlopcy najlepsze z naszego nardu zawsze rabstwo szturmowali bet Artileri w nocy, bo arabstwo noce sie boja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkowiec Re: do haganah33 - pif-paf IP: 213.133.123.* 14.07.03, 08:35 fredzio54 napisał: > to byli chlopcy najlepsze z naszego nardu > zawsze rabstwo szturmowali bet Artileri w nocy, bo arabstwo noce sie boja ! pierdzielicie, Hipolicie. Odpowiedz Link Zgłoś