annahidalgo 21.09.08, 00:23 US, i reszta swiata, ma kryzys finansowy. Was ten kryzys tez dopadnie. Ciekawe, ze to forum wciaz funkcjonuje tak jakby wszystko bylo 'normalne'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghotir Re: kryzys finansowy 21.09.08, 01:29 Wasze emerytury, ciezko zapracowane oszczednosci i przyszlosc Was i Waszych dzieci znajduja sie pod mlotkiem US oligarchii. A Wy zachowujecie sie tak, jakby obecny kryzys finansowy Was nie dotyczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 idź ty w trawę ghotir 21.09.08, 01:32 Zajmij sie ugniataniem sucharów albo wbijaniem gwoździ. To nie temat dla ciebie. Możesz zrobić fakultet (piaty już) z ekonomii to bedziemy mieć wiecej smichu. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: idź ty w trawę ghotir 21.09.08, 05:12 Widze, ze Felusiak ma sie dobrze choc jego ideologia dostala kopa w ostatnim tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Felusiaka wbijanie gwozdzi 21.09.08, 05:35 Wbija juz od dlugiego czasu i nikt oprocz doktora J-K mu nie wiezy. O tym gdzie idzie ekonomia Ameryki pisze sie juz od dawien dawna. Wiadomosci byly i NYT, i w WSJ i na kazdym blogu. Administracja nic nie mogla zrobic poniewaz ekonomia nie jest w rekach rzadu ale Federal Reserve Bank, ktorego prezesem byl od wielu kadencji prezydencki najwiekszy manipulator swiata pan Greenspan, ktory, z kolei, jest funkcjonariuszem Rotschildow. A plany Rotschildow zawsze zmierzaly do wywolania zaburzen. Tym razem celem jest wielka katastrofa. A my mamy byc pokornymi wykonawcami i swiadkami tego kataklizmu zlodziejskiej mafi. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Felusiaka wbijanie gwozdzi 21.09.08, 06:31 Bedzie taka katastrofa ze w koncu ich tez dopadnie.Felus, robaczek, weszka lonowa mysli ze bedzie u Rotschildow sracze czyscil za dobra oplata. Dlatego tak sie "stara". Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: idź ty w trawę ghotir 21.09.08, 09:10 Ty ghotir jesteś straszny debil. Serce mnie boli kiedy patrzę na twoje nędzne wypoty. Chciałbym ci pomóc ale nie wiem jak. Podpowiedz mi, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: idź ty w trawę ghotir 21.09.08, 11:37 felusiak1 napisał: "Chciałbym ci pomóc ale nie wiem jak. Podpowiedz mi, proszę." spiesze z podpowiedzia: opowiedz nam o Twojej klesce na Wall Street i o tym jak Ty przerabiasz 'kleski' na 'zwyciestwa'. Odpowiedz Link Zgłoś
loopy.lopez Re: hehe, felus peka 21.09.08, 11:46 i ucieka sie do walenia kapciami po klawiaturze z charakterystycznym sobie kloacznym wdziekiem nieszczesnika walonego w zeby. Felus, ales ty sie zblaznil. Normalny czlowiek to po takim bezustannym mordobiciu, w twoim przypadku calkowicie zasluzonym, to choc nika by zmienij. Ale nie czlowiek sprawy, felus. Jemu potrzeba wiecej. Juz nawet nie ma jak unikow robic bo sprawa sie rypla, jego panciowie czmychaja po dziurach jak szczury gdy zapali sie swiatlo, a felus nadal waruje na walacych sie pod nim szancach probujac kasac na oslep bezzebnymi juz dziaslami. Swit-boating w twoim wykonaniu juz tu nikt nie kupuje frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: hehe, felus peka 21.09.08, 16:11 Felus wie co robi. Przejdzie do hisorii jako Palant nad Paslantami. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Głupota nie boli 21.09.08, 18:23 Wszyscy jesteście niesłychanymi ignorantami. Jak małe dzieci, które nie wiedzą. Z tym, że dzieci mają w sobie naturalną ciekawość i chętnie sie uczą. Dla was na nauke jest już za późno. Myślę, że w waszym wypadku nie ignorancja lecz czysta głupota wzięła górę. To nie boli. Dodam jeszcze, że okładanie mnie epitetami nie polepsza jakości "argumentu". Wydaje sie, że wasz problem nie w meritum lecz w felusiaku. Bawcie sie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Głupota nie boli 21.09.08, 19:55 Felus juz jest w podobnym stadium jak to pamietam z opowiesci gdy bomby lecialy (II Wojna) to ludzie lapali za doniczke z kwiatami i uciekali do piwnic. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Głupota nie boli 21.09.08, 20:44 In Gold we trust. To jest nowe logo teraz.Zabezpiecz rodzine jak mozesz a jak ci zostalo troche pieniedzy to out from the bank (oprocz szwajcarskiego)i w zlotto. Nie trzymac w skrytkach bankowych bo ci moga zarekwirowac dajac papier w zamian (to juz sie stalo kiedys w USA).Zakopac lub pomalowac farba i trzymac miedzy "zlomem". Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: kryzys finansowy 21.09.08, 20:42 reszta swiata znacznie gorzej stoi niz usa tickersense.typepad.com/ticker_sense/2008/06/international-e.html Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: kryzys finansowy 21.09.08, 20:50 Niech pokaza statystyke ile poszlo czy spadlo przez ostatnie 5 czy 7 lat. Powiedzmy od tego Dot com bust. Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: kryzys finansowy 22.09.08, 00:47 nowy zawód w N.Y: bankowy wyspecjalizowany nurek śmietnikowy.... i inny zbrojny wojownik o resztki towarów w US hyper-markecie... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: kryzys finansowy 22.09.08, 15:33 to konspiracja Szejchow arabskich www.youtube.com/watch?v=VDXTgfDJP3I Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: kryzys finansowy 22.09.08, 16:33 Fight back, naszczyj do tanku i nie zapomnij ukrecic lba amerykanskim kompaniom olejowym. Odpowiedz Link Zgłoś