Gość: . IP: *.swipnet.se 04.08.03, 19:14 tygodnikforum.onet.pl/1116642,0,4788,925,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: Dla ADioty++ IP: *.fastres.net 04.08.03, 21:08 Czemu ten powazny temat poswieciles temu idiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dla ADioty++ IP: *.swipnet.se 04.08.03, 21:15 Aby ten pan poczytal cos powaznego. I czegos by sie nauczyl. Jest obroncem wszystkich ucisnioinych. Moze zacznie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dla ADioty++ IP: 62.101.126.* 05.08.03, 07:44 Zyczenia, ale lepiej ,ze on zostanie takim jakim jest, prawde mowiac jego przyklad jest ostrzezeniem dla innych. Czyzby nie mozna bylo tego watku przenies na Slask, bo jest bardzo ciekawy, sam nie chce kommentowac, pochodzac z Zaolzia i duzo rzeczy z tam widzialem, ale bardzo by mnie interesowalo zdanie innych Polakow, Czechow i Prawdziwych Cieszyniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dla ADioty++ IP: *.swipnet.se 05.08.03, 09:38 Nie chce sie tym zajmowac. Odbieram to bardzo nieprzyjemnie. Chcialem tylko durniowi pokazac,ze nikt nie jest bez skazy. A,szczegolnie,tacy durnie jak on,nigdy "Chrystusami Narodow" nie byli,' tylko w glupocie swoej sobie to przypisali Ale ten prymityw i tak tego nie zrozumie. Jezeli chcesz,to przenies ten watek,tam gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dla ADioty++ 05.08.03, 09:44 Gość portalu: . napisał(a): > Nie chce sie tym zajmowac. > Odbieram to bardzo nieprzyjemnie. > Chcialem tylko durniowi pokazac,ze nikt nie jest bez skazy. > A,szczegolnie,tacy durnie jak on,nigdy "Chrystusami Narodow" nie byli,' > tylko w glupocie swoej sobie to przypisali > Ale ten prymityw i tak tego nie zrozumie. > Jezeli chcesz,to przenies ten watek,tam gdzie chcesz. No widzisz. Dokladnie to, co opisalem ponizej. Mogli Polacy wspolne rzeczy z Hitlerem robic, mozemy i my i to nawet bez Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek My do kogo sie odnosi - my Arabowie ? IP: 62.101.126.* 05.08.03, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ty jarek to jak male dziecko... 05.08.03, 10:34 Wszystko tlumaczyc ci trzeba jak szesciolatkowi. No pomysl jarek, kto zabiera Palestynczykom ziemie, zamyka ich w wiezieniach odgradza od nich murem chinskim? Araby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Ty jarek to jak male dziecko... IP: 62.101.126.* 05.08.03, 19:57 Po pierwsze nie zabiera ,bo zlodziejowi nie mozna nic zabrac, tylko odebrac to co wczwsniej ukradl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dla ADioty++ IP: 62.101.126.* 05.08.03, 10:24 Po pierwsze ten szlachetny dyren nie jest Polakiem , nie jest nawet z Europy, jest wynikiem "pomocy " obozu sowieckiego dla ucisnionych przez "wolny liberalizm, tez mysleniowy)," biednych 2- ha,ha,ha, Arabow. Oni spatkobiercy raju sowieckiego ( Rosjanie), maja na pewno z nimi teraz duzo wieksze klopoty, niz my i wy Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re:do jarka 05.08.03, 09:41 Gość portalu: jarek napisał(a): > Czemu ten powazny temat poswieciles temu idiocie. A ty taki gupi czy tylko naiwny? Przeciez to proste: chodzilo znow o "zrelatywizowanie". Trudne slowo i znaczy tyle co: Zydzi wypedzajac, mordujac i torturujac Palestynczykow nie robia nic innego niz Polacy... 70 lat temu. Krotko mowiac Zydzi anno 2003 sa w tym samym punkcie co nacjonalistyczni i oglupiali Polacy anno 1938, gdy przez krotka chwile wspierali Hitlera i robili razem z nim brudne geszefty, ktore ktorych teraz musza sie bardzo wstydzic. Mogli Polacy z Hitlerem w 38, mozemy i my na jeszcze wieksza skale w 21 wieku. Zrozumiales wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mustafa goldbaum? 05.08.03, 10:31 a jakie to Polacy robili interesy z Niemcami w roku 1938? tylko nie mow, ze razem szlismy na Zaolzie? gdybysmy tam nie weszli, zajeliby je Niemcy. Wstydzic, mustafa, sam sie powinienes. za podszywanie sie pod zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Nie. mustafa-goidbaum 05.08.03, 10:38 goidbaum napisała: > a jakie to Polacy robili interesy z Niemcami w roku 1938? > tylko nie mow, ze razem szlismy na Zaolzie? "szlismy"? To ty mustafa za Polaka sie uwazasz? I nie szlismy? Naprawde myslisz niedouczony czlowieku, ze taka akcje mozna przeprowadzic bez koordynacji bez przygotowan, tak "spontanicznie? Naprawde nic o tym nie wiesz, ze to wlasnie Beck naciskal na Hitlera, zeby sie pospieszyl? Wez sie doucz mustafa. > gdybysmy tam nie weszli, zajeliby je Niemcy. No pewnie a tak sojusznicy niemieccy nie misli nic przeciwko mustafa. Zaczyna ci switac? Wstydzic, mustafa, sie powinienes za podszywanie sie pod Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mustafa-goldbaum, zla plyta. 05.08.03, 10:59 ty nie zmieniaj plyty, mustafa. to wkoncu nie Polacy zaplanowali napad na Czechy, ani tez nie oni namawiali do tego Niemcow. rozumiem, Mustafa, ze czlonkowstwo Polski w NATO jest ci sola w oku. ale zeby az tak glupio sie odgryzac? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: mustafa-goidbaum idz do podstawowki 05.08.03, 11:14 goidbaum napisała: > to wkoncu nie Polacy zaplanowali napad na Czechy, > ani tez nie oni namawiali do tego Niemcow. Ale wspolnie z nimi koordynowali ta napsc podobnie jak w 39 robili to wspolnie z Niemcami sowieci wobec Polski. Swita juz powoli czy nadal ciemnosci w twoim mustafiastym czerepie? Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mustafa, tepa palo 05.08.03, 11:31 koordynowac to mozna, jakby Polacy mieli wplyw na poczynania Hitlera. Nie mieli. mieli tylko do wyboru, zajac Zaolzie, albo zaczekac az zrobia To Niemcy. jezeli za koordynacje uwazasz informacje od Niemcow, kiedy zajmuja Sudety, to piszesz ten caly tekst w zlej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum mustafa, tepa palo, zrob 100 oddechow i spoko 05.08.03, 11:36 I czemu sie tak podniecasz tepa palo? Jesli ustalanie wspolnego terminu wejscia na terytorium obcego panstwa, sposobu dokonania go i dokladne ustalenie linii podzialu "lupu" nie jest "koordynacja" to ty tepa palo idz do szkoly. Najlepiej zacznij od podstawowki. Mozesz tez na niej poprzestac bo wtedy bedziesz wiedzial, co znaczy "koordynowac". Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum Re: mustafa, tepa palo, nie gotuj sie tak" 05.08.03, 12:17 nie bedziesz mial czasu i sil na swoje glowne zajecie czyli walke z zydami Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum zdemaskowales sie mustafa! 05.08.03, 13:17 goidbaum napisała: > nie bedziesz mial czasu i sil na swoje glowne zajecie > czyli walke z zydami Tylko taki podszywacz i arabus mowi o zydach w trzeciej osobie! Ha! Mam cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re:do jarka IP: 62.101.126.* 05.08.03, 10:34 Czyzby wy -szlachetni Arabowie nie daliscie dobry przyklad razem z Krzyzowcami jak sie walczy o cudza ziemie i morduje prawidlowych wlascicieli, poczytaj sobie lata od 1092 roku do 1246 roku, jak wam sie "udalo" w wasz szlachetny sposob wygonic, wymordowac Zydowskich mieszkancow tzw Ziemi swietej dla was, ale dla nas zawsze Israela i Judei, czyzby wasza pamiec byla taka krotka, chyba nie, jezeli sie zawsze powolujecie na czyny waszego Profeta 1400 lat temu. Moze wasza pamiec jest bardzo selektywna, albo tez jest wynikiem dlugiego procesu - jak z zbrodniarza zrobic ofiare. Polacy o ich czarnych strona ( choc niechetnie )pisza, a wy po prostu w ciagu waszej konkwisty polnocnej Afryki zawsze byliscie szlachetni ( w takim razie mi wytlumaczysz, gdzie sie przeprowadzili mieszkancy tej ziemi , do waszego raju?), gdzie sie podziala ich antyczna kultura, ich jezyk, czyzby wasze szlachetne zachowywanie w Sudanie bylo tego przykladem? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re:do jarka 05.08.03, 10:42 Gość portalu: jarek napisał(a): Dobrze im dosunales jarek! Wal tak dalej w arabstwo! Oni w 11 wieku palili nas na stosach i wbijali na pale to niech teraz nie placza, ze demokratyczne panstwo Izrael w 21 wieku troche ich potorturuje i pozabija. Powiedz im to, zeby wreszcie wiedzieli, jak bardzo jestesmy humanitarni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re:do jarka IP: 62.101.126.* 05.08.03, 11:00 Dobrze jest moze cos z Histori wiedziec, zanim sie kogos atakuje ( rzeczywiscie was zabija i morduje) i kogos sie zaczyna uwazac za swietego, czy tam nie chodzi o wlasnosc do ziemi, jezeli sie nie uznaje prawa poprzedniego wlasciciela, to mozna tutaj tylko mowic o prawie zlodzieja jako prawie wlasciciela, mozna z twojej odpowiedzi dojsc do wniosku, ze to Israel napadl na polwysep arabski, wywlaszczyl arabow i teraz sie przed nimi broni podkladajac bomby w autobusach , na rynkach , barach , kawiarniach i tez mozna idac dalej, powiedziec ,ze to chrzescijanie z Wschodniego Timuru napadali i mordowali szlachetnych musulmanow, tak samo jak okropni Grecy w Istambulu, ktorzy podpalili w jednym dniu (9.09.1956) 73 meczety pelne szlachetnych musulmanskich Turkow, jezeli chcecie prawde historyczna przewrocic do gory nogami to widze ,ze jestescie prawdziwymi mistrzami, godnymi spadkobiercami wielkich historykow sowieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re:do jarka 05.08.03, 11:16 Gość portalu: jarek napisał(a): > Dobrze jest moze cos z Histori wiedziec, zanim sie kogos atakuje ( rzeczywiscie > was zabija i morduje) i kogos sie zaczyna uwazac za swietego, czy tam nie chod > zi o wlasnosc do ziemi, jezeli sie nie uznaje prawa poprzedniego wlasciciela, t > o mozna tutaj tylko mowic o prawie zlodzieja jako prawie wlasciciela, mozna z t > wojej odpowiedzi dojsc do wniosku, ze to Israel napadl na polwysep arabski, wyw > laszczyl arabow i teraz sie przed nimi broni podkladajac bomby w autobusach , n > a rynkach , barach , kawiarniach i tez mozna idac dalej, powiedziec ,ze to chrz > escijanie z Wschodniego Timuru napadali i mordowali szlachetnych musulmanow, ta > k samo jak okropni Grecy w Istambulu, ktorzy podpalili w jednym dniu (9.09.1956 > ) 73 meczety pelne szlachetnych musulmanskich Turkow, jezeli chcecie prawde his > toryczna przewrocic do gory nogami to widze ,ze jestescie prawdziwymi mistrzami > , godnymi spadkobiercami wielkich historykow sowieckich. Jarek fajnie to wyjasniles. Moze wreszcie arabstwo zrozumie, ze to nie my przetrzymujemy ich w wiezieniach, kradniemy im ziemie, ktora przeciez i tak do nas nalezala 1000 lat temu albo tez i nie. I jeszcze im powiedz, ze to oni strzelaja z helikopterow w domy palestynczykow a nie my bo oni ciagle takie klamstwa rozsiewaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Drzewo nie krec, moze jestes Mirmilem? IP: 62.101.126.* 05.08.03, 12:00 Nie krec, nasza ziemie ukradliscie okolo lat 1200 ery chrzescijanskiej, czyzby mieliscie na ta ziemie akty kupna od Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum po 1200 latach wrocilismy :-) 05.08.03, 13:16 Gość portalu: jarek napisał(a): > Nie krec, nasza ziemie ukradliscie okolo lat 1200 ery chrzescijanskiej, > czyzby mieliscie na ta ziemie akty kupna od Zydow? Wlasnie Arabusy, macie gdzies? Bo jak nie, to won! Ta ziemia nalezala do nas od czasu Adama i Ewy! Mojemu pradziadkowi Jujle Broncbaumowi zabraliscie wtedy garnek z dwoma uchami. Sam mi opowiadal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Z 1200 lat zrobil prehistorie. IP: 62.101.126.* 05.08.03, 19:53 Ja sie tylko zapytalem, czy ta ziemie wam Zydzi sprzedali, a ty jak zwykle krecisz tak jak tylko krecic potrafi nasz wielki Mirmil, czyzby ty nie byles jego prawa reka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Wam dano szanse w 1948 roku. IP: 62.101.126.* 05.08.03, 12:07 Aby ten problem waszego nielegalnego dzierrzastwa tej ziemi uregulowac, ale wy jak zwykle jedyny sposob ,ktory znacie jest napadnosc i ukrasc, tylko tym razem nie mieliscie do czynienia z "dobrymi" Zydami z ktorymi mozna robic to co sie chce, tylko z Zydami "bastardami", ktorzy odwazyli sie przeciwko wam nosicielom szlachetnego prawa islamskiego bronic, i tego nie mozecie Zydom wybaczyc, wam sie wydawalo ,ze macie do czynienia z Ormianami, Grekami i z innymi, ktorych zawsze mordowaliscie, jak wam brakowalo innych szlachetnych islamskich rozrywek. Od kiedy zlodziej ma do czegos prawo, ma prawo do wlasnego powieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Wam dano szanse w 1948 roku. 05.08.03, 13:18 Gość portalu: jarek napisał(a): > Aby ten problem waszego nielegalnego dzierrzastwa tej ziemi uregulowac, ale wy > jak zwykle jedyny sposob ,ktory znacie jest napadnosc i ukrasc, tylko tym razem > nie mieliscie do czynienia z "dobrymi" Zydami z ktorymi mozna robic to co sie > chce, tylko z Zydami "bastardami", ktorzy odwazyli sie przeciwko wam nosicielom > szlachetnego prawa islamskiego bronic, i tego nie mozecie Zydom wybaczyc, wam > sie wydawalo ,ze macie do czynienia z Ormianami, Grekami i z innymi, ktorych za > wsze mordowaliscie, jak wam brakowalo innych szlachetnych islamskich rozrywek. > Od kiedy zlodziej ma do czegos prawo, ma prawo do wlasnego powieszenia. jarek, ty powinienes to wykadac w harwardzie! Zapisz sie, moze cie przyjmna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wam dano szanse w 1948 roku. IP: 62.101.126.* 05.08.03, 19:54 Poco mam zmienic prace, ta co mam mi pozwala dogodnie zyc, ja nie chce podbic swiata, ja mam interes moje zachowac. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Arabstwo swiruje ,tylko dlaczego podszywa sie pod 05.08.03, 11:37 "baum" , wstydzi sie swoich imion :Ahmed , Mustafa , Abdullach itd Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: swieta racja! 05.08.03, 11:43 puls napisał: > "baum" , wstydzi sie swoich imion :Ahmed , Mustafa , Abdullach itd Tez bym sie spytal tego goidbauma, co on chce tym osiagnac. On poza tym podszywa sie jeszcze beszczelnie pod Polaka! Co za gnida! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: swieta racja! IP: 62.101.126.* 05.08.03, 12:09 Najgorzej jest jak sie podszywa pod Zyda, pod Polaka moze sie podszywac ,bo on Polakom w z d...y wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum dajesz koncert, mustafa-goldbaum! 05.08.03, 12:41 czyli ja jestem zyd, podszywajacy sie pod ciebie mustafe, araba udajacego zyda no czlek moze sie dzieki takiemu arabowi czegos nauczyc tylko nie mecz sie za bardzo ze mna nie starczy ci czasu na glowne powolanie twoje na walke z zydami Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum tobie to juz sie wszystko pomieszalo mustafa 05.08.03, 13:23 goidbaum napisała: > czyli ja jestem zyd, podszywajacy sie pod ciebie mustafe, > araba udajacego zyda Tobie to sie juz wszystko pomeszalo mustafa. Powiem ci czym jestes: jestes male gowno, ktore samo nie wie kim jest i dlatego podszywa sie pod goldbauma bo jest nat tyle tepe (jak to gowno), ze nawet wlasnego nicka wymyslic nie moze. Powtorz 10 razy i zapamietaj, to ci sie i tak znow bedzie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum tyle wiem mustafa 05.08.03, 14:38 ukradles mi moje nazwisko by trabic o twoich mustafy pogladach. ja ukradlem ci twoje poprzednie poglady i dlatego to sie tak wszystko pomieszalo. ja wiem ze ty nie wiesz kim jestes ale jako szlagbaum masz jednak wiecej ekspresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Dawniej paliliscie ksiazki napisane przez niewiern IP: 62.101.126.* 05.08.03, 20:00 Niestety teraz tego juz nie mozecie robic, to moze napiszecie prawdziwe dzieje Misjonarzy Arabskich w Polnocnej Afryce. Nie rozumie tylko, ze kazda misja zaczynala sie od najazdu o jakies bitwy konczonej wycienciem w pien obroncow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Arabstwo swiruje ,tylko dlaczego podszywa sie IP: 62.101.126.* 05.08.03, 12:12 Jak kazdy z nich moze miec wlasne imie, w kazdej ich szlachetnej islamskiej rodzinie jest ich co najmiej 30 ( co ich matce szkodzi ze ktorys z jej synow, corek sie wysadza w powietrze dla niej najwazniejsze jest to ze za kazdego wysadzonego dostanie pieniadze od ich organizacji pomocy szlachetnej, aby sobie kupila meble i z trzema synami, moze zarobic sobie na nowy dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: Arabstwo swiruje ,tylko dlaczego podszywa sie 05.08.03, 12:22 Gość portalu: jarek napisał(a): > Jak kazdy z nich moze miec wlasne imie, w kazdej ich szlachetnej islamskiej rod > zinie jest ich co najmiej 30 ( co ich matce szkodzi ze ktorys z jej synow, core > k sie wysadza w powietrze dla niej najwazniejsze jest to ze za kazdego wysadzon > ego dostanie pieniadze od ich organizacji pomocy szlachetnej, aby sobie kupila > meble i z trzema synami, moze zarobic sobie na nowy dom. ZA te ich bekarty islamskie zawsze placi ktos inny , bo sami nie wyzywia , wiele tez rodzi sie debilnych ,ulomnych fizycznie i umyslowo bo sluby biora miedzy soba (klanami i rodzinami ). Robia dzieci nieletnim dziewczynkom , gwalt jest na porzadku dziennym. Dziecko-dziewczynka jest oddawana meszczyznie na zone i nie nic do powiedzenia , on juz jej " pokazuje " JAK TO SIE ROBI . Odpowiedz Link Zgłoś