untochables 05.11.07, 09:26 jest podobno na ukończeniu i jest o obozach pracy w KRLD - tak wyczytałem w Filmie na listopad jesli ktoś będzie miał więcej info na ten temat to poproszę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jokosz Re: nowy dokument Fidyka 05.11.07, 17:16 CIEKAW JESTEM CZY GO TAM WPUŚCILI:D:D:D :):), ale tak na powaznie to facet juz chyba tam nie wjedzie. PIOTRZE ZGRAŁES JUZ PŁYTKI :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: nowy dokument Fidyka 05.11.07, 19:39 zostawiłem sekretarce, wyśle jak pojedzie na poczte ;) jutro ;P Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: nowy dokument Fidyka 05.11.07, 19:55 w styczniu tamtego roku skrecal juz film do ktorego zdjecia robil ponad rok temu w korei pld. rozmowy z uchodzcami z polnocy na zlecenie bodajze fundacji helskinskiej. jesli ktos ma moze filmik i dalby rade przegrac lub wskazac zrodla gdzie moge go nabyc bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Re: nowy dokument Fidyka 05.11.07, 22:14 ...miał szansę. Za "Defiladę" Grand Prix w Pjongjangu dostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: nowy dokument Fidyka 05.11.07, 22:58 Bo Pjongajng do konca nie wiedzial o co chodzi.. www.northkorea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: nowy dokument Fidyka 22.12.07, 20:06 mieliscie juz kokntakt z tym filmem? Odpowiedz Link Zgłoś