Gość: darekw IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 26.08.03, 19:46 Nic sie nie stalo, parara, nic sie nie stalo!! Nie martwcie sie chlopcy z IDF Predzej czy pozniej dopadniecie ich. Smierc mordercom, smierc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanadoll Re: Jedna ofiara izraelskiego ataku rakietowego w 26.08.03, 20:37 Gość portalu: darekw napisał(a): > Nic sie nie stalo, parara, nic sie nie stalo!! > Nie martwcie sie chlopcy z IDF > Predzej czy pozniej dopadniecie ich. Smierc mordercom, smierc. Ale tym razem spudlowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jedna ofiara izraelskiego ataku rakietowego w IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 06:15 kanadoll napisała: > Gość portalu: darekw napisał(a): > > > Nic sie nie stalo, parara, nic sie nie stalo!! > > Nie martwcie sie chlopcy z IDF > > Predzej czy pozniej dopadniecie ich. Smierc mordercom, smierc. > > Ale tym razem spudlowali!!! mogli przeciez trafic w autobus pelen kobiet i dzieci :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.08.03, 23:37 Po trupach daza do celu. Za nic maja ludzkie życie !!! Mam juz ich dość. To oni odpowuadaja za eskalacje konfliktu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.adsl.actcom.co.il 27.08.03, 01:14 Gość portalu: Merlin napisał(a): > Po trupach daza do celu. Za nic maja ludzkie życie !!! Mam juz > ich dość. To oni odpowuadaja za eskalacje konfliktu !!! ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość 27.08.03, 05:50 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Merlin napisał(a): > > > Po trupach daza do celu. Za nic maja ludzkie życie !!! Mam juz > > ich dość. To oni odpowuadaja za eskalacje konfliktu !!! > > ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na > autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? :-) nie zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie bedzie nastepnego 9/11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 06:14 > zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! > arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie bedzie nastepnego > 9/11 jak sie caly swiat martwi o arabskie bydlo to czemu jeszcze siedza w ziemiankach? widac troszcza sie o nich tacy jak ty skoro nie maja jeszcze swojego panstwa :)))) skoro wszystkie muchy jedza gowna to nie znaczy ze wszystkim ma to jednakowo smakowac...nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermin28 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.03, 07:40 > zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! > arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie bedzie nastepnego > 9/11 To dziwne bo w zamachu z 11.09 nie zgineli ponoc żydzi..Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.jazo.org.il 27.08.03, 07:54 Gość portalu: Vermin28 napisał(a): > > > zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! > > arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie > bedzie nastepnego > > 9/11 > > To dziwne bo w zamachu z 11.09 nie zgineli ponoc żydzi..Ciekawe... nu, sa przeciez spisy ofiar, prawda? to sprawdz sobie... nie tylo zgineli zydzi, bylo wsrod nich tez 2 israelczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.03, 10:45 Zapewniam Ciebie, ze on nic nie sprawdzi,taki ciul jak on, nie zmienia zdania.On nie musi myslec,to jego nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość 28.08.03, 05:59 Gość portalu: Vermin28 napisał(a): > > > zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! > > arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie > bedzie nastepnego > > 9/11 > > To dziwne bo w zamachu z 11.09 nie zgineli ponoc żydzi..Ciekawe... Sprawdz liste zabitych zanim udowodnisz ze jestes kretynskim antysemita. Bylo wsrod ofiar nawet kilku zydkow parchatych wypedzonych z Polski w 1968 roku. Zyciorysy ofiar tez sa dostepne na stronach New York Times. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermin Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.daminet.pl 28.08.03, 14:50 kanadoll napisała: > Gość portalu: Vermin28 napisał(a): > > > > > > zydkow parchatych nikt przeciez nie oplakuje! > > > arabskie bydle za to - caly swiat sie martwi... dopoki nie > > bedzie nastepnego > > > 9/11 > > > > To dziwne bo w zamachu z 11.09 nie zgineli ponoc żydzi..Ciekawe... > > Sprawdz liste zabitych zanim udowodnisz ze jestes kretynskim antysemita. Bylo > wsrod ofiar nawet kilku zydkow parchatych wypedzonych z Polski w 1968 roku. > Zyciorysy ofiar tez sa dostepne na stronach New York Times. Kretyni !!! Nauczyliscie sie uzywac słowa "ANTYSEMITA" jak wrona krakac. Przy byle okazji jak tylko krytykuje się Izrael ! Czy ja używam jakiś wyzwisk czy cos w tym rodzaju ??? Czy to w moich wypowiedziach padło słowo" Zydki Parchate " ??? Widać wasza prostote jak nie macie argumentów !!! A wracając do temat to PONAD WSZELKA WATPLIWOSC Moshad wiedział wiecej przed 11.08 niż CIA i FBI razem wzieci... ALe nie zawacham sie użyć stwierdzenia że Izrael najwiecej skorzystał na wydarzeniach które się stąły na świecie po 11.08. Do wojny w Iraku włącznie ... I nie zaprzeczycie temu. Nie tracac ani jednego żołnierza pozbył sięswego najwiekszego wroga na Bliskim wschodzie - Saddama !!! Niezle...Moshad zapewne tez mial swój udzial w koloryzowaniu raportów i podrzeganiu do Ataku na Irak... Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Kretynem Vermin jestes i kretynem zostaniesz 28.08.03, 16:12 bo nie rozumiesz podstawowej rzeczy ze twierdzenie niby zydow nie bylo wsrod ofiar 9/11 jest czystym antysemityzmem Chuj Ci w oko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermin Re: Kretynem Vermin jestes i kretynem zostaniesz IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.08.03, 23:18 kanadoll napisała: > bo nie rozumiesz podstawowej rzeczy > ze twierdzenie niby zydow nie bylo wsrod ofiar 9/11 > jest czystym antysemityzmem > > Chuj Ci w oko! Prostak jestes i tyle !!! Nie wiesz nawet co to jest antysemityzm kretynie głupi(a ? ) a jak brak ci argumentów to potrafisz tylko wyzywac prostaku... Ale to typowe ...dla takich debili i prostaków jak ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermin I jeszcze jedno Kanadoll ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.08.03, 23:23 Wlasciwie to nie powinienem sie znizac do twojego poziomu i Ci odpisywac ale ...zapytaj w swoim Izraelu młodzież kto jest winny za holokaust ! gwarantuje ci dupku ze zdecydowana wiekszosc odpowie ze Polacy. Tak jest... I czego wy tam ich uczycie zamiast prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.jazo.org.il 29.08.03, 07:58 Gość portalu: Vermin napisał(a): > Kretyni !!! Nauczyliscie sie uzywac słowa "ANTYSEMITA" jak wrona krakac. Przy > byle okazji jak tylko krytykuje się Izrael ! Czy ja używam jakiś wyzwisk czy > cos w tym rodzaju ??? Czy to w moich wypowiedziach padło słowo" Zydki > Parchate " ??? Widać wasza prostote jak nie macie argumentów !!! > A wracając do temat to PONAD WSZELKA WATPLIWOSC Moshad wiedział wiecej przed > 11.08 niż CIA i FBI razem wzieci... ALe nie zawacham sie użyć stwierdzenia że > Izrael najwiecej skorzystał na wydarzeniach które się stąły na świecie po > 11.08. Do wojny w Iraku włącznie ... I nie zaprzeczycie temu. Nie tracac ani > jednego żołnierza pozbył sięswego najwiekszego wroga na Bliskim wschodzie - > Saddama !!! Niezle...Moshad zapewne tez mial swój udzial w koloryzowaniu > raportów i podrzeganiu do Ataku na Irak... nu, rozumiem, ty masz swoje wlasne specjalne zrodla informacji. z tym naturalnie nie ma co dyskutowac. natomiast chcialam sie zawiadomic, ze "PONAD WSZELKA WATPLIWOSC" nazwa naszego wywiadu to mossad a nie moshad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vermin Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.03, 23:41 Gość portalu: dana33 napisał(a): > > nu, rozumiem, ty masz swoje wlasne specjalne zrodla informacji. z tym > naturalnie nie ma co dyskutowac. natomiast chcialam sie zawiadomic, ze "PONAD > WSZELKA WATPLIWOSC" nazwa naszego wywiadu to mossad a nie moshad. O to rzeczywiscie wazne !!! Ale skoro czepiasz sie szczegolow to prosze : U nas w Polsce nie mowi sie " chcialam sie zawiadomic" tylko "chcialam Ciebie powiadomic..". I co ? Fajnie jest sie czepiac szczegolow, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENCIENIA Re: GABY CIEN PROPAGANDUJE RASIZM IP: *.cable.mindspring.com 27.08.03, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny BOISZ SIE PODPISAC ANNA? Z ADRESU WIDAC ZE 29.08.03, 14:05 TO TA SAMA NIEDOPIERDOLONA KURWA. apropos GABY - nawet nie czytam jej wypowiedzi. Czytam tylko twoje, kurwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 06:23 > ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na > autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? a po co komu takie niewygodne fakty?...mogloby sie przeciez okazac ze to Zydzi sa ofiarami tego konfliktu. kolega zapomnial ze zaatkowali kiedy to atakowac nie powinni...bo przeciez oglosili zawieszenie broni...to ta sama arafatowska mentalnosc...nie wiem czy zdarzylas to przeczytac o Arafacie "He claims to have beeen born in Jerusalem, for instance, but was in fact born in Cairo. He has told tales of single- handedly stopping an Israeli tank column in the 1948 war, though the evidence places him in Egypt at the time, far from the fighting" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.03, 07:45 > > a po co komu takie niewygodne fakty?...mogloby sie przeciez okazac ze to Zydzi > sa ofiarami tego konfliktu. > kolega zapomnial ze zaatkowali kiedy to atakowac nie powinni...bo przeciez > oglosili zawieszenie broni...to ta sama arafatowska mentalnosc...nie wiem czy > zdarzylas to przeczytac o Arafacie "He claims to have beeen born in Jerusalem, > for instance, but was in fact born in Cairo. He has told tales of single- > handedly stopping an Israeli tank column in the 1948 war, though the evidence > places him in Egypt at the time, far from the fighting" Na żydów nie można nic powiedzieć bo to przecież ofiary "bydlaków" czyli Palestyńczyków jak ktoś wyżej napisał ! Szaron to militarny Maniak. nie cofnie się przed niczym i nikim. Uzbrojony po żeby Izrael to zagrożenie właśnie pokoju na Bliskim wschodzie. Dlaczego wszystkich sie wokoło rozbraja a Zydzi się Zbroją ?????? Inna sprawa ze żydowska Ameryka na to wszystko patrzy łaskawym okiem ... Pokój mial szAanse bytu ale to Izrael w dalszym ciagu robił najazdy na żiemie Palestynskie w poszukiwaniu "terorystów" i to dopiero pozniej zaczal sie odwet...i tak w kółko . Wiec co niektórzy maja tu chyba zamącony umysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.jazo.org.il 27.08.03, 07:59 Gość portalu: Merlin napisał(a): > Wiec co niektórzy maja tu chyba zamącony umysł... oj, jak ty masz racje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Z TWOJEGO BELKOTU WYNIKA JEDNO, IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.03, 11:08 MUSISZ SIE PRZEWIETRZYC,twoje szare komorki pracuja po arabsku ,sa prawie martwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.jazo.org.il 27.08.03, 07:56 Gość portalu: ficino napisał(a): > > ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na > > > autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? > > a po co komu takie niewygodne fakty?...mogloby sie przeciez okazac ze to Zydzi > sa ofiarami tego konfliktu. > kolega zapomnial ze zaatkowali kiedy to atakowac nie powinni...bo przeciez > oglosili zawieszenie broni...to ta sama arafatowska mentalnosc...nie wiem czy > zdarzylas to przeczytac o Arafacie "He claims to have beeen born in Jerusalem, > for instance, but was in fact born in Cairo. He has told tales of single- > handedly stopping an Israeli tank column in the 1948 war, though the evidence > places him in Egypt at the time, far from the fighting" nu, on chce byc "bohater", "freedom fighter" i takie inne nazwy, generalissimo samozwanczy.... trzeba sluchac jeszcze co on gada do swoich po arabsku, to dopiero demagogia i narcisim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Arafat IP: *.int.elnet.pl / 172.20.0.* 27.08.03, 09:15 Arafat nie chce być, tylko jest bohaterem. Gość prawie sam prowadzi wojnę z 5 armią świata (wspieraną przez najsilniejszą armię świata), coś ala Don Kichot, tylko, że on ma szanse wygrać. W sumie to już wygrał, bo stworzył naród, przed Arafatem Palestyńczycy byli tylko arabskimi mieszkańcani jakiegoś regionu, a teraz to naród. Na pocieszenie dodam, że Sharon też ma duży udział w powstaniu tego narodu. :-) Ps. Co to za adres który kończy się .il? Palestyna, czy Ilinois? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: Arafat 28.08.03, 05:56 Gość portalu: gostek napisał(a): > Arafat nie chce być, tylko jest bohaterem. =========================================== Jest przestepca i morderca - od kim! > Gość prawie > sam prowadzi wojnę z 5 armią świata (wspieraną przez > najsilniejszą armię świata), coś ala Don Kichot, tylko, > że on ma szanse wygrać. W sumie to już wygrał, bo > stworzył naród, przed Arafatem Palestyńczycy byli tylko > arabskimi mieszkańcani jakiegoś regionu, a teraz to naród. =========================================================== Bzdury! Przed 1948 Palestynczycy to byli tylko Zydki parchate mieszkajacy w Palestynie. Zaden z Palestynczykow teraz nie narod. Popraostu Ci samie Arabowie co W JOrdanii. Tylko moze troche wiecej maja na sumieniu. > Na pocieszenie dodam, że Sharon też ma duży udział w > powstaniu tego narodu. :-) ========================================================== Niestety. Ale moze odpokutuje ten grzech i wymorduje ten "narod" - bo to zaden narod a tylko zgraja mordercow. Podobnie jak mieszkancy w Jedwabnym > > Ps. Co to za adres który kończy się .il? Palestyna, czy > Ilinois? ;) IL - wIeLiczka - pod Krakowem - Durniu!!! Pelno soli. w, e, c, z, k i a sie rozpuscily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Arafat IP: *.jazo.org.il 29.08.03, 08:02 Gość portalu: gostek napisał(a): > Arafat nie chce być, tylko jest bohaterem. Gość prawie > sam prowadzi wojnę z 5 armią świata (wspieraną przez > najsilniejszą armię świata), coś ala Don Kichot, tylko, > że on ma szanse wygrać. W sumie to już wygrał, bo > stworzył naród, przed Arafatem Palestyńczycy byli tylko > arabskimi mieszkańcani jakiegoś regionu, a teraz to naród. > Na pocieszenie dodam, że Sharon też ma duży udział w > powstaniu tego narodu. :-) > > Ps. Co to za adres który kończy się .il? Palestyna, czy > Ilinois? ;) hej, ty, gostek. dlaczego 5 armia swiata? nie druga przypadkowo??? jak to sie ladnie mowi, klein aber fein.... a adres ktory sie konczy il, to nie palestyna, tej tymczasem nie ma i nie ma na widoku, ani tez nie ilinois. najzwyczajniej kraj posiadajacy ta 2 armie, israel. Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość 28.08.03, 05:51 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, on [Arafat] chce byc "bohater", "freedom fighter" i takie inne nazwy, generalissimo > samozwanczy.... trzeba sluchac jeszcze co on gada do swoich po arabsku, to > dopiero demagogia i narcisim.... Mylisz sie! Ja go slucham. Tam zadnej demagogii nie ma! Tam prosto z mostu: "Smierc Syjonistom!" Ale co tu duzo pisac. W Polsce kochanej byly podobne nawolywania w 1968 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Merlin Krolowi Arturowi gorsze rzeczy radzil nizli 27.08.03, 01:26 PRZYPADKOWE zranienie paru Arabow - nie musieli bandyty z Hamasu wlasnym cialem zaslaniac! Glupio dobierasz ksywki - Legenda Krola Artura to legenda krwawa, niby-pacyfo! Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Merlin Krolowi Arturowi gorsze rzeczy radzil 27.08.03, 05:52 gabrielacasey napisała: > Legenda Krola Artura to legenda krwawa, niby-pacyfo! co znaczy legenda? Sama prawda historyczna!!!! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: Merlin Krolowi Arturowi gorsze rzeczy radzil IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.08.03, 07:48 gabrielacasey napisała: > PRZYPADKOWE zranienie paru Arabow - nie musieli bandyty z Hamasu wlasnym cialem > > zaslaniac! > Glupio dobierasz ksywki - Legenda Krola Artura to legenda krwawa, niby-pacyfo! Nie czepiaj się legend. Moze opowiesz wszystkim jaka lest prawdziwa legenda o powstaniu Izraela po wojnie ??? Jak to terrorem wymusili własne Państwo ... Moj pseudonim to moja sprawa i odczep się od niego. A twój czytałby się lepiej z prawa do lewej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENCIENIA Re: ANTYPOLSKA GABY CIEN ZNOWU W AKCJI IP: *.cable.mindspring.com 27.08.03, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: 26 rannych !!! Cholerne żydy !!! mam ich dość IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 06:16 Gość portalu: Merlin napisał(a): > Po trupach daza do celu. Za nic maja ludzkie życie !!! Mam juz > ich dość. To oni odpowuadaja za eskalacje konfliktu !!! jeden trup to morderstwo dwadziescia to juz statystyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Jak durnie napisana informacja! IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 01:05 Izraelczycy wystrzelili z helikoptera trzy rakiety typu F-16 do samochodu z trzema mężczyznami na "ulicy" pełnej ludzi. Zabili jadącego w poblżu dziadka na osiołku i zranili 26 osób, z czego 3 albo 4 walczą ze śmiercią. W samochodzie miał niby znajdowac się wśród 3 pasażerów jakiś gościu z Hamas. Samochód odjechał w siną dal, a Izraelczycy ostrzelali jeszcze wybrzeże z jakiejś "gunboat"- cokolwiek by się pod tym okreóleniem kryło. W każdym razie - jatki na całego. Palestyńskie mięso koszernieje i... tanieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SMIERC! 27.08.03, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SM IP: *.sympatico.ca 27.08.03, 04:17 Czy jest jakis dowod na te teze? <bo brzmi to jak propagandowy slogan> Kak to stydno stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SM IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 05:25 Gość portalu: msz napisał(a): > Czy jest jakis dowod na te teze? > <bo brzmi to jak propagandowy slogan> > Kak to stydno stalo. poogladaj telewizje...lubia sie czasem rozerwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SM 27.08.03, 05:54 Gość portalu: ficino napisał(a): > Gość portalu: msz napisał(a): > > > Czy jest jakis dowod na te teze? > > <bo brzmi to jak propagandowy slogan> > > Kak to stydno stalo. > poogladaj telewizje...lubia sie czasem rozerwac :) bo telewizja to dobra rozrywka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SM IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.03, 06:08 > bo telewizja to dobra rozrywka? :-) osobiscie telewizji nie ogladam, wole poczytac... do rozrywania mamy kogo innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Arabowie sami swego miesa nie cenia, cenia SM 27.08.03, 05:54 Gość portalu: msz napisał(a): > Czy jest jakis dowod na te teze? > <bo brzmi to jak propagandowy slogan> > Kak to stydno stalo. nikomu nie stydno! Wied' oni wsie wriemia sami siebia w driebiezgi razrywajut. Nu a czto pri etom jewriei gibnut - eto drugoje dielo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENCIENIA Re: KOSZMARNA RASISTKA GABY CHORA UMYSLOWO IP: *.cable.mindspring.com 27.08.03, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Wyroznia sie tlustym drukiem - nie czytam jej bzdur IP: *.tkg.bc.tac.net 27.08.03, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny TLUSTY DRUK = ZALOGOWANI UZYTKOWNICY 29.08.03, 14:09 NIE POLDUPKI JAK TY I ANNA! Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny RASISTKO! Z ADRESU WIDAC ZE JESTES ANNA!!! 29.08.03, 14:03 mindspring.com, indeed Fuck you and your mother (Eva Braun) too and your father (Adolf) as well!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Idiotko/idioto IP: *.tkg.bc.tac.net 27.08.03, 20:59 Odpowiedz wreszcie na pytanie: Co zrobic z milionami Palestynczykow, ktorzy zyja tam od 100 pokolen?! Albo sie zamknij! Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: Idiotko/idioto 28.08.03, 05:46 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > Odpowiedz wreszcie na pytanie: > Co zrobic z milionami Palestynczykow, ktorzy zyja tam od 100 > pokolen?! > Albo sie zamknij! Przeprowadzic ich o 100 kilometrow na wschod - do Jordanii. Proste!!! Tak samo jak zrobili z zydkami ktorzy zyli w Polsce od 50 pokolen albo w krajach arabskich od tych samych 100. Jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Jak durnie napisana informacja! IP: *.*.*.* 27.08.03, 10:26 Gość portalu: Loco napisał(a): > Izraelczycy wystrzelili z helikoptera trzy rakiety typu F-16 do > samochodu z trzema mężczyznami na "ulicy" pełnej ludzi. Zabili > jadącego w poblżu dziadka na osiołku i zranili 26 osób, z czego > 3 albo 4 walczą ze śmiercią. W samochodzie miał niby znajdowac > się wśród 3 pasażerów jakiś gościu z Hamas. Samochód odjechał w > siną dal, . Fakt że durnie bo NIE MA czegoś takiego jak "rakieta typu F-16" bo to samolot ćwoku. Strzelał helikopter (Apache albo Cobra) i pewnie pociskiem niekierowanym (sądząc po wyglądzie wraku samochodu). Samochód nigdzie nie odjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: SZARON I BUSH ROZKRECAJA SPIRALE NIENAWISCI IP: *.cable.mindspring.com 27.08.03, 16:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Strzelanie do kaczek..... IP: *.tkg.bc.tac.net 27.08.03, 20:56 skurwysynstwa ciag dalszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: Strzelanie do kaczek..... CH_J CI W D_PE! 28.08.03, 05:43 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > skurwysynstwa ciag dalszy! Chuj ci w dupe Skurwysynie! Wiesz co z czym z wlasnego doswiadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECO do dany 33 IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 23:44 Gość portalu: dana33 napisał(a): > ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na > autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? TY GLUPIA CIPO! Autobus z niewinnymi ludzmi wysadzili w powietrze TERRORYSCI! Czy to do ciebie w ogole dociera KRETYNKO, ze TERRORYSCI to ludzie chorzy z nienawisci? Ale czym rozni sie pilot tego helikoptera od tych BANDYTOW? NICZYM! Jak dlugo bedziecie jeszcze wlasne azjatyckie bestialstwo usprawiedliwiac bestialstwem terrorystow palestynskich? Zaklamana, judaszowa banda bydlakow! Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: do dany 33 JESTES KRETYNEM 28.08.03, 05:42 Gość portalu: ECO napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > ah ah, jakzes sie zdenerwowal.... czy przeoczylam twoj watek po zamachu na > > > autobus pt 20 zabitych!!! cholerni arabowie!!! mam ich dosyc, ????? > > TY GLUPIA CIPO! Autobus z niewinnymi ludzmi wysadzili w powietrze TERRORYSCI! > Czy to do ciebie w ogole dociera KRETYNKO, ze TERRORYSCI to ludzie chorzy z > nienawisci? BZDURY NA RESORACH!!!! O TYM ZE CALE MIASRO HEBRON SWIETOWALO _ NIE WIESZ? GDZIE JESZCZE NA SWIECIE LUDZIE SWIETUJA SMIERC KILKUMIESIECZNYCH NIEMOWLAT? CHYBA TYLKO W POLSCE PRZEKLETEJ!!! KRETYNI JAK TY I ANNA > > Ale czym rozni sie pilot tego helikoptera od tych BANDYTOW? NICZYM! NO WLASNIE JEZELI NIE WIDZISZ ROZNICY TO JESTES POLGLUPKIEM LUB KRETYNEM. WYBIERAJ!!! POROWNUJESZ ZAMACH NA MORDERCE Z ZABIJANIEM NIEMOWLAT. FUCK YOU AND YOUR MOTHER TOO! > > Jak dlugo bedziecie jeszcze wlasne azjatyckie bestialstwo usprawiedliwiac > bestialstwem terrorystow palestynskich? TAK DLUGO JAK DEBILE TWOJEGO TYPU ISTNIEJA. BO NIKOMU WIECEJ NIC NIE TRZEBA USPRAWIEDLIWIAC. WIEDZA CO Z CZYM. DROP DEAD, ASSHOLE!!! > > Zaklamana, judaszowa banda bydlakow! IN A PIG'S EYE!!! LOOK IN THE MIRROR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Nie ma się czym przejmować IP: 152.75.142.* 28.08.03, 15:17 Drodzy państwo, nie denerwujcie się niebezpieczenie. Jak się Izraelczycy dostatecznie zdenerwują, to zrobią z tzw. państwa palestyńskiego jeden wielki parking samochodwy i będą sprzedawać miejsca za forsę!. A Arafatowi trudno się dziwić. Jest to nie tylko oszust (rzeczywiście pochodzi z Egiptu), i malwersant (za pieniądze przysłane na walkę z Izraelem jego małżonka żyje sobie w luksusowym apartamencie w Paryżu i wali się z francuskimi alfonsami - Arafat może podnieść w górę już tylko pistolet, dla ekip TV). Arafat zawsze był terrorystą i nic poza terroryzmem robić nie potrafi, więc stara się nie dopuścić do porozumienia pokojowego które uczyniłoby go bezrobotnym. Proste! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do dany 33 IP: *.jazo.org.il 29.08.03, 08:17 Gość portalu: ECO napisał(a): > TY GLUPIA CIPO! Autobus z niewinnymi ludzmi wysadzili w powietrze TERRORYSCI! > Czy to do ciebie w ogole dociera KRETYNKO, ze TERRORYSCI to ludzie chorzy z > nienawisci? > > Ale czym rozni sie pilot tego helikoptera od tych BANDYTOW? NICZYM! > > Jak dlugo bedziecie jeszcze wlasne azjatyckie bestialstwo usprawiedliwiac > bestialstwem terrorystow palestynskich? > > Zaklamana, judaszowa banda bydlakow! drogi eco. pilot helikoptera to zolnierz armii israelskiej, ktory wykonal rozkaz, jaki otrzymal od dowodztwa. dowodztwo wiedzialo, ze w samochodzi siedzi jeden z wazniejszych terrorystow hamasu. to bylo wykonanie wyroku na terroryscie, co sie tez mu nalezalo. ciesze sie bardzo, ze patrzysz na sprawe objektywnie. pozdrowienia z upalnej jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny Re: do dany 33 29.08.03, 23:37 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: ECO napisał(a): > > > TY GLUPIA CIPO! Autobus z niewinnymi ludzmi wysadzili w powietrze TERRORYS > CI! > > Czy to do ciebie w ogole dociera KRETYNKO, ze TERRORYSCI to ludzie chorzy > z > > nienawisci? > > > > Ale czym rozni sie pilot tego helikoptera od tych BANDYTOW? NICZYM! > > > > Jak dlugo bedziecie jeszcze wlasne azjatyckie bestialstwo usprawiedliwiac > > bestialstwem terrorystow palestynskich? > > > > Zaklamana, judaszowa banda bydlakow! > > drogi eco. pilot helikoptera to zolnierz armii israelskiej, ktory wykonal > rozkaz, jaki otrzymal od dowodztwa. dowodztwo wiedzialo, ze w samochodzi siedzi > > jeden z wazniejszych terrorystow hamasu. to bylo wykonanie wyroku na > terroryscie, co sie tez mu nalezalo. ciesze sie bardzo, ze patrzysz na sprawe > objektywnie. pozdrowienia z upalnej jerozolimy. Moja odpowiedz bardziej mi sie podoba :-) Co z kretynami rozwazac... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7638283&a=7665233 Odpowiedz Link Zgłoś