Gość: roo IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 03.10.03, 12:34 TO ISLAMSKA PROWOKACJA. WSZYSTKIE SRODKI SA DOBRE, KTORE PROWADZA DO CELU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: falafel wakacje na filipinach - nie! dziękuję... IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 12:47 sami się pogrążą w kryzysie ekonomicznym i społecznym, ale jak ktos głupi to aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: bk, MM,,janosik, tomson,klo,moze ktos mi wyjasni IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.10.03, 13:54 nie ma okupacji , nie ma agresji , nie ma ingerencji, i wciaz jakos nie tak i strzelaja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: bk, MM,,janosik, tomson,klo,moze ktos mi wyja IP: 152.75.142.* 03.10.03, 15:32 Gość portalu: Matt napisał(a): > nie ma okupacji , nie ma agresji , nie ma ingerencji, i wciaz > jakos nie tak i strzelaja?! Matt, daj se chopiec spokój! Dla lewaków wszystkiemu i zawsze winne są Stany Zjednoczone, a przede wszystkim CIA i Pentagon. To tak trwa od zrzutów stonki ziemniaczanej nocami na polskie pola przez Trumana. Komunizm padł, ale mentalność homo sovieticus przetrwała i ma się, jak widać, całkiem dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: bk, MM,,janosik, tomson,klo,moze ktos mi wyja IP: *.fastres.net 03.10.03, 16:27 Teraz mi sie przypomnialo o stonkach i o pakach maki kukurydzowej, ktore nam darowal ZSRR, a na workach bylo napisane UNCRA i don narodu amerykanskiego, ale to chyba Tomson jeszcze nie wie...bo to wytlumaczy w bardzo prosty sposob: Stalin wysylal make do USA / dlatego tez od razu po II WS mieli kleske glodowa/a stretni imperalisci na workach drukowali imperialistyczna propagande..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: bk, MM,,janosik, tomson,klo,moze ktos mi wyja IP: *.jawnet.pl 03.10.03, 19:38 Gość portalu: Matt napisał(a): > nie ma okupacji , nie ma agresji , nie ma ingerencji, i wciaz > jakos nie tak i strzelaja?! Na Filipinach sa amerykanscy zolnierze :) Nawet jeden zginal. Szkola armie do walki z piratami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: wakacje na filipinach - nie! dziękuję... IP: *.jawnet.pl 03.10.03, 19:47 Gość portalu: falafel napisał(a): > sami się pogrążą w kryzysie ekonomicznym i społecznym, ale jak > ktos głupi to aż miło. A myslisz, ze co jest? A Filipiny rzeczywiscie odradzam - szczegolnie na morzu. Pirates :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Zaniesc terror terrorystom !! IP: 207.181.167.* 03.10.03, 14:30 No i co wszawe mahmuty ?! Fajnie ?!! Jak wam granaty do waszych wychodkow wrzucaja !!! HE HE ! ...O powołanie na tych terenach islamskiego państwa od kilkudziesięciu lat walczą ugrupowania muzułmańskie na czele z umiarkowanym Frontem Wyzwolenia Narodowego Moro.... Jacy oni umiarkowani ?! Mahmucko-terrorystyczna rewolte robia juz kilkadziesiat lat ! A od Abu Sayeff roznia sie tylko nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin meczet IP: w3cache:* / 192.168.20.* 03.10.03, 14:38 jak to jest? nie ma tam Żydów nikt nie okupuje terenu nic złego a dzicz islamska się jebie rakietami po mordach równo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy 2 Re: Zaniesc terror terrorystom !! IP: *.dyn.optonline.net 03.10.03, 15:15 brawo lysy - nareszcie Polacy maja oczy otwarte i widza tych mahmuckich sukinsynow/barbarzyncow we wlasciwym swietle - - szkoda,ze jeszcze nie wszyscy polacy to rozumieja.Polska ma tradycje,ze w stosunkach z innymi krajami stosuje zzasade WZAJEMNOSCI - szkoda,ze to nie jest stosowane w sprawie budowy meczetow - tyle meczetow w Polsce - ile kosciolow chrzescijan- skich w Arabii Saudyjskiej - ale obecne komuchy ...na nich raczej nie liczmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Zaniesc terror terrorystom !! IP: *.jawnet.pl 03.10.03, 19:42 Gość portalu: lysy 2 napisał(a): > brawo lysy - nareszcie Polacy maja oczy otwarte i widza tych > mahmuckich sukinsynow/barbarzyncow we wlasciwym swietle - O rany, klonowanie! Ciekawe, jakby lyse slonie skomentowaly walki pomiedzy ugrupowaniami chrzescijanskimi w Libanie (jencow wyrzucano z balkonow wysokich budynkow), walki pomiedzy katolikami i protestantami w Irlandii, bomby przy klinikach i strzelaniny w kosciolach w USA, albo afrykanska Armie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Zaniesc terror terrorystom !! IP: *.hc-sc.gc.ca 03.10.03, 16:15 Gość portalu: Lysy napisał(a): > No i co wszawe mahmuty ?! Fajnie ?!! Jak wam granaty do waszych > wychodkow wrzucaja !!! HE HE ! > > ...O powołanie na tych terenach islamskiego państwa od > kilkudziesięciu lat walczą ugrupowania muzułmańskie na czele z > umiarkowanym Frontem Wyzwolenia Narodowego Moro.... > > Jacy oni umiarkowani ?! Mahmucko-terrorystyczna rewolte robia > juz kilkadziesiat lat ! A od Abu Sayeff roznia sie tylko nazwa. Terror to oni (podobno) maja. Masz na mysli terroryzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Umiarkowani..... IP: *.fastres.net 03.10.03, 16:29 Moze mi ktos pokaze umiarkowanego naziste...chyba ten ,ktoremu zabraklo gazu....to sie troche umiarkowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Umiarkowani..... IP: 152.75.142.* 03.10.03, 18:44 To mi Jarku przypomina, jak żeśmy za McFarlane'a *umiarkowanych* ayatollahów szukali w Iranie (Z Biblią i tortem tam pojechali, pamiętasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Zaniesc terror terrorystom !! IP: *.jawnet.pl 03.10.03, 19:39 Gość portalu: Lysy napisał(a): > No i co wszawe mahmuty ?! Odczep sie ty od mamutow, lysy sloniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Zamach na meczet na południu Filipin IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.10.03, 16:29 w Pakistanie tez ktos ostrzelal meczet...tz mi sie wydaje ze prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Zamach na meczet na południu Filipin IP: *.jawnet.pl 03.10.03, 19:45 Gość portalu: ficino napisał(a): > w Pakistanie tez ktos ostrzelal meczet...tz mi sie wydaje ze prowokacja Nie, to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Zamach na meczet na południu Filipin IP: *.fastres.net 03.10.03, 21:00 Nareszczie, ktos sie wzial do revizji norm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Zamach na meczet na południu Filipin IP: *.bchsia.telus.net 04.10.03, 09:02 Za malo zginelo.Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś