Gość: Sebar IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 10:13 A jak ma sie tytul do tresci artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bingo Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.avmedia.pl 18.08.03, 10:23 No, na zdjęciu wygląda na mało żywego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: Sebar ist züruck IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.03, 10:53 Widze, ze znowu w pracy, po przerwie, jak tam pani od layout'u ... Gość portalu: Sebar napisał(a): > A jak ma sie tytul do tresci artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Sebar ist zruck IP: *.pixs.philips.com 18.08.03, 11:09 Czesc Chlopaki, Tomus a co u ciebie.Slyszalem ze jakies problemy zdrowotne miales? A Bin Laden pewnie bardzo byl ostatnio zajety exportem broni masowego razenia z Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: Sebar ist zruck IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.03, 11:30 No witam Pana Prezesa, uklony dla szaownej malzonki Klopoty mialem, ale odpryskow kosci nie bylo, wiec skonczy sie bez operacji. Klepie tylko z lewej reki, i tak bedzie jeszcze przez miesiac. Cos Irlandia cicho, ale chyba zaspali, bo robota ich raczej nie zawalilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trudy Hello Dublin? Hello Wroclaw? Can you hear me? IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A u Panow z niemieckim chyba nie najlepiej IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 12:16 I czyzby kogos jakas malzonka pobila? Interesujace.. Moze nie byla pacyfistka.... Tylko czy na to cytrusy pomagaja.. Proponuje jednak mniej hormonow zenskich.. Nie bedzie osteoporozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: A u Panow z niemieckim chyba nie najlepiej IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 12:35 O Kroliczek!!!!!???? Witam pieknie rodaczke mieszkajaca w Niemczech... Nie... nasz profesor gral w rugby na firmowym barbeque i zwichnal sobie reke. Uwazam, ze zrobil to specjalnie, byle zeby zagadac seksowna krankeSchwester z lokalnego pogotowia (cwaniak!) Lazi teraz z usztywniona reka i podrywa na litosc kroliczki na ulicy - ostatnio jakas trzydziestoparoletnia seksowna mamusie (blondynka:) ) jadaca na rowerze z z dzieckiem w foteliku....:))) A co do pobicia... Generalnie my z profesorem kochamy kobiety... i to nawet wszystkie:) Sebar Gość portalu: ANka napisał(a): > I czyzby kogos jakas malzonka pobila? > Interesujace.. Moze nie byla pacyfistka.... > Tylko czy na to cytrusy pomagaja.. Proponuje jednak mniej > hormonow zenskich.. Nie bedzie osteoporozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: A u Panow z niemieckim chyba nie najlepiej IP: 194.76.49.* 18.08.03, 12:42 A po co sie go uczyc ??? My z jezykow obcych jestesmy slabi, ale zycie jest nam przychylne, i wokol duzo dobrych ludzi mowiacych po angielsku wiec jakos daje rade. Na osterporoze, to nie witamina C a wapn, wiec radze skorupki po jajkach rodaczce na wygnaniu. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ach coz za zgodnosc.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 12:57 A ja Panow wole jednak pojedynczo.. Choc to podobno przezytek.. Co do mamus - to moje jezdza same na rowerach, a mamusie mimo bolow kregoslupa ucza ostatnio mlodziez jak sie tanczy bo house daje sie jak wiadomo zrobic ze wszystkiego - i tanczyc daje sie wszystko -(Afryka nie ma monopolu) no i mozna nawet w parach... Biedna ta mlodziez.. Skorupki nieprzyswajalne - dziekuje - wole slonce i jogurt, a to o Panow sie martwilam... Co do kroliczkow - nie lubie - zwlaszcza na bielizne... I jestem tu troche jednak z wlasnej woli..Jak to kobieta.. Troche tak a troche nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A umiejetnosci tez czasem sie przydaja.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 12:59 Choc nie ma to jak urok osobisty.. Zwlaszcza u Panow.. Tylko czy sa jeszcze tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: A umiejetnosci tez czasem sie przydaja.. IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 13:23 Alez oczywiscie ze sa tacy, a my z profesorem jestesmy tego majlepszym przykladem..:)) Tak.... No to tak w pieknych okolicznosciach przyrody... chcialibysmy Pania poprosic o emaila:))).... lub prosze sie odezwac pod sebar_rysiu@yahoo.co.uk Sebar P.S.: Ma pani racje, z jajkami lepiej uwazac, zawsze mozna potluc przez nieostroznosc... Tomus wciaz goraczkuje, stad te nieopaczne/niebezpieczne w skutkach pomysly. Gość portalu: ANka napisał(a): > Choc nie ma to jak urok osobisty.. > Zwlaszcza u Panow.. Tylko czy sa jeszcze tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Maila oczywiscie.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 13:48 Choc Panowie pewno informatycy - wiec to nietrudne... Widze ze w dodatku lubia byc w ruchu i ten swist (czy szum) w uchu.. Ja to jednak w przerwach w pracy.. Poza tym za malo wiem i jestem nieufna- niestety..Ale chetnie poczytam inne wypowiedzi - czemu nie.. Ciekawska tez jestem.. Pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Tomku - typ nr4 -typowa zlekniona Niewiasta IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 14:04 My nie informatycy, ale projektanci procesorow... A czy nie lepiej zamiast czytac "inne wypowiedzi", po prostu nie wziasc udzialu w takiej dyskusji.... i pogadac, tak zwyczajnie o zyciu :)))) Widze ze jednak nie da rady z Pania, znam ten typ kobiety. Boi sie, wstydzi sie i niestety wiele niezasluzenie traci. Mimo wszystko pozdrowienia Sebar Gość portalu: ANka napisał(a): > Choc Panowie pewno informatycy - wiec to nietrudne... > Widze ze w dodatku lubia byc w ruchu i ten swist (czy > szum) w uchu.. > Ja to jednak w przerwach w pracy.. > Poza tym za malo wiem i jestem nieufna- niestety..Ale > chetnie poczytam inne wypowiedzi - czemu nie.. Ciekawska > tez jestem.. > Pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale Panowie mnie nie chca poczytac... IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 14:21 A ja jednak jestem wyjatkowa..Wiec pod typy nie podchodze.. W gruncie rzeczy jestem dosc odwazna i tak naprawde mysle niejednego faceta bym zadziwila.. Poza tym nie studiuje a pracuje.. O procesorach mowil mi moj facet a politechnike lubie w sumie rowniez dzieki niemu.. Wogole lubie mezczyzn ale nie chcialabym by moj (lub tez ten nie moj ale ze mna) trenowal wylacznie sztuki walki i rycerskosc..- sa ciekawsze rzeczy... No i mamusia jestem sama.. Mojej sie troche zbyt czesto nie slucham.. Oczywiscie mezatka w instytucie i z dwojka dzieci tez moze byc kroliczkiem ale Panom polecam te lagodniejsze... Choc pogadam chetnie- z tej ciekawosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Ty Tomus, ladnie mi sie udalo co? kazda chce byc IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 14:36 wyjatkowa... Wiec to moj ulubiony haczyk przyporzadkowac kroliczka do danego typu i machnac reka ze nie warto se zwracac taka glowy.... Katem oka jednak patrz za siebie, bo nawet nie minie kilka sekund jak wrzasnie za toba..: "Wcale nie ja jestem inna, wyjatkowa" ... i co wtedy robimy...., mowimy "akurat, juz ci wierze... No to udowodnij!" No wiec prosimy pania Anie by udowodnila i nie chowala sie za sztuki walki: sebar_rysiu@yahoo.co.uk no po tym co napisalem, to juz Pani na pewno sie nie odezwie, tylko krzyknie: "Cynik", "ignorant" Sebar Gość portalu: ANka napisał(a): > A ja jednak jestem wyjatkowa..Wiec pod typy nie > podchodze.. W gruncie rzeczy jestem dosc odwazna i tak > naprawde mysle niejednego faceta bym zadziwila.. > Poza tym nie studiuje a pracuje.. O procesorach mowil mi > moj facet a politechnike lubie w sumie rowniez dzieki > niemu.. > Wogole lubie mezczyzn ale nie chcialabym by moj (lub tez > ten nie moj ale ze mna) trenowal wylacznie sztuki walki i > rycerskosc..- sa ciekawsze rzeczy... > No i mamusia jestem sama.. Mojej sie troche zbyt czesto > nie slucham.. > Oczywiscie mezatka w instytucie i z dwojka dzieci tez > moze byc kroliczkiem ale Panom polecam te lagodniejsze... > Choc pogadam chetnie- z tej ciekawosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Jasne ze tak.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 14:41 Tym bardziej ze te kwestie rozstrzygalam juz z niejakim Ryba pod Japonkami.. O potrzebie wyjatkowosci wiem i jest calkowicie uswiadomiona..Zreszta to prawda.. Kazdy jest na swoj sposob wyjatkowy.. Dowody wyjatkowosci czy odwagi? Panowie pamietaja tylko skorupki czy cos wiecej tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: Maila oczywiscie.. IP: 194.76.49.* 18.08.03, 14:11 No widze cale 20 minut trwala walka wewnetrza, miedzy ciekawoscia, a tym co mowi mamusia - never talk to stranger darling .. Dla wyjasnienia jestesmy z politechniki wroclawskiej, z wydzialu elektroniki, gdzie jak wiesc gminna niesie, i nie tylko, najlepszy kwiat meskiej mlodzierzy czeka by piescic te wszystkie kroliczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Maila oczywiscie.. IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 14:28 Mlotku, jakiej wroclawskiej, jakiej wroclawskiej?????!!!!!! Zapomniales, ze ja jestem z poznanskiej A elektronike to ty skonczyles ale nie ja - ja jestem elektrykiem -wtedy to bylo w dobrym tonie skonczyc ten kierunek- taki prezydencki, teraz tylko premierowy... A tak w ogole Tomus, kur... zjebales, zapomnij ze ona sie odezwie po twoim zdaniu, cyt: "czeka by piescic te wszystkie kroliczki ..." No jaka kobieta po przeczytaniu tego zmieni zdanie i sie odezwie... Zlekniona?!! Bojazliwa???!!! Wstydliwa????!!! Matka Polka???!!! No zjebales takie branie.... Zly Sebar Gość portalu: Tomus napisał(a): > No widze cale 20 minut trwala > walka wewnetrza, miedzy ciekawoscia, > a tym co mowi mamusia - > never talk to stranger darling .. > > Dla wyjasnienia jestesmy z politechniki wroclawskiej, > z wydzialu elektroniki, gdzie jak wiesc gminna niesie, > i nie tylko, najlepszy kwiat meskiej mlodzierzy czeka > by piescic te wszystkie kroliczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Alez mnie w tym zdaniu nie razi pieszczota.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 14:32 Tylko ilosc kroliczkow :))) a jak mowil maly ksiaze- kroliczkow jest wiele:))) Urokliwych mezczyzn- juz troche mniej, a urokliwych, nieglupich i utalentowanych - to ile - no wlasnie ile Panowie? A ktora to naprawde nie ma znaczenia..Ja jestem ciekawa dlaczego jestesmy tutaj, pod tym watkiem np? Bo chyba nie chodzi o niechec do futer naturalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Dwoch Pani aniu, juz tylko dwoch IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 14:39 Gość portalu: ANka napisał(a): > Tylko ilosc kroliczkow :))) > a jak mowil maly ksiaze- kroliczkow jest wiele:))) > Urokliwych mezczyzn- juz troche mniej, a urokliwych, > nieglupich i utalentowanych - to ile - no wlasnie ile > Panowie? DWOCH!!!! pani Aniu tylko dwoch juz niestety zostalo na tym bozym swiecie. a kontakt do nich jest przez sebar_rysiu@yahoo.co.uk > A ktora to naprawde nie ma znaczenia..Ja jestem ciekawa > dlaczego jestesmy tutaj, pod tym watkiem np? Bo chyba nie > chodzi o niechec do futer naturalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ja znam jeszcze przynajmniej jednego.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 14:46 A to jest reklama przez wymuszenie.. Nie ma nawet pozorow wyboru wlasnego... Ale meskie nie powiem.. Skads to znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: Ja znam jeszcze przynajmniej jednego.. IP: 194.76.49.* 18.08.03, 14:50 I tak krok po kroku padamy juz na kolana, a tu i tak nic. Widac nie nasz dzien, ale trzeba bedzie jakos przelknac ta pigulke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Za duzo by wiecej chciec, IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 14:58 za malo by ronic lze.. ale nie jestem az tak okrutna.. Dziwi mnie ta determinacja.. Zwlaszcza na dzis:))) Lato jeszcze nie ucieklo. NIe calkiem.. A w gipsie mam nadzieje tylko reka :))) No i na litosc to faktycznie niejedna kobieta- ja tez czasem ale czy to potem takie wartosciowe ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Ja znam jeszcze przynajmniej jednego.. IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 15:00 No ja tez mam w tym swoj udzial niestety, ze sie nie udalo :)))) Kobieta lubi byc nieodgadniona, a ja jak zawsze pokusilem sie na wykazanie sie moja empatia... i zacytowalem jej slowa, ktore jeszcze nie padly.... A tego kobiety nie lubia, lubia byc odkrywane, zaskakiwac meszczyzne.... Chca byc jak nowodkryta, bezludna wyspa, pelna skarbow i zakamarkow.... Ja natomiast zachowalem sie jak stary jej malzonek znajacy jej wszystkie kwestie na pamiec.. Bijacy sie w piersi Sebarek Gość portalu: Tomus napisał(a): > I tak krok po kroku padamy juz na kolana, > a tu i tak nic. > Widac nie nasz dzien, ale trzeba bedzie > jakos przelknac ta pigulke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Och nic z tych rzeczy... IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 15:17 Kobieta naogol jest tajemnica (no przynajmniej z moich doswiadczen) chocby i nie chciala.. Problem w tym ze mezczyzni naogol maja problemy z pamiecia- co nie odbiera im uroku.. Malzonek nie stary :))) Bo wowczas nasuwalo by sie samoistnie pytanie o cel malzonkowania sie... Chociaz jak twierdza niektore niemieckie szmatlawce.. KObiety zle parkuja a mezczyzni maja problemy ze slyszeniem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Dodam do tego... IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 15:23 ze na bezludnych wyspach glod czasem jest silniejszy.. I to niekoniecznie glod kobiet ale ten bardziej prozaiczny.. Stad za wyspami bezludnymi nie przepadam... Pozdrowienia Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ale Panowie nie zrazajcie sie prosze... IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 15:36 Przynajmniej nie tak szybko.. Chyba ze ta wasza oryginalnosc to lewacka jakas.. Prawica bylaby wytrwalsza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Ale Panowie nie zrazajcie sie prosze... IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 15:44 Pani Aniu, po co ta polityka, ona taka nudna... Nie lepiej o zyciu.... o nieodgadnionym wnetrzu kobiet? o istocie zycia? o definicji szczescia? No juz mi tu pisze: sebar_rysiu@yahoo.co.uk Sebar PS. Podejrzewam ze Tomus poszedl juz do domu, wczesnie wychodzi z biura bo rwie go ta reka jak cholera... :))) Gość portalu: ANka napisał(a): > Przynajmniej nie tak szybko.. Chyba ze ta wasza > oryginalnosc to lewacka jakas.. Prawica bylaby wytrwalsza > :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Polityka nie taka nudna... IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 16:06 Ona tez w tej istocie.. bo jesli wierzyc historii to kwestie plci to nie tylko jedno pokolenie.. Gdzies tam w wiekach srednich, w wiekach ciemnych krzewiono kult milosci. A rycerz wiedzial ze wielbic tak, ale i w sztuce rycerskiej nie upadac...Stad te rozstania i rekawiczki.. No a dzis, gdy juz tradycje pensjonarek mamy za soba pozostaje miec nadzieje ze mlodziez patrzac tylko dostrzeze czasem jakis brak. No bo czy mozna wywolac orgazm przy pomocy palca gdy Pani mysli o czyms innym i mowi o czyms innym i w ciagu 10 sekund? Pewno to zalezy od Pani.. I od jej doswiadczen... NO ale ja tez musze do tej pracy.. A z kolega dobrze ze tylko reka...... Adres pamietam, ale ma Pan racje - boje sie Pana.. Jak zreszta wielu osob w Polsce..To wszystko kwestia tych doswiadczen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka A to o samotnosci IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 16:38 I piekne powitanie to bylo b. ladne.. Moze dlatego Polacy jeszcze tacy nie najgorsi... Pozostaje zyc nadzieja.... ze pani od layoutu znow sie pojawi... :)) Bo gdyby byl Pan prawica.. A tak to tylko pieknie pozdrawiam.. No i wracam do pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Maila oczywiscie.. IP: *.sympatico.ca 18.08.03, 17:12 Gość portalu: Tomus napisał(a): > > Dla wyjasnienia jestesmy z politechniki wroclawskiej, > z wydzialu elektroniki, gdzie jak wiesc gminna niesie, > i nie tylko, najlepszy kwiat meskiej mlodzierzy czeka > by piescic te wszystkie kroliczki ... No to koles przesadziles.Co jak co ale na elektronice to najlepszego kwiatu meskiej mlodziezy nie ma.NIe wiem skad wytrzasnales ta gminna wiesc.Pewnikiem sam sobie ja wymysliles dla poprawienie humorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Czyzby na filozofii? IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 17:15 Ja tam nie wiem- tylko sie pytam z ciekawosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czyzby na filozofii? IP: *.sympatico.ca 18.08.03, 17:26 Gość portalu: ANka napisał(a): > Ja tam nie wiem- tylko sie pytam z ciekawosci.. Nie mam pojecia ale mialam nieprzyjemnosc spotkac studentow elektroniki i mechaniki wydzialu polibudy wroclawskiej.Jak jeszcze moze i cos na oko wpadnie to jak zacznie cos mowic to lepiej uciekac, a jak chodzi o przygotowania do kolokwium czy egzaminu to pozal sie Boze, zwlaszcza mechanika. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Sebar ist zruck IP: *.reverse.qsc.de 18.08.03, 11:35 Prezes a ty moglbys sie chociaz pofatygowac jezeli nie osobiscie z cytrusami do naszego Tomusia to chociaz wykonac telefon... Co prawda Tomus nie lezy w wyrze i sie wylize, Ale to tak jakos nieladnie zapominac o naszym profesorze.. No ja rzeczywiscie jestem juz w pracy... putki wszedzie, pani od layoutu nie ma juz sprawdzilem... Wszyscy na urlopie, a mi jest smutno, bo z przyjemnoscia szzedlem dzis do pracy majac nadzieje, ze znow ja ujrze w korytarzu... :( A tak w ogole to musze otworzyc nowy sezon na kroliczki :)))), bom siam jak ten paluch... Sebar PS>: Przestanmy tu gadac na tym forum pod tego typu artykulem, bo ktos jeszcze pomysli ze jestesmy rozproszona na cala Europe grupa... polskiej mafii z Dublina :)))))) Ostatnio "nieznani sprawcy przechwytuja listy polecone do mnie":) Moj mail jest aktualny sebar_rysiu@yahoo.co.uk Gość portalu: Prezes napisał(a): > Czesc Chlopaki, > Tomus a co u ciebie.Slyszalem ze jakies problemy zdrowotne > miales? > A Bin Laden pewnie bardzo byl ostatnio zajety exportem broni > masowego razenia z Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.visp.energis.pl 18.08.03, 11:58 Zródłem wojny jest radykalny islam i bez rozprawienia sie z nim przez samych wyznawcow bedziemy tkwili w bagnie teroru i odwetu jeżeli nasz europejski duch tolerancji pozwala na przyjmowanie wyznawców mahometa jako ludzi cywilizowanych to niedlugo ta dzicz jak dawniej bolszewicy rzuci sie nam do gardła, wpierw musimy ich izolować tak jak to zrobiono z Kadafim, póżniej żadać rozprawienia się wewnątrz tych krajow z radykalnym islamem a na końcu uznac ich prawa do udzialu w naszej cywilizacji na naszych prawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 12:03 Gość portalu: Izydor napisał(a): > musimy ich izolować tak jak to zrobiono z Kadafim, póżniej żadać > rozprawienia się wewnątrz tych krajow z radykalnym islamem a na > końcu uznac ich prawa do udzialu w naszej cywilizacji na naszych > prawach. E tam, najlepiej od razu pozamykac w obozach albo rozstrzelac. Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
rodal Re: Czy Osama bin Laden żyje? 18.08.03, 15:09 Gość portalu: Izydor w pocie czoła napisał(a): > Zródłem wojny jest radykalny islam i bez rozprawienia sie z nim > przez samych wyznawcow bedziemy tkwili w bagnie teroru i odwetu Cały problem polega właśnie na tym, że to nie Arabowie pchają się do nas, tylko my a w zasadzie nie my ale amerynańce pchają sie do nich a kraje arabskie się przed tą kolonizacją bronią. Czy słyszałeś o zamachach w Niemczech, Austrii, Hiszpanii itp organizowanych przez Arabów ? Nie słyszałeś bo oni nic do tych krajów nie mają - terroryzm jest odwetem a nie pierwszym ciosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To jest tez czysta bzdura.. IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 15:20 Zamachy sa. A gdy jest terroryzm i napady na turystow to nikt ich sie nie pyta czy sa hiszpanami czy niemcami.. Zdaje sie ze to Pan nie ma pojecia.. Problemem jest lokowanie duzych srodkow w rekach tych ktorzy do gospodarowania nimi nie dorosli.. NIe moga nawet sobie pomoc a wydaja pieniadze na zbrojenia.. Tylko ze w tym bezrozumnym lokowaniu bierzemy my udzial- jak najbardziej.. Bo potrzebujemy ropy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A kogo obchodzi czy Osama żyje? IP: 152.75.142.* 18.08.03, 17:19 rodal napisał: > Gość portalu: Izydor w pocie czoła napisał(a): > > > Zródłem wojny jest radykalny islam i bez rozprawienia sie z nim > > przez samych wyznawcow bedziemy tkwili w bagnie teroru i odwetu > > Cały problem polega właśnie na tym, że to nie Arabowie pchają się do nas, tylko > > my a w zasadzie nie my ale amerynańce pchają sie do nich a kraje arabskie się > przed tą kolonizacją bronią. > Czy słyszałeś o zamachach w Niemczech, Austrii, Hiszpanii itp organizowanych > przez Arabów ? Nie słyszałeś bo oni nic do tych krajów nie mają - terroryzm > jest odwetem a nie pierwszym ciosem A do jakich to krajów arabskich pchają się (lub pchały) te Amerykańce? Jak na ironię, kiedy WYCOFALISMY wojska z Arabii Saudyjskiej doszło tam do szeregu ataków terrorystycznych? Więc nie szukajmy pretekstów: terroryści ich nie potrzebują. A zamachy zorganizowane przez Arabów były i w Niemczech i we Francji: zapoznaj się z faktami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Fakt IP: *.ifn-magdeburg.de 18.08.03, 17:40 I znow popieram nie-pacyfistow.. Czy jest Pan naprawde tym fetyszysta? Czy to tak jak ta moja prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.sympatico.ca 18.08.03, 16:43 Gość portalu: Sebar napisał(a): > A jak ma sie tytul do tresci artykulu? Nijak , ale to naprawde malo istotne, zwlaszcza jezeli chodzi o Wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 18:47 Oczywiście, że bin Laden nie żyje!! HURRRRAAAAAAA!!!! Przecież trafili go amerykanie z samolotu szpiegowskiego, to jest ich sukces, ale tylko ten jeden. Przecież to widać, że mogą pracować tylko jako strachy na wróble. I do niczego więcej się nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: Czy Osama bin Laden żyje? IP: *.ppp.get2net.dk 18.08.03, 20:24 Tydzien temu, bydlo kurdyjske - 3 palantow - zaszlachtowalo (ok 1-szej godziny w nocy), wloskiego turyste).Po prostu - 16-to letni gnoj - nozem zabil 23 - latka.Co to ma do Osamy ? Otoz, te bydlaki zyja i sa wychowywane w nienawisci do bialych!Immam - taka muslimskia odmiana ksiedza - namawia swoich pobratymcow na nszy w Kopenhadze - do nienawisci! "Zabij Dunczyka, zabij ch.ja, a bedziesz mial 48 hurys - dziewic" - Pozdrawiam skinow polskich - trzymajcie sie, chlopaki - co wam zycze ? Zeby zadna muslimka nie miala wiecej niz dwojke dzieci ( w Danii - min 10!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Ben Laden-gdzie on jest? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.08.03, 01:09 Według mnie Osama Ben Laden znajduje się na terenach pasztunów lub na terytorium Iranu.Nie przekonują mnie informacje Iranu o aresztowaniach członków Bazy i udaremnionych atakach tej organizacji na cele irańskie.Dla mnie jest to informacja że Iran obawiając się ataku USA chce wywrzeć wrażenie że Baza jest także jego wrogiem i że ją represjonuje!Jest to śmieszne gdyż Iran zawsze wspierał hmm dla jednych nazywa się to terroryzm dla innych walka o wyzwolenie.(w Iranie ukrywa się wielu terorysów- bojówkar zy,dam sobie rękę uciąc że też ben Laden,Ajman al Zawahiri czy Abu Gajda!)Zamachy na pewno są planowane i Baza chce uderzyć-wydaje mi się że zaatakować Stany z tak ogromnym rozmachem będzie im trudno-chociaż awarie elektrowni pokazują że USA nie jest tak przygotowana jak się wydaje.Ale z drugiej strony zbliża się rocznica zamachów i służby odpowiedzialne za obronę USA podnoszą wielkie larum i wyolbżymiają wszystkie sygnały-bojąc się póżniejszych oskarżen o brak działania i informowania!.I jeszcze jedno Ben Laden musi żyć także dla Busha przynajmniej wirtualnie-dopóki on żyje walka z arabami(akcja w Afganistanie-jedna k uzasadniona,akcja w Iraku-ropa,no i chyba przyszła akcja w Iranie-tu będzie trudno uderzyć Iran ma niezłe kontakty z Rosją i UE i może w niedługim czasie uzyskać broń atomową,popieranie Izraela,kontrola podległych amerykanom reżimów arabskich)będzie uzasadniona i dopóki "żyje "Osama społeczeństwo amerykańskie będzie popierało takie działania.! Odpowiedz Link Zgłoś