Gość: maas IP: 212.160.232.* 02.10.03, 11:48 ja myślę że tych debili trzeba zrównać z ziemią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Haway Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny kro... IP: *.lw.net.pl / 192.168.1.* 02.10.03, 11:48 Czy ich przypadkiem nie po.....ło?? Czy nie mogą skożystać z doświadczenia innych krajów?? A jednak Koreańczycy to debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Idioci IP: 157.25.139.* 02.10.03, 13:35 Idioci, mają się czym chwalić, jak wymyśliliby lekarstwo na raka, to jest coś. Widać że to barany, myślą że wszyscy od razu będą część się ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.jawnet.pl 02.10.03, 13:56 Bedzie zabawnie, jesli po wojnie tez sie okaze, ze bluffowali tak jak Irak ;P Chociaz gaz i biobron maja od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGGER zasadniczo nic nowego to nie wnosi. IP: *.euronet.net.pl 02.10.03, 14:13 tylko znaczenie propagandowe i polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Zycze powodzenia Choe Su-hon. IP: 199.243.74.* 02.10.03, 14:18 Zycze powodzenia Choe Su-hon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 15:19 słowem .. paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Kopniem w sraku jak w Iraku IP: 152.75.142.* 02.10.03, 15:23 Po raz n-ty. Trzeba będzie wariatowi z Fenianu atomowe zabawki popsuć i przypuszczam, że najdalej do roku to zrobimy. A rdzeń, to niech se Wielki Wódz do dupy wsadzi: może mu pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas O co ten caly zgielk? IP: *.sympatico.ca 02.10.03, 17:05 Nie za bardzo rozumiem, dlaczego KRLD nie moze posiadac broni atomowej, tak jak Pakistan, Indie, Chiny, USA, Francja, WB czy Rosja. O ile mi wiadomo, nie istnieje zadne miedzynarodowe prawo, ktore im tego zabrania. Czyzby KRLD nie byla niezaleznym panstwem tylko pacholkiem USA, ktoremu musiala tylek lizac tak jak niektore panstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: O co ten caly zgielk? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 02.10.03, 17:26 Osobiscie sadze, ze te publiczne deklaracje o zakonczonych kolejnych stopniach procesu produkcji broni to tylko gra pod publike na rzecz USA - mimo wszystko chca je z powrotem przyciagnac do stolu negocjacyjnego, ale nie chca tego powiedziec wprost. A ze Dubya nie rozumie aluzji... w koncu to tylko Dubya. Wedlug mnie, najwazniejsze w tym wszystkim jest stwierdzenie o powstrzymaniu sie od sprzedazy technologii poza granicami ich kraju - i z tego wlasnie trzeba ich scisle i surowo rozliczac. A poza tym, jak chca miec bombe i byc glodni to kto im tego zabroni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: O co ten caly zgielk? IP: 130.60.71.* 02.10.03, 18:11 Po pierwsze "Gulag wojka Kima" jest "przewidywalny inaczej". A Ameryka nie musi rozeznawac sie na "subtelnych aluzjach i poczuciu humoru" w wykonaniu dyktatorow ktorzy zmuszaja swoj narod do jedzenia trawy. Z drugiej strony Ameryka jest przewrazlwiona na terror. Kazdy dobry klaun powinien wiedziec kiedy przestac (bo w... krol moze ko gazac sciac): ergo Kim czy inny Czo Su Hon nawet nie nadaja sie na klaunow. Problem tylko jest techniczny jak ich zrowanc z ziemia nie robiac syfu u sojusznikow w okolicy. Gość portalu: MM napisał(a): > Osobiscie sadze, ze te publiczne deklaracje o zakonczonych kolejnych stopniach > procesu produkcji broni to tylko gra pod publike na rzecz USA - mimo wszystko > chca je z powrotem przyciagnac do stolu negocjacyjnego, ale nie chca tego > powiedziec wprost. A ze Dubya nie rozumie aluzji... w koncu to tylko Dubya. > > Wedlug mnie, najwazniejsze w tym wszystkim jest stwierdzenie o powstrzymaniu > sie od sprzedazy technologii poza granicami ich kraju - i z tego wlasnie trzeba > > ich scisle i surowo rozliczac. A poza tym, jak chca miec bombe i byc glodni to > kto im tego zabroni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: O co ten caly zgielk? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 02.10.03, 18:58 > Po pierwsze "Gulag wojka Kima" jest "przewidywalny inaczej". A > Ameryka nie musi rozeznawac sie na "subtelnych aluzjach i > poczuciu humoru" w wykonaniu dyktatorow ktorzy zmuszaja swoj > narod do jedzenia trawy. POwiedz to tym trzem milionom ludzi, ktorzy stracili prace w USA pod "opieka" Dubyi, bez widokow na jakakolwiek zmiane sytuacji. Czy wiesz na przyklad, ze USA przewodzi krajom rozwinietym pod wzgledem ilosci dzieci urodzonych w nedzy? Wiec moze by tak szanowny Dubya skoncentrowal sie na pomocy dla wlasnego narodu - tak dla odmiany. > Z drugiej strony Ameryka jest > przewrazlwiona na terror. Po jednym zamachu? Bez przesady. Nawet kraje europejski mialy duzo wiecej doswiadczen z terroryzmem i nie sa przewrazliwione. NIe sadze, aby "wrazliwosc' akurat odgrywala tutaj glowna role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: O co ten caly zgielk? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 18:18 Gość portalu: Adas napisał(a): > Nie za bardzo rozumiem, dlaczego KRLD nie moze posiadac broni > atomowej, tak jak Pakistan, Indie, Chiny, USA, Francja, WB czy > Rosja. > > O ile mi wiadomo, nie istnieje zadne miedzynarodowe prawo, ktore > im tego zabrania. > > Czyzby KRLD nie byla niezaleznym panstwem tylko pacholkiem USA, > ktoremu musiala tylek lizac tak jak niektore panstwa? > Bo KRLD to jedyne takie państwo w dotycgczasowej historii świata. Polecam książki Waldemara Dziaka vel Ogińskiego - specjalisty od spraw koreańskich. Kto przeczyta, ten zrozumie dlaczeo trzeba zrobić wszystko by bomba A nie dostała się w ręce psychopatów z Phenianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Kopniem w sraku jak w Iraku IP: *.home.cgocable.net 04.10.03, 16:19 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Po raz n-ty. Trzeba będzie wariatowi z Fenianu atomowe zabawki > popsuć i przypuszczam, że najdalej do roku to zrobimy. > A rdzeń, to niech se Wielki Wódz do dupy wsadzi: może mu pomoże? >>>>tY JEDNAK SWIETNIE PISZESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel maja nie tylko pluton ale... IP: *.ini.unizh.ch 02.10.03, 21:01 ... cala glodna armie ci goscie sa niereformowalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankrac Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 00:22 Charakterni są wodzowie KRLD trawy im zaczyna brakowac na zupę warzywną ale bombę będą mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGGER Re: Adas IP: *.euronet.net.pl 03.10.03, 10:15 takie kraje jak pakistan i izrael są sojusznikami USA,a Korea jest wrogiem.dzialanie USA dla sprawiedliwości to podpucha.wszyscy bez wyjątku dbają tylko o swoje interesy.więc niech nikt nie wierzy w to że jakiś kraj działa w obronie sprawiedliwości czy przestrzegania jakichś traktatów.wszędzie są interesy.więc każdy sojusznik USA mógłby zbudować broń atomową ,chemiczną,łamać prawa człowieka,budować mury i zasieki i nikt nie będzie robił mu większych problemów bo będzie wsparty przez dobrego sojusznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: 63.121.99.* 03.10.03, 20:06 Utop sie w szambie ty debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: 63.121.99.* 03.10.03, 20:09 Gość portalu: maas napisał(a): > ja myślę że tych debili trzeba zrównać z ziemią ======================================================================================= Utop sie w szambie ty debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ares Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 21:05 Zrównać z ziemią, tylko jak?Na razie ani samo USA ani razem z NATO nie odważy się stawić czoła milionowej armii.Byłoby to większe bajoro niż Vietnam i Irak, tysiące ofiar a zero sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.c3-0.sbo-ubr1.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 14.10.03, 04:26 trzeba zrownac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Korea Północna twierdzi, że zrobiła kolejny k IP: *.c3-0.sbo-ubr1.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 14.10.03, 04:33 bardzo zrownac Odpowiedz Link Zgłoś