Gość: renata IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Mario, masz @, 18.06.02, 12:04 Gość portalu: renata napisał(a): Cześć Reni! Pewnie ze strachu zlikwidował konto. A przy okazji, czy przeczytałaś mój wczorajszy list? Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Mario, masz @, 18.06.02, 12:05 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: renata napisał(a): > > Cześć Reni! > > Pewnie ze strachu zlikwidował konto. > A przy okazji, czy przeczytałaś mój wczorajszy list? Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Mario, masz @, 18.06.02, 12:05 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: renata napisał(a): > > Cześć Reni! > > Pewnie ze strachu zlikwidował konto. > A przy okazji, czy przeczytałaś mój wczorajszy list? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Mario, masz @, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 12:05 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: renata napisał(a): > > Cześć Reni! > > Pewnie ze strachu zlikwidował konto. > A przy okazji, czy przeczytałaś mój wczorajszy list? Czesc Wierna, tak przeczytalam, dziekuje, odpisze. Pzdrw, r Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Mario, masz @, 18.06.02, 13:28 Gość portalu: r napisał(a): Ta, białe myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario, masz @, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 13:30 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: r napisał(a): > > Ta, białe myszki. Wierna, ze co? ze niby ja = biale myszy????? Ej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mario, masz @, IP: *.ewave.at 18.06.02, 14:22 Gość portalu: renia napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: r napisał(a): > > > > Ta, białe myszki. > Wierna, ze co? ze niby ja = biale myszy????? Ej! Renia!Nie przejmoj sie.To Wierna miewa biale myszy jak jest za dlugo na kacu.Ciebie tu zamy i nikomu nawet do glowy nie przyjdzie,ze Ty tez:)))Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Mario, masz @, 18.06.02, 14:27 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Gość portalu: r napisał(a): > > > > > > Ta, białe myszki. > > Wierna, ze co? ze niby ja = biale myszy????? Ej! > > Renia!Nie przejmoj sie.To Wierna miewa biale myszy jak jest za dlugo na > kacu.Ciebie tu zamy i nikomu nawet do glowy nie przyjdzie,ze Ty tez:)))Buzi! > Ale z ciebie też niezła pijaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Mario, masz @, IP: *.ewave.at 18.06.02, 14:39 poison1 napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: r napisał(a): > > > > > > > > Ta, białe myszki. > > > Wierna, ze co? ze niby ja = biale myszy????? Ej! > > > > Renia!Nie przejmoj sie.To Wierna miewa biale myszy jak jest za dlugo na > > kacu.Ciebie tu zamy i nikomu nawet do glowy nie przyjdzie,ze Ty tez:)))Buz > i! > > > > Ale z ciebie też niezła pijaczka. Przygadal kociol garkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Mario, masz @, 18.06.02, 14:41 Gość portalu: Vika napisał(a): > poison1 napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > Gość portalu: r napisał(a): > > > > > > > > > > Ta, białe myszki. > > > > Wierna, ze co? ze niby ja = biale myszy????? Ej! > > > > > > Renia!Nie przejmoj sie.To Wierna miewa biale myszy jak jest za dlugo > na > > > kacu.Ciebie tu zamy i nikomu nawet do glowy nie przyjdzie,ze Ty tez:) > ))Buz > > i! > > > > > > > Ale z ciebie też niezła pijaczka. > > Przygadal kociol garkowi... Garnek miałaś na myśli? > Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Mario, masz @, 18.06.02, 14:22 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: r napisał(a): > > Ta, białe myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Mario, masz @, 18.06.02, 14:23 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: r napisał(a): > > Ta, białe myszki. Odpowiedz Link Zgłoś