Gość: Aynur IP: *.dipool.highway.telekom.at 15.12.01, 19:11 Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muslim Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.*.*.* 16.12.01, 00:23 Gość portalu: Aynur napisał(a): > Pozdrowienia dla wszystkich. dzienki aynur ja takze zycie wszystkim wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 00:26 AID MOUBARAK :))) wesolych swiat dla wszystkich Muzulmanow w Polsce i nie tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.tnt3.bne1.da.uu.net 16.12.01, 00:46 Salam Aidilfitri (jak sie mowi w poludnio-wschodniej Azji) do wszystkich ludzi dobrej woli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 00:53 Gość portalu: Aynur napisał(a): > Pozdrowienia dla wszystkich. narescze szwiniaki moslemske zacna jesc mienso ze szwiniaka bo siem wyglodzyli na kosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
lehistan Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT 16.12.01, 00:56 jojo - SWINIA to tys jest !!! Psie jak Cie dorwie to .... Wesolych swiat dla Muzulman i Chrzescijan !!! Lehistan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorsten Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.01, 01:21 Pozdrowienia dla wszystkich stworzen zamieszkujacych nasza wspolna Matke Ziemie. I zeby tylko ci ,ktorzy Prymatami sie nazwali , Rodzicielki tej ........... w pieklo nie zamienili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 01:39 ,Gość portalu: thorsten napisał(a): > Pozdrowienia dla wszystkich stworzen zamieszkujacych nasza wspolna Matke > Ziemie. I zeby tylko ci ,ktorzy Prymatami sie nazwali , > Rodzicielki tej ........... w pieklo nie zamienili. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martf siem thorsten ty do piela nie pujdzes a lehistan pujdze bo mie wyzywa ot ruznyh Odpowiedz Link Zgłoś
lehistan Re: KONIEC JOJA..... 16.12.01, 02:00 Moze i pojde, ale zabiore ciebie psie ze soba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 01:36 lehistan napisał(a): > jojo - SWINIA to tys jest !!! > Psie jak Cie dorwie to .... > > Wesolych swiat dla Muzulman i Chrzescijan !!! > Lehistan jak mie dorwies to guwno mi zrobis bo ja ot ciem wienkse moskukly mam hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lehistan Re: KONIEC pier**lenia Jojo 16.12.01, 02:03 Koniec pierd***nia, Jojo ! Jak sie zle czujesz to - umow sie z Misza , on tez ma kaca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC pier**lenia Jojo IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 02:41 lehistan napisał(a): > Koniec pierd***nia, Jojo ! > Jak sie zle czujesz to - umow sie z Misza , on tez ma kaca ! jak ja czem nie oblizalem to po co mie szem cepiasz komonisto s ocami jak ten bially z zimowy misiak co ma cerwone ocy i dopem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.chicago-31-32rs.il.dial-access.att.net 16.12.01, 02:30 Gość portalu: Aynur napisał(a): > Pozdrowienia dla wszystkich. w dupie mam twoje pozdrowienia.idz sie najesc bo z glodu zdychalas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 02:45 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: Aynur napisał(a): > > > Pozdrowienia dla wszystkich. > > w dupie mam twoje pozdrowienia.idz sie najesc bo z glodu zdychalas. hihihi dobze tej szwiniak made in poland and to moslem man verheiratet,pfuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 04:42 lehistan napisał(a): > Biedna Jojo ... jak ja biedny jojo to ty gopia szwinia okupacka cerwona z kowaddlem i sierp na gopim swoim cole ok?to mozesz mi zrobicz nic bo komuchy mogom mie dzis w dopem calowacz gnoje jedne co dzisz na gaS nie maja smierdzonce gnoje co poklca zondza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: KONIEC RAMADANU - WESOLYCH SWIAT IP: *.gtconnect.net 16.12.01, 04:14 Gość portalu: Aynur napisał(a): > Pozdrowienia dla wszystkich. WESOLYCH SWIAY AYNUR!! JESTEM PEWNY ZE SWIETA BENDOM W TYM ROKU WSPANIALE. DOPIERO SLYSZALEM ZE OSAMA BYL PODSUCHANY NA KRUTKO FALUFCE W REGIONIE ZUPELNIE OTOCZONYM. JEST TO JUZ TYLKO POLOWANIE KTURE SKONCZY SIE JEGO CIALEM PARADOWANYM NA ULICACH KABULU. SWIETA BEDOM WSPANIALE. PRZYGOTUJ SIE OSAMA HURYSY JUZ NA CIEBIE CZEKAJA___________NOT!! Odpowiedz Link Zgłoś