jasiekiera 26.05.08, 08:56 gdyz dzieci sa z natury dobre...wyborcza.pl/ 1,76842,5243642,Nastraszylem_tylko_Zyda.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiekiera Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 26.05.08, 08:57 wyborcza.pl/1,76842,5243642,Nastraszylem_tylko_Zyda.html Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz U Brytow 26.05.08, 10:53 daja w morde Polakom za slowianski wyglad. Nie ma co z tego robic afery. Dzieci zaostana ukarane i oby zapamietaly, ze nie nalezy byc rasista. A ty czego tu szukasz siekiera? Chcesz nam udowodnic, ze Polacy nie lubia Zydow? Pewnie jest troche takich, ktorzy nie lubia i troche takich co lubia i wiekszosc tych, ktorych Zydzi malo obchodza. I jeszcze moze koncowe pytanie: czy chcialbys zeby Polacy lubili Zydow? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: U Brytow 26.05.08, 11:02 atak jest najlepsza obrona, mowisz, peef? a to sie zaczelo w domu..... te dzieciaki wlasnie slysza od swoich rodzicow "idz sie pokiwaj pod sciane".... to twoje bagatelizowanie przypomne ci, jak zaczniecie pluc tutaj na zydow, ktorzy pluja na chrzescijan w jerozolimie... oto jak wyglada swiatly profesor z courage polsko-francuska.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: U Brytow 26.05.08, 11:49 "Asa jutro wraca do USA: - W Polsce spotkałem wielu wspaniałych ludzi. Nie będę na ten kraj patrzeć przez pryzmat tego, co się stało w Warce. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze tu wrócę i będę czuł się bezpiecznie." Ucz sie pf,ucz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: U Brytow 26.05.08, 12:01 Jak myslisz co mysla ci co dostali w morde u Brytow? Myslisz, ze sie beda czuli w UK bezpiecznie? Czy tez wroca do Polski z ciezkium sercem? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: U Brytow 26.05.08, 12:31 otworz watek o "brytach", peefie.... ales ty zalosny z ta twoja moralnoscia... byle nie potepic tego zdarzenia, to nic, tylko o "brytach"... tez pogarda nie? bo to nie "bryci" tylko brytyjczycy... jasiekiera moze ci radzic uczyc sie, ale tobie to juz nic nie pomoze, zadufany blaznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: U Brytow 26.05.08, 15:28 Jakie zdarzenie , ze gromadka wyrostkow zabawila sie kosztem zydka rzucajacego sie w oczy ubiorem i fryzura jak na scenie z "Chlopow" Reymonta ??? Takich wybrykow masz na peczki codziennie na wyspach i nikt sie nie interesuje a tu big fuckin' deal , potargali zydka wiec sensacja , gazeta wysyla bloodhunds za "przestepcami" prowadzi sledztwo a zgraja z grajdolka i szabesgoje naglasniaja ,... Popatrzecie na swoich co wyprawiaja w Hebronie 24/7/365 , petaki z Warki nie dorastaja do kostek waszym ,... ================================================================== byle nie potepic tego zdarzenia ,... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 26.05.08, 15:36 Byc moze od rodzicow , byc moze od dziadkow , byc moze od znajomych ktorzy pamietaja zydo-komune i jak im sie zylo w tych czasach ,... So what's your point ??? ,... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: no tak+ 26.05.08, 10:08 to nie jest ich wina,ze maja rodzicow sku..eli. Rodzicow sie nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 ogladaja w TV jak zydzi masakruja Palestynczykow 26.05.08, 10:20 wiec pokazali zydowi piesc. Dzieci sa z natury sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:11 ma niszma? :))) chcialoby sie teraz pokazac tej grupce forumowej, jak to wyglada, nie? troche w ich stylu napisac naprzyklad... kiedy to wija sie z radosci, jak moga napisac cusik o "nienawisci zydow do polakow"... a tu prosze.... fajnie sie czyta, nie myslisz? takie zdanka jak "Tu nie ma antysemitów".... nu, naprawde... dzieciaki wrzeszcza "Żyd jest frajer, Żyd jest buc. Żyje po, by go tłuc". ale to zupelnie nie antysemickie.... no i fantastyczny wprost popis ksiedza.... to wiesz, taki, ktory co tydzien z ambony gada o milosci do blizniego, tolerancji, wartosciach chrzescijanskich: "Tu nie chodzi o to, że ktoś jest Żydem, chodzi o wszelką inność. Myślę, że nie należy demonizować tej sytuacji. W ten sposób potraktowany by został każdy, że tak nieładnie powiem - odmieniec." peef tutejszy wlasnie tak traktuje "odmiencow", zwanych zydami ("idz sie pokiwaj pod sciane"), albo romami ("jak najdalej od polski")... a tych sprawiedliwych posrod sprawiedliwych jak cepowaty lub goldbaum to nie uwidzisz tutaj.... nu, ale nie mysle, ze miales jakies nadzieje... i nie trzeba im oddawac pieknym za nadobne... reakcje same mowia za siebie, nie? yom naim ve-shaket, jasiekiera... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:46 > a tych sprawiedliwych posrod sprawiedliwych jak cepowaty [...] > to nie uwidzisz tutaj.... Po pierwsze - temat na Forum Kraj, gdzie już ozywiona dyskusja. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79994357&a=80000733 Po drugie - jesli sobie dobrze przypominam, ktoś na tym Forum wypowiadał sie parę lat temu na temat zabijania dzieci, że już palestyńscy pieciolatkowie to "masowi mordercy" i że nie ma się co litować ani zastanawiać nad smiercia jednego czy drugiego? To było o zabijaniu, realnym, a nie używaniu obraźliwych słów i popychaniu. Zresztą, poniżej. Plus słowa izraelskiego bohatyra, też z tego Forum: <<z Iranu czeba plaska ziemia zrobic>>. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:47 cepekolodziej napisał: > > a tych sprawiedliwych posrod sprawiedliwych jak cepowaty [...] > > to nie uwidzisz tutaj.... > > Po pierwsze - temat na Forum Kraj, gdzie już ozywiona dyskusja. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79994357&a=80000733 > Po drugie - jesli sobie dobrze przypominam, ktoś na tym Forum > wypowiadał sie parę lat temu na temat zabijania dzieci, że już > palestyńscy pieciolatkowie to "masowi mordercy" i że nie ma się co > litować ani zastanawiać nad smiercia jednego czy drugiego? > > To było o zabijaniu, realnym, a nie używaniu obraźliwych słów i > popychaniu. > > Zresztą, poniżej. Plus słowa izraelskiego bohatyra, też z tego > Forum: <<z Iranu czeba plaska ziemia zrobic>>. > Tych dwoje też gdzieś musiało to słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:50 A w Ameryce nadal bija Murzynow? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:55 jestem pewna, ze w warce slyszeli o tym.... w sali wykladowej nie w warce, tez slysza wypowiedzi cepowatego o tym, jak to israel kradnie wode, piasek i wiatr biednym palestynczykom.... potem wlasnie zacznie sie bicie nie tylko w warce.. lepiej juz sie zamknij, palancie, bo wprawdzie gorzej juz wygladac nie mozesz, ale tylko utwierdzasz wszystkich, zes antysemita.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej No nie? 26.05.08, 11:55 A - i byłbym zapomniał: jeszcze ten poeta, co to zachęca do stosowania totalnej zbiorowej odpowiedzialnosci, mając na mysli oczywiście także kobiety, starców i dzieci, nawet niemowlęta): <<Destroy them to the last inhabitant …>> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87&w=79987681 On też, ten poeta wielki anty-homofobiczno-lewicowy, gdzieś to musiał słyszeć. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: No nie? 26.05.08, 11:58 ty zawsze cepie nie na temat? to jakies zboczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: No nie? 26.05.08, 12:26 Dokładnie na temat. Dokładnie. Temat jest taki: gdzieś to musieli słyszeć. I jak widać ludzie słyszą rózne rzeczy, na całym świecie. I pomysły chodzą bardziej radykalne niż w Warce. Otwarcie. <<Czeba z Iranu plaska ziemia zrobic>>. <<Dobry Arab to martwy Arab>>. Takie zdania padały tutaj. Otwarcie. Z Izraela. I uważane były za całkiem dowcipne. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: No nie? 26.05.08, 12:39 dana33 napisała: > kretyn.... Ten poeta? Od dłuższego czasu po raz pierwszy absolutna zgodność. Kretyn z zatęchłym salcesonem upchniętym w patriotycznym flaku (z kawałków z Bibli, Bialika, Whitmana i Eliota) w miejsce wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No nie? 26.05.08, 12:53 zalosnie, cepowaty, zalosnie..... ty oczywiscie... i teraz to nawet podwojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 11:52 cepowaty z samych cepowatowic.... ten temat jest walkowany na kraju, na aquanecie, na swiecie, na erecu... na reszte forumow nie wchodze, ale jestem pewna, ze jeszcze na paru... po drugie znowu lzesz hucpowate, jak zwykle zreszta... wprawdzie pisalam o dzieciach-mordercach, ale napewno nie napisalam, ze "nie ma się co litować ani zastanawiać nad smiercia jednego czy drugiego".... to juz twoj osobisty dodatek w ramach demonizacji mojej osoby... dasz link do tej mojej wypowiedzi? nie dasz.... dlaczego nie dasz? bo nie ma.... dlaczego lzesz? bo tak juz masz.... i tez tak jak nizej: Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 12:23 Jakiej demonizacji? Na demonizacje trzeba zasłużyć, trzeba byc kimś, a nie byle kim. Linków nie dam, bo mi sie nie chce szukać. Nie chce mi się - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 12:51 znow mnie rozbawiles, cepowaty.... pewnie, ze ci sie nie chce.... przeciez nie bedziesz idiotycznie szukal linku, ktory nie istnieje...wiesz przeciez, lgarzu, ze czegos takiego nigdy nie napisalam... moje wypowiedzi, ktore mozesz uzyc dla swoich celow, masz ladnie uporzadkowane i zasejfowane... tego nie masz, bo nie bylo... jasne, jasne.... smietniska nie bedziesz robil.... tylko jak chcesz, to robisz i znajdujesz i masz.... ale lzesz... nawet sie nie wstydzisz.... nawet sie nie wysilisz na lepsze klamstwo... :))) gowniarze z warki? nu, nu...... pamietam jeszcze wasze wpisy co do israelskich gowniarzy plujacych na dziennikarzy.... facio... ze masz double standards to wiemy juz od dawna.... i co? i jak nizej: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 12:55 zgadzam sie z toba, ze jestem byle kim.... nawet nikim.... zastanawiam sie tylko, kim jestes ty, ze latasz i prowokujesz od lata taka byle jaka, jak ja... :)))) facio... ty to juz kompletnie nic nie kapujesz, nie? ja jestem ja, dana.... z imieniem i nazwiskiem... wiec juz ktos bardzo konkretny... a ty kim jestes? cepowatym z samego centrum cepowic.... antysemita.... tchorz..... klamca... ot nic... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 13:02 cepie, a ty masz moze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 13:10 dokladnie.... on tego nie kapuje... jak przychodzi o nasza mlodziez, to kazdy ich wybryk, kazde zle zachowanie jest tutaj walkowane na wszystkie strony i to niewybrednie... zachowanie sie mlodziezy polskiej, to juz zwykli gowniarze... nic strasznego... nie trzeba brac tragicznie i.... natychmiastowy atak na israel spowrotem... tak to u nich wyglada... i za nic na swiecie nie przyznadza sie do tej ich hipokryzji i negatywnego nastawienia do israela.... pies im morde i to 3 razy naokolo, jasiekiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 14:25 Po pierwsze. To jest Forum Świat. Akurat się nadaje do roztrząsania i opiniowania zachowań młodziezy ze świata. Zachowania młodziezy polskiej są omawiane na Forum Kraj. Całkiem bez ogródek. I nikomu sie tam nie zabrania wstępu. Po drugie. Ci, którzy nieustannie wysuwają oskarżenia o anty- semityzm, powinni się najpierw przyjrzeć własnemu anty-humanizmowi. Trochę to pojemniejsze, i w sumie mniej ładne. Delikatnie rzecz ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 14:32 jasne, jasne.... nic tylko dehumanizm... jak sie ciebie pytalam, jak wyglada ta dehumanizacja israela, kiedy to mimo ciaglych zamachow i ostrzeliwania, ciagle jeszcze dostarczamy im wode, swiatlo, gaz, zywnosc, pomoc lekarska, to ladnie nie odpowiedziales ani slowa.... bo co mogles powiedziec? nic, jak zawsze... wiec po drugie, ci ktorzy ciagle moralizuja tutaj o zachowaniu sie innych, powinni najpierw przypatrzec sie wlasnemu morale.... a teraz w tyl zwrot i odmaszerowac... mruczac pod nosem oczywiscie, to co nizej: Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 14:47 Jak wygląda ta dehumanizacja? A tak: <<Destroy them to the last inhabitant …>>. W słowach znanego poety. I to wystarczy. Za wszystko. Nawet za śniadanie spożywane przy świeżych zwłokach ofiar z Deir Yassin. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 18:05 kurrrrrka...... nie wiedzialam, ze tez tam jadles sniadanie z nimi, cepie.... ale jak dziekujesz, to znaczy ze ci smakowalo.... do wiedzenia, do nastepnego twojego watka... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 17:34 cepekolodziej napisał: > Po pierwsze. To jest Forum Świat. Akurat się nadaje do roztrząsania > i opiniowania zachowań młodziezy ze świata. Zachowania młodziezy > polskiej są omawiane na Forum Kraj. Całkiem bez ogródek. I nikomu > sie tam nie zabrania wstępu. > Dla mnie wydarzenie w polskiej wsi jest wydarzeniem swiatowym,nie krajowym.) Jak sie w mojej dierewni cos wydarza, to sie wpierniczasz, jako swiatowiec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 18:07 on sie zawsze wpiernicza w cudze.... a jak mowa o jego dierewni, to sie wlasnie wypiernicza biegiem, mowiac to, co nizej: :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 18:24 dana33 napisała: > wprawdzie pisalam o dzieciach-mordercach, ale napewno nie > napisalam, ze "nie ma się co litować ani zastanawiać nad smiercia > jednego czy drugiego".... Fakt. Napisalas bez porownania gorsze rzeczy o 3-latkach, ktore "trzeba zabic", poniewaz "powinny wiedziec jak sie rzuca granatem". I ze nie powinno przy tym okazywac sie "humanizmu" albo "litosci". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: halloooooo jasiekiera... :)))) 26.05.08, 18:44 juz z 5-latkow zjechales na 3-latkow????? znow lzesz... ale rozumiem, ze znalazles pare linkow, wiec rzuc je tutaj... niech zobacze, czy rzeczywiscie napisalam cos takiego jak: "nie ma się co litować ani zastanawiać nad smiercia jednego czy drugiego".... i "o 3-latkach, ktore "trzeba zabic", poniewaz "powinny wiedziec jak sie rzuca granatem"." bo cos mam wrazenie, ze znalazles pare postow, i ladnie zlozyles z kazdego pare slow.... nu dawaj, cepowaty.... pokaz w koncu jakies dowody na twoje twierdzenia, co ja to napisalam... dawaj.... nie wstydz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczenie :-) 26.05.08, 18:54 "fakt jest, ze jak juz 3-letnie sie trenuje, to wlasciwie juz 4-letnie powinny wiedziec jak si rzuca granatem w ludzi, nie drzewiecki? :))))" "jak taki smarkacz ma rzucic granat na naszych zolnierzy, to oczywiscie TRZEBA GO ZABIC. bo alternatywa jak sam rozumiesz, jest okazac "humanizm", litosc nad "dizeckiem" i samemu w ten sposob zginac" Przypomnijmy, ze chodzilo o 3-letnie dziecko zabite przez Izraelczykow podczas bombardowan Libanu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczeni 26.05.08, 19:03 nu, widzisz, goldbaum... z dwoch roznych zdan, pewnie z dwoch roznych postow, skleciles jedno i zamiesciles, ze ja to pisze.... ani z jednego, ani z drugiego zdania nie wynika, jak to chciales zasugerowac, ze trzeba zabijac 3-letnie dzieci, bo powinny wiedziec, jak sie rzuca granatem... zupelnie juz manipulowac nie umiesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczeni 26.05.08, 19:12 Niczego nie "sklecilem" i tym bardziej nie "zamiescilem". Opisalem twoje wypowiedzi oddajac ich sens, i udowodnilem to doslownymi cytatami. Smierc 3-latka zabitego w Libanie przez wasza dzielna tzw. "armie" skomentowalas slowami "TRZEBA GO ZABIC" uzasadniajac to slowami, ze "powinny wiedziec jak si rzuca granatem". I kazdy, nawet bardzo malo inteligentny czlowiek to widzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczeni 26.05.08, 19:40 13k.pl/-/sugestia.php Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Trafiony????? zatopiony????? 26.05.08, 20:38 chcialbys..... nie jestes w stanie.... po co mi to bylo? nu, tam napisane i wykrzyczane, nie? spadaj, maniaku manipulacyjny.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:08 Kazdy przeciez widzi twoje zalosne wygibasy. z wypowiedzi o 3-letnim "smarkaczu" ze "TRZEBA GO ZABIC" "nie wynika"(!), "ze trzeba zabijac 3-letnie dzieci". W to wierzysz tylko ty. I (ewentualnie) twoj pudel. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:16 pisz pisz..... co ci jeszcze zostalo? powtarzac w kolko twoje manipulacyjki i pokazywac, jak z dwoch roznych zdan klecisz nieudolnie jedno... nudzisz strasznie.... ciagle to samo... ciagle ta sama metoda... wszyscy juz wiedza i znaja.... to twoje dreckige verlauste judensau pograzylo cie zupelnie.... niewiarygodny byles wczesniej juz, a po tej judensau to juz zupelnie sie pograzyles.. pisz dalej.... im wiecej sie obnazasz, tym wyrazniej cie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:26 dana33 napisała: >im wiecej sie obnazasz, tym wyrazniej cie widac... a ty chyba masz pomocnik prowoka pod swa reka plus okulary powiekszajace,bo te same bzdety piszesz od lat kazdemu,uzywajac tych samych koszer frazesow. odznaka demencji starczej,a te widac faktycznie po jednym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:33 Ona wcale nie powiedziala o 3-latkach, ze "trzeba" je "zabic", poniewaz "powinny wiedziec jak sie rzuca granatem". Ona powiedziala, ze "jak juz 3-letnie sie trenuje to juz 4-letnie powinny wiedziec jak si rzuca granatem" i "oczywiscie TRZEBA GO ZABIC". Nie widzisz, ze to cos ZUPELNIE innego a ten wstretny goldbaum "manipuluje"? :-))))) Jakbys ja zlapala nawet z portfelem w rece na kradziezy to tez wrzeszczalaby, ze to "manipulacja" a ona niewinna. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:27 dana33 napisała: > nudzisz strasznie.... ciagle to samo... ciagle ta sama metoda... Coz ja na to poradze, ze najlepsza metoda na nazistow jest ciagle obnazanie ich nazistowskiej mordy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ponad wszelka watpliwosc. 26.05.08, 21:33 goldbaum napisał: > dana33 napisała: > > > nudzisz strasznie.... ciagle to samo... ciagle ta sama metoda... > > Coz ja na to poradze, ze najlepsza metoda na nazistow jest ciagle obnazanie ich > nazistowskiej mordy? > > :-) ja ja tez nudze zdjeciami z podrozy,muzea ja nudza glupimi eksponatami,akwaria sa tylko dla dzieci i o czym tu z dana rozmawiac by sie nie nudzila..no chyba o paramatrach pudla..to ja powinno na nogi postawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczeni 26.05.08, 19:14 Po kiego sie wysilasz ??? Capo i tak do jutra zapomni i bedzie wolac to samo przy najblizszej okazji ,... Ty tracisz czas na szperanie a ona ma czas na donosy ,... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Voila - Znow morda nazizmu: na wlasne zyczeni 26.05.08, 19:29 spitt napisał: > Po kiego sie wysilasz ??? Zeby dalej sie gnietli w "erecowych" podziemiach internetu. Nazistom nie nalezy ustepowac nawet na pol kroku :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 przepraszam cepie.... :))) 26.05.08, 18:56 nie zauwazylam, ze goldbaum sie przypaletal tutaj ze swoimi manipulacyjkami.... juz sie nawet troche dziwilam, ze az tak zaczynasz bujac.... ty masz swoj sposob, a goldbaum swoj... tak ze ja ciebie pardon za ten poprzedni post... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Alez nie ma za co :-))))) 26.05.08, 19:04 Cep sie z pewnoscia nie obrazil. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=80023737&a=80049937 Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ?+ 26.05.08, 12:12 to nie jest ich wina,ze maja rodzicow sku..eli. Rodzicow sie nie wybiera? Wlasnie sie zastanawiam czy dziecko PFa samo wybralo? Chyba to zreszta nie ma znaczenia-on Cyganow nie lubi. Do Anglii nie jezdzi,bo jak twierdzi,tam Brytowie Polakow po mordzie leja. Moze i we Francji mu sie to przytrafi. Wprawdzie jest jednoczesnie i Francuzem i Litwinem i Bog wie czym jeszcze. Taki wedrowiec-z kwituszka na kwiatuszek. A gebe chyba krzywa ma. Moze ktos mu wyrgladzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 26.05.08, 13:58 akt chuliganski, dzieciarnia zobaczyla spanikowanego dziwaka, koles zrobil sensacje swoja osoba i brakiem stanowczej postawy, stal sie latwa ofiara pobicia, obecna dzieciarnia jest bezczelna, male miejscowosci nie naleza do anonimowych skupisk ludzkich, jakby tam sie pojawil jakis obcy czy to hipis, emo tez zapewne mialby klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: oni gdzieś to musieli słyszeć + 26.05.08, 17:31 0n n..... Tys to zjadl. I dlatego tak madrze gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum NU! Nie manipuluj! 26.05.08, 18:42 12-nascie napisał: > nu i ze 80% Palestynczykow to terrorysci a te 20% to ci co sa w > izraelskich wiezieniach. Tego ze "te 20% to ci co sa w izraelskich wiezieniach" nie napisala! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 e koszer jasiu 26.05.08, 19:14 chlupnij se antysemickiego piwka i skoncz te wycia. nawet ten poszturchany polubil antysemicka polske na tyle by don wrocic. nie ma tego zlego co by na warke strong nie wyszlo. antysemicki cheers johnny kalesony.. mj.barczyk.se/blog/wp-content/warkastrong.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: e koszer jasiu 26.05.08, 19:49 Stockholm syndrome !!! Oni lubia od czasu do czasu po nosie , zobacz jak Niemcow kochaja ,... ================================================================== nawet ten poszturchany polubil antysemicka polske na tyle by don wrocic ,... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: jakies posumowanie? 27.05.08, 07:22 Wlasciwie wszystko jest OK. Miejscowa spolecznosc(fs)dodam, ze prawie 100% polonijna, jest mocno zadowolona z siebie i ze swojego poczucia humoru. Niezastapiony splicio skomentowal problem stwierdzeniem: "jakie zdarzenie , ze gromadka wyrostkow zabawila sie kosztem zydka." Nie wiem tylko, dlaczego splitki dziwia sie, ze mlodziez izraelska przyjezdza do polski z "obstawa". Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: jakies posumowanie? 27.05.08, 09:39 jasiekiera napisał: > Nie wiem tylko, dlaczego splitki dziwia sie, ze mlodziez izraelska > przyjezdza do polski z "obstawa". Zeby "obstawa" chronila je przed atakami 12-letnich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: jakies posumowanie?+ 27.05.08, 10:49 bywaja i dwunastoletnie sku..eli. widziales filmiki z Afryki? a jak z twoimi? sadzac po twych postach-bardzo mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: jakies posumowanie? 27.05.08, 10:54 Dobrze, ze ty przynajmniej zadnych sku..eli po sobie nie jestes w stanie pozostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: jakies posumowanie?+ 27.05.08, 11:10 dobrze,ze sie przyznajesz. ja pozostawiam potomnosc uczciwa i szlachetna -zgadzam sie z toba. sku..eli-twoja domena. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: jakies posumowanie? 27.05.08, 11:24 bywszy2 napisał: > ja pozostawiam potomnosc Ty? A czym mialbys tego cudu dokonac "bezjajowy" biedaku? Jesli juz potomstwo to nie twoje a sasiada. Albo listonosza. :-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47378231&a=47426967 Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ?+ 27.05.08, 08:25 jestem zdziwiony twa replika,wsza zawszana. Przeciez wczesniej pisales zem niesmaczny. Wiec cie obsadzily. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 27.05.08, 22:58 Tak. Gdzieś to musieli słyszeć. Dzisiejszy Haaretz donosi: VIDEO: Jerusalem camera catches brutal attack by Jewish teens on Arab youths. Jedna z ofiar linczu zeznaje: <<In his testimony, the victim told police officers that "a group of children, numbering more than 80, pounced on us and they had bats and knives in their hands and they attacked us. All I remember now is that I passed out and woke up in the hospital." Drugi: <<"when I passed by the entrance there was a large crowd of young men who just stood there while I walked between them on the shoulder of the street. I heard them talking among themselves and they said something like 'are those them? Are they them?' and then someone stuck a knife in my back and knocked me down and continued to beat me. One guy bit my ear. I don't know how I managed to get up, but I got up and ran away.">> Ofiary to nie Żydzi. Prześladowców było około 80, ponad setka innych uczestniczyła biernie w zdarzeniu. Adwokat młodocianych reperezentantów jedynej demokracji na Bliskim Wschodzie: <<"It is doubtful that those who were present but did nothing should be charged, otherwise 200 indictments should be filed against each child that was at the scene.">> To daje mi do myslenia, ale wstrzymam się i nic już nie powiem. No comments. www.haaretz.com/hasen/spages/987638.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 28.05.08, 07:39 Cepku, masz absolutna racje, ze wstrzymujesz sie od komentarza. Opisane zdarzenie jest rzeczywiscie karygodne i sprawcy, jak wiesz juz siedza i siedziec powinni dlugo. Ale ja nie o tym. Jak moze wiesz, Jerozolima jest tyglem, w ktorym gotuje sie ciagle. Zupelnie nie dawno arabski mlodzieniec urzadzil krwawa jatke w szkole z wielu zabitymi(pisales cos o tym?). Ale ty tylko dygresja. Wszystkie twoje uwagi w tym watku nawiazuja do Palestynczykow, chociaz watek dotyczy mlodziezy z Warki. Chyba nie chcesz sugerowac, ze mlodziez z Warki walczy o palestynska sprawe, ciagajac zydka za pejsy? Czy ta mlodziez z Warki i czy Polacy wogole sa w konfkikcie z zydami, ktory upowaznialby ciebie do uporczywych porowywan z konfliktem izraelsko-palestynskim? Juz na zakonczenie. Mnie stac na stwierdzenie, ze palenie biblii to skandal, ze znecanie sie przez tlum(zydow) na niewinnych(arabach) to rowniaz skandal. Dlaczego ciebie nie stac na stwierdzenie ze ciaganie zydka przez polska mlodziez za pejsy, to rowniez skandal? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 28.05.08, 08:02 Coś już napisałem tu, w tym wątku, że na szczęście są jeszcze w Polsce wolne miejsca w domach poprawczych. Natomiast chodzi o inną kwestię, o proporcje. Z Izraela dochodzą głosy oskarżające polski system edukacyjny o zaniedbania - Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 28.05.08, 08:53 albo udajesz, albo nie rozumiesz rzeczywiscie, ze porownywanie nieustajacego od wielu lat konfliktu izraelsko-palestynskiego ze stosunkami polsko-zydowskimi jest zwyczajnie glupawe. Sczegolnie w watku taktujacym o czyms innym( typowe bicie Murzyna w USA). PS. a co sadzisz o uzyciu kalasznikowa w szkolnej bibliotece? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 28.05.08, 11:23 ty to masz cierpliwosc, ja siekiera i to od samego rana... :))) on ani nie udaje, ani nie nie rozumie... on po prostu ma zupelnie inne zdanie w tym swoim poszukiwaniu prawdy, sprawiedliwosci i rzetelnych informacji: co by nie bylo, wojna, mordowanie, zaczepianie, ciaganie za pejscy, bicie, napady, ostrzeliwania.... wszystkiemu zawsze jest winien zyd i israel. nie ma zadnego usprawiedliwienia, nie ma zadnego wytlumaczenia, nie ma najmniejszego zrozumienia, nie istnieje u cepowatego pojecie akcja-reakcja. krotko, prosto i jasno: zyd winien zawsze i wszystkiemu. wszedzie oczywiscie. to jest ta jedyna, prawdziwa, sprawiedliwa i rzetelna prawda. wg cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: oni gdzieś to musieli słyszeć 28.05.08, 15:24 Nie porównuję konfliktu ze stosunkami, porównuję ludzi do ludzi, zachowania do zachowań. Gnojki w Warce nie posługiwały sie pałka ani nożem, gnojki w Jerozolimie - Odpowiedz Link Zgłoś