Dodaj do ulubionych

Bomba i karabin

IP: *.client.attbi.com 21.08.03, 04:51
Arab z bombą w autobusie chce zabić jak najwięcej "syjonistów". Nic go nie obchodzi, czy zabije żołnierza, czy
dziecko. Godne potępienia. I głębokiej pogardy.
Żyd z karabinem patrzy przez celownik. Widzi, do kogo celuje, a i karabin nie strzela sam - trzeba nacisnąć spust.
Jak z moralnego punktu widzenia ocenić takiego Żyda? Mam kłopot, bo na tym Arabie z bombą, zdawałoby się,
skala łajdactwa się kończy. Może dla Żydów potrzeba specjalnej skali.

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1629189.html
Obserwuj wątek
    • gabrielacasey W czasie ostatniej amnestii i "zlozenia broni"w UK 21.08.03, 04:55
      80% obrzynow zlozyly na policji 13-17 latki. Jaka pewnosc, ze to 16-letnie
      palestynskie "dziecko" nie mialo w lapie kalacha? Sama bym strzelila i nie
      pytala o legitymacje szkolna!
      • Gość: U Re: W czasie ostatniej amnestii i 'zlozenia broni IP: *.75.0.92.Dial1.Boston1.Level3.net 21.08.03, 05:41
        Jesli watpicie,ze prymityw i glupota nima dna,znajdziecie
        na to dowod na tej stronie w tworczosci indywiduum na
        poziomie przekupki ze straganu z podrobkami drobiu.
    • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 21.08.03, 04:58
      Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):

> Arab z bombą w autobusie chce zabić jak najwięcej "syjonistów". Nic go nie
      obch
      > odzi, czy zabije żołnierza, czy
      > dziecko. Godne potępienia. I głębokiej pogardy.
      > Żyd z karabinem patrzy przez celownik. Widzi, do kogo celuje, a i karabin
      nie s
      > trzela sam - trzeba nacisnąć spust.
      > Jak z moralnego punktu widzenia ocenić takiego Żyda? Mam kłopot, bo na tym
      Arab
      > ie z bombą, zdawałoby się,
      > skala łajdactwa się kończy. Może dla Żydów potrzeba specjalnej skali.
      >
      > www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1629189.html

>> Szanowny wuj bawi sie wykalaczkami, a to widly do gnojow potrzebne sa...

www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=291269&contrassID=2&subContrassID=14&sbSubContrassID=0&listSrc=Y
      • Gość: Wuj Ingmar No, Gabryska, i co Ty na to? IP: *.client.attbi.com 21.08.03, 05:04
        Nie mogę się doczekać Twojego twórczego komentarza do artykułu.

• gabrielacasey Ze AD to przechrzta. Bo kto inny prase zydowska 21.08.03, 05:06
          czyta?
          • Gość: Wuj Ingmar Wyczytac tam mozna ciekawe rzeczy IP: *.client.attbi.com 21.08.03, 05:10
            Wiec przechrzta czy nie przechrzta: masz cos gleboko humanistycznego i filosemickiego do powiedzenia o tresci
            artykulu?
            • gabrielacasey Tak, ze Zydzi swoich bandytow nie kryja. Nie tak 21.08.03, 05:13
              jak Polacy w przypadku chocby pogromu wkieleckiego, by innych polskich zbrodni
              przeciwko polskim Zydom palcem nie wytykac.
              • Gość: Wuj Ingmar Jestem zdziwiony, ze ich maja IP: *.client.attbi.com 21.08.03, 05:14
                Jakze to, taki starozytny, cywilizowany narod...
                • net4 Re: Jestem zdziwiony, ze ich maja 21.08.03, 05:17
                  Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):

> Jakze to, taki starozytny, cywilizowany narod...
                  ------
                  Polska ma szmaty twojego rodzaju.. i jakos kompletnie nie
                  zginela, czasem tylko wstyd sie przyzanac do polskosci...

• Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 21.08.03, 05:15
            gabrielacasey napisała:

> Ze AD to przechrzta. Bo kto inny prase zydows czyta?

>> Nu, gabrycha, zdecyduj sie wreszcie kim jestem i gdzie mnie kolejno
            umieszczasz, bo ciagle tylko w atlasie sie blakam. Raz mnie orzeklas arabskim
            pedalem, co mi sie bardzo pdobalo, no i w Atlancie. Pozniej musialem sie
            przenosic do Alabamy, no a teraz jestem przechrzta?

>> Czy ta twoja wyobraznie pracuje w zaleznosci od tego czy od rana w ryj
            dostaniesz od tego 'bloody Mick'a, co to ciebie spod latarni wzial, czy tez
            kopniaka w ta szafe, ktora gaciami oblekasz?
          • net4 Re: Ze AD to przechrzta. Bo kto inny prase zydows 21.08.03, 05:19
            Gabriela ,
            to ad nic z zadnym chrztem nie ma, to ..zuzyta onuca
            chlopska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka