Gość: Emeryt IP: *.telsten.com / 10.20.6.* 20.10.03, 00:23 Jaka tu moze byc opinia?Mozna zalamac rece.Po co utrudniac zycie tym biednym ludziom.Te kolejki mowia same za siebie.Nastepny objaw naszej glupoty narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axx Re: Brak organizacji IP: 207.191.243.* 20.10.03, 01:10 Polacy narzekaja na wydawanie wiz przez Ambasade USA w Warszawie. Ale widac ze i my orly nie potrafimy poprowadzic tej sprawy. Kolejki spoleczne to przeciez folklor komunistyczny. Dlacazego nie stosowana jest lista wg.pisemnego zgloszenia i nie sa wydawane numerki na konkretny dzien,godzine i osobe. Calkowity brak organizacji i upajanie sie sukcesem. Oczywiscie calkowita wine za brak organizacji ponosi strona polska. (brak umiejetnosci organizacyjnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot BRAWA dla MSZu. IP: *.patterson.msstate.edu 20.10.03, 03:35 Narzekamy na to, ze do USA sa potrzebne wizy i ze w ambasadzie trzeba sie odstac ale to co przeczytalem w tym artykule sie w ogole nie porownuje do kolejek na Pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Powinno się czekać 2 lata na polską wize, a nie 2 IP: *.dialup.medianet.pl 05.11.03, 03:45 Powinno się czekać 2 lata na polską wize, a nie 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialorusinka Re: Powinno się czekać 2 lata na polską wize, a n IP: *.bio7.RWTH-Aachen.DE 13.11.03, 14:03 Gość portalu: Ryba napisał(a): > Powinno się czekać 2 lata na polską wize, a nie 2 tygodnie. Za madry jestes ! Mam rodzine na Bialorusi, to co mam czekac 2 lata az do mnie przyjada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLICKKEY SUPERAKTUALNE INFO !!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.1.* 19.11.03, 23:15 Od miesiąca na Bialorusi nic sie wydarzyło i nie zmieniło? Czy korespondent Gazety w Mińsku istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś