Dodaj do ulubionych

Jestem Polak mały

IP: w3cache:* / 192.168.20.* 10.09.03, 13:34
i jako człowiek nieuprzedzony do nikogo i myślący trzeźwo stwierdzam co
następuje:

za góra 15 lat Izrael zaanektuje Judeę i Samarię oraz Gazę
Arabów wytransferuje dobrowlonie lub przy okazji wojny

proste: Izraelity mają Izrael, Araby mają Arabię

to po kiego C**huja sie pchają nie na swoje

(zaznaczam że nie chodzi tylko o Izrael, jest z 20 innych krajów które
niedługo się odarabizują, Indie jako pierwsze)
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Niech ci Bog da duzo zdrowia. IP: *.fastres.net 10.09.03, 17:31
      • Gość: marcin Re: Niech ci Bog da duzo zdrowia. IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 11.09.03, 14:57
        :)))

chętnie

• Gość: marcin Re: Jestem Polak mały IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 12.09.03, 00:21
      • Gość: A.D. Hmmm.... IP: *.mco.bellsouth.net 12.09.03, 01:29
        >> Czy jestes "Polak maly", tego nie jestem pewien, ale z pewnoscia jestes
        normalnym zydowskim chujem. Czy malym, czy tez wiekszym - who cares...
        • Gość: marcin he! jestem Polak IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 12.09.03, 14:58
          mały

nie oskarżaj mnie o żydostwo, bo nie posiadam
          • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 12.09.03, 15:03
            Gość portalu: marcin napisał(a):

> mały
            >
            >
            > nie oskarżaj mnie o żydostwo, bo nie posiadam

>> Napisales jak zyd, wyrazasz sie jak wsciekly zyd, myslisz jak zgnily zyd -
            coz wiecej potrzeba aby byc zydem? Smrodu?
            • Gość: Wqrwiony2 Po co gadasz z tyfusami? Niech se ida mendy hodowa IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 15:14
    • fredzio54 Re: Jestem Polak mały 12.09.03, 15:09
      Jestem polak maly
      jak twoj znak ? orzel bialy
      a twoj bimber ? sklarny bialy
      tluczysz zone ? chetnie zwami
      • Gość: Wqrwiony2 Re: a ty co tluczesz, mendo? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 15:24
        Moe ogryzek, ktory zwiesz swoim penisem?
    • Gość: Wqrwiony2 Re: I masz malutkiego... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 15:23
      • Gość: marcin aby być Żydem IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 13.09.03, 12:06
        trza mieć matkę Żydówkę

inaczej ni huja sie nie da załatwić
        • Gość: Wqrwiony2 Re: No to przewalone... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.09.03, 12:29
          • Gość: marcin dlaczego? IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 13.09.03, 13:24
            chciałbyś być Żydem i szkoda ci ze nie możesz?
            • Gość: Wqrwiony2 bo teraz to jestes tylko na doczepke - twoj stary IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.09.03, 18:22
              wyruhal niewlasciwa osobe - ha, ha, ha!
              • Gość: marcin mylisz się IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 14.09.03, 12:15
                jestem Polak

mam ojca i matkę z Polski
                • Gość: Wqrwiony2 aha - a ja jestem Koniecpolski! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 12:32
                  -Facet kupuje kamienice, ale zależało mu, aby nie kupić od żyda. Pyta więc
                  sprzedającego:
                  -Pańskie nazwisko?
                  -Potocki.
                  -A wcześniej?
                  -Czartoryski.
                  -To czemu pan zmienił?
                  Wszyscy się pytali jak wcześniej i musiałem odpowiadać: Goldman

• Gość: A.D. He,he.... IP: *.mco.bellsouth.net 14.09.03, 15:00
                    Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a):

> -Facet kupuje kamienice, ale zależało mu, aby nie kupić od żyda. Pyta więc
                    > sprzedającego:
                    > -Pańskie nazwisko?
                    > -Potocki.
                    > -A wcześniej?
                    > -Czartoryski.
                    > -To czemu pan zmienił?
                    > Wszyscy się pytali jak wcześniej i musiałem odpowiadać: Goldman

>> Ten maly, kaczy chujek wyraznie powiedzial ze ma ...'ojca i matke z Polski'!
                    > Podobnie stwierdza wiekszosc zbrodniarzy, terorystow i innych zlodzieji
                    okupujacych dzisiaj palestynskie ziemie, na ktore nawet I-sra-el...
                    • Gość: Wqrwiony2 Re: He,he.... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 15:34
                      A co ciekawe, to mendy, choc ta ziemia ich wyzywila i Polacy chronili przed
                      obozem, uprawiaja teraz antypolska propagande!
                      jeden moj znajomy dyskutowal kiedys na forum, ale powiedzial, ze co sie
                      odezwal, szambo wyrzucalo roznych judkow, ktorzy kupa zaczynali rzygac i
                      rozmowa sie konczyla.
                      Mam teraz staly dostep do sieci, wiec postanowilem sie bawic tak dobrze, jak
                      oni - a ze na te scierwa latwiej sie pluje, to i ubaw wiekszy!
                      • Gość: jarek He,he.... IP: *.fastres.net 14.09.03, 16:38
                        O kiedy arabstwo to Polska. Antypolska propagande, piszac o tzw Balestynczykach, ha,ha,ha,,,,
                    • Gość: jarek Re: He,he.... IP: *.fastres.net 14.09.03, 17:10
                      Bo was wszedzie radosnie witano, Oprocz Frankow, w takim razie tez Hitlera radosnie witano( V kolumna). Ludobojcy urodzeni.
    • Gość: marcin Re: Jestem Polak mały IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 19.09.03, 11:51
      popieram nową krucjatę

niekoniecznie chrześcijańską

raczej cywilizacji zachodniej
      • fredzio54 Re: Jestem Polak mały 19.09.03, 12:05
        Jestem polak maly chetnie wodke chlaja
        • Gość: komar Re: Jestem Polak mały IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 12:25
          Tylko ci sie wydaje, ze to sie rymuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka